perjantai 13. toukokuuta 2022

Mars-planeetalla oviaukko

Joulukuussa 2021 Kuussa oli mystinen kuutio, joka olikin jänis. Tällä kertaa Mars-planeetalta on löytynyt oviaukko - mutta minne se johtaa?

Marsissa tutkimuksiaan tekevän Curiosity-mönkijän uusista kuvista on löytynyt jotain jännittävää. Marsin pinnalla näkyy hämmästyttävän paljon ovea tai sisäänkäyntiä muistuttava muodostelma. Avaruusolioiden etsijät luonnollisesti innostuivat löydöstä suuresti.

Oviaukon kokoa on vaikea arvioida, mutta ei minua haittaa vaikka se olisi lilliputtien tekemä - kunhan on alien!

Vai onko kyseessä kuuluisa valkoisen kanin kaninkolo, johon moni putoaa nykyään.

16 kommenttia:

 1. Oivoi..nyt paljastui huvilani oviholvi, ja kyllä siellä pomppii voimaeläimeni.
  Kuun pimeällä puolella kovasti biletetään Alienit vierailee suht usein niin kuun pimeällä puolella kuin Marsissa. Oviaukko matkii kovin ammoista aikaa, mutta usko pois sisältä löytyy yllätys, täydellinen huvilani takakautta löytyy madonreikä joka johtaa suoraan toiseen aurinkokuntaan, valittavana on myös suora putki maapallolle.

  VastaaPoista
 2. Nasan Perseverance-mönkijä laskeutui Marsin pinnalle helmikuussa 2021 tarkoituksenaan etsiä merkkejä punaisen planeetan elämästä. Tähän mennessä ainoat sen löytämät elämän merkit ovat kuitenkin ihmisen jättämiä.

  VastaaPoista
 3. Okeesti nyt, mikä hinku on roskata kaikki paikat avaruudessakin.
  Monelle oli pettymys että Mars on kraatterieta täys kuten kuu.
  Marsilaiset pysyttelivät piilossa kraaterinkraatterissa, eivät ole edes vihreitä ja pieniä vaan vaaleansinisiä ja pitkiä. Silti harva ne näkee, ja monet heistäkin on siirtynyt tähtien taa, jossa paremmat olotkin.
  Löysin vielä yhden madonreijän suoraan petiini, kätsyä!

  Kiinalainen Tianyan-radioteleskooppi vastaanotti vuonna 2019 tavallisuudesta poikkeavia signaaleja, jotka tutkijat huomasivat kerätyistä tiedoista seuraavana vuonna. Lisäksi tänä vuonna he löysivät toisen epäilyttävän signaalin aurinkokunnan ulkopuolisia planeettoja koskevasta havaintoaineistostaan.

  Uutinen katosi lehden verkkosivuilta tuntemattomasta syystä, mutta väitteet olivat jo alkaneet levitä sosiaalisessa mediassa ja muissa Kiinan valtion tukemissa medioissa.

  No ofc kuulivat salaisia signaaleja joita käytän alienien kanssa.
  Ihmiskunta ei ole valmis tähänkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klaatu barada nikto.

   Ensin kohtaavat Voyager 1 -luotaimen ja sitten päätyvät Marsiin. Lopulta Kuuhun, jossa päättelevät, että nyt ollaan lähellä saastuttajaa. Maassa järkyttyvät.

   Poista
 4. Muista! Avaruusoliot elikkä uffot hyökkäävät 6. lokakuuta 2022, ihan pian totuus on täällä. 9. lokakuuta on täysikuu, jos siis uffot myöhästyy, ja haluaa paremmat puitteet,
  Todistettu on että olen hybridi ja harvinaisen veren omistaja, eli alien,ja muistelen että sinä olet myös alien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. X-Filesistä "Totuus on tuolla jossain." Itse oon nyt X-Filesissä Kausi 2 Jakso 18. Enpä tiedä vieläkään kuinka X-Filesin olin missannut näinkin moneen vuoteen, noh kiva että se tuli disneyplussalla vastaan! Vaikka muistan sinä olit kyllästynyt X-Filesiin mut itse tuoreeltaan olen tykännyt ainakin katsoa.

   Supernaturalia oonkin katsonut johohkin 10 kauteen asti aikoinaan. Harmitti sillon kun Supernatural poistui Netflixistä, olin silloin just katstomassa niitä uudestaan alusta loppuun. Oon välillä miettinyt jos hankkisin jostain koko tuotantokauden jaksot Supernaturalia, mut saas nähdä.

   Poista
  2. Muistelinkin, että olen jossakin maininnut 6. lokakuuta 2022.

   Itse olen nähnyt kaikki X-filesit sekä Supernaturalit. Supernaturalissa oli vaan hiukan tylsää alkukausina - listittiin vain demoneita samalla kaavalla. Mutta sitten käsikirjoittajat tajusivat kasvattaa juonta laajemmaksi ja homma tuli mielenkiintoisammaksi.

   Poista
 5. Mars-rutosta kerrottiin keskiviikkona The New York Times -lehdessä. Jutussa kerrottu tapahtumasarja oli kuin b-luokan science fiction -romaanista.

  Nasan ja Euroopan avaruusjärjestön Esan yhteinen mönkijä kerää parhaillaan kivinäytteitä Mars-planeetan pinnalta. Kun mönkijä on saanut näytteet kerätyksi, se toimittaa ne rakettiin, joka laukaistaan Marsin kiertoradalle.

  Tämän jälkeen suurempi avaruusalus nappaa raketin kiertoradalta kyytiin ja tuo näytteet maapallolle.

  Jos suunnitelma onnistuu – mikä on hyvin epävarmaa –, kivet voisivat saapua maapallolle vuonna 2033.
  Mutta mitäpä jos näytekivien mukana maapallolle tulee marsilaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä tarvitsisi hakea, kun niitä sataa muutenkin =)

   Ne ovat jo joukossamme... Vai siirsikö joku joskus elämän Marsista Maahan, jolloin me olemme marsilaisia...

   Poista
 6. Marsilaiset voivat tuolla kerralla olla tylsästi patogeenejä-
  Onhan se niin että elämme sitä parhainta.

  VastaaPoista
 7. Eväslaatikon kokoinen robotti tuottaa happea Marsissa.

  VastaaPoista
 8. Mars oli elinkelpoinen planeetta jo ennen maapalloa.

  VastaaPoista
 9. Perseverancen keräämät kiinnostavat kivet eivät pelkästään sisällä elämälle keskeisiä orgaanisia molekyylejä vaan kertovat myös Marsin muinaisesta ja vetisestä historiasta.

  VastaaPoista
 10. Laskuri kertoo, montako vuotta sinulla olisi täynnä Aurinko­kunnan eri kulmilla.

  VastaaPoista