sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Aamunkoitto Ceres-kääpiöplaneetalle

Kääpiöplaneetta Ceresistä otetuissa uusissa kuvissa näkyvät kirkkaat pisteet askarruttavat avaruustutkijoita. Kuvat on ottanut Dawn-luotain 46 000 kilometrin etäisyydeltä. Kuvissa näkyy kaksi saman kraatterin sisällä olevaa kirkasta pistettä.

On arveltu, että kirkkaat valopisteet Kääpiöplaneetan pinnalla olisivat merkki vulkaanisesta toiminnasta - tulivuoria. Vulkaaninen toiminta on tylsä vaihtoehto, vaikka onhan sekin uutisen arvoinen juttu kylläkin. Mielenkiintoisempaa olisi, jos ne olisivat esimerkiksi suuria metallilaattoja, joissa olisi viestejä ihmiskunnalle. Esimerkiksi "Onnea! Saavutitte korkeamman tietoisuuden, voimme tulla esiin". Ihmisen laite löysi ja pääsi Cereksen luo, tämä olisi rajapyykki, jossa ihmisen sallittaisiin nähdä muut maailmankaikkeuden olennot.

Eri juttu on, että millä kielellä kyltit Cereksen pinnalla olisi ja kauanko ne olisivat olleet siellä. Toinen vaihtoehto on, että Ceres-kääpiöplaneetta onkin planeetaksi naamioitu valtava avaruusalus, jossa on joitakin ulkoisesti näkyviä osia. Dawn-luotaimen päästyä sen kiertoradalle, heräisi Ceres-kääpiöplaneetta-alus horrostilastaan ja muuttaisi suuntaansa kohti maapalloa - merkki emme ole yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti