torstai 24. tammikuuta 2019

Dragonslayer666 BOOM headshottaa taas! - kausi 3

Varoitus: Tämä teksti sisältää juonipaljastuksia liittyen Dragonslayer666.

Lokakuussa 2017 näimme 1. kauden ja lokakuussa 2018 2. kauden. Nyt vuoden 2019 tammikuussaa jo näimme 3. kauden.

Nörtti palkittiin tammikuussa 2018 Venla-gaalassa parhaana lasten- ja nuortenohjelmana. Vuoden 2019 Venla-gaalassa pääosaa näyttelevä Kujala oli ehdolla parhaaksi miesnäyttelijäksi roolistaan juuri DragonSlayerinä. Voiton vei monen harmiksi Tuntemattomassa Sotilaassa vakuuttanut Eero Aho. Dragonslayer666 kohtasi vastuttajan, jota hän ei olisi voinut voittaa edes boom headshotilla - Tuntematon sotilas.

Aleksi Delikouras kommentoi 3. kautta:
Minua on aina ärsyttänyt sarjat, jotka jatkuvat vain jatkumisen vuoksi, ja lopulta lässähtävät tai alkavat toistaa itseään liikaa. DragonSlayerin kasvun kannalta luonnollisin ratkaisu oli päättää sarja kolmanteen kauteen. Minusta on hyvä lopettaa huipulla.
Lopetus huipulla on hyvä juttu, mutta Dragonslayer666:n 3. kaudella nähdään tietynlaista toisintoa. Tai voi sen nähdä myös kuin vaihtoehtoisena todellisuutena, jossa on yhtymäkohtia 1. kauteen - onkohan tietoinen nerokas tapa kuin osittain palata menneisyyteen. Dragonslayer666:n ego romahti totaalisesti, kun hän hävisi 12... eikun 13-vuotiaalle nyypälle! Dragonslayer666 sekoaa täysin ja nappaa koneensa kainaloon ja heittää koneen keskelle katua ja äiti huutaa hysteerisenä takana - 1. kaudella asetelma oli toisinpäin. 3. kaudella Dragonslayer666 päätyy töihin myymään hampurilaisia, mutta tilanne eskaloitui ja hän sai kenkää työstä, kuten 1. kaudellakin tapahtui. Suudelmakin nähtiin, mutta nyt siinä ei ole osallisena Dragonslayer666. Isäpuoli Jorgos pelkää hirvimyrskyä... hirmumyrskyä eli Dragonslayerin äitiä, tällainenkin nähtiin 1. kaudella.

2. kauden lopussa Dragonslayer666 ja Megaman päätyivät jenkkilään. 3. kauden alussa seikkailaan jenkkilässä, mutta melko pian päädytään maitojunalla takaisin Suomeen, kun jenkkilässä hommat ei oikein toiminut - olikohan kuvauksien kallein pätkä?

2. kaudella Sirun tarina jäi ilmaan roikkumaan, mutta 3. kaudella Siru on Jaken bändikaveri ja kaveeraa myös tikun, takun ja mitä näitä nyt on kanssa. TheAwesomeTeam on hajonnut ja Dragonslayer666 on ilman tiimiä. Hakiessaan uutta tiimiä, päätyy hän Destroyer911:n pikkusiskon tiimin jäsemnhakutilaisuuteen - se sama 12... eikun 13-vuotias nyyppä oli vastassa! Destroyer911 oli edelleen Daisuken TheImmortalisTeamissa ja Dragonslayer666 ei voinut sulattaa sitä. Megaman ja Jakekin yrittää sanoa Dragonslayer666, että Siru on kiinnosatunut siitä, mutta Dragonslayer666 on periaatteen mies - soturin kuuluu kulkea yksin. Megaman puolestaan koittaa taas lähestyä Destroyer911:tä eli Dessua romanttisin aikein ja pyytää kahville, mutta ei Dessulla ole moiseen aikaa, kun se pikkusiskokin pörrää ympärillä.

TheAwesomeTeam saadaan raavittua jotenkin kokoon, mutta heillä ei ole koneita, joilla harjoitella. Asiaa ei paranna sekään, kun Dragonslayer666 murtaa ranteensa - sekin tuottaa omia vaikeuksia. Lopulta TheAwesomeTeam päätyy Daisuken "peliluolaan" salaa harjoittelemaan. Mutta miksi ihmeessä Daisuken toimistosta löytyi Megaman-pelihahmon kypärä, se jää mysteeriksi. Egon heikkona hetkenä Dragonslayer666 melkein pyytää Sirua treffeille, mutta viime hetkellä perääntyy aikeistaan. Dessu saa selville, että Daisuke käyttää wallhackii - huijaa! Dessun 12... eikun 13-vuotias pikkusiskokin päätyy TheAwesomeTeamiin tuuraajaksi yhden kilpailun ajaksi. Daisukella ja Dessulla menee välit poikki, jonka jälkeen Dessu päätyy TheAwesomeTeamiin.

Mestaruus tulee kuin tuleekin ja Daisuke jää kiinni wallhackista, hänet poistetaan kilpailusta. Dragonslayer666 palaa tiiminsä kanssa Suomeen ja kotiin. Kotona juhlitaan voittoa, mutta Dragonslayer666 on omissa oloissaan, kunnes ovikello soi. Dragonslayer666 avaa oven... Siru on hieman jännittyneen oloisena ovella, hymy irtoaa Dragonslayeriltä... Sarja päättyi.

Mahdollisia jatkoja:
Siru varmasti tuli pyytämään Dragonslayer666:tta treffeille ja ehkä Dragonslayer666 vihdoin tuli järkiinsä ja antoi tilaa rakkaudellekin. Mestaruus oli voitettu, niin ehkä sen peliuran pystyi jo laittaa sivuun ja keskittyä Siruun - perustaa perheen... Vai halusiko Aleksi Delikouras meidän vain ajattelevan noin. Todellisuudessa Siru tuli vain ovelle onnittelemaan Dragonslayeria ja poistui sitten paikalta, eikä heidän välillään ollut mitään sutinaa. Jos Dragonslayer666 valitsee Sirun, niin jatkokausi on sitten jotain pelkkää perhe-elämädraamaa, jossa Dragonslayeri olisi kahden naisen kiistakapula, kun Fetasalaattikin palaisi Suomeen jne. - Uusi päivä -sarjan luokkaa.

4. kausi:
Eräs vaihtoehtoinen todellisuus on... tai niin... siitä saatiin vihje, kun TheAwesomeTeam palasi Suomeen ja lentokentällä toimittaja kysyi Dessulta "Miten tällainen tiimi saadaan kasaan?". Johon Dessu vastasi "Täytyy olla kovia pelaajia ja samat kiinnostuksen aiheet" ja vilkaisi Dragonslayer666:n suuntaan. Näin ollen kahdesta pro-pelaajasta tulee pari, lopulta pelit jää taka-alalle ja Dessu sekä Dragonslayer666 perustavat perheen, saavat jopa lapsia.

Dragonslayer666 tekee kyllä comebackin! Se vain tapahtuu noin 13 vuoden kuluttua, kun hänen omat lapset alkavat pelaamaan, jolloin Dragonslayer666 alkaa valmentamaan lapsijoukkuetta vanhoilla metodeilla ja hänen vaimonsa eli Dessu joutuu hieman jarruttamaan menoa. Pelipiireissä elää silloin yhä leganda Dragonslayer666:sta.


Hikipedia: Boom! Headshot!

4 kommenttia:

  1. Tämä oli kattava kertomus Dragonslayerista, vaihtoehdot samoin.
    Sarjassa oli huumoria, ja ärsytyksiä. Oliko se muka huippu kun päättyi 3.s kauteen..
    Voipi olla että comeback tulee, sarja oli kyllä nörttien makuun.

    C- On mielelle pahasta olla aina osa yleistä mielipidettä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsikirjoittaja on todennut, että inhoaa sarjoja, joita jatketaan vain jatkamisen vuoksi. Joten päätti lopettaa tämän sarjan huipulla.

      Poista
  2. Nörttisarja, Tuntematon sotilas ja nuoret leijonat siivittivät Yle Areenan uuteen ennätykseen.

    VastaaPoista
  3. Näyttelijä Samuel Kujala nähdään valkokankaalla Huijarit-elokuvassa. Hänet muistetaan edelleen myös suositusta Nörtti: Dragonslayer666 -tv-sarjasta.

    VastaaPoista