lauantai 9. helmikuuta 2013

Komeettoja ja Maitreya

Vuosi 2012 tuli ja meni, ilman näkyvää mullistusta. Ei se jännitys siihen loppunut, tänä vuonna näemme taivaalla jänniä juttuja.

Helmikuun 15. päivä avaruudesta saapuu aivan Maan tuntumaan asteroidi nimeltä 2012 DA14. 50-metrinen kivi käy itse asiassa niin lähellä planeettaamme, että monet satelliititkin huristelevat korkeammalla kuin se.

5. maaliskuuta Maan ohittaa Pan-STARRiksi kutsuttu C/2011 L4 -komeetta, jolloin se on noin 160 miljoonan kilometrin etäisyydellä maasta.

Mielenkiintoisin komeetta saapuu näkyviin loppuvuodesta 2013. ISON-komeetta (C/2012 S1) tulee näkymään kirkkaimmillaan 28. marraskuuta 2013, tutkijat arvioivat. Komeetta on niin kirkas (15 kertaa Kuuta kirkkaampi), että se näkyy taivaalla myös kirkkaalla päivänvalolla.

Tällä hetkellä Jupiterin lähettyvillä liikkuva, kivestä ja jäästä koostuva komeetta näkyy astronomien mukaan vain himmeänä. Se kuitenkin kirkastuu kirkastumistaan, kunnes lopulta ohittaa Auringon vain kahden miljoonan kilometrin etäisyydellä. Mikäli komeetta selviää ohituksesta, sen näyttäytymistä voi ihailla pohjoisella yötaivaalla joulukuusta 2013 tammikuuhun 2014, sille voi syntyä jopa yksi kaikkien aikojen komeimmista pyrstöistä.

Mielenkiintoisuus vain jatkuu, kun muistamme Hopi-intiaanien vanhan ennustuksen "Kun sininen tähti Kachina tulee näkyviin, niin viidennen maailman luominen alkaa". Alustavien tietojen mukaan ISON-komeetta on niin näyttävä ilmestys taivaalla, että se saattaisi sopia tuohon ennustukseen hyvin.

Hopien ennustuksia tukee islamistinen Hadith-tekstikokoelma. Tulee päivä jolloin aurinko nousee lännestä ja laskee itään. Lisäksi tulee kuunpimennyksiä ja auringonpimennyksiä, joita ei voida laskea ennalta.

Henokin kirjassa (sarjassamme, Raamatusta pois jätetyt osat) kerrotaan mm. vanha tähtitaivas tuhotaan ja tilalle luodaan uusi tähtitaivas. Henokin tekstit olisivat olleet kiva lisä Raamatussa, mutta eihän niitä olla voitu yhdistää siihen, koska niissä selitetään maailmankaikkeuden rakenne ja muita jumalallisia salaisuuksia.

Raamatustakin löytyy jotain jännää.
Luuk. 21:11:
11. ja joka puolella on suuria maanjäristyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja. Kauhistuttavia asioita tapahtuu, ja taivaalla näkyy suuria ennusmerkkejä.
Matt. 24:6-8:
6. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
7. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
8. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
Matt. 24:27-30:
27. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
28. Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.
29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Kun Jeesus tuli ensimmäisen kerran joukkoomme, näkyi taivaalla merkki - Betlehemin tähti. Joidenkin mukaan tämä taivaallinen merkki on saattanut olla komeetta. Joten Jeesuksen toistakin tulemista saattaa edeltää mahtava komeetta nimeltään ISON?

Kun siis taivaalla tapahtuu kummia, näkyy jokin merkki, niin silloin Jeesus tulee jälleen, pilven päällä (vai pilvessä)? Tosin joidenkin mukaan Jeesus on ollut luonamme ja näkyvissä jo vuodesta 1977 lähtien. Tällä kertaa hänet tunnetaan nimellä Maitreya. Hän ei ole vain Jeesus ja kristinuskon päähahmoja, Maitreya eli Maailmanopettaja on vaikuttanut kaikkiin valtauskontoihin eri nimillä ja eri aikoihin. Hän on siis ollut mm. Jeesus, Buddha, Krishna, Mahdi jne. Maya-intiaanit saattoivat näin ollen tuntea hänet nimellä Kukulkan (olmeekki?), jolta he saivat viisauden.

Maailmanopettaja on siis jo joukossamme, mutta ei ole vielä tullut julkisuuteen suurelle yleisölle. Silloin kun hän tulee julki jokaiselle, niin se tapahtuu kuulemma yhtä aikaa jokaiselle - jokainen ymmärtää yhtä aikaa hänen olevan täällä. Jokainen voi nähdä hänet TV:ssä puhumassa, kaikki ymmärtävät mitä hän puhuu, jokainen kuulee hänen puheensa telepaattisesti omalla kielellään. Hekin saavat Maailmanopettajan viestin, jotka eivät katso TV:tä, kaikki "kuulevat" hänen sanansa telepaattisesti. Ei tarvitse siis mennä mihinkään tai edes nähdä mitään ymmärtääkseen Maitreyan olemassaolon. Raamatussa on tähän viittaus.

Luuk. 21:8:
8. Jeesus sanoi: "Varokaa, ettei teitä johdeta harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä se olen', ja: 'Aika on tullut.' Mutta älkää lähtekö heidän peräänsä.
Matt. 24:23-26:
23. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
24. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
25. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
26. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

Maailmanopettaja ei tule perustamaan uutta uskontoa tai poistamaan vanhoja, hän opettaa oivaltamista ja viisautta. Maitreyan sanoin: "En ole tullut perustaakseni uutta uskontoa. Olen tullut opettamaan itsen oivaltamista, mikä ei ole sen enempää ideologia, kuin uskontokaan, vaan seikka joka hyödyttää ihmisiä kaikista uskonnoista ja uskonnottomia yhtä lailla. Tahtoni on ilmaista itseäni teidän kauttanne, siksi olen täällä." Jaa (engl. share) ja pelasta maailma.

Kun vuoden 2014 alussa Maapallo ohittaa kiertoradallaan sen alueen, johon on jäänyt ISON-komeetan pyrstön jäämiä. Voi silloin olla myös jännät paikat, kun ns. mikrometeoroidit pommittavat Maapalloa. Maan pinnalla niistä on tuskin haittaa, mutta pienetkin kivi- tai jäähiukkaset kiitäävät niin nopeaa vauhtia, että saattavat tuhota satelliitit Maapallon ympäriltä ja siinä sitten ollaan, tällainen sekoittaisi pahasti elämää.


(Maitreya on niin laaja aihe, että, jos joku haluaa tarkemmin perehtyä aiheeseen, niin kannattaa lukea Share.fi-sivustoa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti