keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Baba Vangan ennustuksia vuodelle 2022

Iltalehden toimittaja Pekka Numminen on jaksanut kirjoittaa "Balkanin Nostradamus" Baba Vangasta jo vuosina 2019 ja 2020. Jälleen vuonna 2022 hän muisti Baba Vangan.

Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana. Sen jälkeen hän alkoi ennustaa ja usein aika osuvasti. Tosin kysymys on pitkälti tulkinnasta, koska ennustukset olivat melkoisen yleisluontoisia. Kun lukee Iltalehdenkin juttuja Baba Vangasta, niin huomaa, että samat ennustukset toistetaan monena vuonna peräkkäin. Ehkä tästä syystä Pekka Numminen ei kirjoittanut aiheesta koskien vuotta 2021, mutta löysin englanninkielisen uutisen koskien vuotta 2021 - samat jutut toistuvat silloinkin.

Donald Trumpin piti sairastua vakavasti ja sokeutua (taitaa vielä nähdä hyvin), Putin on jo yritetty murhata parinakin vuonna (tätä on vaikea todistaa, onko vai ei). Muslimit ovat vallanneet Euroopan, tosin itse en kyllä näe sellaista tapahtuneen. Yksi ennustus näyttää toistuvan aina, suuri tsunami. Mutta ehkä sekin tapahtuu joskus, varsinkin kun ennustaa sen tapahtuvan Tyynenmeren tulirenkaan alueella.

Vuonna 2022 tulee jälleen tsunameita, mutta myös Siperian ikiroutaa sulaa ja sieltä vapautuu vanha uinunut virus, jolle ihminen ei ole vielä altistunut. Tämä virus sitten niittää viljaa, eli on tappava.

Baba Vangan mukaan muukalaiset lähettävät Maahan asteroidin tutkimaan, onko täällä elämää. Joidenkin tulkitsijoiden mukaan Vanga on tässä vähän myöhässä, koska muukalaisten lähettämä asteroidi jo kävi täällä kurkkimassa. Se sai nimeksi Oumuamua, mutta ei Baba Vanga välttämättä ollut myöhässä, koska tammikuun 18. päivä, Maan ohittaa kilometrin mittainen asteroidi. Helsingin sanomatkin uutisoi, että avaruusoliot hyökkäävät 6. lokakuuta 2022 - se ennustus kyllä pohjautui Time runner -elokuvaan vuodelta 1993.

Lue myös:
Baba Vanga ja muita ennustuksia vuodelle 2023
Ennustuksia vuodelle 2019
Baba Vangan ennustuksia vuodelle 2020
Ukraina osana Venäjän historiaa
Asteroideista pannukakkuun
Salaiset kansiot avautuvat

31 kommenttia:

 1. Parilla sanalla sanoen: Historia toistaa itseään.
  Kautta vuosien me kuljemme ympyrää, kuin hamsteri juoksupyörässä.
  Ikiroudan alta putkahtaa enon kulahteneita kelsiturkkeja ja tuntemattomia viruksia.
  Kun korotsu hiipuu, jos edes hiipuu, tulee aina uusi vitsaus.
  Äskettäin katsoin Areenalta historiapläjäyksen Espanjantaudista, silloinkin sata vuotta sitten oli maskivastustajia, ja miten tautilaivat vei tautia saariin joissa ei virusta ollut lainkaan niitaten puolet saarelaisista.
  Ja suuri valkoinen mies kylvää taas, samoin ajatellaan että jos nyt lähdetään Marsiin kaivelemaan niin aivan varmasti jos siellä jossain tunnelissa uinuu jotain elävää se tapetaan.

  Avaaruusoliot tervetuloa!

  VastaaPoista
 2. Baba Vanga on puhunut myös, että syöpiin löytyy ratkaisu.

  Yhdysvaltalaiset tutkijat uskovat, että koronarokotteissa käytettävää mRNA-teknologiaa voisi käyttää ihosyöpärokotteen kehittämiseen.

  VastaaPoista
 3. Yhdysvaltain kansallinen sääpalvelu NWS antoi maan koko länsirannikkoa Alaskasta Kaliforniaan koskevan tsunamivaroituksen. Syynä varoitukseen on Tyynellämerellä Tongan saarivaltion läheisyydessä tapahtunut valtava merenalainen tulivuorenpurkaus, joka poiki jo aiemmin vastaavia varoituksia myös muihin Tyynenmeren alueen valtioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tongan tulivuorenpurkaus ei tämänhetkisen tiedon mukaan ole aiheuttanut kuolinuhreja.

   Poista
  2. Tongalla havaittu taas tulivuorenpurkaus.

   Animaatio näyttää, kuinka tulivuorenpurkauksen paineaallot ylittivät Suomen.

   Poista
 4. Minun piti kirjoittaa omia ennustuksia tälle vuodelle, mutta on tullut vain kaksi mieleen. Uudet Venäjän toimeenpanemat "Mainilan laukaukset" Ukrainassa tai muualla, mutta tästä on toki ollut jo auemmin viitteitä. Ja tunnetulle ruotsalaiselle näyttelijälle käy huonosti. Minusta olisi mautonta kirjoittaa, kelle. On tämä kyllä jännää, miksi ihminen tuntee vuosituhannesta toiseen tarvetta besserwisseröidä tulevaa. Varmaan juuri siksi, kun se pelottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IL-kysely:
   Yli puolet suomalaisista pitää todennäköisenä, että Venäjä uhkaa Suomea lähivuosin.

   Kyseenalaistin tuon kyselyn/"pelon" ja kommentoin sinne:

   "Miksi ihmeessä Venäjä tulisi Suomeen, vastassa olisi vain vihainen kansa."

   Tuo kommenttini kyseenalaistettiin sillä, että onhan Venäjä mennyt muihinkin maihin. Joten vastasin vähän tarkemmin:

   "Suurin osa niistä maista oli osa Neuvostoliittoa, Suomi oli vain ns. suomettunut.

   Silloinkin 1800-luvulla, kun olimme Venäjän vallan alla, niin olimme Suomen kansa. 1900-luvun alussa (sortovuodet) meitä yritettiin venäläistää, mutta ei onnistunut.

   Suomea ei voi verrata muihin maihin, joihin Venäjä on mennyt. Suomessa ei juurikaan kukaan haluaisi olla osa Venäjää. Vanhoissa Neuvostoliittomaissa tilanne on hiukan eri, niissä voikin olla kansa jakautunut kahteen ryhmään, Venäjä saa tukea maan sisältäkin päin.

   Turhaan Putin tulisi Suomeen, me emme taivu. Suomen voi kyllä vallata, mutta Suomi pysyy silti ihmisissä."


   Iltalehden kyselyssä haisee vahva Naton löyhkä. Revitään auki jotain vanhoja suomalaisten venäjäpelkoja ja asenteita, jotta suomalaiset haluaisivat juhlien Natoon.

   Minä en tiedä, että onko Nato hyvä vai huono juttu. Mutta koska Venäjä tahtoo määrätä muita maita ja muut maat eivät saisi määrätä Venäjää. Tämän logiikan pohjalta voisinkin olla Naton kannalla, koska Suomi saa tehdä kuten itse tahtoo, eikä kukaan määräile meitä! Minä en kumartele kukkoilevaa Putinia =)

   Itse voisin ennustaa, että vuonna 2022 suomalaiset kyllästyvät sekaviin koronarajoituksiin ja -määräyksiin. Korona tuntuu olevan vain politiikkaa ja bisnestä. Päätöksissä ei ole lääketieteellistä pohjaa.

   Poista
 5. Muslimi-invaasiota ei ole näkynyt Euroopassa, mutta Putinin johdolla Venäjä aloitti sodan Ukrainaa vastaan ja uhittelee koko Eurooppaa.

  Onko Putin psykopaatti, joka elää omassa todellisuudessaan? Itse en uskonut, että menee näin pitkälle - Putin ylitti rajan, josta ei ole enää paluuta. Putin ehkä havittelee Tsaarin ajan Venäjän rajoja, jolloin Suomikin oli osa Venäjää.

  Venäjän ulkoministeriön edustaja Maria Zaharova:
  "On selvää, että Suomen ja Ruotsin liittymisellä Natoon, joka on, kuten hyvin ymmärrätte, ensisijaisesti sotilasblokki, olisi merkittäviä sotilaallis-poliittisia seurauksia, jotka vaatisivat maamme vasta-askelia."

  Jälleen kerran Venäjä määräilee ja uhkailee muita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venäjän presidentin Vladimir Putinin natsipuheissa ei asiantuntijan mukaan ole todellisuuspohjaa, vaan niillä pyritään luomaan viholliskuvaa Ukrainasta ja sen valtionjohdosta.

   Poista
  2. Kansalaisaloite Suomen Nato-jäsenyyden äänestyksestä keräsi yli 50 000 nimeä.

   Poista
  3. Historioitsija ja valtiotieteen tohtori Jukka Tarkan mukaan Zaharovan viittaamat vasta-askeleet Suomen mahdollisen natohakemuksen toteutuessa voivat tarkoittaa montaa asiaa.

   Poista
  4. Ylen kysely: Enemmistö suomalaisista kannattaa Suomen Nato-jäsenyyttä.

   Poista
 6. Putin rakentaa uutta Venäjän imperiumia valtavalla historiallisella propaganda­tarinalla.

  VastaaPoista
 7. Voi putler mitä teet!
  Ei paluuta ei, astui rajan yli.
  Suuruudenhulluus jota Trumppaus pitää viisautena (ee)
  Näen sielunsilmin että pikku räkänokka pitää sormea punaisella napilla odottaen koska putler antaa luvan.

  Jos Suomi on menneinä aikoina kuulunut Neuvostolliittoon, voi äkkiä käydäkki niin kuten tuolla lukee mörkö se tahtoo piiriin.
  Nopea puskahaastis kertoi että eräs on ollut jo 1990-luvulla Naton kannalla, mulla ei ole mielipidettä edes.
  Sauli Niinistö ei ilmeisemmin sitä halua?

  Salen asema Suomen ulkopolitiikan johtajana on nyt todella vahva, vahvempi kuin koskaan ennen.
  Venäjään Niinistö perehtyi toki alusta asti – se on presidentille aika lailla itsestäänselvyys. Mutta mitä muuta?  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista on, että Venäjän alkuhistoria alkaa Kiovan kaupungista, joka on nyt Ukrainan kaupunki. Silloin Moskova oli pieni kylä keskellä ei-mitään. Tapahtui sukuriitoja ja veljesmurhia, russit valtasivat enemmän maata, lopulta Moskovastakin tuli tärkeä paikka.

   (tämä voi olla yksi syy, miksi Putin himoitsee nyt Kiovaa - alkujuuret)

   Suomi oli osa Venäjän keisarikuntaa vuosina 1809-1917. Samassa rytäkässä hajosi Venäjän keisarikunta. Muutaman vuoden ajan oli Neuvosto-Venäjä, josta muodostui vuonna 1922 Neuvostoliitto, mutta se luhistui vuonna 1991.

   Kun tarkkoja ollaan, niin Suomi ei ole ollut osana Neuvostoliittoa. Suomi oli suomettunut eli Suomi oli itsenäinen, mutta Neuvostoliitosta ei saanut puhua Suomessa mitään negatiivista.

   Muistan kun Neuvostoliitto hajosi ja puhuttiin jonkin aikaa IVY-maista, kun ei oikein tiedetty, että millä nimellä pitäisi kutsua entistä Neuvostoliiton aluetta.

   IVY vaihtui pikkuhiljaa Venäjäksi. Tai näin minä sen nuorena koin.

   Jos Putin nyt määräilee Suomen Nato-asioita ja Suomi taipuu Putinin tahtoon, niin sehän on taas suomettumista. Johon minä sanon, että ei perkele =)

   Poista
  2. Onko Venäjä tippumassa samaan yksinäisyyteen kuin Neuvostoliitto 1920-luvulla?

   Poista
 8. Jonkin sortin kansakunnan unilukkarihan Niinistö kai kaavaili olevansa. Hän viritteli keskustelua poikien syrjäytymisestä, ahneudesta, yksilön vastuusta ja kansan eheydestä.

  Tärkeitä teemoja. Mutta Niinistö ei missään vaiheessa vaikuttanut olevan kansallisen keskustelumoderaattorin hommasta kovin innostunut.
  Sitten kaikki muuttui yhdessä yössä. Venäjä miehitti Krimin niemimaan vuonna 2014, ja Suomen turvallisuuspoliittinen asema muuttui. Samalla määrittyi Niinistön presidenttiyden sisältö.
  Se oli Venäjä, Venäjä, voi Venäjä.

  Ranskalaisen filosofin Montesquieun 1700-luvulla muotoileman valtioteorian mukaan toimeenpano-, lainsäädäntö- ja tuomiovallan pitäisi kuulua eri elimille. Suomessa kolmion kaksi kulmaa ovat selkeät: tuomioistuimet tuomitsevat ja eduskunta säätää lait sekä päättää budjetista.
  Toimeenpanovaltaa käyttävät sekä valtioneuvosto (hallitus) että presidentti.

  Päällekkäisyyttä löytyy etenkin ulkopolitiikasta, jota presidentti perustuslain mukaan johtaa yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa.
  Tämä toimivallan päällekkäisyys harmitti aikoinaan kokoomuksen puheenjohtajaa Jyrki Kataista. Kokoomuksen vuoden 2008 puoluekokouksessa Tampereella Katainen halusi, että kokoomus ottaisi viralliseksi tavoitteekseen viedä presidentiltä vallan.

  Niinistön kymmenen presidenttivuoden aikana Suomea on hallinnut viisi eri hallitusta. Pääministereinä ovat toimineet Jyrki Katainen (kok) vuosina 2011–14, Alexander Stubb (kok) 2014–15, Juha Sipilä (kesk) 2015–19, Antti Rinne (sd) 2019 ja Sanna Marin (sd) vuodesta 2019.

  Presidentin ja hallitusten välillä on aika ajoin kipunoinut kovastikin. Yllättävää kyllä, eniten skismaa Niinistöllä on ollut kokoomuslaisten Kataisen ja Stubbin kanssa. Siitäkin huolimatta – tai ehkä juuri siitä johtuen –, että Niinistö itse on taustaltaan kokoomuslainen.

  -"Vähän omiaan ojentelee."

  Mutta keitä ne Niinistön omat oikeastaan ovat?
  istuva presidentti ei ole minkään puolueen jäsen, sillä hänen pitäisi yrittää olla koko kansan presidentti. Niinistö vei tämän riippumattomuuden tappiinsa, kun hän jatkokautta hakiessaan vuonna 2018 ei suostunut kokoomuksen ehdokkaaksi vaan perusti oman valitsijayhdistyksen.

  Niinistöä on tiettävästi vuosien varrella ärsyttänyt kokoomuksessa moni asia. Yksi niistä oli kokoomuksen päätös vuoden 2006 puoluekokouksessa ottaa myönteinen kanta Nato-jäsenyyteen. Niinistön mielestä sitä ei olisi pitänyt tehdä.

  Tuomo Yli-Huttulan "Presidentti ja porvarivalta" -kirjassa Niinistö kertoo välirikosta Kataisen kanssa. Niinistön mukaan hänellä ja Kataisella oli ollut ennen vuoden 2007 eduskuntavaaleja ”välipuhe” siitä, että Niinistöllä olisi ”ehdoton optio” valita vaalien jälkeen itseään kiinnostava tehtävä.

  Niinistö olisi halunnut ulkoministerin salkun, mutta Katainen ei kutsunut häntä edes hallitusneuvotteluihin. Eikä ottanut ministeriksi.
  Niinistö koki Kataisen pettäneen hänet.

  Kataisen motiivi oli tietysti se, että hän halusi pitää Niinistön päivänpolitiikan ulkopuolella, koska pelkäsi jäävänsä huippusuositun Niinistön varjoon. Näin kävi Kataisen edeltäjälle Ville Itälälle.

  Matti Mörttisen ja Lauri Nurmen "Sauli Niinistö – Mäntyniemen herra" -kirjassa kerrotaan, että Niinistö suhtautuu epäluuloisesti taskuliinaa käyttäviin ihmisiin.

  Jyrki Kataisella oli usein taskuliina. Kuten myös hänen jälkeensä kokoomuksen puheenjohtajaksi ja pääministeriksi nousseella Alexander Stubbilla. Taskuliinaa käytti myös Rkp:n Carl Haglund, joka toimi puolustusministerinä vuosina 2012–15.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen politiikan historiaa 2000-luvulla -kirjoitukseni.

   Suomessa ei olla nähty 2000-luvulla ehjää hallitusta, joka olisi pysynyt kasassa 4 vuotta. Marin saattaa onnistua, jos kestää vielä noin vuoden. Tai niin, Marin jatkoi Antti Rinteen aloittamaa vaalikautta. Joten ei siis Marininkaan hallitus pysty olemaan täyttä 4 vuotta.

   Poista
 9. Ja minä katselen miehiä joilla on taskuliina, kuten Niinistö tapasi Bidenin, vaikkakin puhuttiin ai että Bideniä kun oli Finlandin lipun väriset kuteet, sinistä ja valkoista. Ovelaa, mut se taskuliina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biden hieman haparoi.

   Bidenilla puurot ja vellit sekaisin: luuli Sauli Niinistöä Sanna Mariniksi.

   Ja Kiova on Iranissa?

   Tule apuun Kamala Harris =)

   Poista
 10. Ukrainan puolustusministeriön väite:
  Venäjän eliitti haluaa kaataa Putinin – Myrkytys, äkillinen sairaus, onnettomuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi väite Putinin harhaisuudesta: Irtisanoi myrkytys­pelossa yli 1000 työntekijää.

   Poista
 11. Saattahan se olla että Putler puree omaa nilkkaansa.
  Näen hänet bunkkerissa kyykyssä, työntäen kenraalinsa tuleen.
  Varmaan myös on muutama ruuan koemaistaja, harhainen mieli kuitenkin.
  Vai käy Bidenin linjat kuumina, kuin joulupukin linjat.
  B on herttainen vanhus joten saa mennä sekaisin puurot ja vellit.
  Maailmaan rauhaa, ei sotia.

  VastaaPoista
 12. Salaiseksi luokitellun raportin mukaan Putinia hoidettiin huhtikuussa pitkälle edenneen syövän vuoksi. Maaliskuussa Putin joutui salamurhayrityksen kohteeksi.

  VastaaPoista
 13. Kyl kyl Putler on paisuneen näköinen kasvoistaan jotenkin sairas.
  Uskon että on saanut syövän joka syö lopulta Putlerin.

  Sama kohtalo hälle kuin Aleksei Nikolajevitš Romanov -
  Hänet murhattiin yhdessä perheensä kanssa Ipatjevin kellarissa yöllä 17. heinäkuuta 1918. Aleksei Nikolajevitš. Venäjän tsesarevitš.
  Kuula kalloon ja tosiaan luin että Putlerilla on ruuan koemaistajia etc joka taas osoittaa miten vainoharhainen on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Romanian vallankumous 1989
   Muistan lapsuudesta uutiskuvat teloitetusta Nicolae Ceausescusta. Enhän silloin hahmottanut, muuta kuin, että joku ikävä setä on tapettu.

   Venäjälläkin saisi taas tulla vallankumous.

   Poista
 14. Uusiksi vaan..Omg onko Ceausescus teloitettu huu missä maakuopassa olen ollutkaan,
  Tuliko se tankista ulos ja ammuttiin kuula kalloon, noinhan se näytettiin.
  Just noin Putlerillekkin. Olisi oikein.

  Tuben siivojia katselin kerran ja he olivat sitä mieltä että esim Saddam Hussien Execution
  saa olla olla koska se on jotenkin niin historiallinen, kauhee lynkkaysporukka. Suttunen video tosin.

  Sen sijaan kun yksi kertoi liittäneensä FB seinälleen kuvan rantaan huuhtoutuneen pikkupojan ruumiin, se poistettiin heti.
  Hän keksi että leikkaa pojasta ääriviivat. Se kai kelpas.

  Onhan esim Tännään osthetaan halvan maukasta lakritsaa mainos poistettu muutamia kertoja, maybe otsikon takia.

  Vain venäläisten tulisi herätä eikä olla aivopestyinä.
  Hirmuhallitsija joka tahtoo olla ikuisesti hallinassa..onhan nuo hirmuhallitsijat torpattu lopulta, kuula kalloon!

  VastaaPoista