lauantai 24. marraskuuta 2012

Tosielämän Lost?

Lähes kaikissa kartoissa Korallimerellä Australian ja Uuden Kaledonian puolivälissä sijaitsee 26 kilometriä leveä saari nimeltä Sandy Island tai Sable Island. Paikalla käynyt australialainen tutkimusalus ei kuitenkaan löytänyt karttojen osoittamasta paikasta mitään.

Tämä ”aavesaari” on mitä ilmeisemmin virhemerkintä tai se on sijoitettu väärään paikkaan joskus ja saari on kopioitunut moniin karttoihin.

Vai onkohan tämä saari se jolle lento 815 teki pakkolaskun. Lento 815 oli matkalla Sydneystä Los Angelesiin, kun se syöksyi tuntemattomalle saarelle. Jack Shephard kumppaneineen seikkaili saarella 108 päivää, kokien mitä ihmeellisempiä asioita. Lopulta koko saari katosi heidän silmien edessä.

Sandy Island sijaitsee Korallimerellä, Australian ja Uuden Kaledonian puolivälissä. Sijainti sopii hyvin Lento 815:n reitille, Sydneystä Los Angelesiin.

Onko tämä tosielämän Lost?

2 kommenttia:

  1. On totta että maailma muuttuu siinä missä ihmisetkin.
    Tutut järvet kuivuu, tulivuoret elää, ja ikävä kyllä jäävuoret sulaa, ja saamme kaivaa varastosta kanootin, vaikkei sekään auta.
    Wanhat kartat ovat kiehtovia, mutta surettaahan se että Nauru muuttuu itkuksi ja jälleen sama kierto kehäähän me mennään. Sopeutuuko ihmiset?

    Tosielämän the Lost on kyllä olemassa, se jossa olen asunut.
    Lost sarjan jätin kesken jostain syystä x. Näkyy suoratoistossa.
    Eli en juurikaan muista mitään kuin päähenkilöt ja jotain satunnaista häröilyä pudonneen lentokoneen luona, jos vain on aikaa niin varmasti katson.
    Kuusi kautta näköjään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarjan viimeinen jakso muistaakseni selitti kaikki outoudet. Kannattaa katsoa koko sarja.

      Poista