lauantai 4. helmikuuta 2017

Enkeleitä ja viestejä tuonpuoleisesta

Norjan prinsessa Märtha Louise perusti ystävänsä kanssa kymmenisen vuotta sitten enkelikoulun Astarte Educationin. Norjalaiset pyörittivät ihmetyksestä silmiään, kun prinsessa väitti pystyvänsä myös puhumaan enkelien ja eläinten kanssa.

Nyt aika on muuttunut, sillä monet julkkikset ovat kertoneet lehtihaastatteluissaan asioivansa enkeleiden kanssa. Monet julkkikset uskovat enkeleihin, niin myös laulaja Meiju Suvas. Hän selvisi uhkaavasta liikenneonnettomuudesta enkeleiden ansiosta, enkelit kutistivat vastaantulevan auton. Ex-tangokuningatar Kirsi Ranto kohtasi yliluonnollisen näyn Tampereella - "Katu edessäni oli täynnä höyheniä ja sulkia". Entinen urheilija Manuela Bosco näki enkeleitä Aamu-tv:n studiossa sekä Manuelan hyvä ystävä näyttelijä Pamela Tola aistii enkeleitä.

Noin puolet suomalaisista uskoo enkeleihin, mutta monikaan ei puhu aiheesta ääneen, koska helposti saa leiman otsaansa. Useinkaan enkeliä ei nähdä, vaan se aistitaan jotenkin. Enkeli voi olla valo, väri, tuoksu, ajatus, mutta myös kuin toinen ihminen. Mielenkiintoinen seikka on, että enkelituoksuja ovat muun muassa kanelipulla ja hunaja ja toisaalta myös tupakka ja hevosenlanta - ilman näkyvää lähdettä.

Jotkut julkisuuden henkilöt on kertoneet saavansa viestejä tuonpuoleisesta. Laulaja Katri Helena saa viestejä kuolleelta pojaltaan. Riitta Väisänen kertoo saavansa viestejä 16 vuotta sitten kuolleelta Spede Pasaselta meedion välityksellä. Jutta Gustafsberg pitää yhteyttä kuolleeseen Petteri-mieheensä meedion avulla. Jutta Gustafsberg uskoo tavanneensa hyvän ystävänsä Jari "Bull" Mentulan jo edellisessä elämässään.

Edellä mainituilla henkilöillä on yksi yhteinen tekijä, he ovat kaikki naisia. Pitääkin loppuun ottaa mukaan mieskin. Vesa-Matti Loiri on kertonut kokemuksesta, joka on saanut hänet uskomaan kuolemanjälkeiseen elämään.

8 kommenttia:

 1. Ylpeästi erilaiset 5.9 Henkimaailma. Korkeampia voimia, enkeleitä ja henkisiä parannuksia. Tässä jaksossa shamaani Anu, sielunkuvamaalari Kaija sekä yksisarvishoitajat Piia ja Teemu kertovat tarinansa omasta henkistymisestään. He kaikki hankkivat elantonsa auttamalla ihmisiä löytämään sisäisen rauhan ja harmonian.

  Teemun kertoma laittoi kädet migreenistä kärsivän poikansa päälle.
  Käsistä tuli valot, en ole varma oliko se etätapahtuma vai ei.
  Migreeniin auttaa jääpalakin oikeassa kohdassa niskaa.

  Intuitioon perustuva, tehty sielunmaisema, pakko sanoa en usko.
  Kyllä on ihmisiä joilla on voimakas intuitio, miksi sanoisit tapatumaa, jossa ajattelee jotain henkilöä, ja samassa hän ottaakin yhteyttä? En usko sattumaan.

  -C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu-shamaanista en nyt oikein osaa sanoa mitään, juuta enkä jaata.

   Piian ja Teemun bisnes on kyllä jännä. Verkon kautta voi ostaa hoidon hintaan 125 €. Tämän jälkeen voit ottaa hoidon vastaan melkein missä vain, ei tarvitse mennä edes vastaanotolle. Tällainen kyllä jo vaatii jotain uskoa. Kuinkahan hoidon hinta määrittyy, kun ei tarvitse edes mennäkään mihinkään, onko energian välittäminen niin raskasta, että voi ottaa 125 € per asiakas. Onkohan tällainen tuottoisaa, monikohan osallistuu tällaisiin hoitoihin. Enkelit jotenkin sulatan, mutta mielestäni yksisarviset olisi saanut jättää pois konseptista.

   Kaijan sielunmaisemajuttu vaikutti horoskooppityylliseltä menolta. Maalattiin moniselitteinen kuva, jossa jokainen voi nähdä mitä haluaa. Ohjelmassa nähdyssä esimerkkikuvassa Kaija näki ihmishahmon, minä sain siitä myös kaljapullonkin - ihan miten tulkitsee kuvaa.

   Intuitio on laaja käsite, mutta ehkä on sama kuin välitön tietäminen - tieto tulee suoraan, ilman järkeilyä. Olen siitäkin joskus kirjoittanut, mutta ei taida olla täällä Epookissa esillä.

   Itse koen eläväni joskus paljonkin intuition varassa. Esimerkiksi blogikirjoitukset, kirjoitan tietyllä tavalla intuitiolla. Päässäni on aihe ja pääkohtia, mutta sitten katson mitä tulee niiden väliin. Toisinaan yllätyn, kun sain muotoiltua vaikean asian mielestäni paremmin kuin kuvittelin osaavani - päähän vain pulpahtaa oikeita ajatuksia ja sanoja. Ehkä sitten Kaijakin kokee asian jotenkin näin.

   Sattumaa ei ole, kaikella on tarkoituksensa. Jokin ikäväkin asia täytyy tapahtua, jotta sitten tulevaisuudessa voi avautua ovi, joka johtaakin hyvään asiaan.

   Sattumiin kannattaa tarttua kiinni intuition voimin. Mikäli elämässäsi toistuu joku tietty asia, esimerkiksi näet / kuulet jotain mitä olet miettinyt kauemman ajan. Linja-auton kyljessä mainos (vilahtaa ohi), radio- tai TV-mainos. Ne voivat avata sinulle täysin uusia mahdollisuuksia.

   Mikäli sisälläsi on vahva tunne, että sinun täytyy tehdä X-asia. Kannattaa silloin vain tarttua siihen ja tehdä se. Katsoa mitä tapahtuu, se saattaakin johtaa johonkin mihin et uskonut pääseväsi. Elämä näyttää suuntaviittoja, niitä kannattaa oppia näkemään, ettei kulje onnensa ohi. Mikäli kulkee sokeana vastavirtaan, niin kyllä elämä potkii niin kauan päähän, että käännyt oikeaan suuntaan elämässäsi.

   (tässäkin kirjoitin intuitiolla, en pahemmin miettinyt mitä kirjoitan ja aikas hyvää tekstiä tuli - filosofiaa)

   Poista
 2. True, kiitos hyvästä vastauksesta!

  Saattoi se valohoito ollut etänä, Piia laittoi viestin Teemulle: Tee jotain. Ja Teemu teki.
  Monesti olen ajatellut vitsillä että avaan jonku linjan, 10euroa per minuutti-tyyliin.

  Kerran näin pätkän tubessa ennustajista, soittaja vedätti, kysyi jotain, ennustaja puhui tulevaisuudesta ja hyvin menee, etc, soittaja kertoi että se on kuollut. (senkin huijari)Täten ennustaja puhui paskaa.

  Itse uskon enkeleihin ja etärukouksiin.
  Se että luen kyllä joskus horoskooppeja, huomaan miten hyvin ne täsmääkin.
  Olen kerran elämässä käynyt kädestä ennustajalla, hyvää settiä tuli.
  Osa toteutunutkin.
  Periaatteessa sitä pyrkii vain elämään uskoen tulevaisuuteen.
  Valoisasti, elämässä ei olisi iloa jos ei ole surua.

  On myös weird asia, kun joku sanoo toiselle sinulle jää kyllä elämässä luu käteen, näin eräs mies sanoi ystävälleni vuonna nakki.
  Tosiaan ei ole sujunut hyvin ystävälläni.

  Myös enneunet ovat jännäasia, onko sulla aiheesta kirjoitusta?

  -C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän siellä sinun linjallasi olisi? =)

   Taitaa suurin osa ennustajista olla egon valtaamia.

   Jotkut neuvovat rukoilemaan Jeesuksen nimeen ja jotkut suoraan Jumalalle. Tiedä sitten onko sillä niin väliä mihin suuntaa rukouksen. Kunhan ajatus tulee sydämestä, niin varmasti ohjautuu oikein. Ihminen saattaa toivoa rukouksessaan täsmä toiveita ja ehkä myös omahyväisesti.

   Jumalan sanotaan näkevän/tietävän asioiden kokonaisuuden, jota ihminen ei tiedä. Harvoin varmaan rukouksen toiveet toteutuu niin kuin ihminen on ajatellut. Täytyy myös muistaa, että Jumalalla on jokaiselle ihmiselle oma polku. Kaikilla polku ei ole helppo, mutta niin on suunniteltu. Tämä täytyy muistaa, jos rukoilee jonkun puolesta eli "Tapahtukoon sinun tahtosi... jos minun rukous ei sovi suunnitelmiin".

   En muista, olenko kirjoittanut enneunista, varmasti joskus ne maininnut ainakin.

   Poista
 3. Ajattelin sitä linjaa se olisi sex, tai ennustus, sanoisin pieni hetki ja plärään kortteja..haha.
  Ennustajia on liikaa, en tiedä onko liikatarjontaa em. mainitusta alasta. Ääni olisi ainakin plussaa. Olen aika hot. Joojooj.
  Toisaalta jopa kraakkumista on pidetty sexikkäänä äänenä. :P

  Olen vaikeilla hetkillä rukoillut, en tiedä mutta saattaa olla että itse rukoukseen uskominen tuo sitä uskoa.
  Joskus olen ajatellut jos vaan siihen ja siihen asti selviäisin niin kiitos. Ne ajanjaksot on tulleet ja menneet.

  -C

  VastaaPoista
 4. Norjan prinsessa Märtha Louise erosi kirjailijapuolisostaan Ari Behnistä vuonna 2016. Nyt Märtha Louise on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan ja esittelee hänet Instagramissa.

  VastaaPoista
 5. Hiihaa shamaani!
  Kummelit on parhautta!

  Minusta Joulupukin kuuma linja menetti sen mikä siihen liittyi, semmoinen henkinen juttu, kun Kosti Kotiranta muutti vain 58 vuotiaana toiseen universumiin.
  Hän esiintyi ohjelmassa vuosina 1991–2005 ja 2007–2011. Vuosi 2006 jäi väliin aivoinfarktin takia.
  Olen myös sanonut että oikea aito joulupukki on kuumalla linjalla! Thats it!


  C- kaksoisliekki hukassa

  VastaaPoista