keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Baba Vangan ennustuksia vuodelle 2020

Vuosi sitten kirjoitin Ennustuksia vuodelle 2019 -kirjoituksen, jossa käsittelin ennustajaeukon Baba Vangan juttuja. Jälleen Iltalehti teki uutisen hänestä vuodelle 2020.

Kummasti samat ennustukset toistuvat, kun eivät toteutuneet vuonna 2019. Putin piti yrittää murhata, Trumpin piti sairastua vakavasti, tsunamikin piti olla sekä muslimien vallata Eurooppa. Oikein mikään noista ei ole toteutunut. Näin ollen nuo samat jutut ennustetaan jälleen vuodelle 2020. Onko tällainen enää uskottavaa?

Vuosi sitten itse kirjoitin 10 ennustusta ja suljin vuodeksi ne kirjekuoreen.
Ennustukseni vuodelle 2019 olivat:
  1. Tammi- ja helmikuussa on kovia pakkasia, kuten oli myös vuonna 2018. Kevät taittuu helteisiin, kesä on lämmin. Viime vuoden sama ilmiö vaikuttaa edelleen pohjavesiin. Voidaan kohta puhua vesipulasta ja maanviljelijät ovat ahtaalla.
  2. Suomen politiikassa Siniset-puolue ei pärjää. Timo Soini jättää politiikan, mutta Paavo Väyrynen ei luovuta koskaan. Persut eivät pääse hallitukseen, tästä saatetaan vääntää jonkun aikaa. Juha Sipilä ei jatka pääministerinä.
  3. Emme näe SOTE:a, sekavaa junnaamista.
  4. Ulkomaan politiikassa, Trump aloitti vuoden vääntämällä Meksikon muuristaan Yhdysvaltojen hallintoa jouduttiin sulkemaan rahakiistojen vuoksi (tämä oli jo tiedossa). Tätä ei voi kauan jatkua, ei Trump voi kauan hakata päätään muuriin, ei rahakiista voi loputtomiin jatkua. Mikäli Trump ei luovuta tahtoaan muurista, niin varmasti joku taho laittaa koneiston pyörimään, joka lopulta johtaa Trumpin vallasta poistumiseen.

    Venäjällä Putinin suosio laskee, kansa osoittaa enemmän mieltään. Putin kuitenkin pysyttelee vallassa. Öljyn hinnan lasku vaikuttaa Venäjän talouteen, sekin vaikeuttaa Putinin asemaa.

    Englanti kokee kovan brexitin eli ero EU:sta ilman sopimuksia, Trump kiristää Kiinan pakotteita, Kiinan talous laskee. Mikäli Trumpin päätösvalta pysyy ja tekee hölmöjä päätöksiä, niin Trumpin politiikka, brexit ja Kiina – kaikki nämä yhdessä vaikuttaa myös Euroopan politiikkaan ja talouteen negatiivisesti, pörssikurssit alamäkeen. Italian talous on kuralla, Ranskan politiikan kuohunnat jatkuu. Kaikki nämä heijastuvat Suomeenkin.

    Pohjois-Korea jatkaa pientä uhitteluaan, mutta ei edelleenkään tee mitään suurta. Krimillä jatkuu sekava tilanne. Trump sanoi Yhdysvaltojen poistuvan lähi-idästä, mutta eipä taida vuoden 2019 aikana siinä tapahtua paljonkaan muutosta. Arabian niemimaalla jatkuu sota ja ahdinko.
  5. Ns. tulirenkaan alueella jatkuu maanjäristykset, etenkin Indonesian tietämillä.
  6. Ilotulitus-aloite eteni eduskuntaan, mutta siihen liittyvät muutokset ei ehdi toteutumaan vuonna 2019. Kuitenkin jotkut kaupungit ottavat esimerkkiä Espoosta ja vähentävät ilotulitusta. Näemme enemmän laservaloshowta.
  7. Kirkko joutuu ahtaammalle pappien suhteen, jotka vihkivät homopareja. Kirkon täytyy uudistua.
  8. 5G tulee, mutta vielä vuoden 2019 aikana se ei oikein ehdi kuluttajien elämään vaikuttaa.
  9. Putous-ohjelmaa ei nähdä syksyllä, sen suosio hiipuu.
  10. NASA tiedottaa jotain suurempaa.
Alkuvuoden pakkasia en nyt muista, mutta kesä ei ollut yhtä kuuma kuin vuonna 2018, kumminkin loppukesästä osassa Suomea järvivedet ja pohjavesi oli matalalla. Ehkä vetinen alkutalvi on kohentanut tilannetta.

Sinisellä tulevaisuudella ei mennyt vaaleissa hyvin, Timo Soini jätti politiikan, eikä Juha Sipilä jatkanut pääministerinä. Tosin, sitä en nähnyt, että Juha Sipilä lopetti ennen aikojaan. Enkä osannut kuvitella Posti-sotkua ja sen vaikutusta syksyllä - Antti Rinnekin lensi pääministerin tuolilta. Paavo Väyrynen tähtää presidenttivaaleihin seuraavaksi. SOTE, onkohan se liikkunut mihinkään?

Trumpille saatiin loppuvuodesta virkarikossyytteet, mutta tuskin niitä saadaan vietyä loppuun asti, joten seuraavissa vaaleissa jotain voi tapahtua. Putin on vallassa, mutta ehkä suosio horjuu. Trump tapaili joitakin kertoja Pohjois-Korean pientä rakettimiestä, mutta lopulta tajusi sen olevan turhaa - Pohjois-Korea ei muutu ja jatkaa uhitteluaan.

Englanti taitaa kokea kuuluisan brexitin tammikuussa 2020.

Ilotulitus-aloitekeskustelu on jo jonkin verran vaikuttanut, mutta Hotelli Clarion on tarjonnut turvapaikan koirille jo usean vuoden ajan.

Kirkon tulevaisuuden tie näyttää kiviseltä.

5G on kyllä tulossa...

Putous-ohjelmaa ei nähty syksyllä 2019, mutta alkaa kyllä alkuvuodesta 2020.

Mustasta aukosta saatiin ensimmäinen kuva, tämän voisin laittaa NASA:n uutiseksi.

Sanoisin, että aika hyvin näin "lonkalta ennustettu", tai sitten jokainen osaa ennustaa, kun vähän miettii.

9 kommenttia:

  1. Osuvasti ennustettu! Kyllä tuo taito voi olla hallussa, jos ja kun seuraa maailman menoa aktiivisesti. Joillain toki saattaa olla (?) myös jonkinlainen kuudes aisti. Jos käännät oikean käden "auki" ja tarkastelet ihon kuvioita heti etusormen juuren alta, saatat nähdä ristin. Se on selvänäön merkki - kyllä vanha kansa tietää :)

    Ja kiitos vinkistä - tuota olisikin hauska kokeilla, että sulkee omat ennustukset kirjekuoreen vuodeksi. Toivotaan, että yllätymme vuoteen 2021 mennessä jostain käänteestä positiivisesti.

    Helmikuu 2019 oli aika kylmä, mutta vuoden 2018 tammi-helmikuun paukkupakkasiin ei ylletty (Varsinais-Suomi otantana ja oma kotimittari). Tuleekohan nyt pitkästä aikaa lämmin tammikuu? Ainakin joulukuu oli todella lämmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En näe etusormen juuressa ristiä, mutta täytyypä hakea mikroskooppi ja etsiä tarkemmin ihon atomien fraktaalitasoilta asti, Kyllä se on siellä jossain =)

      Poista
  2. Ah tollaisia ennustuksia,hyvin ennustettu anyway, luulin henkilökohtaisia ennustuksia, niin mä tein ja toteutui 80% olin tyytyväinen.

    Mä näen ristin, olenkin ollut varma että mulla on kuudes aisti, en ole sulkenut aivoistani sitä porttia, sä kerroit mulle että jotain glandula pinealis, corpus pineale, epiphysis cerebri, joka tekee sen että omaan sen kuudennen aistin.
    Taikauskoa tai ei kirjoitin etusormella huurustuneeseen peiliin bastussa ex-tempore pitkää numerolukua, sitten olin äimänä inkkaritanssia riehuen, voitin lotosta ison ison summan!
    Olen kyllä 50% taikauskoinen, 20% hattaraa, 10% hullu ja 20% uffoja.

    Kerros mitä sinä olet, mistä rakentuen %-lukuja käyttäen?
    Arvaan nyt kun tutkin pienen koirani korvia, olet koostunut 60% nörttiä 20% tervettä järkeä, 20% uffoja!

    Paavo Väyrynen jalasmökkeineen on kyllä legenda jo eläessään, sitkee torakka.
    Posti-sotku oli per..sikasta, joitain paketteja kyllä tuli, sitten kun lakko loppui tuli törkeesti myöhästynyttä kirjepostia ja lehtiä.

    Olen aiemmin tykännyt Putinista, mutta en enää hän on oikea riistäjä diktaattori!
    Kuin myös voin tässä ennustaa että Kim Jong-un on Pohjois-Korean diktaattori, pitää kansaa nälkäisinä, itse ahmien lihottavaa ruokaa ja kittaa olutta, hän on niin lyhyt ja pyöreä..ja hän on kuin pahanen kakara räkä roikkuen pommittaa jenkkejä.
    Trumppaus on kyllä toiseksi pahin uhma-iässä oleva diktaattori, hän sitten painaa punaista nappia ja alkaa ydinsota, joka vaikuttaa Suomeenkin.

    Vois tulla fiexit, EU säännöt on per..mannolta, pikkutarkkaa puuhastelua. Brexit vaikeuttaa monia muualta tulleita, mutta siis markka takas ja pennit!
    Jokainen maa kärsii, tulee paljon mielenosoituksia, ja mielensäpahoittajia.
    Syttyy kolmas maailmansota!

    Parhain "ilotulitus" oli drone-esitys, se oli huikea, oli IS sivulla, miten eri maissa vuosi vaihtuikin.
    Kuten kerroinkin jos olisi liikaa rahaa, matkustaisin yksityiskoneella aikavyöhykkeiden mukaan, esim Samoalle jossa vuosi vaihtuu ekana, Australian vuoden vaihtumisesta Kiinaan etc. Kasvattaa hiukan hiilijalanjälkeeni, viriviritööt, hulluuslääkärille, sukat makkaralla istuen päivänkakkaralla.

    Soini ja Sipilä sotki kuin pahaset kakarat, eikös btw aktiivimalli lähtenyt Sipilän kuningasajatuksesta. Aktiivimalli kuopattiin, loppu köyhien kyykytys!
    Sote kaatui ja valui pitkin hanhen selkää vei mennessään hallituksen.

    Niinpä! Ilotulitteita paukutettiin koirien turvapaikan edessä, eikä hotelli ottanut vastuuta muuta kuin mitä hotellissa tapahtuu, vaikka paukutukset ei olleet sallittuja.

    Putousta odottaen.
    Musta aukko on kultainem rinkula:P
    Ennustuksia voi nuuskia hieman ja luottaa intuitioon!

    Hyvä antoisa kirjoitus, kiitos!

    C- Happy New Year 2020!
    Itse pidän tasaluvuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin muistit, vaikka en ole tainnut Epookki blogissa puhua käpyrauhasesta (kolmas silmä). David Wilcock on tainnut siitä puhua eniten ja Vatikaanissakin tiedetään käpyrauhasen voima. Omistan Wilcockin Lähdekenttä-kirjan, 612 sivuinen järkäle.

      En osaa jaotella itseäni prosentein, mutta olen joku nörtti, tutkija, journalisti, pohdiskelija, filosofi, kyseenalaistaja, joka on tullut Orionin vyöstä - Joulutarina 2015:sta Orionista puhutaan enemmän =)

      Jari Tervon Koivisto-sarja herätti Paavo Väyrysen taas. Olen katsonut koko sarjan ja totesin, että Paavo Väyrynen on ollut aina hiukan outo hahmo, menee aina vastavirtaan.

      Vuosi 2019 oli lähes asteen tavanomaista lämpimämpi.

      Poista
  3. Älypuhelimissa 2019 jää historian kirjoihin vuotena, jolloin markkinoille tulivat ensimmäiset 5G-älypuhelimet kuin myös ensimmäiset taittuvanäyttöiset älypuhelimet. Vasta vuonna 2020 kummankin uuden teknologian osalta odotettavissa on kuitenkin todellinen läpimurto.

    VastaaPoista
  4. Ofc muistin, kirjoitit siitä hyvin.
    Kolmas silmä on se vahvin ja näkevin.
    Siis noin halpa ja noin paksu kirja Adlibriksessä näkyy lättänä kansi, odotin sivumäärää.
    Tilapäisesti finito.

    Tuo uffoilu ei oikeasti kuulu luonteenpiirteisiin. Siksi valitsen itselleni 20%
    tähtipölyä.

    No laitappa nuo prosenteiksi.
    60% nörde 10% filosofi 20% pohdiskelija 10% tutkijaa. Huom! Kaikkia ei voi ottaa koosteeksi.
    Olkoon bonareita, hienosta paikasta oletki tullut^^
    Tervetuloa piipahtamaan Saturnuksen renkaille päivänpannulle pari pitkäkätistä vihreetä miestä koristeina tarjoo pennuille jaffaa.

    En ole seurannut Koivisto-sarjaa en usko että seuraankaan, kun en ehdi.
    Paavo on paavo vaikka paistaisi kovassa rasvassa..Taitaa käydä niin kun maailmanloppu tulee jäljelle jää Ozzy ja torakat, sä ja mä näyttäis siltä että Paavokin (jalasmökkeineen)

    ps. Sellainen animaatiosarja on kuin Oggi(Ozzy) ja torakat.

    En btw usko että hankin tänä Herran Vuonna uutta palikkaa, ellei sitten nykyinen putoa laivalta mereen. En ole erityisen innokas teknologian perään. Niinkuin yleensä jeesus naapurista, osti 75 tuumaisen töllön!!

    C- Jokainen suuri nero
    on jollain tapaa hullu.
    – Seneca
    Mutta onko jokainen suuri hullu jollain tapaa nero

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ozzysta tulee mieleen aina Ozzy Osbourne. Kun Greta Thunbergin nimi muuttui Sharoniksi, niin silloinkin mieleen tuli Ozzy, joka huutaa "Sharon!".

      Ozzy on hiukan höperö, mutta osaa laulaa.

      Olen kyllä hiukan hullu, kun jaksan kirjoitella näitä blogeja =)

      Poista
  5. Tulevaa Malesian matkaa suunnitellessa joskus alkusyksystä ajattelin että pääsen loskakelejä pakoon sopivasti. Noh sää ennustus ainaki petti. Ei oo tullu lunta eikä sitte tuu koskaan. Tää talvi ollu melki yhtä marraskuuta.

    Hulluus ja nerous kulkee vissii käsi käres, tai ainaki se ero on häilyvä.

    -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämme yhä termistä syksyä, joka taitaa taittua suoraan kohta termiseen kevääseen.

      Kummelin sanoin "Pojat, me ollaan hävitty tää peli".

      Poista