lauantai 20. helmikuuta 2016

Planeetta 7x -teoria

Se tulee taas, maailmanloppu! Ainakin mikäli uskomme muun muassa itsenäistä tutkijaa ja tähtitieteilijää Gill P. Broussardia. Tällä kertaa ilmiö tunnetaan nimellä Planeetta 7x -teoria. Rakkaalla on monta nimeä, kuten Nibiru, Planeetta X, Planeetta 7x jne. Edellisen kerran maailmanlopusta pöhistiin vähän isommin 23.9.2015, mutta eipä ole vielä näkynyt mitään mullistavaa sekä vuosi 2012 oli ja meni. Joskos nyt tällä kertaa tapahtuisikin jotain näkyvää.

23.9.2015 keskiössä oli Paavi, Obama, CERN. Vuonna 2012 puhuttiin Nibiru-planeetasta. Nibiru-teema tekee paluun Planeetta 7x -teorissa. Planeetta 7x -nimi tarkoittaa planeettaa, joka on seitsemän kertaan maapallon kokoinen. Vuoden 2016 tammikuussa puhuttiin myös Planeetta X:stä, joka mahdollisesti lymyilee jossain aurinkokuntamme laitamilla, mutta sitä ei pidä nyt sekoittaa Planeetta 7x -teoriaan, koska ovat selvästi eri sarjan teoriat. Tammikuinen havainto kertoo jostain suuresta kohteesta aurinkokunnan laitamilla, joka kiertää ja pysyy siellä.

Planeetta 7x -teoria on perinteisempi Nibiru-tarina. Kyseessä olisi seitsemän kertaa maapalloa suurempi planeetta, kiertorata on pitkän ovaalin muotoinen ja suuntautuu aurinkokunnan ytimestä kauaksi poispäin aurinkokunnasta. Pitkien aikajaksojen välein Planeetta 7x tulee esiin, aurinkokunnan sisäosiin.Tällaisia Planeetta 7x -teorioita alkoi pulpahtaa nettiin jo 2013 vuonna, kun vuosi 2012 -hypetys meni ohi. David Wilcock otti kaiken hyödyn irti vuodesta 2012, Gill P. Broussard tuntuu olevan Planeetta 7x -spesialisti, joka laittaa rahoiksikin tämän ilmiön.

Mistä Planeetta 7x -teoriassa on kyse? Kuten arvata saattaa, teoria pitää sisällään vaikka mitä. Vuodesta 2000 lähtien Planeetta 7x on vaikuttanut jotenkin maapalloon lähestyessä meitä. Ilmastonmuutos ja lisääntyneet maanjäristykset (ainakin joidenkin tilastojen mukaan) on teorian mukaan merkkejä Planeetta 7x:stä.

2016 helmikuu on jo yli puolen välin ja joidenkin arvioiden mukaan Planeetta 7x olisi jo (15.2.2016) kääntynyt auringon takaa maapalloa kohti tulemaan. Kohde on seitsemän kertaa maapallon kokoinen, vaikka meteoroideja/asteroideja on vaikeampi huomata, mikäli tulevat auringon suunnalta. Luulisi kumminkin, että seitsemän kertaa maapallon kokoinen kohde olisi huomattu. Miksi tällaista kohti tulevaa planeettaa ei olla julkistettu? Syitähän on kaksi, tulleessaan aiheuttaa valtavia tuhoja, joten siitä ollaan niin kauan hiljaa kuin voidaan - syntyy kaaos ja paniikki. Todennäköisempi selitys on, että Planeetta 7x:sää ei ainakaan vielä ole havaittu - sitä ei ole.

Ajankohta, jolloin alkaa tapahtua on maaliskuun puolesta välistä, huhtikuun puoleen vällin. Tarkempi aika on mielenkiintoinen, pääsiäisviikko, 26.3.2016. Tällöin Käsittääkseni Planeetta 7x ohittaa maapallon, jopa kuun kiertoradan sisäpuolelta (maapallon ja kuun välistä siis). Erittäin hyvin valittu ajankohta, sillä Planeetta 7x -teoriaan on sisällytetty paljon myös Raamattua.
Mark. 15:33:
33. Keskipäivällä, kuudennen tunnin aikaan, tuli pimeys koko maan ylle, ja sitä kesti yhdeksänteen tuntiin saakka.
(Huom. Raamatun päivässä on 12 hetkeä eli tuntia, 6:00-18:00. Tähän viittaa myös sanonta "yhdestoista hetki")

Päivänä, jolloin Jeesus ristiinnaulittiin, tuli klo 12:00 (kuudes hetki) pimeys, joka kesti klo 15:00 (yhdeksäs hetki) asti. Pimeyttä oli kolme tuntia, saattoi olla auringonpimennys. Planeetta 7x -teorian mukaan maapallon ohitti silloin nimenomaan tämä suuri planeetta, joka pimensi auringon. Näin sanotaan käyvän myös nyt vuonna 2016, Planeetta 7x pimentää auringon, kulkiessa maapallon ohi. Toisaalta taas sanotaan, että koemme ns. Joosuan pitkän päivän.
Joos. 10:11-13:
11. Amorilaisten paetessa israelilaisia Bet-Horonin rinnettä alas, Herra antoi sataa heidän päälleen kiven kokoisia rakeita koko matkan Asekaan saakka, ja heitä kuoli paljon. Rakeet surmasivat heitä enemmän kuin israelilaisten miekat.

12. Sinä päivänä, jona Herra antoi amorilaiset israelilaisten käsiin, Joosua puhui Herralle israelilaisten kuullen ja sanoi:

"Aurinko, pysy paikallasi Gibeonissa!
Kuu, ole liikkumatta Aijalonin laakson yllä!"

13. Ja niin aurinko pysyi paikallaan ja kuu oli liikkumatta, kunnes kansa oli kostanut vihollisilleen. Näin on kirjoitettuna Oikeamielisen kirjassa. Aurinko seisahtui taivaan laelle kokonaiseksi päiväksi eikä kiirehtinyt laskemaan.
Planeetta 7x:n painovoima ja magneettikenttä kääntävät maapallon akselia vajaat 30° (ymmärtääkseni pysyvästi) sekä hetkellisesti hidastaa maapallon pyörimistä. Näin tulee 24 tunnin valoisa päivä, jos näin käy, niin tuskin voimme välttyä katastrofeilta. Planeetta 7x -teoria sanookin, että vuosien 2013-2021 välillä koetaan Ilmestyskirjan kuudennen sinetin avautuminen.
Ilm. 6:12:17
12. Minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin. Maa järkkyi ja vavahteli, aurinko pimeni mustaksi kuin suruvaate, ja kuu muuttui kauttaaltaan verenpunaiseksi.
13. Taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunat varisevat puusta myrskyn sitä ravistellessa.
14. Taivas hävisi näkyvistä kuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät paikaltaan.
15. Maan kuninkaat, ylimykset ja sotajoukkojen johtajat, rikkaat ja mahtavat miehet ja kaikki muut, niin orjat kuin vapaat, piiloutuivat luoliin ja vuorten rotkoihin
16. ja huusivat vuorille ja kallioille: "Kaatukaa päällemme, kätkekää meidät valtaistuimella istuvan katseelta ja Karitsan vihalta!
17. Heidän vihansa suuri päivä on tullut -- kuka voi sen kestää?"
Jotain tuollaista onkin varmasti luvassa, jos maapallon läheltä pyyhältää seitsemän kertaa maapallon kokoinen planeetta, joka muuttaa maapallon kaltevuutta ja pyörimisnopeutta.

Planeetta 7x vetää perässään meteoroidipilveä, joka saa aikaan maapallolla meteorisateen/myrskyn. Tähän liittyy Joosuan "satavat kiven kokoiset rakeet". Joidenkin mukaan meteorisateita on kaksi, ensimmäinen heti Planeetta 7x:n jälkeen, toinen aalto kuukausien päästä - ehkä 150 päivää väliä. 150 päivää liittyy raamatulliseen vedenpaisumukseen, Nooakin olisi kokenut Planeetta 7x:n vaikutukset. Nooa ajelehti vesillä 150 päivää, kunnes vesi alkoi laskea.

Hieman yli kuukausi aikaa pääsiäiseen, jolloin vietetään Jeesuksen ylösnousemuksen juhlaa. Vuoden 2016 pääsiäiseksi on myös ennustettu saapuvaksi Planeetta 7x:n. Ei ollenkaan huonosti mietitty ajankohta, kun ottaa huomioon, kuinka paljon tähänkin ennustukseen on saatu sisällytettyä muutenkin Raamattua. Mikään virallisempi taho ei ole ainakaan vielä puhunut mistään kohti tulevasta suuresta planeetasta. Ainoa, josta minä olen kuullut on komeetta P/2016 BA14 (PANSTARRS), komeetta ohittaa maapallon maaliskuun 22. päivänä yhdeksän kertaa Kuun kiertorataa kauempaa. Aikahaarukka sopisi, mutta ohitusetäisyys ja komeetan koko eivät täsmää Planeetta 7x -teoriaan.

Onpahan taas jotain jännää mitä odottaa.


Selitteet:
Komeetta on lähinnä jäämöhkäle, jolle syntyy pitkä pyrstö, kun tulee lähelle aurinkoa.
Asteroidi on pääasiassa kiviainesta, iso möhkäle.
Meteoroidi on asteroidia pienempi kappale, esim. asteroidin pala.
Meteori on maapallon ilmakehään tullut meteoroidi, joka usein palaa ilmakehässä tulipallona (tähdenlento).
Meteoriitti on maahan asti pudonnut meteori.

3 kommenttia:

  1. Piileskeleekö aurinkokunnan reunalla Marsin kokoinen planeetta?

    VastaaPoista
  2. Piileskelee, muttei salassa.

    En nyt tiedä mihin kirjoitan tämän joten tänne sitten kohti maailmanloppua.

    Me kaikki tiedämme, että ylimääräinen päivä lisätään helmikuussa kerran neljässä vuodessa - tunnetaan karkausvuotena.

    Mutta muutaman vuoden välein lisätään myös "karkaussekunti", yleensä kesäkuun lopussa tai joulukuun lopussa.

    Tämä johtuu siitä, että nopeus, jolla maapallo pyörii akselinsa ympäri, vaihtelee hieman - mikä tarkoittaa, että yksi täysi kierros ei ole aina tarkalleen yksi päivä.

    "Ytimen ja muiden merkityksellisten ilmiöiden trendien ekstrapolointi maapallon tulevaisuuden suuntautumisen ennustamiseksi osoittaa, että nyt määritelty UTC edellyttää negatiivista epäjatkuvuutta vuoteen 2029 mennessä", sanoo professori Agnew uudessa artikkelissaan.

    "Tämä aiheuttaa ennennäkemättömän ongelman tietokoneverkon ajoitukselle ja voi edellyttää muutoksia UTC-ajassa suunniteltua aikaisemmin."

    Koordinoitu yleisaika (UTC) määritellään kehittyneillä, erittäin tarkoilla "atomikelloilla" ympäri maailmaa, jotka tikittävät tarkasti ja jatkuvasti.

    Nämä atomikellot eivät kuitenkaan ole täsmälleen linjassa havaitun "aurinkoajan" kanssa, joka historiallisesti määrittelee päivät yhdeksi maapallon pyörimiseksi.

    Aika, joka kuluu yhden planeetan pyörimiseen, muuttuu aina silloin tällöin kuun vetovoiman vuoksi, mikä aiheuttaa näiden kahden aikajärjestelmän ajautumisen erilleen.

    Vuodesta 1972 lähtien karkaussekunti on lisätty 27 kertaa, joista viimeinen oli vuonna 2016.

    Maapallon pyörimisen on kuitenkin kerrottu nopeutuneen vuodesta 2020 lähtien – ei hidastuneen. Nopeutuu pidä hatustasi kiinni, se on menoa kohti avaruuteen.

    VastaaPoista