torstai 2. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen yhteys?

Viime päivinä on uutisoitu, että tutkijat ovat havainneet avaruuden radiopulsseissa outoja säännönmukaisuuksia. Avaruusteleskoopit ovat poimineet radiopulsseja vuodesta 2001. Ne kestävät vain muutaman millisekunnin ja niissä purkautuu energiamäärä, joka vastaa auringosta kuukauden aikana vapautuvaa energiaa. Suomessa näitä uutisia alkoi näkyä 31.3. ja 1.4. joten helposti näitä voisi pitää aprillipilanakin.

Varsinkin Metropolin Avaruudesta on vastaanotettu älyllinen viesti! -uutista voisi pitää aprillipilana kuin Metropolikin antaa ymmärtää. Tosin samainen uutinen on ilmestynyt englanniksi jo 23.3. Siinä uutisessa ei puhuta muutamasta millisekunnista, vaan 134 sekunnin mittaisesta signaaliviestistä. Tämä signaali on saanut nimekseen 9HY9HY-H1C6N7O8P15-KT61L5-PKT6H9HY8F3, kaikkihan tuon muistaa ulkoa - WOW!-signaalin nimi on kyllä parempi.

134 sekunnin signaali vastaanotettiin 19.3.2015. Asiantuntijoiden mukaan uusi signaali ei muistuta mitään maassa käytettävää kommunikaatiomuotoa, mutta he uskovat että kyseessä voi olla eräänlainen monimutkainen maan ulkopuolinen "morsetus". Tutkijat ovat lähes varmoja, että sen on lähettänyt maan ulkopuolinen älyllinen elämänmuoto. Viestin osa "H1C6N7O8P15" jopa näyttää viittaavan alkuaineisiin: vetyyn (H), hiileen (C), typpiin (N), happeen (O) sekä fosforiin (P), jotka ovat osa DNA:n koostumusta. Viesti ei ole pelkästään maan ulkopuolisen älyn lähettämä, vaan se myös lähetettiin nimenomaan meille!

Vai ovatko tutkijat jo vuosia sitten saaneet viestin muualta, mutta se on pidetty salassa. Salattuna pidetty viesti on sitten saatu "avattua" ja selvitetty sen alkuperä sekä mahdollinen tarkoitus. Nyt vuonna 2015 joku taho on päättänyt, että on oikea aika pikkuhiljaa paljastaa kaikille joku yhteys johonkin. Aloitettiin tällainen harjoiteltu teatterinäytös, joka voi kestää parikin vuotta. Vähitellen paljastuu enemmän ja enemmän.

31.3.2015 Nasa esitteli "lentävän lautasensa". Voimme vain pohtia, saako Nasa jo mustiin projekteihinsa apua joltain maan ulkopuoliselta älyltä.


1 kommentti:

  1. Metropolin uutinen oli kuin olikin aprillipila. World News Daily Report on feikkiuutisten sivusto.

    Millisekunnin signaalit olivat sen sijaan totta, niistä alun perin uutisoi New Scientist -lehti.

    VastaaPoista