torstai 1. lokakuuta 2020

Päivi Räsänen VS. Tuure Boelius

Minun ja sinun Jumalat

Päivi Räsänen on käynyt omaa "pyhää sotaansa" jo pari vuotta Pridea vastaan ja siinä sivussa myös kirkkoa vastaan. Uusimman taiston Päivi Räsänen kävi Tuure Boeliuksen kanssa.

OMAT JUMALAT
Päivi Räsäsen twiitti 9.9.2020:
#Pride2020 ei ole ihmisoikeustapahtuma. Kyse on #lgbt´ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa. Keisarilla ei ole vaatteita. Siksi #sananvapaus.

Yllä on Päivi Räsäsen twiitti, joka heitti "tavaraa" tuulettimeen. Räsäsen blogista löytyy pidempi versio otsikolla: Keisarilla ei ole vaatteita - #Pride ei ole ihmisoikeustapahtuma. Tuure Boelius otti kantaa ja Boeliuksen kirjoitus kiteytyy lauseeseen:

Ote Tuure Boeliuksen kannanotosta Räsäselle:
Sinun ajatuksesi Jumalasta on oksettava ja ahdasmielinen, mutta onneksi minun Jumalani antaa sinunkin syntisi anteeksi.

Räsänen vastasi Tuurelle ja tarttui "minun Jumalaani":

Ote Päivi Räsäsen vastauksesta Boeliukselle:
Päätät kirjeesi pohdintaan Jumalasta, "minun ajatusteni Jumalasta" ja "sinun Jumalastasi". Jumala ei ole meidän kummankaan ajatusten luomus, vaan hän on itse luonut meidät ja ilmoittaa itsensä omassa sanassaan. Sen tiedän, että sinä Tuure olet Jeesukselle rakas.

Päivi Räsänen on kirjoittanut vuonna 2004 pamfletin: Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi - Homosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen, jonka johdanto päättyy samoihin pohdintoihin.

Ote Päivi Räsäsen pamfletista vuodelta 2004:
"Minun jumalastani" on tullut tämän ajan epäjumala. Miten toisenlainen onkaan Jumala, jota Jeesus opetti rukoilemaan: "Isä meidän, joka olet taivaissa!" Ei ole sattumaa, että Häntä rukoillaan me-muodossa. Jumala on koko seurakunnan - meidän Jumalamme. Hän ei ole minun mielikuvitukseni, ylivertaisen oikeustajuni ja toiveitteni jumala, vaan elävä, ainoa, kaikkivaltias Jumala, joka on taivaassa.

Päivi Räsäsen mieskin Niilo on pohtinut asiaa ainakin vuonna 2013.

Niilo Räsänen vuonna 2013:
Ihminen tekee itse itselleen Jumalan. Jos me emme anna Jumalan itsensä ilmoittaa ja määritellä itsensä, ihminen määrittelee itselleen oman jumalansa. Meidän aikamme yleisin epäjumala on "minun Jumalani". "Minun jumalani" on kaikille armollinen, hyväksyy kaiken, on suvaitsevainen, ei tuomitse ketään, ei varsinkaan kadotukseen. "Minun jumalani" on kuin muovailuvahaa, jota voidaan tarvittaessa muotoilla uudelleen.

Tuure Boelius ei ollut ainoa, joka otti kantaa Räsäsen lausuntoihin. Some räjähti "Eroa Päivi Räsänen!". Vuonna 2019 Päivi Räsänen pohti tosi vakavasti kirkosta eroamista, mutta ei osaa määritellä, milloin se raja ylittyy.

PÄIVI RÄSÄSEN OUDOT TULKINNAT

Päivi Räsäsen ajatuksia:
#Pride2020 julistaa olevansa ihmisoikeustapahtuma, mutta tosiasiassa kyse on lgbt-ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa. Jokainen ihminen kaikista ominaisuuksistaan tai valinnoistaan riippumatta on yhtä arvokas ja ihmisoikeudet kuuluvat kaikille. Ihmisarvo on jakamaton.

Pridetapahtumassa ei kuitenkaan ole kysymys tästä, vaan siinä ihmisoikeuksia käytetään verhona, jonka takana ovat lakihankkeet sukupuolen moninaisuudesta, lasten transhoidoista sekä äitiyden ja isyyden korvaamisesta sukupuolineutraalilla vanhemmuudella. Sukupuolia ei ole monta, vaan kaksi. Pridejulistukset eivät muuta sitä biologista tosiasiaa, että vain mies ja nainen voivat yhdessä saada lapsia.

Päivi Räsänen kyllä sanoo, että kaikki ovat saman arvoisia jne. mutta sehän on pelkkää sanojen helinää - ei hän niin ajattele. Uskovaisilla on tällainen ihmeellinen takaporttiajatus, homo kyllä voi olla, mutta homoutta ei saa tehdä/tuoda julki. Homoseksuaaliset teot on syntiä. Se siitä tasa-arvosta.

Alla on taulukko, jossa on vähän vertailtu uudismielisten ja vanhoillisten eroja.

Uudismieliset
(liberaalit)
Vanhoilliset
(konservatiiviset)
Henkilökohtainen usko
Yksi Jumala
- ei välttämättä Raamatun Jumala
- jumaluuksia voi olla monta
- emanaatio-oppi
Jumala ei ole ankara
- ei tarvitse pelätä
- armoon ei vaatimuksia
- ihminen voi olla erehtyväinen
- Jumala ymmärtää heikkoudet
- normaali moraali riittää
- moraali on ihmisessä itsessä
Kaikki ihmiset on tasa-arvoisia
- ihan jokainen
Ihminen on evoluution saavutus
Raamattu ei ole täydellinen
Taivas ja Helvetti
- Helvettiä ei ehkä ole
- Helvetti ei ole ikuinen
- voi olla jälleensyntyminen
- kaikki pääsevät alkulähteeseen
- joillakin matka on vain pidempi
Avioliitto ja perhe
- homosuhteet sallittuja
- kaikki voivat solmia avioliiton
- esiaviollinen seksi hyväksyttyä
- ehkäisy sallittu
- abortin voi tehdä lain mukaan
Jumala on Rakkaus
Yhteisöllinen usko
Yksi Jumala (Isä, Poika ja Pyhä Henki)
Jumala on ankara
- tarvitsee pelätä (psalmi 111:10)
- armoon vaatimukset
- ihminen ei saa erehtyä
- Jumala rankaisee
- 10 käskyä määrittää moraalin
- moraaliin tarvitaan usko
Kaikki ihmiset on tasa-arvoisia
- paitsi ei aivan jokainen
Jumala loi ihmisen
Raamattu on täydellistä Jumalan Sanaa
Taivas ja Helvetti
- Helvetti on olemassa
- Helvetti on ikuinen kadotus/kärsimys
- jälleensyntymistä ei ole
- kaikki eivät pääse Taivaaseen
 
Avioliitto ja perhe
- homosuhteet ei ole sallittuja
- avioliitto on miehen ja naisen välinen
- esiaviollista seksiä ei sallita
- ehkäisyä ei sallita
- abortti tarkoittaa samaa kuin murha
Jumala on Rakkaus
Yllä oleva taulukko on suuntaa antava, koska uudismielisyys on laaja käsite. Yleisesti ottaen uudismieliset on avarakatseisempia kuin vanhoilliset. Toisesta näkökulmasta uudismieliset on vanhoillisia syntisempiä.

Päivi Räsänen kyllä laukoo melko outoja tulkintoja Pride-liikkeestä, tuntuu kuin Pride olisi hänen mielestään osa jotain maailmanlaajuista Illuminatia. Priden tavoitteena olisi murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta - aika voimakkaasti sanottu. Päivi ja kumppanit siis pelkäävät, että homous valtaa maailman, jolloin varmaan ihmiskunta kokee sukupuuton. Päivi käyttää myös sanaa "verho", joka viittaa siihen, että Pridella olisi salajuoni. Pride hakee ihmisoikeuksia, mutta taustalla onkin jokin suurempi suunnitelma - tuhota kirkko ja ihmiskunta. Tämähän alkaa jo kuulostaa joltain Saatanan työltä.

Äitiyden ja isyyden korvaaminen sukupuolineutraalilla vanhemmuudella - tämä on myös Päivi Räsäsen pelko. Räsänen huutelee biologisen tosiasian perään, että vain mies ja nainen voivat yhdessä saada lapsia. Enpä kumminkaan usko, että tuota biologista asiaa ollaan muuttamassa ainakaan Räsäsen tai minunkaan elinaikana. Netin palstoilla on kyllä "Päivisläiset" huomautelleet koeputkilapsistakin - hohhoijaa.

Priden suuri salajuoni ja homojen maailmanvalloitus on vain pelkkää Päivi Räsäsen propagandaa, jolla tuo julki omaa vakaumustaan. Räsänen on ainoa KD:stä joka "mesoaa" näin kovaa aiheista. Perussuomalaisten Mika Niikko ja Laura "evoluutio ei ole totta" Huhtasaari rummuttaa Päiville tahtia.

Päivi Räsänen on kouluttautunut ihminen, mutta kumminkin päästää suustaan ihmeellisiä asioita. Räsänen tuntuu olevan Asser Stenbäckin opetuslapsi, ainakin Stenbäckiin Räsänen on nojautunut joissain jutuissaan.

Sukupuolineutraalivanhemmuus on Päiville kuin kirosana, mutta onko sillä perhemuodolla merkitystä? Suomessa narkomaanitkin saavat lapsia ja väitän, että sateenkaariperheessä on parempi olla ja kasvaa kuin huumeluolassa. Päivi Räsänen antaa ymmärtää ettei sateenkaariperheympäristö ole hyväksi lapselle, koska perheessä kuuluisi olla hänen mielestään isä ja äiti. Ottaen huomioon, että pääministerimme Sanna Marin on kasvanut sateenkaariperheessä, niin eipä Sanna Marinilla ole kovin huonosti mennyt. Pääministeri Sanna Marin on kohonnut valtion johtoon ja vaikka kasvoi sateenkaariperheessä, niin itse hän on löytänyt miehen eli on heterosuhteessa, toisin kuin Päivi Räsäsen logiikalla olisi voinut odottaa.

Sanna Marin on hyvä esimerkki ettei "homovallankumous" välttämättä johda turmioon. Tasapaino kyllä löytyy. Ei koronaviruskaan tapa jokaista ihmistä, viruskaan ei ole niin tyhmä, että tappaa itsensä. Sateenkaariperheestä tulee heteroita ja ei jokainen ryhdy homoseksuaaliksi, jolloin ihmiskunnan jatkuminen olisi vaarassa. Tulevaisuudessa panseksuaalisuus voi lisääntyä.


Eikö sua hävetä Päivi?


P.S.
Sateenkaaripapit-verkosto: Samaa sukupuolta olevia pareja vihkivien pappien määrä on kasvanut KHO:n päätöksen jälkeen.

9 kommenttia:

  1. 5 pojan isänä (en kuulu kirkkoon). Olette kohtuuttaman minä Kesk.

    VastaaPoista
  2. Eikö Päivi Räsänen olekaan eronnut kirkosta? Sankoin joukoin kirkosta erottiin..jos ei, aika outo harkitseminen.
    Räsäsen kauniin kodin alakerrassa on ikioma saatanan kiirastuli. True story.

    Räsäsen homovastaisuus ja aborttisyyllistys on kuvottavaa.
    Sellaisia persoonia on aina ollut ja tulee ikävä kyllä olemaan.

    Enpä ole oikein ajatellutkaan panseksuaalisuutta, mutta bi tunnenkin.
    "Biseksuaalisuudesta panseksuaalisuus eroaa siinä, että biseksuaalit tuntevat vetoa miehiin ja naisiin, mutta panseksuaalit kaikkiin sukupuoliin."
    Mutta mitä ovat "kaikki sukupuolet?"

    Luontodokkareita ahmien, on kaloja jotka siis naaraat muuttuu maskuliineiksi, ja koiraiden olemus feministyy ja surkastuu sukupuolirauhaset. Jopa että naaras hoitaa itse kaiken, kuten Eläintalo Tropicarion varaanin poikanen syntyi neitseellisesti.

    Kiintoisaa, jos ihminen muuttuu sekäetäksi ja hommaa itselleen halutessa lapsen.
    Ajatella että joskus luultiin että automaattisesti syntyy tyttöjä, pojaksi muuttuminen on poikkeamaa. Uskooko kukaan että kirves sängynalla tekee pojan etc.
    Vauvapaperissa lukee tyttö. poika, muu.
    Poikasikiöt ovat melkoisessa myllerryksessä hormonimyrskyssä.
    Ympäristö kertoo karua kieltä, spermat heikkenee, odottavat äidit siirtää lapseensa saasteet ja lääkkeiden sekä alkoholin väärinkäytöt. Ainakin allergiat kukkii.
    On laskettu että jos sama tahti jatkuu spermojen kanssa on edessä 2200-luvulla täysi hedelmättömyys.

    5 pojan isälle, olen kuullut ettei mersun tehtailta tule ladoja.
    No joo, annetaan kaikkien kukkien kukkia vain!

    C- Koirat haukkuvat sitä,
    mitä eivät tunne
    – Herakleitos

    VastaaPoista
  3. Panseksuaalisuus ja "kaikki sukupuolet"... olen itse hetero, joten enpä ole pro näissä, mutta koitetaan. Anteeksi, jos menee väärin.

    Biologinen fakta on, että kaikki on fyysisesti joko miehiä tai naisia. Tosin on pieni joukko heitä, joilla fyysinenkin sukupuoli on epävarma jo syntyessä, silloin usein vanhemmat päättävät sukupuolen. Aina vanhempien päätös ei ole osunut oikein. Vielä nykyäänkin maailma vaatii, että ihmisen on oltava mies tai nainen, joten valintoja tehdään.

    Vaikka ihminen olisi fyysisesti mies tai nainen, niin aina sukupuoli-identiteetti ei "lukkiudu" niistä kumpaakaan. Mies ja nainen on sukupuolien näkyvät ääripäät, niiden välissä on määrittelemätön määrä näkymättömiä sukupuolia, joiden yhteinen nimitys voisi olla muunsukupuolisuus. Ehkä muunsukupuolisuuden huipentuma on se, että ihminen ei koe olevansa edes ihminen, vaan esim. ihmiskehossa oleva avaruusolento, jolle sukupuolet on täysin vieras käsitys.

    Päivi Räsänen näkee ja tunnustaa vain sukupuolisuuden ääripäät, miehen ja naisen, koska ne ovat näkyviä ominaisuuksia. Raamattu puhuu miehestä ja naisesta, koska silloin ei vielä tiedostettu muita ja eikä ne muut olleet ehkä Raamatun kertomuksissa oleellisia.

    Jos tarkasti lukee tämänkin jutun, niin aina ensiksi mainitsen miehen ja sitten vasta naisen. Yleensä rikon tätä ehkä tiedostamatonta tyyliä, mutta nyt noudatin tarkoituksella tätä Raamatun kaavaa.

    Raamatun opetuksia:
    "Teidän tulee kuitenkin tietää, että jokaisen miehen pää on Kristus, naisen pää on mies ja Kristuksen pää on Jumala.

    Jos miehellä on päähine päässään, kun hän rukoilee tai profetoi, hän häpäisee päänsä. Sen sijaan jos nainen on avopäin, kun hän rukoilee tai profetoi, hän häpäisee päänsä, sillä sehän on samaa kuin hän olisi antanut ajaa hiuksensa pois."


    Tuo pätkä vielä jatkuu, kuten:
    "Miestä ei ole luotu naisesta vaan nainen miehestä, eikä miestä luotu naisen takia vaan nainen miehen takia. Naisen tulee siis pitää päässään arvonsa merkkiä enkeleiden takia.

    Herran edessä ei kuitenkaan ole naista ilman miestä eikä miestä ilman naista."


    Lyhyesti sanottuna, mies määrää naista, joka on luotu miestä varten. Nainen kuuntelee miestä, mutta mies kuuntelee Kristusta jne.

    Kristinuskossa Jumalakin on mies sekä arkkienkelit on miehiä, vaikka taiteessa Gabrielkin voi näyttää naispuoliselta. Juutalaisuudessa enkelit on ainakin miehiä - Jeesus oli juutalainen. Raamattu on kovin maskuliininen, eipä siellä montakaan naista mainita nimeltä.

    Minun Jumalani on jokin, jolla ei ole sukupuolta, ainakaan miten ihminen ne käsittää. Sielukin on sukupuoleton, mutta keholla on sukupuoli. Jos ja kun uskon myös jälleensyntymisen mahdollisuuteen, niin sielu voi syntyä eri sukupuoliin ja näin oppia elämisen kokemuksia monelta eri kulmasta.

    Länsimaissa syntyvyys laskee, koska lapsia saadaan yhä vanhempina tai lapsia ei edes tahdota saada (tähän karuun maailmaan). Ennen 20-vuotiaana täytyi olla jo ainakin yksi lapsi. Heinätöiden lomassa heinäladossa heinät pöllysivät ja lapsia syntyi. Nykyään 20-vuotiaana opiskellaan ja hankitaan työ, jonka jälkeen noin 30-vuotiaana harkitaan ensimmäistä lasta. Näin ollen Päivi Räsäsen pelot on ihan turhia - syntyvyys laskee ilman homojakin.

    VastaaPoista
  4. Muunsukupuolisuushan voi olla jompaan kumpaan suuntaava kuitenkin.
    Kaikkea onkin kuten intersukupuolisuus.
    Jos pitäisi valita muunsukupuolisuus olisin mielelläni avaruusolento.

    Ainakin mennään kohti unisexiä..kohti taantumaa ei ole miehiä eikä naisia.
    Menisin edelleen perse edellä puuhun kaiken suhteen.
    Vaikka olen aika vanhanaikainen, annan uusien tuulien puhaltaa.
    Olen lapsesta asti pitänyt Jumalaa miehenä, Jeesusta ja joitain arkkienkeleitä. Sen sijaan muut enkelit olisi naisia, en osannut ajatella muutoin ja kuvaraamatut vaikutti.
    Heterona suvaitsen kaiken, mutta en halua että itseeni kohdistuu muuta kuin mitä haluan.
    Ärsyynnyn herkästi, se on kai mun yksi huonoista puolistani.

    Mummoni aikana oli naisten työt ja miesten työt. Liekö vasta ysärillä sekoittu työt.
    Ja nainen on luotu miehen kylkiluusta ollen se parempi puolisko.

    C- Et koskaan tiedä rajojasi,
    ellet ylitä niitä
    – William Blake

    VastaaPoista
  5. Ylen Ajankohtaisen Kakkosen Homoillasta tulee lokakuussa kymmenen vuotta.

    VastaaPoista
  6. "Räsänen kertoi ohjelmassa, että homoseksuaalinen käyttäytyminen on synti ja avioliitto Raamatun mukaan kuuluu naisen ja miehen välille. Räsäsen kommentit koettiin syyksi hurjaan eropiikkiin kirkosta."

    "...korostaa tuoneensa esille myös, että kaikki ihmiset ovat arvokkaita ja ketään ei saa syrjiä."
    Ee..kuten muinainen pappi sanoi!

    Kehottiko Räsäskä eroamaan kirkosta, entä perustiko hän Mansessa eroakirkosta-sivuston.
    Oliko Räsäskän sanomiset vastareaktioo?
    Ee..kuten muinainen pappi sanoi...Nyt menin sekaisin.

    Voi voi, liittyisin kirkkoon miljoona kertaa, jos se olisi mahdollista, en ainakaan eroa ikinä, en sano siksi että haluan päästä Jumalan polvelle istumaan, tai Pietarin portin läpi kannettais kultatuolissa, vaan siksi että tunnen sydämessäni niin. Mun kirkossa pysymiseen ei vaikuta mikään, ei edes se miten paljon kirkkojen sisällä suhmuroidaan.
    ######

    Ai että hesarissa oli Pridekulkueen esiäiti SETAn pieni kulkue, kun yhellä oli kyltti sallikaa homoseksuaalisuus, poliisi otti kyltin pois.
    Tämä tapahtuma oli siis armon vuonna 1971.
    Miksi en erikoisemmin pidä kun eri lafkat muuttaa logonsa taustan pridemäiseksi värikkääksi, minusta se on fakea, ellei ne pidä logoaan pridemäisenä loppuvuoden.

    Ärsytyskynnys hiukan matala, vaikka kehuinkin puhaltaneeni pois pikkuisen pirun olkapäältäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Pride-viikolla huomasin tuon egobuustausvillityksen. Monet logot oli muutettu Pride-asuun.

      Poista
  7. Niinpä ja varsinkin kaikki kustantamot ja olikohan HS onhan nuita, jotka esittää kyllä me sallitaan, kyllä siis oikeasti pride on hieno juttu eikä tarvi paraatiakaan, jota ei kai ollutkaan nyt, onko pride vain paraatia, ei sais olla vaan pride forever.
    Prideviikko pöh pride 4ever.
    Eikä tarvi egobuustaustakaan!

    VastaaPoista
  8. Tampereen evankelisluterilaisten seurakuntien kaikki kirkot ovat nyt avoinna samaa sukupuolta olevien parien vihkimiseen.

    VastaaPoista