torstai 17. elokuuta 2017

Vuoden 2017 maailmanloppu

Ei vuotta ilman maailmanloppua. Vuonna 2015 keskiössä olivat muun muassa Paavi Franciscus ja silloinen Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama. Vuonna 2016 pöhistiin Planeetta 7x -teoriasta.

Nyt vuonna 2017 vuorossa on Kheopsin pyramidi ja kristitty numerologi David Meaden laskelmat. Meadenin matemaattisten laskelmien mukaan Kheopsin on tarkoitus osoittaa maailmanlopun tarkka päivämäärä. Hänen ennustuksen uskotaan olevan yhteneväinen Raamatun lopunaikojen kuvausten kanssa, varsinkin kun monien Raamatun tutkijoiden mukaan yksi kymmenestä maailmanlopun merkeistä tulee tapahtumaan 21. elokuuta, kun täydellinen auringonpimennys pimentää Yhdysvallat.

David Meaden mukaan Kheopsin pyramidista saadut tiedot osoittavat tarunhohtoisen Nibiru-planeetan ohittavan niukasti tai jopa törmäävän Maahan jo ensi kuussa, syyskuun lopulla. Yksityiskohtaisten laskelmien mukaan jättiplaneetan pitäisi ilmestyä Maan näköpiiriin 23.9.2017 ja törmäävän tai ohittavan niukasti Maan lokakuussa. Valtavan planeetan vetovoima vaikuttaisi tuhoisasti Maan ilmastoon.

En nyt ihan heti saa kiinni, että miten Yhdysvaltojen auringonpimennys liittyisi Raamattuun? Raamatun tapahtumat sijoittuvat lähinnä Välimeren ympäristöön. Mikäli auringonpimennys olisi Lähi-idässä, niin sillä olisi enemmän painoarvoa.

Saapa nähdä, että tuleeko Nibiru vihdoinkin, kun on ollut tulossa niin monena vuotena jo.

Vuoden 2015 Joulutarinassani mainittiin Apophis-asteroidi. Nyt on uutisoitu, että Apophis ei osu maahan ainakaan seuraavaan sataan vuoteen. Toisaalta Pentti Linkola on antanut meille aikaa muutaman sukupolven.

7 kommenttia:

 1. Ei vuotta ilman maailmanloppua.
  On hyvin mielenkiintoista että mistä kaikkea sitä maailmanloppua kulloinkin ennustetaan, ja se, osuuko joku niistä oikein. Vai ensi kuussa hope not!
  Varsinkin pyramidit on kuumottavia.

  Ja me saamme auringonpimennyksestä nauttia sadan vuoden päästä, jos saamme.
  En mäkään ymmärrä miten jenkkien arskanpimennys liittyy Raamattuun, muutoin kuin yhteneväinen sen lopunaikojen merkkeihin.
  Ainahan sitä saa spekuloida.

  Linkola ei ole koskaan nähnyt kolikon toiselle puolelle.
  Itse näen meillä tulevaisuuden.

  -Ce

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko pimenee tänään Yhdysvalloissa - tästä se alkaa. 23.9. Nibirun pitäisi olla niin lähellä, että kaikki voi sen todeta. Lokakuun alkupuolella jytisee ja rymisee - jos rymisee.

   23.9. on siitä mielenkiintoinen päivä, että se mainittiin myös vuoden 2015 ennustuksessakin.

   David Meaden on täytynyt tietää minkälaista kalenteria on käytetty Kheopsin aikoihin ja suhteuttaa se nykyajan kalenterin kanssa. Ei välttämättä ihan helppo juttu.

   Paperipussit päähän ja maahan makaamaan!

   Poista
 2. Katastrofaaliset tulvat runtelevat Houstonia.

  Onko tämä myös merkki maailmanlopusta?

  VastaaPoista
 3. Tv-katsojat järkyttyivät Kaliforniassa, uhkaava hätätiedote ilmestyi ruudulle.

  VastaaPoista
 4. Maailmanloppu tulee lauantaina, kun mysteeriplaneetta iskeytyy Maahan, selittää amerikka­lainen profeetta.

  VastaaPoista
 5. Maailmanloppua povannut amerikkalaismies muutti ennustustaan: Tuomiopäivä ei tulekaan tänään, mutta edessä on seitsemän vuotta kaaosta.

  Meaden mukaan katastrofaaliset tapahtumat alkavat lokakuussa. Niihin kuuluu ydinpommi-iskuja, maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia, tsunameita ja auringon soihtupurkauksia, jotka tuhoavat sähköverkkoja. Myös suuri asteroidi tulee törmäämään maahan.

  Kovia ennustuksia. Itsekin osaisin ennustaa nuo maanjäristykset ja tulivuoret ja ehkä tsunamit. Asteroidi on jo kovempi väite. Kim Jong-Unin ja Donald Trumpin viime aikaisista hiekkalaatikkosanailusta olisi kyllä helppo heittää tuo ydinpommi-idea.

  Näitä on nähty jo niin monta.

  VastaaPoista
 6. Planeetta X -uskovaiset väittävät maailmanlopun tulevan tänään – "Eliitti pakenee bunkkereihin, Nasa peittelee operaatiota"

  VastaaPoista