torstai 9. joulukuuta 2021

Kuun mystinen kuutio

Vuonna 2016 kirjoitin Mars-planeetan Phobos-kuun monoliitista ja vuonna 2017 Mars-planeetan morseviestistä. Nyt Kuussamme on havaittu mystinen kuutio.

Vuonna 2019 Kiinan Yutu 2 -kuukulkija laskeutui kuuluotaimen mukana ensimmäisenä aluksena pehmeästi kuun pimeälle puolelle. Yutu 2 ei ole kovin nopea, vuoden 2021 joulukuuhun mennessä kuukulkija oli matkannut 840 metriä. Kuukulkija sammutetaan aina "yöksi", joka kestää kaksi viikkoa sekä silloin, kun aurinko paahtaa sitä.

Vuoden 2021 joulukuussa uutisoitiin, että Yutu 2 on havainnut noin 80 metrin päässä mystisen kuution. Kuukulkija ohjataan lähemmäksi kohdetta, mutta matka kestää 2-3 kuukautta.

Nyt voimme miettiä, että mikä se kuutio on, onko se muukalaisten tekemä rakennus, vai heidän aluksensa? Onko se hissi kuun uumeniin? Tylsin ja todennäköisin selitys on, että se on vain kivi.

Jos se onkin kivi, niin se voi olla Rosettan kiven kaltainen kivi. Kivi, jossa on ohjeet miten puhutaan ja kirjoitetaan jotain universaalista kieltä, jota kaikki vähintään galaksimme olennot käyttävät. Objekti voi olla laitettu sinne ihmisen löydettäväksi, kun löydämme sen, niin meille selviää moni mysteeri ja muukalaiset näyttäytyvät meille - the julkitulo (disclosure).

Lisäys 8.1.2022:
Se olikin vain jänis, mutta Yutu onkin kuujänis.

Lue myös:
Salaiset kansiot avautuvat

2 kommenttia:

 1. Mystinen kuutio on kyykyssä oleva alien, isompi kuin ihmiset.
  Sitä sitten odotellessa, aina jotain uutta..ehkä rosettakin, voidaan selvittää mystinen punainen väri.
  Ja kun Marsistakin löytynyt runsaasti vettä, piilossa Marsin pölyn alla.
  ”Alueella on epätavallisen suuri määrä vetyä. Olettaen, että vety on osana vesimolekyylejä, jopa 40 prosenttia alueen pintaa lähellä olevasta aineesta näyttää olevan vettä.”

  Marsilaisten uima-allashan se. Kuun pimeällä puolella vasta tapahtuukin ja nyt siis Yutu 2 kuvaamaan.

  VastaaPoista