tiistai 1. tammikuuta 2019

Ennustuksia vuodelle 2019

"Balkanin Nostradamus" Baba Vanga kuoli jo vuonna 1996, mutta häneltä jäi runsaasti ennustuksia tuleville vuosille.
Baba Vangan ennustus vuodelta 1989:
Kauhua, kauhua. Amerikan veljeskunta romahtaa, kun sen kimppuun hyökkäävät teräslinnut. Sudet ulvovat puskissa ja viaton veri virtaa.

Iltalehden toimittaja on tainnut laskea hiukan väärin, kun sanoo "Kaksi vuotta myöhemmin "teräslinnut" iskivät New Yorkissa WTC-torneihin." - viitaten vuoden 2001 WTC-iskuihin. 1989+2=2001, ei aivan nyt täsmää. Baba Vanga ei ole voinut myöskään ennustaa WTC-iskuja vuonna 1999, koska kuoli jo vuonna 1996.

Baba Vangan mukaan vuonna 2019 Putin yritetään murhata, Trumpin terveys romahtaa dramaattisesti - ei voi hoitaa virkaansa. Kiinasta tulee maailmanvalta ja muslimit valtaa Eupoopan (tästä en ole varma, että oliko vuodelle 2019).

Mielenkiintoisaa nähdä toteutuuko mikään noista ennustuksista. Vuonna 2011 amerikkalainen selvännäkijä Steward Swerdlow ennusti Venäjän kaatuvan vuoden sisällä - ei ole vielä toteutunut. Tämän ennustuksen uskottavuuteen saattaa tosin vaikuttaa se, että on osa Puoli seitsemän -ohjelmaa ja video on julkaistu 1.4.2011 (aprillipäivä).

Minäkin osaan ennustaa ainakin sen, että Trump ei voi enää kauan pitää Yhdysvaltoja polvillaan, pitämällä hallinnon rahahanat kiinni, vaatien kuuluisalle muurilleen rahoitusta. Mikäli Trump hakkaa vielä kauankin päätään muuriin, niin joku käynnistää toimet, jolla Trump pudotetaan lopulta pois vallastaan - viimeistään vuoden 2020 vaaleissa tämä toteutuu, jos eivät nopeammin pysty pudottamaan Trumpia pois. Ei Yhdysvallat voi pyöriä ilman rahaa ja hallintoa. Mikäli Trump pitää tahtonsa, niin keväällä alkaa jo jotain suurempaa tapahtumaan asian suhteen.

Loput ennustuksistani kirjoitan paperille, jonka suljen kirjekuoreen. Kirjekuoren annan jonkun muun haltuun vuodeksi ja vuoden päästä avaan kirjekuoren ja silloin näemme miten onnistuin ennustamaan vuoden 2019 asioita. Te harvat, jotka luette tämän, niin voitte tehdä saman testin. Ei se ennustaminen ole vaikeaa, varsinkaan, jos jättää vuosiluvut pois ja ennustaa tarpeeksi ympäripyöreitä, kuten "Harmaa kotka laskeutuu maahan ja sylkee tietonsa kaikkien saataville". Kyllä varmasti joskus jotain tapahtuu mihin tuon harmaan kotkan voi yhdistää.



Lue myös:
Baba Vangan ennustuksia vuodelle 2020

6 kommenttia:

  1. Presidentti Trump: Hallinnon sulku voi kestää pitkään.

    VastaaPoista
  2. Maailmanloppu tulee varmasti.

    Maailmanlopun kello näyttää kahta minuuttia vaille ydinsotaa.
    On kiintoisaa ajatella että todennäköisesti jotain tapahtuu 99% varmuudella, mutta tapahtuukin se mitä pidetään lähes mahdottomuutena; musta joutsen. Yllätyskö, njet.

    Mitä jos kolmas maailmansota käytäisiin vain tietokoneilla?
    Paluu oravannahkoi.
    Miksi ihminen kautta aikojen haluaa ennustaa tulevaa?

    Mä kans ennustan, toivoisin trumpin väistymistä, mutta ne ennustukset, kirjoitan ne paperille ja suljen kirjekuoreen, sinetöin sen. Vuoden kuluttua avaan sen ja katson.
    Mitä jos kierrämme ympyrää?

    -C Aliquando insanire iucundum est.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että kolmatta maailmansotaa käydään korpimetsissä juosten. Voi alkaa kybersodilla eli netti lamautuu, sähköt katkee jne. Tällöin on jo kaaos. Isoilla herroilla on sitten niitä nappejaan, joita painelevat ja kaupungit lentävät ilmaan. Suomi on tässä menossa pieni tekijä, joka jyrätään ohimennen. Voi siinä olla paluu aikaan, jossa hevosellakin oli virkaa ja Kalle Päätalosta tuli mies tukkimetsällä.

      Ihminen ennustaa, koska kykenee siihen. On mitä odottaa ja jännittää.

      Trump on selvästi Game of Thrones -fani. Edellisen viestini linkissä näkyy Trumpin pöydällä teetetty Trump-juliste, jossa lukee "Sanktioita on tulossa". Uusin juliste on tekstillä "Muuri on tulossa". Onko tällainen enää uskottava presidentti, ja jopa kiristää omaa maataan muurilla - millään muulla ei ole väliä, kunhan saa muurinsa.

      Itse toteutin tuon kirjekuoriennustuksen, katson vuoden päästä, että miten meni vuosi.

      Poista
  3. Muuri tulee rakentaa rumppauksen ympärille metri kertaa metri!

    Harmi että jenkeissä menee suht poskelleen kaikki, Joe Bidenin kannattajia, äänestävät jaloillaan, se on harmi.
    Jenkkien valkoiset äänestäää rumppausta, voi miten toivon että rumppays sais turpiinsa ja postuu häpeätahra tkavasemmalle.
    RUMPPAUS: ”Joe Biden – presidentti Obama poimi hänet roskapöntöstä. Olisi mahtavaa, jos se [vastaehdokas] olisi Biden.”

    Kaikki muut, miksi luovuttivat?
    Sinne sekaan kasisuuntaisen mielialahäiriönen Kanye Omari West, varmaan moni äänestäisi.

    C- All we need is therapy
    Kanye West

    VastaaPoista