keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Idols 2017 ja sen pienet piirit

Maailman suosituimpiin televisioformaatteihin kuuluva Idols palaa mahtavampana kuin koskaan. Suomen Idolsin uusi tuotantokausi Nelosella syksyllä 2017.

Idolsin tuomaristossa nähdään kymmenillä kultalevyllä ja lukuisilla Emma-pysteillä palkittu popikoni Antti Tuisku ja nuoresta iästään huolimatta jo 20 vuotta laulajauralla supermenestynyt Erin. Tuomaristoon tuottajaosaamisen tuo Suomen kärkiartistien, niin Antin kuin Erininkin hittien takaa löytyvä kuuma tuottaja Jurek Reunamäki.
Näin hypetettiin Idols 2017 -ohjelmaa (8. tuotantokausi). Jo tuosta mainostekstistä voi huomata, kuinka jälleen pieni piiri pyörii. Idolseja tuottanut FremantleMedia on varmaan keksinyt, että otetaan nyt tuomariksi ja keulakuvaksi Antti Tuisku. Antti Tuisku puolestaan pyysi (Simo) Jurek Reunamäkeä mukaan, ja tästä se pieni piiri alkoi pyöriä. Jurek on Kaiku Entertainmentin yksi tuottaja, joka nosti Antti Tuiskun uudestaan pinnalle - Antti Tuiskun tyylin muutos. Jurekin ja Antin yhdisti musiikin tuottaja Kalle Lindroth (joka on Roope Salmisen ystävä!), pojat menivät Antti Tuiskun kanssa saunaan ryyppäämään ja siitä se idea sitten lähti - Antille saatiin uusi nousu, syntyi Anatude.

Anatude Antti lähti mukaan "Rahan takii", mutta tämähän ei ole uutta. Aikoinaan Vexi Salmi ja Irwin Goodman teki biisejä, kun rahat olivat vähissä - näin kertoo urbaanilegenda. Mistä Erin Anttila putkahti? Jurek on tuottanut Antti Tuiskua ja Eriniä sekä Erin näyttää olevan myös Kaiku Entertainmentissa biisien kirjoittajakin. Näin ollen koko Idols 2017 pyöri Kaiku Entertainmentin ympärillä, kaikilla tuomareilla yhteys Kaikuun.

This is me -viikolla esiteltiin Kaiku Entertainmentin studiot ja tuottajat. Top10 round -viikolla kaikki lauletut biisit olivat KOI-remixejä. KOI on DJ-tuottajakaksikko, Tido ja Minna. Kas kummaa, KOIn duo on myös Kaiussa tuottajina. Tido on Jurekin oppipoika ja Minna on vaikuttanut Robinin bändissä. Ensimmäinen semifinaali oli pyhitetty Antti Tuiskulle, Anatude aloitti lähetyksen esittämällä oman biisin sekä kaikki laulut olivat Antti Tuiskun biisejä. Toinen semifinaali alkoi Erinin esityksellä. Finaalilähetys alkoi Antin ja Erinin yhteisesityksellä sekä finalistien voittobiisit oli Kaiku-tuotantoa.

Idols 2017 ei ollut Idols-ohjelma, vaan Kaiku Entertainmentin mainosshow. Keitä tässä nyt nostettiin esiin, uusia kykyjä vaiko Kaikua ja sen tuottajia? Oliko kyseessä Emma-gaala ennakointia?


TVOF-tuomari Olli Lindholm "Tämä ohjelma ei pyöri Antti Tuiskun ympärillä".


Lue myös:
TV-viihteen historiaa ja sen pienet piirit

2 kommenttia:

  1. No ylläri että tietyt piirit pienet pyörii..kaikki tuntee kaikki.
    En ole kuullutkaan Anatudesta, en muista Kallea Kotikadusta...maybe hämärästi.
    Kalle onkin symppis..Antti Anatudesta viis.
    Hästäkki tuosta rahan takii tekee että kyseessä on vain tuleva sinkkubiisi, vaikka rahan takii kaikki tekee.

    -C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama päivä sitten kuulin:
      Stina Girs - Mitä Madonna tekis?
      Stina Girs - Kyl sä tiiät

      Heti, kun kuulin, niin tuli mieleen, että taitaa olla Kaiku asialla ja niin olikin. Nuo biisit on tehty (uudella) Antti Tuisku -konseptilla. Yhtä hyvin Tuisku olisi voinut ne laulaa. Biiseissä ei ole mitään sanomaa, samaa seksististä huttua. Yrittävät, jos sama kaava toimisi muillakin.

      Poista