keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Baba Vangan ennustuksia vuodelle 2022

Iltalehden toimittaja Pekka Numminen on jaksanut kirjoittaa "Balkanin Nostradamus" Baba Vangasta jo vuosina 2019 ja 2020. Jälleen vuonna 2022 hän muisti Baba Vangan.

Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana. Sen jälkeen hän alkoi ennustaa ja usein aika osuvasti. Tosin kysymys on pitkälti tulkinnasta, koska ennustukset olivat melkoisen yleisluontoisia. Kun lukee Iltalehdenkin juttuja Baba Vangasta, niin huomaa, että samat ennustukset toistetaan monena vuonna peräkkäin. Ehkä tästä syystä Pekka Numminen ei kirjoittanut aiheesta koskien vuotta 2021, mutta löysin englanninkielisen uutisen koskien vuotta 2021 - samat jutut toistuvat silloinkin.

Donald Trumpin piti sairastua vakavasti ja sokeutua (taitaa vielä nähdä hyvin), Putin on jo yritetty murhata parinakin vuonna (tätä on vaikea todistaa, onko vai ei). Muslimit ovat vallanneet Euroopan, tosin itse en kyllä näe sellaista tapahtuneen. Yksi ennustus näyttää toistuvan aina, suuri tsunami. Mutta ehkä sekin tapahtuu joskus, varsinkin kun ennustaa sen tapahtuvan Tyynenmeren tulirenkaan alueella.

Vuonna 2022 tulee jälleen tsunameita, mutta myös Siperian ikiroutaa sulaa ja sieltä vapautuu vanha uinunut virus, jolle ihminen ei ole vielä altistunut. Tämä virus sitten niittää viljaa, eli on tappava.

Baba Vangan mukaan muukalaiset lähettävät Maahan asteroidin tutkimaan, onko täällä elämää. Joidenkin tulkitsijoiden mukaan Vanga on tässä vähän myöhässä, koska muukalaisten lähettämä asteroidi jo kävi täällä kurkkimassa. Se sai nimeksi Oumuamua, mutta ei Baba Vanga välttämättä ollut myöhässä, koska tammikuun 18. päivä, Maan ohittaa kilometrin mittainen asteroidi. Helsingin sanomatkin uutisoi, että avaruusoliot hyökkäävät 6. lokakuuta 2022 - se ennustus kyllä pohjautui Time runner -elokuvaan vuodelta 1993.

Lue myös:
Ennustuksia vuodelle 2019
Baba Vangan ennustuksia vuodelle 2020
Asteroideista pannukakkuun
Salaiset kansiot avautuvat

7 kommenttia:

 1. Parilla sanalla sanoen: Historia toistaa itseään.
  Kautta vuosien me kuljemme ympyrää, kuin hamsteri juoksupyörässä.
  Ikiroudan alta putkahtaa enon kulahteneita kelsiturkkeja ja tuntemattomia viruksia.
  Kun korotsu hiipuu, jos edes hiipuu, tulee aina uusi vitsaus.
  Äskettäin katsoin Areenalta historiapläjäyksen Espanjantaudista, silloinkin sata vuotta sitten oli maskivastustajia, ja miten tautilaivat vei tautia saariin joissa ei virusta ollut lainkaan niitaten puolet saarelaisista.
  Ja suuri valkoinen mies kylvää taas, samoin ajatellaan että jos nyt lähdetään Marsiin kaivelemaan niin aivan varmasti jos siellä jossain tunnelissa uinuu jotain elävää se tapetaan.

  Avaaruusoliot tervetuloa!

  VastaaPoista
 2. Baba Vanga on puhunut myös, että syöpiin löytyy ratkaisu.

  Yhdysvaltalaiset tutkijat uskovat, että koronarokotteissa käytettävää mRNA-teknologiaa voisi käyttää ihosyöpärokotteen kehittämiseen.

  VastaaPoista
 3. Yhdysvaltain kansallinen sääpalvelu NWS antoi maan koko länsirannikkoa Alaskasta Kaliforniaan koskevan tsunamivaroituksen. Syynä varoitukseen on Tyynellämerellä Tongan saarivaltion läheisyydessä tapahtunut valtava merenalainen tulivuorenpurkaus, joka poiki jo aiemmin vastaavia varoituksia myös muihin Tyynenmeren alueen valtioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tongan tulivuorenpurkaus ei tämänhetkisen tiedon mukaan ole aiheuttanut kuolinuhreja.

   Poista
  2. Tongalla havaittu taas tulivuorenpurkaus.

   Animaatio näyttää, kuinka tulivuorenpurkauksen paineaallot ylittivät Suomen.

   Poista
 4. Minun piti kirjoittaa omia ennustuksia tälle vuodelle, mutta on tullut vain kaksi mieleen. Uudet Venäjän toimeenpanemat "Mainilan laukaukset" Ukrainassa tai muualla, mutta tästä on toki ollut jo auemmin viitteitä. Ja tunnetulle ruotsalaiselle näyttelijälle käy huonosti. Minusta olisi mautonta kirjoittaa, kelle. On tämä kyllä jännää, miksi ihminen tuntee vuosituhannesta toiseen tarvetta besserwisseröidä tulevaa. Varmaan juuri siksi, kun se pelottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IL-kysely:
   Yli puolet suomalaisista pitää todennäköisenä, että Venäjä uhkaa Suomea lähivuosin.

   Kyseenalaistin tuon kyselyn/"pelon" ja kommentoin sinne:

   "Miksi ihmeessä Venäjä tulisi Suomeen, vastassa olisi vain vihainen kansa."

   Tuo kommenttini kyseenalaistettiin sillä, että onhan Venäjä mennyt muihinkin maihin. Joten vastasin vähän tarkemmin:

   "Suurin osa niistä maista oli osa Neuvostoliittoa, Suomi oli vain ns. suomettunut.

   Silloinkin 1800-luvulla, kun olimme Venäjän vallan alla, niin olimme Suomen kansa. 1900-luvun alussa (sortovuodet) meitä yritettiin venäläistää, mutta ei onnistunut.

   Suomea ei voi verrata muihin maihin, joihin Venäjä on mennyt. Suomessa ei juurikaan kukaan haluaisi olla osa Venäjää. Vanhoissa Neuvostoliittomaissa tilanne on hiukan eri, niissä voikin olla kansa jakautunut kahteen ryhmään, Venäjä saa tukea maan sisältäkin päin.

   Turhaan Putin tulisi Suomeen, me emme taivu. Suomen voi kyllä vallata, mutta Suomi pysyy silti ihmisissä."


   Iltalehden kyselyssä haisee vahva Naton löyhkä. Revitään auki jotain vanhoja suomalaisten venäjäpelkoja ja asenteita, jotta suomalaiset haluaisivat juhlien Natoon.

   Minä en tiedä, että onko Nato hyvä vai huono juttu. Mutta koska Venäjä tahtoo määrätä muita maita ja muut maat eivät saisi määrätä Venäjää. Tämän logiikan pohjalta voisinkin olla Naton kannalla, koska Suomi saa tehdä kuten itse tahtoo, eikä kukaan määräile meitä! Minä en kumartele kukkoilevaa Putinia =)

   Itse voisin ennustaa, että vuonna 2022 suomalaiset kyllästyvät sekaviin koronarajoituksiin ja -määräyksiin. Korona tuntuu olevan vain politiikkaa ja bisnestä. Päätöksissä ei ole lääketieteellistä pohjaa.

   Poista