maanantai 6. marraskuuta 2017

Ensimmäinen yhteys (A/2017 U1)

Aurinkokunnassamme kiitää outo tähtienvälinen vierailija (nimetty A/2017 U1), edes Nasa ei tiedä mikä se on, "Emme ole koskaan nähneet mitään tällaista". Kohde kiitää noin 25,5 kilometriä sekunissa, joka tarkoittaa 91800 kilometriä tunnissa. Jotkut olettavat sen tietenkin olevan asteroidi tai komeetta - tylsää tällainen oletus!

Itse lähden paljon jännemmän teorian kautta. Mieleeni tuli Star Trek: Ensimmäinen yhteys -elokuva vuodelta 1996. Tuo mystinen kappale on tietenkin vulkanuslaisten alus, joka on vain ohikulkumatkalla. Ihmiskunnan täytyisi nyt jotenkin tuurilla ja sattumalta lähettää heille "viesti", että olemme tarpeeksi kehittyneet, jotta meihinkin kannattaa pitää yhteyttä. On meistä johonkin! Donald Trump työnnetään kaappiin, jos muukalaiset päättävät tulla katsomaan ihmiskunnan tilaa lähemmin.

10 kommenttia:

 1. Olen suht varma että cruisailija olin mä.
  Lisää vain mysteerejä, the totuus on tuolla jossain!


  -C

  VastaaPoista
 2. Ufojen kiitotie, ohi maapallon.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäisestä löydetystä aurinkokunnan ulkopuolelta saapuneesta asteroidista on paljastunut erikoisia ominaisuuksia. Julkaistujen havaintojen perusteella se on pitkulainen ja kenties metallipintainen. Valokäyrän perusteella pääteltiin, että kappale on erittäin pitkulainen, kenties kymmenen kertaa paksuuttaan pidempi. Tällaista muotoa ei ole löydetty yhdeltäkään luonnolliselta aurinkokunnan kappaleelta.

  Kappale ei vaikuta luonnolliselta. Paljon pidempi (400 metriä) kuin paksumpi ja on mahdollisesti metallinen pinta. Tämä ei kuulosta asteroidilta, vaan paremminkin siltä vulkanuslaisten alukselta.

  VastaaPoista
 4. Onko aurinko­kuntaamme ilmestynyt kohde sittenkään asteroidi? Maan ulkopuolista elämää etsivä projekti tutkimaan.

  Ei minun vulkanuslaiset sittenkään ollut aivan tuulesta temmattu idea, koska SETI lähti tutkimaan samaa.

  VastaaPoista
 5. Aurinkokuntamme läpi pyyhältävästä sikarin muotoisesta kappaleesta ei ole havaittu merkkejä vieraasta sivilisaatiosta. Villeimmissä veikkauksissa kohteen on arveltu olevan ehkä jopa tuntematon avaruusalus.

  VastaaPoista
 6. Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagon myöntää vihdoin, että sillä on ollut huippusalainen UFO-ohjelma.

  VastaaPoista
 7. Erikoinen Oumuamua-asteroidi on todennäköisesti peräisin kaksoistähdeltä.

  VastaaPoista
 8. Oliko avaruuden outo vieras edistyneen teknologian rakentama laite, joka kulki valopurjeen voimalla?

  VastaaPoista
 9. Tutkijat pohtivat: Oliko aurinko­kunnan läpi kiitänyt esine vieraan sivilisaation avaruusalus?

  VastaaPoista
 10. Sikarin muotoinen Oumuamua-asteroidi saattoi olla ulkoavaruuden luotain, sanoo Harvardin yliopiston tähtitieteilijä.

  VastaaPoista