maanantai 12. lokakuuta 2020

Donald Trump ja QAnon

WWG1WGA (Where we go one, we go all)

Marraskuun alussa Yhdysvalloissa järjestetään presidenttivaalit, joissa ratkeaa, että jatkaako Donald Trump toiselle kaudelleen. Yhdysvalloissa on kaksi pääpuoluetta, Demokraattinen puolue (demokraatit) ja Republikaaninen puolue (republikaanit). Luulisi kahdella puolueella politiikan kuviot olevan selkeitä, mutta Yhdysvalloissa politiikka on hyvin sekavaa - oman haasteensa lisää Donald Trump.

ALUKSI PUOLUEISTA
Demokraatit
  • Liberaalinen (uudismielinen)
  • Edustaa ulospäin suuntautuvaa politiikkaa
  • Henkilöitä:
    • Barack Obama (edellinen Yhdysvaltojen presidentti)
    • Hillary Clinton (pyrki presidentiksi edellisissä vaaleissa vuonna 2016)
    • Joe Biden (pyrkii presidentiksi marraskuussa 2020)
Republikaanit
MIKÄ TAI KUKA ON QANON?
QAnon on salaliittoteoria tai paremminkin monien salaliittoteorioiden yhteensulautuma. Voidaan myös sanoa, että kaikki, jotka uskovat ja ylläpitävät QAnonia, ovat QAnon.

QAnonin ytimessä on nimimerkki Q (allekirjoitus), joka alkoi lokakuussa 2017 kirjoittaa kryptisia viestejä 4Chan-foorumiin. 4Chanissa kirjoittajat on anonyymeja (ilman rekisteröityä nimimerkkiä) eli anoneita, näin Q:sta muodostui QAnon-käsite.

Huom. Suomessa 4chania vastaava sivusto voisi olla Ylilauta-foorumi.

Yhdysvalloissa Q on korkea turvaluokitus, hän joka on Q, pääsee käsiksi salaisiin asioihin ja tietää asioita, joita salaillaan. Q-nimimerkki on korkea-arvoinen Yhdysvaltojen hallituksen tai tiedustelupalveluiden työntekijä - näin siis tämän Q-narratiivin mukaan. Ehkä tämänkin vuoksi Q:n viestejä on alettu seurata. Teoriassa Q voi olla kuka tahansa, jopa itse Donald Trump. Mikäli kyseessä on (paisunut) vitsi, niin Q on joku, joka seuraa medioita ja on verbaalisesti lahjakas - ei voi siis olla Trump.

Huom. Itselläni Q:sta tulee mieleen Salaisten kansioiden Tupakkamies.

TYYNTÄ MYRSKYN EDELLÄ
Mitä Q kirjoittaa? Q:n ensimmäinen viesti oli otsikoitu "The calm before the storm", joka voisi kääntyä suomalaiseksi sanonnaksi "Tyyntä myrskyn edellä". Tämä voisi viitata siihen, että hän aloittaa paljastuksien aikakauden, joka nostattaa myrskyn, jossa "tavaraa" lentää tuulettimeen.

Mitä Q haluaa meidän tietävän? QAnon-salaliittoteorioiden pääsanoma on, että maailmaa johtaa Pahuus, varjohallitus (deep state), joka hallitsee maailmaa sumuverhon takaa - rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät jne. Donald Trump on messias, joka pelastaa maailman, repien näiden valheiden kulissit alas ja totuus paljastuu.

QAnon on vain kummasti kovin Demokraattipuolue vastainen, kaikki on demokraattinen syytä ja etenkin Hillary Clinton sekä Clintonien perustama säätiö on tulilinjalla. Q:n ensimmäisiä ennustuksia olikin, että Hillary Clinton pidätetään. Pidätystä ei ole näkynyt, mutta kumminkin QAnon pysyy kasassa. Koko valtavirtamedia on QAnonin mukaan osa satanistista juonta, joka hallitsee planeettaa - fakenews!

Huom. Suomessakin tietyt piirit kutsuvat valtamediaa valemedioiksi- ja uutisiksi. Valemedioita on kaikki ne, joita valtaosa kansasta lukee ja katsoo, kuten Yle, HS, iltapäivälehdet jne.

Q:n "paljastusten" mukaan demokraattipuolueen sisällä vaikuttaa kansainvälinen rikosliiga, joka harjoittaa pedofiliaa, lapsikauppaa ja saatananpalvontaa. Lähinnä netin uumenissa vaikuttanut Alt-right on mielellään ottanut vastaan QAnonin jutut. Alt-rightin vahvoja juuria on 4Chan-foorumilla, jossa tehtailevat meemejään ja trollaavat. Donald Trumpin valtakaudella Alt-right on saanut näkyvyyttä myös netin ulkopuolella. Trump mielellään tukee Alt-right ja QAnon juttuja - onhan hän niiden mukaan maailman pelastaja.

4Chan- ja Alt-right- henkiset porukat luo ja ylläpitää QAnonia. QAnon on puolestaan valjastettu osaksi Donald Trumpin politiikkakoneistoa. QAnonin rooli on pönkittää Donald Trumpin politiikkaa ja yrittää horjuttaa demokraatteja.

DONALD TRUMP
Donald Trump elää maassa, jossa salaliittoteoriat on melkein arkea ja ne näkyvät joka puolella. Ei ole ihmekään, jos Trumpin kaltainen ihminen irtaantuu todellisuudesta - hän on messias. En tiedä, että haluaisinko elää maassa, jossa presidentille halutaan tehdä mielentilatutkimus.

Yhdysvalloissa politiikka on likaista, kaikki keinot on sallittuja. Kun edes vähän tietää näistä taustoista, niin ehkä hiukan voi ymmärtää (vai voiko?), että miksi Trump on sellainen kuin on. Hän saa koko ajan bensaa nuotioonsa ja meno vain menee hullummaksi. Suuri joukko ihmisiä hurraa hänen mukanaan ja se riittää Trumpille. Osa ihmisistä ottaa Trumpin jutut enemmän tai vähemmän tosissaan. Osa tietää, että jutut on mitä on, mutta kumminkin hurraavat, koska QAnonin mukaan Donald Trump on heidän pelastaja.

Tietty ihmisjoukko antaa virtaa Trumpille ja Trump antaa heille virtaa - noidankehä. Trump voi törttöillä niin kauan, kun X määrä ihmisiä jaksaa seurata häntä. Osalle ei ole väliä, kuka nälvii demokraatteja, olkoon se vaikka Donald Trump. Deep state täytyy nujertaa, jos sellaista edes on.

QANONIN TULEVAISUUS
Vuonna 2018 Time-lehti listasi Q:n Internetin vaikutusvaltaisimpien henkilöiden joukkoon. Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI on nimennyt QAnonin potentiaaliseksi kotimaisen terrorismin lähteeksi. Näin ollen QAnon ei ole aivan mitätön vitsi, vaikka ehkä suomalaisen näkökulmasta se voi olla vain ylimennyt vitsi.

Jos QAnon on vain osa Trumpin vaalikamppanjakoneistoa, niin kuinka QAnonin käy vaalien jälkeen? Taitaa kyllä marraskuun vaalit olla aikamoinen show, sillä Donald Trump ei tule hyväksymään tappiotaan. Ei luota ennakkoääniin ja syyttää tuttuun tapaansa demokraatteja - ketä muutakaan hän voisi syyttää.

QAnon heittää bensaa nuotiaan ainakin niin kauan, kunnes valta vaihtuu, jonka jälkeen QAnon hiipuu, mutta ei kuole.

MIKSI?
Miksi tämä varjohallitus päästi Donald Trumpin valtaan, jos se nyt yrittää tuhota Trumpin, varmasti olisi voinut estää ettei Trumpista tule presidenttiä?

Vuonna 2016 Yhdysvalloissa koettiin jokin pimeä hetki tai sitten Jumala ohjasi Trumpin voittoon - se oli kyllä ihme.

Lue myös:
Trump- ja Biden-aikalinjat

129 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen blogaus, Q tuli myöskin heti mieleen tupakkamies.
    Q on kuitenkin kaiketi legenda.
    QAnon tarkoittaa ”mihin me menemme yhtenä, sinne menemme me kaikki”

    QAnon mukaan Trumppaus käy messiaanista taistelua pahaa vastaan.
    Tosiaan QAnon pitää Trumppausta messiaana ja uskoo hyvän ja pahan taistelu käydään valkoissa talossa.
    Liike etsii maailmanlopun enteitä ja hakee vaikutteita ilmestyskirjasta.

    QAnon-liike kutsuu itseään myös nimellä ”lähestyvä myrsky”. Se lähti liikkeelle loppusyksystä 2017, jolloin nimimerkki Q julkaisi salamyhkäisiä viestejä 4chan-kuvafoorumin alasivulla, jossa keskustellaan politiikasta. Keskustelu on siellä yleensä varsin epäkorrektia.

    Samoilta syntysijoilta on ponnistanut myös hakkeriaktivistien liike Anonymous. Kuka vain voi olla anonymous, koska se on nimimerkki, jonka kirjoittaja saa automaattisesti.

    Nimimerkki Q tulkittiin viestien kirjoittajan turvaluokitustasoksi, sillä kirjoittaja uskotteli työskentelevänsä puolustushallinnon tai tiedustelun parissa. Q on korkea henkilökohtainen turvaluokitus, jonka myöntää Yhdysvaltojen energiavirasto.

    ”Joidenkin asioiden on pysyttävä salassa loppuun asti. Olen sanonut liikaa. Seuratkaa rahaa.”

    Nimimerkki Q:n tyyliä on kuvailtu profeetalliseksi. Q antoi ymmärtää edustavansa kaikkea sitä, mitä presidentti Trumppaus ei voi sanoa. Esimerkiksi sitä, että Valkoista taloa hallitsevat todellisuudessa pahuuden voimat, joita oletetusti olisivat edellinen presidentti Barack Obama sekä entinen ulkoministeri ja demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton.
    --------------------------------
    Vuodelta 2016 pizzagateksi kutsuttu salaliittoteoria, joka oli niin ikään lähtöisin 4chanilta. Sen mukaan Clintonin kampanjapäällikkö John Podesta pyöritti salaista rinkiä, joka välitti lapsia seksuaalisen väkivallan uhreiksi. Toiminnan keskus oli muka Comet Ping Pong -pizzaravintolan kellari. Ravintolan omistaja on tunnettu demokraattipuolueen kannattaja, mutta ravintolassa ei edes ole kellaria.

    ”11–3 Podestalle syytteet, 6–11 Humalle [Abedin] syytteet”, Q aloitti lokakuun lopussa 2017. Tuolloin odotettiin, että erikoissyyttäjä Robert Muellerin Venäjä-tutkinnassa koittaisi jokin suuri käänne.

    Do your own research. Tutki itse. Näin Q kuulemma kirjoitti.

    Marraskuun alussa 2017 kävi ilmi, että tuloillaan ei ollut ainakaan syytteitä Clintonin kampanjatiimille. Väärin ennustanut Q jatkoi silti levittäen vihjeitä, joita hän kutsui leivänmuruiksi. Niihin liittyivät ainakin pizzagate ja John F. Kennedyn murha.


    C- Elämää ei voida kirjoittaa; se on elettävä.
    - Oscar Wilde

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trump sanoo olevansa immuuni... mutta eihän silloin pitäisi edes joutua sairaalaan ja saada lääkkeitä. Joe Bidenia haukkui, mutta miksi aina täytyy myös mainita Hillary Clinton, vaikka Hillary ei ole nyt edes ehdokkaana.

      Poista
  2. Markkinointitiimi CBTS ahkeroi ja jätti itsestään jälkiä pitkin verkkoa. Mukaan tarttui kaikkea äärioikeistosta ja UFOtutkijoista niihin, jotka uskovat Sandy Hookin joukkomurhaa viranomaisten lavastamaksi.
    Pian Q:n salasana vuodettiin 4chan-kuvalaudalle. Sen väitetään olleen Matlock. Yhdysvaltojen puolustushallinnon tietosuojasäännöt eivät sallisi niin heikkoa salasanaa.

    Liikkeen jäsenet alkoivat vuotaa tietoja toisistaan.
    Salaliittosivusto Infowars oli haastatellut CBTS-sisäpiiriläisiä mutta haukkui heidät pian huijareiksi. Jopa demokraattipuoluetta inhoava vuotosivusto Wikileaks piti QAnonin syntyä vedätyksenä.

    Hayes uskoo, että Q on ollut tiedustelupalvelun operaatio mutta hyvä operaatio, jossa patriootit taistelevat jotkut uskovat, että Q on itse presidentti Trumppaus.

    Q:n fanit onnistuivat käynnistämään kansanliikkeen, joka uskoo, että demokraattipuolueen kannattajat palvovat saatanaa ja harrastavat ihmissyöntiä ja liike ajaa Trumppauksen asiaa näitä ja Valkoisen talon vallanneita avaruusolioita tai muuta pahaa vastaan.

    Keväällä 2019 julkisuuteen vuoti FBI:n sisäinen muistio, joka katsoi QAnonin muodostavan kotimaisen terrorismin uhan.
    Yahoo Newsin julkaisemassa muistiossa FBI varoittaa ”salaliittoteorioiden lietsomista ääriliikkeistä”. QAnon mainitaan muistiossa nimeltä.

    Usein muistetaan mainita yhdysvaltalaismies, joka pizzagate-salaliittoteorian lietsomana lähti etsimään Comet Ping Pongista kellaripedofiileja puoliautomaattikiväärin kanssa. Tämä tosin tapahtui jo ennen QAnonin syntymää.

    QAnonin jo synnyttyä vuonna 2018 eräs kalifornialaismies pidätettiin toisesta osavaltiosta mukanaan pommin rakentamiseen käytettäviä tarvikkeita. FBI:n mukaan hänen tarkoituksenaan oli saada huomiota sille, että pizzagate ja uudeksi maailmanjärjestykseksi kutsuttu salaliitto olivat hajottamassa amerikkalaista yhteiskuntaa.

    Viime huhtikuussa pidätettiin QAnon-juttuja jakanut nainen, joka uhkasi demokraattien presidenttiehdokkaan Joe Bidenin henkeä. Hänellä oli mukanaan kaksitoista veistä.

    Pizzerian omistaja ei ollut lapsidiileri, eikä uusi maailmanjärjestys eli NWO ole totta.
    Mutta jotkut uskovat, koska heidän mielestään niin voisi olla. Koska kukaan ei ole todistanut, että niin ei olisi. Ei jumalankaan olemassaoloa ole todistettu, mutta kukaan ei pysty myöskään todistamaan, etteikö jumala olisi olemassa.

    Qskonto
    Usko voittaa järjen.
    QAnon ei ole pelkästään jokin absurdi rinnakkaistodellisuus, vaan se myös vaikuttaa muiden todellisuuteen ja muokkaa sitä. Juuri niin kuin uskonto.

    ”Salaliittoteoriaan uskova uskoo tietävänsä jotain, mitä muut eivät tiedä”,

    QAnon-liike rantautui Suomeen jo ainakin kesällä 2018. Kun Trumppaus tapasi Venäjän presidentin Putinin Helsingissä, reitin varrella liehuneessa lakanassa luki, että Suomi rakastaa QAnonia. Suomalaisia QAnon-kiinnostuneita tuskin on valtavan paljon, mutta heitä näkee esimerkiksi tubessa ja Twitterissä.

    Heihin lukeutuvat suunnistuspiireissä tutut yrittäjäveljekset, jotka muutama vuosi sitten saivat EU:n aluetukea kehittääkseen verikokeen, jolla pitäisi nähdä, onko ihminen tehnyt SYNTIÄ!! LOL!! Heidän kanavalleen on etsiytynyt myös kyseenalainen dosentti Johan Bäckman jakamaan Venäjään liittyviä ajatuksiaan.

    Mutta joku heistä saattaa haluta johtaa uskonnollista kulttia. Joku heistä voi ajatella, että maailma pitää herättää pommilla...

    Kun koronaviruspandemia alkoi levitä, QAnon-keskusteluissa ennakoitiin, että maailman kaikki tietoliikenneverkot pimenevät viideksitoista päiväksi. Sen jälkeen koittaisi uusi aika.

    Näin ei tapahtunut. Verkot eivät pimentyneet. Profeetat olivat väärässä.

    ”Ei väärässä oleminen haittaa maailmanlopun ennustajia.”

    C- Ihmeitä ei pidä odotella. Ihmeitä pitää tehdä.
    - Tommy Tabermann

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdysvalloissa on mystinen Q. Meillä Suomessa on vain Paavo Väyrynen mediapeleineen sekä Teuvo Hakkarainen, joka ei tiennyt asuvansa saunassa. Perussuomalaisilla räjähtävät myös lepakot.

      Poista
  3. Voi räjähtävät lepakot! Missä kaikki luonnonystävät ovat?
    Paavolla on jalasmökki ja muilla likaiset jauhot pussissa!

    Trumppaus on hullu hehkuttaa että suukottaa kaikkia, immuuni kuin kasa shittiä.
    Eikös ne sano että uusi isku "immuunille" on jo lähemmäs kuolemaa.
    Trummppauski vanha gubbe.
    Pakko sanoa että jenkkiläiset ovat kaheleita kaikki ne jotka äänestää lapsellista gubbea, aatella että ei siedä että nainen (Hillary)voittaisi HÄNET, tai mikä pahinta tuo Biden, joka vaan vie jenkkiläisten rahat..heko heko.
    Mutta jotain luin tuosta Kanyesta onko hän tosiaan mukana, jos niin taitaa olla musta hevonen.

    Kovin iso liike QAnon ei ole, edes jenkeissä. Huhtikuussa kolme neljästä amerikkalaisesta ei ollut kuullutkaan siitä, kertoi CNN.
    Jenkkiläinen uskonnollinen maisema on QAnonille hedelmällistä maaperää. Siellä erilaiset liikkeet kilpailevat toistensa kanssa kannattajista uskonnon markkinoilla. Kannattajat ovat kuin asiakkaita, jotka valitsevat haluamansa tuotteen.

    -(SUOMI)Yksi Q-teorioihin kallellaan päin oleva on entinen tv-näyttelijä, joka pitää henkistymiseen hinnalla millä hyvänsä tähtäävää nettisivua. Eräs on kristallipuolueessa ja seitsemän tähden liikkeessä vaikuttanut kauppatieteilijä, joka on myös viihtynyt Itä-Ukrainan separatistialueilla.-

    Jenkkiläinen verkkolehti The Atlantic teki QAnon-liikkeestä laajan artikkelin toukokuussa. Siinä kerrottiin nimimerkki Prayingmedicistä, joka on noussut julkkikseksi QAnonista kiinnostuneiden parissa. Videoillaan hän kertoo QAnoniin kohdistuvista tutkimuksistaan.

    Nimimerkin takana on David Hayes, joka on kirjoittanut kristillisestä heräämisestään useita kirjoja. Hän suunnittelee kirjoittavansa Q:sta kokonaisen kirjasarjan. Ensimmäinen osa, Calm Before The Storm, maksaa Amazonin verkkokaupassa reilut viisitoista dollaria eli noin 14 euroa.

    Hullunmylly alkaa!Mielenosoitusmyrsky.
    Jengillä liehuu mustavalkoiset liput joissa kapea siniviiva, Back The Blue -järjestön.

    HS-Sen heiluttajat ovat osa mustien oikeuksia puolustavan Black Lives Matter -liikkeen vastaliikettä, poliisia puolustavaa Blue Lives Matter -liikettä.
    Osalla lipussa on ohut sininen viiva yhdistettynä pääkalloon=tukee poliiseja.

    Yhdysvaltain poliittisessa puheessa ”kapea sininen raja” siirtyi tarkoittamaan poliisia järjestyksen turvana jo sotien välisenä aikana. Populaarikulttuuriin käsite siirtyi huhtikuussa 1952 alkaneesta televisiosarjasta nimeltä The Thin Blue Line.
    Alun perin ”ohut sininen linja” kulki poliisijärjestöjen symboliikassa mustan taustan lävitse. Mustan voitiin tulkita tarkoittavan joko anarkiaa, johon yhteiskunta ilman poliisia vajoaisi, tai kuolemaa, jonka poliisi työssään kohtasi.

    Kun Trumpasta tuli pressa, 25-vuotias musta Afganistanin sodan veteraani Micah Xavier Johnson surmasi viisi poliisia ja haavoitti yhdeksää Black Lives Matter -mielenosoituksen iltana Dallasissa.

    Poliisin puolustamisesta ja poliisiuhrien muistamisesta alkunsa saanut symboliikka oli lähtenyt omalle radalleen jo ennen Dallasin ampumisia. Lippu sai usein käytetyn lisukkeen jo 2014, kun teattereihin tuli Marvel-yhtiön piirrosfilmi Avengers Confidential: Black Widow & Punisher.

    Se nosti jälleen kerran pinnalle Punisher-hahmon, jonka sarjakuvataiteilija Gerry Conway loi 1974 Hämmästyttävä Hämähäkkimies -sarjakuvaan. Verisesti konnille kaiken kostava Punisher nousi valkokankaalle ensi kerran vuonna 1989 elokuvassa, joka on julkaistu suomeksi nimellä Rankaisija.

    Rankaisijan tavaramerkki on sama kuin Mustanaamion ja natsi-Saksan SS-divisioona Totenkopfin: tyylitelty pääkallo. Se esiintyy usein Blue Lives Matter -liikkeen kannattajien symboleissa, usein Thin Blue Line -lippuun lisättynä.

    TSIRP! Twitter esim. kieltää QAnon-sisältöihin liittyvien URL-osoitteiden jaon ja QAnon-verkkosivujen näkymisen alustalla. Lisäksi yhtiö aikoo pysyvästi kieltää sellaiset tilit, jotka hyödyntävät toiminnassaan useita käyttäjätilejä.

    C- Pimeys luonnossa ei ole pelottava asia. Enemmän pelkäisin pimeitä ihmisiä
    - Tuntematon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erikoista on, että republikaani Donald Trump menee heteromiehenä huutelemaan miehienkin suutelemisesta. Uskonnolliset liikkeet on paljolti republikaanien takana. Mikäli Trump alkaa "homoilla", niin silloin kyllä häneltä putoaa kannattajista suuri joukko uskovaisia. Uskovaistenhan takia Trump oli viime vuonna kieltänyt abortoitujen sikiöiden käytön lääketeollisuudessa - haki näin lisää ääniä.

      Trump oikein korosti, että suudelma on iso ja märkä... hyi! Naisten osalta rajasi suudelman vain kauniisiin naisiin. Joten rumien ei tarvitse äänestää häntä. Kaunis ja ruma, missä menee raja?

      Trump pelkää ja vihaa ennakkoääniä, mutta itse sabotoi niitä minkä ehtii sekä syyttää taas demokraatteja.

      Poista
  4. Ai siis Trumppaus viime vuonna sanonut noin, no nyt on kelkka kääntynyt kun oma oranssi pylly on tulessa!
    Viiraa, viiraa!

    Trumppa haukkuu seniiliksi Bidenin vaikka on vain kolme vuotta "nuorempi"!

    Just luin näistä jenkkien pressaehdokkaista etc. mokat ja terveys tai lähinnä sen menettäminen karkottaa äänestäjät, miksi?

    Hillary kärsi keuhkokuumeesta, ja tunnin levolla toipui, sai ääniä 2,87 milj. enemmän kuin Trumppaus, mutta surullinen vaalijärjestelmä!

    Bill Clinton aikoinaan oli ennakkosuosikki joka vahvistui kun vastapuoli tunaroi, kerrottiin että menetti tasapainon yritti kätellä kannattajiaan, minusta hän kylläkin putosi korokkeelta turvalleen, noh suosio laski kun tarjolla parempaa..

    Ja jenkeissä metsäpalot ovat tapetilla, Trumppaus totesi äskettäin Kaliforniassa käydessään, että suurin selittäjä on huono metsänhoito, (kuten jo sen tiedämme.) Länsirannikon osavaltioiden demokraattikuvernöörit ovat puolestaan syyttäneet ilmastonmuutosta.
    Löytyy niitäkin jotka ovat samaa mieltä huru-ukon kanssa.

    "Trumppaus on todennut, että ”tiede ei tiedä”, onko ilmastonmuutoksella osuutta metsäpaloihin ja ”odottakaa vain, niin kohta alkaa viilentyä".."(onko Donald"duck" Trumppauksella hissi yläkertaan jumissa?)

    Poliittinen peli ilmastonmuutoksen ja metsäpalojen ympärillä tuntuu kaukaiselta oregonilaisessa Detroitin pikkukaupungissa, joka näyttää siltä kuin siellä olisi räjähtänyt jättimäinen pommi. Parinsadan asukkaan kaupungin rakennuksista yli 90 prosenttia on tuhoutunut.

    Demokraattien presidenttiehdokas Joe Biden on kutsunut Trumpia ”ilmastotuhopolttajaksi” ja luvannut palauttaa maansa Pariisin sopimukseen ensimmäisenä virkapäivänään, jos hän voittaa presidentinvaalit.
    Joe Biden pressaksi!

    Biden pitää ilmastonmuutosta ”eksistentiaalisena kriisinä” ja hänen tavoitteensa on, että Yhdysvallat saavuttaa hiilineutraaliuden vuoteen 2050 mennessä. Euroopan unioni pyrkii samaan. Vaalien tuloksella on siis väliä myös suomalaisille, koska Yhdysvalloilla on keskeinen rooli siinä, mitä globaalissa ilmastopolitiikassa tapahtuu!


    C- Rohkeus ei ole pelon puutetta, vaan pelon hallintaa
    - Rudyard Kipling





    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna Trump keskeytti sikiötutkimukset. Pari päivää sitten Trump sanoi suutelevansa kaikkia (paitsi rumia naisia).

      Trumpilla on outo tyyli lisätä lauseiden loppuun "en tiedä". Esimerkkilause, jonka Trump voisi sanoa "Minusta tuntuu, että olen Jeesus, en tiedä".

      Jos Donald Trump häviää vaalit, niin hän vetää mukanaan koko puolueen suohon. Mikäli Trump taas jotenkin voittaa vaalit, niin en varmaan edes halua miettiä mitä sitten tapahtuu.

      Poista
  5. Eli Trumppauksen "oikea käsi ei tiedä mitä vasen tekee".
    Toivottavasti usea jenkkiläinen muistaa tuon..Kyllä se tuli ilmi että Trumppaus sai lääkettä koronaansa jossa oli abortoitujen sikiöiden munuaisista saatuja soluja.

    "Toukokuussa 2019 kuvernööri Kay Ivey allekirjoitti Yhdysvaltain tiukimman aborttilain, joka rajaa aborttioikeuden niihin tapauksiin, jossa äidin henki on vaarassa tai sikiö on hengenvaarallisesti vaurioitunut. Laittoman abortin suorittaneille lääkäreille maksimirangaistus on 99 vuoden vankeus."

    Trumppaus sairastui koronaan, ja ennen sairastumistaan kertoi AFP:n mukaan "Otan pillerin joka päivä" hydroksiklorokiini-malarialääkettä ja sinkkiä- Ei auttanut...

    Noh, sain nyt jäätävät väreet:
    "– Suutelen kaikkia yleisön joukossa, suutelen kavereita ja kauniita naisia. Annan suuren märän suukon."
    Spläts*

    Hyi hitto! Noh olen jonnekkin tänne skrivannut Trumppauksen sanomisia kuten se että kaikki epäilyttävät mustat vankilaan, nekin jotka ei ole tehnyt mitään.
    Mielellään kaikki rumatkin, kuten ammoin Hitler halusi tuhota kaikki juutalaiset!
    Kyllä Trumppauksessa on tuota suurudenhulluutta ja vastuutonta tekemista.
    Hän on mielellään jenkkien Füh...

    Trumpan lempilause on (Minä olen)"LAW & ORDER" ja "Minä olen kuullut siitä paljon hyviä tarinoita."
    Sekä juurikin tuo "Minusta tuntuu, että olen Messias, en tiedä."

    Aivan, onneksi jenkeistä löytyy Trumppaukseen kyllästyneitä, varsinkin he jotka pääsi Twitterissä estoille, LOL!


    C- Valta ei koskaan ole hyvä ellei sen haltija ole hyvä
    - Martin Luther King



    VastaaPoista
  6. "... jotkut uskovat, että Q on itse presidentti Trumppaus"

    T: "Minusta tuntuu, että olen QAnon, en tiedä mitään QAnonista."

    Jos ei tiedä miten osasi kertoa siitä?

    Ja haluaa rehelliset vaalit, heko heko, sen näkee sitten, saattaa olla että rikkaat äänestää T kun Biden uhannut ryhtyvänsä Robin Hoodiksi.

    C-Totuuden tunnistaa yksinkertaisuudesta
    - Boerhaave Hermann

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trumpille on kai sanottu, että QAnon on hänen puolellaan - joten se on hyvä juttu. Trump ei kai sitten itse vain tiedä, että mikä on QAnon, mutta siitä täytyy puhua, koska hänen kannattajiinsa kuuluu QAnoneita.

      Poista
  7. QAnon on Trumpin puolella.

    Republikaanien keskeltä nousee Trumpia vastustava Lincoln project.

    Donald Trumpilla on velkaa yli miljardi dollaria ja maksanut veroja vain 750 dollaria. Näidenkin vuoksi Trump haluaisi jatkaa presidenttinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trumpia vastustava republikaaniryhmä osti mainospaikat New Yorkin näkyvimmältä paikalta Times Squarelta.

      Poista
  8. Huvitti tuo Trumppaus unohti puolet veloistaan, ja miten ihmeessä hän edes kykenee jatkamaan, yhteiskunta maksaa ja meillä artistit maksaa.
    Toivon todella ettei uudelleenvalita..
    Vaikka Bidenkin hallitsee loan heiton.

    Syys–lokakuun vaihteessa tehdyssä arvostetun Pew-tutkimuskeskuksen kyselyssä valkoisista korkeakoulutetuista yhdysvaltalaisista vain 37 prosenttia kannatti Trumppausta. Vuoden 2016 vaalien ovensuukyselyissä luku oli 48.

    Mikä Trumppauksessa on vikana, monet mainitsevat ensin tämän puuttuvat käytöstavat ja rumat puheet. Heitä hävettää presidentti, joka pilkkaa vammaisia, halveksii naisia ja kaunistelee äärioikeiston väkivaltaa.

    Mitä yhteistä on Trumppauksessa ja Kim Jong-unissa?

    Pari viikkoa enää:
    Joe Biden 279 valitsijamiestä
    Donald Trumppaus 121 valitsijamiestä


    C- Hymy maksaa vähemmän kuin sähkö ja valaisee paremmin
    - Skotlantilainen sananlasku


    VastaaPoista
  9. Trump linnoittautui Valkoiseen taloon ja Trumpin väitteet vaalivilpistä ovat saaneet monet vaikutusvaltaiset republikaanit tuomitsemaan presidentin puheet.

    Jos Trump häviää, niin silloin Trumpin tyttären on toivottu puhuvan isälleen järkeä päähän. Joka tuskin auttaa.

    VastaaPoista
  10. Trumpan poika uhkasi sotaa, ja tyttären mies on huvittavin Spitting imagessa.
    Trumppa on erittäin huono häviäjä, tuskin ymmärtää että paluu arkeen on oven takana.

    C- Acta est fabula, nunc plaudite!

    VastaaPoista
  11. Trumpin kannattajat osoittivat mieltään Washingtonissa.

    VastaaPoista
  12. Donald Trumpin selkeä polku voittoon ei ollut kovin selkeä.

    Asianajaja Rudy Giuliani hikoili "ruskeaa hikeä", kun puolusti Trumpia. Donald Trump hylkäsi luottomediansa ja haukkui Fox newsin. Trump hehkuttaa nyt One America News Networkia (OANN).

    VastaaPoista
  13. Eikö hiki ollut mustaa? Hän taisi alkaa sulamaan!
    Jengi kelle puhui, he katsoivat vaan Giulianin sulamista!
    Twitter täyttyi sulamiskuvista. Ja tyyppi vielä puhui asioista joita on jo puhuttu aiemmin, säälittävää pupeltamista!
    Hei hei Trumppa se varmaan liimaa ittesä tammikuussa tuoliin kiinni ja se kannetaan ulos, T ei ymmärrä että hävisi vaalit!


    C- Jos voit avata solmun kielelläsi, älä käytä hampaita
    - Itämainen sananlasku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sosiaalisen median palvelu Twitter antaa käyttöoikeuden Yhdysvaltojen presidentin viralliselle Twitter-tilille Joe Bidenille sen jälkeen, kun tämä on vannonut virkavalansa tammikuussa.

      Minun omaa pohdintaa:
      Jos Trumpin turvamiehet saavat palkkansa valtiolta, niin silloin voi olla, että turvamiehetkin vaihtavat "leiriä" tammikuun 20. kun valta vaihtuu. Joe Bidenista tulee presidentti ja turvamiehet alkavat ottaa käskyjä Bidenilta ja Trump kannetaan ulos Valkoisesta talosta.

      Pahin skenaario on, että viimeisinä päivinä Trump kannnustaa kannattajiaan tulemaan aseineen puolustamaan häntä. Tässä vaiheessa syntyy sitten muutaman päivän kaaos - pieni sisällissota.

      Poista
    2. Yhdysvaltojen entisten puolustusministerien yhteisvetoomus:
      Armeijan ei pidä sekaantua vaalien kulkuun.

      Poista
  14. Real President JoeBiden!

    Kyllä tuo on pahin skenaario, pieni sisällissota, jos Donald"duck" ei kykene ymmärtämään häviötään voi painaa punaista nappia ja lähes koko jenkkilä tuhoutuu ja osa muutakin samantien, Kim Jong painaa P-K tulipunaista nappia ja loput jenkkilästä tuhoutuu. Putin innostuu ja painaa vaaleanpunaista nappia ja tuhoaa vahingossa koko P-K.

    Trumppauksen kummallinen pako golffaamaan kun asiat ei mene mielensä mukaan!
    Eikös hänen pitänyt joku puhe pitää G-7 kokouksessa, mutta hiukan viis veisas ja lähti pian golffaamaan!

    TWIIT:"I thought I was doing something very good for our Country by using Trump National Doral, in Miami, for hosting the G-7 Leaders. It is big, grand, on hundreds of acres, next to MIAMI INTERNATIONAL AIRPORT, has tremendous ballrooms & meeting rooms, and each delegation would have...its own 50 to 70 unit building. Would set up better than other alternatives. I announced that I would be willing to do it at NO PROFIT or, if legally permissible, at ZERO COST to the USA. But, as usual, the Hostile Media & their Democrat Partners went CRAZY!"


    C- Nemo saltat sobrius, nisi insanus est. ´
    -Cicero

    VastaaPoista
  15. Vallanvaihto­prosessin alkamiseen suostunut Trump painottaa Twitterissä:
    Emme ikinä tunnusta tappiota.

    VastaaPoista
  16. Vastaukset
    1. Trump pyytää korkeinta oikeutta syrjäyttämään vaa’ankieliosavaltioiden valitsijat.

      Poista
    2. Yhdysvaltojen väistyvän presidentin Donald Trumpin tukijat aikovat järjestää 6. tammikuuta Washingtonissa mielenosoituksen, jonka pyrkimyksenä on estää kongressia vahvistamasta Joe Bidenin vaalivoittoa.

      Poista
  17. Yhdysvalloissa The Washington Post -sanomalehti on julkaissut nauhoitteen, jossa Yhdysvaltojen presidentinvaalit hävinnyt istuva presidentti Donald Trump vaikuttaa kiristävän viranomaisia vaalituloksen muuttamiseen.

    VastaaPoista
  18. kongressihyökkäys: Trump-fanaatikot ylittivät rajan, jota ei voitu kuvitella.

    Tällä hetkellä uutisoitu neljän kuolleen, Twitter on estänyt Trumpia kirjoittamasta twiittejä. Trumpin erottamista mietitään (2 viikkoa jäljellä). Trumpin tulkitaan yllyttäneen väkivaltaan.

    Tällaistako Trump- ja QAnon-fanit tahtoivat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kongressirakennukseen hyökkäsi varsin sekalainen joukko presidentti Trumpin innokkaita kannattajia.

      Poista
    2. Twitter on pysyvästi jäädyttänyt Donald Trumpin käyttäjätilin – syynä väkivaltaan yllyttämisen riski.

      "Villin Washingtonin" valmistelu sai alkunsa Trumpin joulukuussa lähettämästä tviitistä.

      Poista
    3. Donald Trumpia voidaan syyttää Capitol-hyökkäyksestä.

      Poista
  19. Olipa sirkus ja onneksi suurinosa on laitettu vastuuseen, sanoisin törkeää!

    Ihmetytti kongressin turvallisuusjärjestelyt!
    Ennen tätä viikkoa ja kongressirakennuksen valtaukseen yllyttämistä Trumppa sai jatkaa twiittailuaan, vaikka tililtä julkaistiin esimerkiksi viime kesän Black Lives Matter -mielenosoitusten aikaan viesti ”when the looting starts, the shooting starts” (”kun ryöstely alkaa, ampuminen alkaa”). Aiemmin presidenttikaudellaan Trumppa vertasi Twitter-tilillään oman ydinasenappinsa kokoa Pohjois-Korean Kim Jong-unin napin kanssa!!

    Ja kun T sai lähtöpassit Twitteristä, Talibanin tiedottajalla on yhä Twitter-tili. Samoin on Intian presidentillä Narendra Modilla, vaikka hänen hallituksensa harjoittaa raakaa muslimivähemmistön sortoa. Lista jatkuu ja jatkuu..

    Myös muun muassa Facebook ja sen alainen palvelu Instagram, kuten myös Snapchat ja Twitch, sanoivat Trumpille hyvästit. Hey hey!

    "Suurin merkitys on kuitenkin Twitterillä, sen kertoo jo reaktioiden ja analyysien määrä ympäri maailmaa. Tekstien määrä osoittaa, miten suurta valtaa Trump on käyttänyt Twitterin kautta: määrittänyt lähes koko presidenttikautensa ajan pitkälti sen, mistä puhutaan. Ja niin on taas, ainakin kerran vielä."

    Loppuun kevenneys:
    Trumppaus lainaa Melanian twittertiliä.
    T: What's the password?
    Melania: Biden2021

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa esimerkiksi Laura Huhtasaari ja Yazka Love (Yasmin Jani) on Trumpin ja QAnonin puolesta puhujia. Juuri mikään ei ole Trumpin tai Trump-fanien syytä, usein syylliseksi sanotaan Antifa tai BLM.

      Yhdysvaltojen nykyinen politiikan sanasto heijastelee myös historian kipukohtia.

      Trump-fanit ja QAnonit käyttää sanaa "diipparit" (pohjautuu deep state), kun puhuvat ihmisistä, jotka ovat vastoin heidän näkemyksiään. Diippari on mukana/osana deep statea, joka hallitsee maailmaa. Minäkin olen kai diippari, koska olen Trump-vastainen.

      Poista
  20. Olen minäkin sitten oikea Diipparien diippari mutten hiippari.
    Ihan vähän, niin vähän ettei sitä näy, säälin Trumppausta.
    Häneltä viedään tikkari toisen jälkeen suusta.

    HS kertoo:Golfin suurturnaus PGA Championship on siirretty pois Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin omistamalta kentältä.

    Vuoden 2022 kisa oli tarkoitus järjestää Trump National Golf Club Bedminster -kentällä New Jerseyssä, mutta Yhdysvaltojen ammattilaisgolffareiden järjestö PGA of America äänesti kisan siirtämisen puolesta.

    Järjestön puheenjohtaja Jim Richerson sanoi, että Trumpin väkivaltaan yllyttäminen on enemmän kuin riittävä syy turnauksen siirtoon.

    Brändi on tärkein, ylläri, sanoo Richerson.

    Vaikka T omistaa golf kenttiä on vetänyt about 300 kierrosta golfia.
    Voi, sääli kasvaa millillä.


    VastaaPoista
  21. Donald Trump on Yhdysvaltojen historian ensimmäinen presidentti, joka joutuu kahdesti valtakunnanoikeuteen.

    VastaaPoista
  22. Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI kertoo, että netin keskustelukanavilla käydään vilkasta sananvaihtoa, joissa kehotetaan aseellisiin mielenilmauksiin ympäri maata virkaanastujaisten alla.

    VastaaPoista
  23. Hallinnon taloudellisen tiedonannon mukaan Trumpin yhtiöllä on yhteensä velkaa ainakin 1,1 miljardia dollaria, ja siitä noin 900 miljoonaa erääntyy seuraavien neljän vuoden kuluessa.

    VastaaPoista
  24. Yhdysvalloissa kaikki osavaltiot ovat hälytysvalmiudessa Trumpin kannattajien mahdollisten väkivaltaisuuksien suhteen.

    Tutkimuskeskus Pew Researchin perjantaina julkaiseman kyselytutkimuksen mukaan vain 29 prosenttia yhdysvaltalaisista on tyytyväisiä Trumpin tapaan hoitaa tehtäväänsä. Kyseessä on hänen koko kautensa alhaisin lukema.

    VastaaPoista
  25. Sveitsiläisyritys analysoi: QAnonin salaisen Q-nimimerkin takana on kaksi eri kirjoittajaa.

    VastaaPoista
  26. Yhdysvaltojen kongressin jäsenet saaneet tappouhkauksia Trumpin oikeudenkäynnin alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viisi juristia jätti Donald Trumpin puolustustiimin juuri virkarikossyytekäsittelyn alla.

      Poista
  27. Yhdysvaltojen republikaani­puoluetta uhkaa raju sisällis­sota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjorie Taylor Greene kertoi katuvansa tukeaan Qanon-liikkeelle sekä aikaisempia kommenttejaan.

      Poista
  28. Yhdysvaltojen tasaväkinen senaatti on päässyt sopuun vallanjaosta.

    Kanadan hallitus linjasi, että vain miehille tarkoitettu, maahanmuuttovastainen Proud Boys -ryhmä määritellään terroristiseksi toimijaksi.

    VastaaPoista
  29. Yhdysvalloissa äänestysteknologiasta vastaava yritys Smartmatic on nostanut herjauskanteen uutiskanava Foxia sekä kolmea kanavan juontajaa vastaan. Lisäksi yhtiö on nostanut kanteen Donald Trumpin entisiä juristeja Rudy Giuliania ja Sidney Powellia vastaan.

    Venäjä-paljastuksistaan tunnetun Bellingcatin perustaja on nyt huolissaan Yhdysvalloista – salaliittoteoriat leviävät kuin syöpä.

    VastaaPoista
  30. Trumppaus erosi torstaina yhdysvaltalaisia näyttelijöitä ja media-alan ammattilaisia edustavasta ammattiliitosta SAG-AFTRA:sta.

    T on tehnyt cameo-rooleja ja muita esiintymisiä useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. SAG-AFTRA edustaa noin 160 000:ta näyttelijää, toimittajaa ja muuta media-alan ammattilaista, kertoo uutistoimisto Reuters.

    Liiton oli ollut määrä päättää lähiaikoina, erottaisiko se mahdollisesti Trumpan liitosta.

    Liitto kertoi uutistoimisto Reutersin mukaan viime kuussa ryhtyvänsä pohtimaan, pitäisikö Trumppaukselle aiheutua seurauksia 6. tammikuuta tapahtuneesta mellakasta.
    ”Ketä kiinnostaa!” !!!! T kirjoitti liiton julkaisemassa kirjeessä, jossa hän ilmoitti erostaan vastalauseena liiton aikomuksille.

    Kirjeessä T myös muun muassa väitti luoneensa ”tuhansia työpaikkoja” esimerkiksi ”Fake News CNN:lle”, yhdysvaltalaiselle kanavalle, jota vastaan Trump toistuvasti hyökkäsi valeuutissyytöksillä jo presidenttikautensa aikana.

    Hän kirjoitti myös olevansa hyvin ylpeä useissa elokuvissa ja sarjoissa tekemästään työstä ja moitti, ettei liitto ole tehnyt hänen hyväkseen mitään.

    ”En halua enää tulla yhdistetyksi liittoonne.”

    Liitto vastasi asiaan tiedotteessa ainoastaan thank you.

    PS, Varsinainen Narcissus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Big protest in D.C. on January 6th, be there, will be wild!"

      Näin Trump twiittasi joulukuun 19. ja sanoo ettei ole yllyttänyt kansaa mihinkään.

      Poista
  31. Luin että Trumppaus hommaa ikioman sovelluksen on niin ikävä kun ei saa twiitattua.
    Trumppauksen oma sovellus sai Googlelta kenkää – ei täyttänyt edes minimivaatimuksia.

    HS Netissä on saanut nopeasti jalansijaa uusi disinformaatiota levittävä verkosto, joka houkuttelee mukaan erityisesti äärioikeistolaisen Qanon-liikkeen seuraajia.
    Ilmeisesti joulukuussa perustetulla Sabmyk-verkostolla on yli 130 eri viestintäkanavaa ja sosiaalisen median ryhmää, jotka ovat saaneet päivittäin jopa kymmeniätuhansia uusia seuraajia, kertoo brittilehti The Guardianin sunnuntailiite The Observer.

    Kanavia on perustettu ainakin englannin, saksan, japanin, korean ja italian kielillä erityisesti viestipalvelu Telegramissa mutta myös Facebookissa. Yhteensä kanavilla on The Observerin mukaan jo yli miljoona seuraajaa.

    Kanavilla jaetaan enimmäkseen Qanonista tuttua sisältöä: salaliittoteorioita koronarokotteista ja kasvomaskeista sekä Yhdysvaltojen presidentinvaaleista. Verkostolla on myös Qanonin tapaan mystinen perustaja, messias, josta kanavilla annetaan vihjeitä.
    Qanonin perustajaa eli ”Q:ta” ei ole koskaan tunnistettu varmasti, mutta tällä viikolla rasisminvastainen brittijärjestö Hope Not Hate ilmoitti, että se pystyy paljastamaan Sabmykin perustajan.

    Järjestön mukaan “messias” on 45-vuotias berliiniläinen taiteilija ja taidekauppias Sebastian Bieniek. Hope Not Haten tutkimusten mukaan Bieniek on pannut netissä liikkeelle useita muitakin salaliittoteorioita ja keksinyt lukemattomia vääriä henkilöllisyyksiä, joilla hän on yrittänyt edistää uraansa taiteilijana.

    Vuonna 2011 hän jopa kirjoitti kirjan nimeltä RealFake, jossa hän kertoo yksityiskohtaisesti, miten onnistui mainostamaan töitään valekampanjalla netissä.
    Yhden viestin mukaan Sabmykilla on kädessään 17 v-kirjaimen mallista arpea, jotka syntyivät ”profeetallisessa seremoniassa 24-vuotiaana”.

    Hope Not Hate on löytänyt Bieniekin nettisivuilta sittemmin poistetun merkinnän vuonna 1999 pidetystä taidenäyttelystä, jossa Bieniek leikkasi käsivarteensa v-kirjaimen muotoisia haavoja 16 päivän ajan.

    Hullu hullumpi hulluin T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylekin uutisoi Trumpin omasta sosiaalisen median palvelusta, joka ilmestyy kesään mennessä. Jännä nähdä, että montako miljoonaa sinne päätyy äkkiä ja miten se keinuttaa perinteisemmän somen venettä. Varmasti sinne päätyvät kaikki trumppaajat ja Qanonistit jne.

      Suomessakin on laitettu pystyyn vaihtoehtoinen YouTube ja se tunnetaan nimellä Tokentube. Siellä pyörii kaikenlaista väkeä, koska siellä sallitaan ääripäitäkin - normaalin moraalin rajoissa. Monet Helsingin mielenosoituksiin osallistuneet ovat pyörineet Tokentubessa.

      Seura-lehti on tehnyt jutun Kristallipuolueesta, joka sai aika nopeastikin kasaan 5000 kannatusilmoitusta ja voi alkaa kunnon puolueeksi. Tokentubesta löytyy Kristallipuolueen puheenjohtajan haastattelu.

      Seura-lehti hiukan vertaa Kristallipuoluetta 1990-luvulla olleeseen Luonnonlain puolueeseen (LLP), joka muistetaan paremmin nimellä Joogalentäjät.

      Vaihtoehtoisuuksia löytyy.

      Poista
  32. Republikaanit erottivat Trumpia arvostelleen Liz Cheneyn ryhmäjohtajan paikalta.

    VastaaPoista
  33. New Yorkin johtava syyttäjä liittyy Trumpin yhtiötä koskevaan rikostutkintaan.

    VastaaPoista
  34. Hillary Clinton: En kiduta lapsia tai juo heidän vertansa.

    VastaaPoista
  35. Yhdysvaltalaisraportti: Capitol-kukkulan hyökkäys oli tarkasti suunniteltu.

    VastaaPoista
  36. "Qanon-shamaani" tunnusti osallisuutensa Yhdysvaltojen kongressin valtaukseen.

    VastaaPoista
  37. Donald Trump haastoi veljentyttärensä ja New York Timesin oikeuteen.

    VastaaPoista
  38. Yli puoli vuotta kestänyt tarkastus­laskenta vahvisti Bidenin voiton – katkera tappio Trumpille.

    VastaaPoista
  39. Trump sanoo avaavansa Truth Social -nimeä kantavan palvelun vastustaakseen isojen teknologiayhtiöiden tyranniaa.

    VastaaPoista
  40. Uusien tietojen mukaan Hillary Clintonin vuoden 2016 kampanjaorganisaatio maksoi internet-yhtiölle siitä, että se hakkeroituisi Trump Towerin ja myöhemmin Valkoisen talon palvelimille. Tarkoitus oli yhdistää Donald Trump Venäjään.

    VastaaPoista
  41. QAnonin ja Kremlin kieroutunut liitto – länsimaiden foliohatut levittävät Venäjän valheita.

    VastaaPoista
  42. Ex-oikeusministeri: Trump menetti otteensa todellisuudesta.

    VastaaPoista
  43. Ajattelin tossa että mitä tapahtuisi jos Hitler ja Stalin olisivat olemassa.
    Eikä mitään vanhuksina, kysyn?
    Hakevatkohan he möröt piiriin eli Putlerin ja räkänokan ja tekevät yhdessä hiekkakakkuja älä tule paha kakku tule hyvä kakku ja räkänokka heittää hiekkaa Putlerin silmiin ja Hitler hakkaa Stalinia, lopulta kaikki on toistensa kimpussa kunnes Hitler muistaa että juutalaiset piti lahtaa ja Putler sanoo ai niin ukrainalaiset nehän on natseja ja ne pitää lahdata, ja alottaa Hitleristä.
    Stalin ja räkänokka kisailee kumpi on pahis?

    Taas se nähtiin-klassinen palatsin valtaus.
    HS Kansannoususta humaltuneet kansanjoukot vyöryivät viime sunnuntaina 10. heinäkuuta Sri Lankan pääkaupungissa Colombossa presidentti Gotabaya Rajapaksan(paskan) hetkeä aiemmin hylkäämään ökypalatsiin.

    Talouskriisistä ja korruptiosta arvosteltu 73-vuotias vallanpitäjä oli juuri ajettu maanpakoon, tosin hän jäi jumiin lentoaseman vip-tilaan, sillä rajaviranomaiset eivät suostuneet leimaamaan hänen passiaan.
    On epäilemättä kivuliasta seurata netistä, kun tavallisen kansan myyntipäälliköt ja muut katukauppiaat, kengänkiillottajat, mainosgraafikot, kokit ja somevaikuttajat vyöryvät palatsin peilisaleihin, kylpyhuoneisiin ja viinikellareihin.

    Tavallinen rivikansalainen kaikkialla maailmassa näyttää toimivan vallatuissa palatseissa suurin piirtein samalla tavalla, vaikka itse kansannousujen syyt ja logiikat voivat olla hyvinkin erilaisia.
    Kun trumpistit valtasivat Yhdysvaltain kongressitalon tammikuussa 2021, siellä tehtiin samoja temppuja kuin Colombon presidentinpalatsissa. Puhujakorokkeella pidettiin ”puheita” ja jalat nostettiin rehvakkaasti edustajainhuoneen puhemiehen työpöydälle.

    Talebanin rivisotilaiden päästyä Kabulissa presidentinpalatsiin elokuussa 2021 moni päätyi kuntosaliin, jonka polku- ja soutulaitteet olivat luku- ja laskutaidottomille kylänmiehille kuin Disneylandista.

    Nyt toivomaan seuraavaan kansannousun tapahtuvan Moskovassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trumpin ex-strategin oikeudenkäynti alkoi – julisti päivää ennen Capitol-mellakkaa "helvetin olevan pian irti".

      Poista
  44. Vain jenkkilässä osataan.
    Steve Bannon jätti työnsä valtion virkamiehenä jo vuonna 2017,
    Kaikki muu on pelkkää wattuilua.
    Trumppauksen esiliina ei nyt iske, sen sijaan voisi keskittyä itse Trumppaukseen.
    Vaikkapa juurikin suhmuroinnista ja häirinnästä kun hänellä se maine.
    Rumat naiset ja vammaset sekä mustat kaikki kakkua syömään telkien taa.
    Trumpan oma pikku maailma laitettasi heppu itse metrix metri aitaukseen.

    Miten unohdin Trumppauksen Stalin-Hitler-Putler-räkisnokka-
    Siinä olisi viisikko kaikki kakkua syömään mites ois 50v.

    VastaaPoista
  45. Trump palasi Washingtoniin ja vihjaili jälleen presidenttiehdokkuudestaan.

    VastaaPoista
  46. FBI löysi Trumpin kotoa lukuisia salaisia asiakirjoja

    .Yhdysvalloissa on julkistettu maan entisen presidentin Donald Trumpin kartanoon tehdyn kotietsinnän etsintälupa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trumpin kotoa löytyneiden huippusalaisten asiakirjojen joukossa tiedetään olevan arkaluontoisia tietoja ydinaseista.

      Poista
    2. Yhdysvaltain liittovaltion agentit ja syyttäjät ovat tehneet päätelmän, jonka mukaan maan entisen presidentin Donald Trumpin motiivi viedä maan hallinnon salaisia asiakirjoja oli pitkälti hänen egonsa ja halunsa pitää materiaalit itsellään pokaaleina tai muistoesineinä.

      Poista
  47. Juurikin luin aiheesta.
    The New York Timesin (NYT)
    NYT käy läpi Trumppauksen ja tiedustelupalveluiden, kuten CIA:n, yhteistyötä, jossa oli jatkuvasti kitkaa.
    Jälkipyykki Trumppauksen kaudesta jatkuu.

    Washington Post: FBI etsi Trumppauksen kartanosta ydin­aseisiin liittyviä dokumentteja – T haluaa etsintäluvan julkaistavaksi.
    Pressana Trumppauksen suhde salaisiin palveluihin oli miltei vihamielinen.

    ”Hän suhtautui löperösti erittäin salaisiksi luokiteltuihin tietoihin, joita hän piti henkilö­kohtaisena omaisuutenaan ja joita hän toisinaan käytti edistääkseen omaa poliittista agendaansa”, NYT kirjoittaa.

    ”Yhdysvaltain salaisuuksien vaalijoiden [tiedustelupalveluiden] ja arvaamattomasti käyttäytyvän presidentin suhde oli lähihistorian myrkyttynein.”

    Väitteensä tueksi NYT luettelee artikkelissaan joukon esimerkkejä. Niistä suomalaisittain läheisin on viittaus Helsingin huipputapaamiseen heinäkuussa 2018.

    Trumppaus tapasi Helsingissä Putlerin. Tiedotustilaisuudessa Trumppaus sanoi uskovansa ennemmin Putleria kuin omia tiedusteluviranomaisiaan, kun kyse oli Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleihin.

    ”He uskovat, että se oli Venäjä”, Trumppaus sanoi tiedotustilaisuudessa. ”Heillä” hän viittasi tiedustelupalveluihin.
    ”En näe mitään syytä, miksi se olisi ollut [Venäjä].”

    Trumppaus nälvi tiedustelupalveluita toistuvasti. Tammikuussa 2019 korkea-arvoiset tiedustelujohtajat olivat antaneet Yhdysvaltain kongressissa todistajanlausuntoja, joiden mukaan Iran ei heidän tietojensa mukaan ollut sillä hetkellä rakentamassa ydinasetta.

    Trumppaus oli sanonut julkisesti toisin. Hän raivostui ja solvasi tiedusteluviranomaisia Twitterissä.

    ”Tiedusteluväki vaikuttaa todella passiiviselta ja naiivilta, mitä Iranin uhkaan tulee. He ovat väärässä! Ehkä tiedustelun pitäisi palata koulun penkille!”

    Elokuussa 2019 Trumppaukselle annettiin tiedustelukatsaus, jossa kerrottiin iranilaisessa raketinlaukaisukeskuksessa sattuneesta räjähdyksestä.

    Trumppaus innostui salaiseksi luokitellusta satelliittikuvasta, jossa räjähdyspaikka näkyi. Hän halusi laittaa kuvan saman tien Twitteriin. Avustajat yrittivät estellä, koska korkealaatuinen kuva kertoisi liikaa Yhdysvaltain satelliittivakoilun tasosta.

    Mutta Trumppaus julkaisi kuvan joka tapauksessa. ”Minulla on valta poistaa salainen-luokituksia. Minä voin tehdä mitä vaan."

    Jenkeissä on useita tiedustelupalveluita. NYT:n mukaan tiedusteluyhteisössä alettiin jopa pitää presidenttiä itseään turvallisuusriskinä.

    The Washington Post -lehden mukaan Yhdysvaltain kansallisarkisto haki jo helmikuussa 15 laatikollista Trumppauksen viemiä asiakirjoja Mar-a-Lagosta.

    ”Tehtyäni yhteistyötä asianomaisten valtion virastojen kanssa tämä ennalta ilmoittamatta tehty ratsia kotiini ei ole tarpeellinen eikä sopiva. He jopa murtautuivat kassakaappiini”, Trumppaus kommentoi.

    Voi hyvät mansikat, kuka haluaa noin itsekkään possun uudelleen valita pressaksi ei ei ja ei!
    Kuitenkin nuita aivopesettyjä idiootteja on jotka tekee aseistettuja hyökkäyksiä FBI tiloihin! Ainakin tuo aivopesty joka oli myös Capitol- kukkulalla, kuoli poliisien luoteihin maissipellolle muuttuen popcorniksi.
    FBI on joutunut uhkailujen kohteeksi sen jälkeen, kun FBI teki kotietsinnän Trumppauksen kartanoon.

    Kun T sain lähtöpassit Twitteristä, Fb, YouTubesta ja Alphabetista(entä insta) hän perusti oman kanavan, Truth Social eli Totuuden kanava, kuka tekisi noin!
    Tarve somettaa !

    Mukaan keskusteluihin on toivotettu muun muassa katolisen kirkon pappi, jota on pyydetty kutsumaan lisää pappeja sivustolle.
    Applikaatio julkaistiin Yhdysvalloissa helmikuussa Applen App Storessa. Se ei ole saatavilla Suomessa. Arvaan jos eräs näkee vaivaa on jo estoilla.

    VastaaPoista
  48. Vastaukset
    1. Donald Trump loi oman sosiaalisen median. Google antoi sille heti kenkää.

      Poista
  49. Nauran! Hahah Trumppaus, eikä Melanie anna hänen somettaa mitenkään, karmivat vieroitusoireet! miksi verkkokalvojeni taakse tuli kuva Spitting Imagen Trumppaus joka persreiällä näpytti somekanavalleen shittiä.
    Ja se miten Trumppaus joutui omiin ansoihinsa, Putler oli tehty ylisöpöksi pikkuiseksi, oi why?

    VastaaPoista
  50. Donald Trump sanoi ääneen sen, mitä kaikki jo osasivat odottaa. Trump pyrkii jälleen presidentiksi vuoden 2024 presidentinvaaleissa.

    Donald Trump ei ehkä pääse puolueensa presidenttiehdokkaaksi, vaikka haluaisikin.

    VastaaPoista
  51. Juu luin uutisen että tosiaan Donald Duck pyrkii igen pressaksi, olin ihan neverever!
    Ois suuri aika ampua ukko avaruuteen.
    Toivon ettei pääse, koska bannattu kaikkialla ja yllyttää rikollisia,
    Porkkanaraastetta käyttänyt saadakseen oranssin värin naamalleen ja kampaa tukka vasemmalle ja takaa oikealle saadakseen näyttävän lipan.
    Ärsyttävä ukko joka ei näe nokkaasa pidemmälle.

    VastaaPoista
  52. Yhdysvaltain korkein oikeus hylkäsi hakemuksen, jolla ex-presidentti halusi estää edustajainhuoneen komiteaa näkemästä tämän verotietoja. Tutkintakomitea saa nähdä Trumpin verotiedot.

    VastaaPoista
  53. Se joka verotietoja pidättelee pidättelee muutakin kuin pierua.
    Huvittu eiku huvitutti kun Kanya lähtee pressapeliin ja pyysi Trumppausta varapressaksi ja vaati audienssia Mar-a-Lagossa, ja miehiä oli kolmin kappalein, mutta Trumppaus ei tykänny ja antoi rukkaset.
    Syy oli ettei ollut hyvä juttu, koska Kanyalla olisi liikaa ongelmia, Ye hiphoppais koko maan kumoon, mielipuolisilla teoilla.
    Voisi olla naisen vuoro, Hillaryn pallin vei Trumppaus huijaten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Donald Trump tylytti rajusti Kanye Westin suunnitelmaa:
      ”Totaalista ajanhukkaa”

      Poista
  54. Onko Donald Trump hiipuva tähti, joka röyhtäilee ulos viimeisiä kaasujaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Donald Trump alkaa myydä digitaalista keräilykorttikokoelmaa, jonka korteissa hänet kuvataan supersankarina.

      Poista
  55. Twitterin omistava teknologiamiljardööri Elon Musk jatkaa ristiriitojen kylvämistä. Hän julkaisi Twitterissä lyhyen viestin, jossa oli seuraamiskehotus ja perässään jäniksen kuva. Tämä on tulkittu kehotukseksi seurata salaliittoteorioiden takana olevaa QAnon-liikettä.

    VastaaPoista
  56. Ee mä haluun Trumppaus supersankarikortin! LOL
    Voiko joku taho puuttua Muskin aivopieruihin? Osaa Trumppauskin aivopierutella.

    VastaaPoista
  57. Raportti:
    Donald Trump on syyllinen Capitolin mellakkaan.

    VastaaPoista
  58. Vasta luin että Trumppaus voi vielä välttää syytteet.
    Hyvä jos ei.

    VastaaPoista
  59. Yhdysvalloissa Donald Trumpin verotiedot vuosilta 2015–2020 ovat viimein julkisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valehteli palkastaan, omituisia käteislahjoituksia, teki miljoonatappiot eikä maksanut lainkaan tuloveroja vuonna 2020.

      Poista
  60. "Verotiedot osoittavat jälleen, kuinka menestyksekäs olen ollut ja kuinka olen pystynyt käyttämään verovähennyksiä luodakseni tuhansia työpaikkoja!"
    Sanoo Trumppaus the Duck.

    VastaaPoista
  61. Vihaiset tekstiviestit paljastavat Trumpin avustajien turhautumisen Capitolin mellakkapäivänä.

    VastaaPoista
  62. Presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Donald Trump käynnisti vaalikampanjansa.

    Donald Trump toisteli puheessaan vanhoja teemojaan. Hän vannoi muun muassa aikovansa pelastaa Yhdysvallat kommunismilta ja marxismilta.

    Kommunismi on Yhdysvalloissa joku yleinen kirosana.

    VastaaPoista
  63. Trumppaus sanoi että Biden on aiheuttanut (melkein) kolmannen maailmansodan.
    Että HÄN(itse messias) kyllä lopettaa PÄIVÄSSÄ Venäjän sodan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo olisi mahdollista ainoastaan, jos joku saisi puhumalla Putinin lopettamaan sodan ja vetämään joukot pois Ukrainasta. Tällä hetkellä kuulostaa mahdottomalta tehtävältä.

      Poista
  64. Trumppauksella on Putlertauti, jos hänet valitaan uudelleen pressaksi niin kyllä hän Putlerin parhaana ystävänä saisi sodan loppumaan päivässä, niin Trumppaus sanoi.
    Kyllä ne siat vislaisi jos noin kävisi
    Putler sairastaa Pietari Suuri-rokkoa sodan vuosipäivä on pian.

    Ukrainasta on lähetetty Venäjälle lapsia, "leirille" täys ylöspito.
    Meri lähellä. Moni ukrainalainen lapsi ei ole koskaan nähnyt merta tai edes matkustanut.
    Lapsia lähti iso joukko vähän niinkuin sotaakin pakoon.
    Ja vain pari viikkoa korkeintaan kolme viikkoa, lapsia ei kuitenkaan palautettaisi ollenkaan, meni kuukausia monta, koirakin oli sillä välin synnyttänyt pennun.
    Muutamat äidit päätti lähteä sinne hakemaan lapsensa, ihmettelen miten kun ei ollut passeja ei mitään, no niinpä kuitenkin bussi meni rajan yli ja rajaa pitkin viisi päivää ja ihme ja kumma nämä äidit sai lapsensa mukaan, "leirille" jäi 50 lasta.
    Epäilen miten he aivopestään, nuissa kuukausissa oli yksikin ukrainalais lapsi sanonut että Venäjä on "ihan ok".

    VastaaPoista
  65. Trump USA:n konservatiivien CPAC-konferensissa:
    "Pystyn, erittäin helposti, estämään kolmannen maailmansodan. Ja se sota syttyy pian, mikäli jotain ei tapahdu nopeasti."

    VastaaPoista
  66. Fox Newsin tähtijuontajat haukkuivat Trumpin vaalivalheita hulluiksi ja alkoivat sitten levittää valheita innokkaimmin itse.

    VastaaPoista
  67. Donald Trump teki paluun Youtubeen ja Facebookiin.

    VastaaPoista
  68. Vastaukset
    1. Donald Trumpia vastaan nostettiin syyte aikuisviihdenäyttelijän hiljaiseksi maksamisesta. Kyseessä on historian ensimmäinen kerta, kun Yhdysvaltain presidentti asetetaan rikossyytteeseen.

      Poista
  69. Vaalivilppivalheita levittänyt Fox News maksaa 787,5 miljoonaa dollaria äänestyskonevalmistaja Dominionille.

    VastaaPoista
  70. No nyt jysähti Trumpalle taivaallinen diili! Vastuuseen vain!

    VastaaPoista
  71. Sound of freedom -elokuva nousi yllätys­hitiksi USA:ssa.

    VastaaPoista
  72. Juu kyllä olisi katsottava leffa, vaan ei missään striimattuna, harmi.

    Trumppa tutisee ja vetoaa sananvaputeen.
    Kaikki tietää että haluaisi heittää vankilaan kaikki mustat, vammaiset ja rumat, hän pussaa vain kauniita naisia yök.

    Ei sentään älynnyt väsätä lakia joka antaa olla pressana 2038 asti.
    Toki delaa ennen tuota, kuten Putler teki haaveet kaatuu Putler sotarikokset painaa vaakakuppia kohti manalaa.
    Ahha, eh-he-he, rouva on hyvä vaan, tuttavallisesti hän yök nam happi loppuu, pierettää!

    Putler on joutunut ottamaan käyttöön lähes puolet siperialaisesta ulkoilmavarikosta vanhoista tankeistaan ja panssaroiduista ajoneuvoistaan kärsittyään valtavia tappioita Ukrainassa.

    Raporttien mukaan noin 1 570 ruostuvaa sotakonetta on siirretty Siperian kaatopaikalta ja palautettu käyttöön Putlerin sotaan Ukrainaa vastaan.

    Väitetään, että yli 40 prosenttia 3 840 panssarivaunusta ja sotilasajoneuvosta, jotka näytettiin Google Earthin satelliittikuvissa ennen sotaa Vagžanovon sotilasvarustevarastossa, on nyt poistettu varastosta.

    VastaaPoista
  73. Trump's FIRST co-conspirator surrenders at Georgia jail as the ex-president is expected to turn himself in on Thursday.

    Scott Hall on Tuesday became the first of former President Donald Trump's 18 co-defendants to turn himself in to the Fulton County jail.

    Onko ihme kun eilen telkkarissa näkyi harmaa väsynyt hahmo piti oikein katsoa että muistuttaa etäisesti Trumppaa.
    Eli syynä Georgian Coffee Countyn äänestysjärjstelmän kähminnästä.
    (Salaliitto)
    Reippaasti nyt vain kohti vankilaa Trumppaus salaliittolaisten kunkku, kumppaneineen.

    Vankilan tietojen mukaan Hall on tällä hetkellä pidätettynä ja hänellä on vangin tunnusnumero.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen haluan nähdä, jos (ja kun) vanha Trumppi joutuu oikein kunnon vankilaan - vaikea uskoa.

      Poista
  74. Ehdottomasti mikä hemmetin mansikka, xd porkkana paremmikin.
    Trumppaus myönsi, että joutuminen surullisen kuuluisaan Fulton Countyn vankilaan oli "kauhea kokemus", ja valitti, että vankilan virkailijat "vaativat" otettiin kuvat
    Trumppaus oli surullisen kuuluisassa ja rappeutuvassa vankilassa alle 25 minuuttia. Oh miten kauhiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trumpin pidätystiedot puhuttavat:
      Ilmoitti olevansa huippu-urheilijan mitoissa.

      Poista
  75. Xd ottakoon muut mallia millainen on kävelevä ateleettinen porkkana.
    Naurettava ukko ja se että alkoi itkemään (toimittajalle)elämänsä kovimmista 25 minuuttisesta.

    VastaaPoista
  76. No nyt on varsinainen pell.. siis atleetti!

    VastaaPoista
  77. Kysyn kuka haluaa ostaa Trumppauksen pidätyskuvalla varustettuja mukeja tai T-paitoja? Lisämausteena "never surrender", sokea reettakin näkee kuka on syyllinen kaikkeen!

    Kuvan ottamisen jälkeen Trumppaus on kerännyt 7,1 miljoonaa dollaria eli noin 6,6 miljoonaa euroa,
    Yhteensä viimeisen kolmen viikon aikana Trumppaus on kerännyt presidenttikampanjaansa noin 20 miljoonaa dollaria eli noin 18,5 miljoonaa euroa. Näinä viikkoina Trumppaa vastaan on nostettu syytteitä liittyen hänen pyrkimyksiinsä kumota vuoden 2020 presidentinvaalien tulos.

    Pidätyskuvan julkaisun jälkeen Trumppauksen kampanja alkoi myymään muun muassa pidätyskuvalla varustettuja t-paitoja ja mukeja. Kuvan lisäksi tavaroissa on teksti ”never surrender”, älä ikinä antaudu. Trumppaus itse käytti tätä lausahdusta jakaessaan kuvan X-palvelussa.

    Hän on ensimmäinen Yhdysvaltojen presidentti, joka on asetettu rikossyytteeseen.
    Georgiassa Trumppauksen epäillään yrittäneen kumota häviämänsä vuoden 2020 presidentinvaalien tulokset rikollisen salaliiton avulla.

    Washingtonissa Trumppaa syytetään niin ikään salaliiton johtamisesta vuoden 2020 presidentinvaalien tuloksen kumoamiseksi.

    Floridassa Trumppaa vastaan on nostettu liittovaltion syytteet liittyen salaiseksi luokiteltujen asiakirjojen viemiseen Valkoisesta talosta.(Huom! Ne eivät olleet hyviä tarinoita)

    New Yorkissa Trumppaa syytetään kirjanpidon vääristelemisestä liittyen hyssyttelyrahojen maksamiseen pornotähdelle. Ohno Trumppaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä Trump-mukeja ostavat he, jotka ostavat Paavo Väyrysen mukeja =)

      50 % (puolet) amerikkalaisista haluaa Trumpin luopuvan presidenttiehdokkuudesta, mutta sitten on se toinen puoli (50 %).

      Poista
  78. Ai niinpä tietysti!
    Itse ostin The Queenin vallassa 70v päivän tavaroita, meneekö samaan kastiin..

    Hahaha ei Trumppaus luovu kun yhä on katkera kun Biden valittiin.
    Nyt voisi valita naishahmon kuten Kamalan.
    Trumpan puolta ovat he jotka haluaisi nuolla Trumpan pepunreikää, ajatella että niitä on, kaiken pahan jälkeen..Trumppa sekoaa ja Biden sekoaa..old manit, oi miksi toinen jalka haudassa valitaan pressaksi ja sama koskee myös paavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivät vanhat vaarit, ja senaattoreista yli puolet on eläkeikäisiä.

      81-vuotias republikaanijohtaja Mitch McConnell jähmettyi kesken tiedotustilaisuuden.

      Joten "varmoissa käsissä" olemme =)

      Poista
  79. Mitch McConnol heh näki ettei juna mene ihan asemalle.
    Vai ehdolle taitaa kupsahtaa sitä ennen, seniilejä ukkoja kaikki!

    VastaaPoista
  80. Newyorkilaistuomarin mukaan Donald Trump liioitteli omaisuutensa arvoa miljardeilla.

    VastaaPoista
  81. Trumppaus hyökkäsi "roistotuomaria" ja "rasistista" AG Letitia Jamesia vastaan hänen saapuessaan oikeuteen aloittaakseen New Yorkin 250 miljoonan dollarin siviilipetoksen oikeudenkäynnin.

    Entistä perss pressaa ja hänen poikiaan syytetään hänen omaisuusarvonsa paisuttamisesta, juurikin niin, Trumppaus raivosi "roistotuomaria" vastaan ja kutsui syyttäjää "yritykseksi satuttaa minua vaaleissa" Ee..nyt ei ollut hyviä tarinoita..Uhkaa siis jopa 250 miljoonan dollarin sakko, ja hänen New Yorkin kiinteistöimperiuminsa lisenssit ovat jo vaarassa.

    Siis Letitia James on "rasisti" ja oikeudenkäynti on "horror show"
    Sitten hän väitti, että "kaikki tulee DOJ:sta,(United States Department of Justice) he koordinoivat tämän täysin Washingtonissa."

    Hän väitti, että se johtui hänen suorituksestaan vaaleissa hänen pyrkimyksessään päästä valkoiseen taloon back.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi oikeudenkäynti Yhdysvaltain entistä presidenttiä Donald Trumpia vastaan on alkanut New Yorkissa.

      Poista
  82. Donald Trump on valmiina julistamaan ”pyhän sodan” Taylor Swiftille. Donald Trump uskoo olevansa suositumpi kuin tällä hetkellä kiistatta maailman suosituin poptähti Taylor Swift.

    Heikosti kyllä on asiat, jos presidenttiehdokas joutuu kilpailemaan poptähden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaliittoteoria:
      Super Bowlin sovittu voitto, Taylor Swift kosii miestään ja Taylor Swiftin fanit alkavat äänestää Joe Bidenia.

      Poista
    2. Yhdysvalloissa kolmannes republikaaneista uskoo Taylor Swift -salaliittoteoriaan. Kaikista amerikkalaisista salaliittoon uskoo yksi viidestä.

      Poista
  83. Biden on seniili ukko joten pois, miksi mielessäni on Jarkko Tammisen esittämä Biden nauran vieläkin.
    Mutta ei missään nimessä enää Trumppaus; NATO-maat saavat selviytyä Venäjän mahdollisista hyökkäyksistä ilman Yhdysvaltojen apua, elleivät käytä puolustukseensa tarpeeksi rahaa. Näin vihjasi uudelleen presidentiksi marraskuun vaaleissa pyrkivä Donald Duck Trumppaus viikonloppuna.

    ”Ei, en suojelisi teitä typerykset Itse asiassa rohkaisisin heitä [Venäjää] putleria tekemään, mitä ikinä heitä huvittaa siis sotia niin perrrkeleesti ne on hyvii tarinoita. Teidän täytyy maksaa”, kertasi Trump vastaustaan ”erään suuren maan presidentille”.

    Kaksi kolmasosaa Nato-maista jäisi ilman Yhdysvaltojen apua, jos näiden tukeminen olisi Trumpin käsissä. Yli kahden prosentin puolustusmenoihin yltää yksitoista Nato-maata, niiden joukossa Suomi, 31:stä.

    Nämä maat ovat tarjottimella
    Ranska, Montenegro, Makedonia, Bulgaria, Kroatia, Albania, Hollanti, Norja, Tanska,
    Saksa 1,57 Trumpalle tämän presidenttikaudella suurin ongelmamaa oli Saksa. Se on taloudellisesti vahva ja suuri maa, jonka panostus puolustukseen on ollut verrattain vähäistä. Why kysyy Trumppaus onko siellä vielä natseja.
    Tšekki, Portugali, Italia, Kanada, Slovenia, Turkki, Espanja, Belgia, ja Luxemburg.

    Jostain luin että Trumppaus antaa ison käden Nalle Puhille ja peukun Putlerille ja jotain myös räkänokalle. Trumpan aikana jos siis igen syttyy ydinsota ja eikös hän ehdottanut että Suomi ottaisi ydinaseita. Se on sit WW3 that it all folks.
    Jonkun päiväuni että kymmenen vuoden kuluttua, ettei vain olisi kymmenen päivän.

    VastaaPoista
  84. Trumpin liittolaiset tehostavat hyökkäyksiään entistä presidenttiä tutkivia syyttäjiä vastaan ensi viikolla julkaisemalla verkossa dokumentin, joka syyttää heitä poliittisesta aktivismista ja vaalitoiminnasta.
    Syyttäjiä syytetään korruptiosta, kun Stormy Danielsin vaimennuksen rahaoikeudenkäynti alkaa New Yorkissa.

    Trumppi on pidätetty hyökkäämästä syyttäjiä ja oikeushenkilöitä vastaan New Yorkin tapauksessa.
    Tuomariston valinnan on määrä alkaa ensi viikolla hänen ensimmäisessä rikosoikeudenkäynnissä.
    Liittoutuneet lisäävät kuumuutta paljastaen sen, mitä he sanovat partisaanien sekaantumisena.

    "Chasing Trump" on määrä julkaista 17. huhtikuuta, kaksi päivää sen jälkeen, kun New Yorkin tuomioistuin on aloittanut valamiehistön valinnan ensimmäisessä Trumpin neljästä rikossyytteestä.

    Sen tuottajat sanovat, että se tutkii kutakin tapausta valvovien syyttäjien taustoja.

    Ja koska entiseen presidenttiin kohdistuu New Yorkin syyttäjämääräys, joka esti häntä hyökkäämästä todistajia, syyttäjiä, valamiehiä ja oikeuden henkilökuntaa sekä heidän sukulaisiaan vastaan, tämä on toinen esimerkki siitä, kuinka hän luottaa MAGA-maailmaan syyttäjiensä puhdistamiseksi.

    "Chasing Trump" on tärkeä dokumentti, joka paljastaa vasemmiston syyttäjät, jotka asettavat hallituksen aseita isääni kohdistamiseksi", Donald Trumppaus Jr.
    Omena ei tässä tapauksessa ole pudonnut kovin kauas, liekö matkallaan vallan muumioitunut.

    VastaaPoista
  85. Trumppaus kuuntelee kartanossaan samaa soitto­listaa niin kovaa, että henkilö­kunta ei kuule toistensa puhetta.
    Show alkaa tavallisesti illallisen jälkeen. Kun Trump avaa Spotifynsa
    Elvis Presley, Elton John ja James Brown ovat sellaisia artisteja, joiden musiikkiin Trumppaus ei tiettävästi koskaan kyllästy.
    Keletappi kuuntelee yhä uudestaan ja uudestaan samoja vanhoja hittejä ja toimii mielellään dj:nä vierailleen.”Deejay T -show”
    prk keletappi uudestaan ja uudestaan.

    Kaikki muusikot eivät ole olleet innoissaan siitä, että Trumppaus pitää heidän musiikistaan. Muun muassa Rihanna, Pharrell Williams ja R.E.M-yhtye ovat pyytäneet, ettei Trumppaus soittaisi heidän musiikkiaan julkisissa tilaisuuksissaan.

    Vuonna 2020 Neil Young haastoi Trumppauksen oikeuteen, koska hänen mukaansa T on rikkonut tekijänoikeuslakeja soittamalla hänen kappaleitaan poliittisissa kokouksissa ja muissa presidentin uudelleenvalintakampanjan tilaisuuksissa.

    Trumppaus käytti irlantilais­laulaja Sinéad O’Connorin musiikkia kampanjassaan – kuolinpesä tyrmistyi.
    Ja käyttää nyt The Smithsin musiikkia kampanjassaan, eikä rock­tähden protesti välttämättä auta.

    VastaaPoista
  86. Trumpasta tuli ensimmäinen entinen presidentti, joka on joutunut oikeuden eteen, kun hän saapui Manhattanin oikeuteen maanantaina.

    Historiallisessa oikeudenkäynnissä häntä syytetään maksujen HyssHyss pornotähti Stormy Danielsille väitetyn suhteen peittelemiseksi.

    Kuvaan vinkkinä mitä Stormy sanoi Trumpan vehkeestä.

    VastaaPoista