sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Jouluevankeliumi Jacken mukaan 2020

Siihen aikaan, kun maailmalla korona levisi, jyrähti Donald Trump, pesidenttivaalien postiennakkoääniä ei saisi laskea. Niissä presidenttivaaleissa ratkeaisi, pääseekö hän toiselle kaudelle. Nämä tapahtumat sijoittuvat aikaan, jolloin Donald Trump hallitsi presidenttinä Yhdysvaltoja Valkoisessa talossa. Kaikki menivät äänestämään omaa ehdokastaan, kukin omaan vaalipiiriinsä.

Niin myös Joe Biden ja Kamala Harris aloittivat vaalikamppanjansa. He suuntasivat matkansa Delawaren osavaltion Wilmingtoniin, joka oli Bidenin kotikaupunki. Siellä sijaitsi hänen vaalikamppailun aikainen päämajansa. Kamala Harris oli Bidenin varapresidentti. Vaalien jälkeen alkoi olla selvää, että he olivat voittaneet vuoden 2020 presidenttivaalit. Donald Trump lähti golfaamaan, koska hän ei ollut varautunut vaalitappioon.

Joe Biden ja Kamala Harris olivat pitämässä voittopuhetta kannattajilleen. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Trumpin kannattajia, joiden autot ympäröi heidät. Pelko valtasi Harriksen, mutta Biden sanoi "Älä pelkää! Minä ilmoitan ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on valittu Yhdysvalloille uusi presidentti. Hän on Joe Biden! Tämän todistaa teille uudelleen lasketut ja tarkistetut vaalitulokset".

Ja samaan aikaan Valkoisessa talossa Donald Trump katsoi televisiosta Bidenin puhetta, hän kiehui raivosta.

Kun TV-lähetys päättyi, alkoi Donald raivota vaimolleen Melania Trumpille, jota ei voinut vähempää kiinnostaa mitkään vaalit "Fake news! Fox newskin meni pettämään minut! Lakimiehet, haastakaa kaikki oikeuteen, minä olen näiden vaalien voittaja! En tule koskaan myöntämään tappiota". Melania Trump ei kuunnellut ollenkaan mitä hänen miehensä raivosi, vaan kaivoi varaston nurkasta joulukoristeita ja koristeli Valkoisen talon jouluteemaan. Tämän perinteen oli aloittanut JFK:n puoliso vuonna 1961. Melania kätki sydämeensä ajatuksen "Be best" ja nautti joulusta ilman miestään, joka oli koko joulun golfkentällä.

Joe Bidenin kannattajat palasivat koteihinsa, kiittäen ja ylistäen Jumalaa siitä, mitä olivat kuulleet ja nähneet. Heillä oli uusi presidentti.

9 kommenttia:

  1. Ajankohtainen ja osuva jouluevenkeliumi, joka toi silmiini sen kun Trumppa meni kaikkiin ansoihin joita teki Bidenille valkoisessa talossa.
    Miten säkärin sai myöskin Trumpan tukka ja karkas.

    Onko fake news ja /"I am your president of law and order; Special Victims"(sanottu sotatilalaiksi) saanut käyttönsä a gangster Trumpalta?

    Mitä yhteistä on Trumpalla ja Valko-Venäjän Aljaksandr Lukašenkalla?
    -Kumpikaan ei suostu eroamaan.

    Totisesti ilosanoma!


    C- Luonne on sitä mitä olet pimeässä
    - Dwight L. Moody

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barack Obama on nimittänyt Trumpia kakkosluokan diktaattoriksi - Trump yrittää ottaa mallia Venäjältä jne. Aika tylyä kuulua B-luokkaan =)

      Poista
  2. True! Hän haluaa olla ykkösluokan kingi ja sanoo koronavirusta kiinalaiseksi, ja ymmärtää että USA on A-luokassa eli best! (koronauhreissa)
    Eikö Obama (jonka kirja on ykkösluokkaa) kehdannut sanoa ykkösluokan diktaattoriksi.

    Trumppa ihailee Putinia ja ihailee Venäjän koronauhrien suurta suosiota ja piikittää itseensä Hydroksiklorokiinia, ja asiantuntijat ovat kauhuissaan hän piikittää kiellettyä tököttiä.

    Yhä raukka uskoo että vaalit ovat korruptuneita ja väärennettejyjä, hänhän voitti!
    Mä kyllä laitan T muiden diktaattoreiden joukkoon!

    C- En pidä periaatteista, suosin ennakkoluuloja
    -Oscar Wilde



    VastaaPoista
  3. "Korkein oikeus otti kantaa Trumpin pyrkimyksiin kääntää vaalitulos-tuomioistuimen päätös mahtui yhdelle riville."
    -Ja Trumpalla nyrkki pystyssä oikein voittajien elkein.
    Tuo IS klikkiotsikko toi ylimääräisen sydämen sykähdyksen, kunnes luin jutun.

    Aattelin että Trumppaus ois tehnyt Hillaryt.
    Jolla oli viimeksi enemmän ääniä, mutta jenkkien mätä vaalisysteemi.
    Monet olivat onneksi täysin kyllästyneitä diktaattoriin, me, myself, and I..Your are fired and You, and You go away!

    Mutta Republikaanit ovat yhä polvillaan Trumppauksen edessä.

    C- To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all
    -Ylläri: Oscar Wilde

    VastaaPoista
  4. Joe Biden ja Kamala Harris valittiin Time-lehden vuoden henkilöksi.

    VastaaPoista
  5. Tänä vuonna 62 joulukuusta, 106 seppelettä, noin 365 metriä köynnöstä, 3 200 jouluvaloa, yli 17 000 rusettia ja 150 erilaista joulukasvia.

    Kysymys kuuluu montako koditonta saisi apua noilla roinilla?

    VastaaPoista