tiistai 28. heinäkuuta 2020

Turhien julkkisten elämää

Pinnallista ja hämärää

Missikilpailuja on moneen lähtöön, on Miss Universum, Miss Maailma, Miss Suomi jne. Täytyy mainita, että ensimmäisen Miss Universumin voitti suomalainen Armi Kuusela vuonna 1952 - Suomen olympiavuosi. Armi Kuusela nosti suomalaisten itsetunnon kanveesista sotavuosien jälkeen. Donald Trump omisti 19 vuotta Miss Universum -kilpailun oikeudet ja Trumpin sanotaan kourineen missejä.

Nykyään Miss Suomi -kilpailu on vajonnut tosi-TV -tasolle, joka tulee AlfaTV:llä. Aluksi Yle näytti Miss Suomi -kilpailut, josta ne siirtyi MTV:lle. Taso vain laski, missit joutuivat LIV-kanavalle ja edelleen TV5:lle. Vuonna 2018 Miss Suomi -kilpailuja ei näkynyt edes TV:ssä. Vuonna 2019 AlfaTV otti siipiensä suojiin hyljätyt Miss Suomi -kilpailut, joista lopulta muodostui tosi-TV -sarja.

Tämä oli tällainen alustus tälle kirjoitukselle. Martina Aitolehti ja Sofia Belórf ovat kaukana Miss Universumista.

MARTINA AITOLEHTI
Martina Aitolehti edusti Suomea vuonna 2001 Miss Earth -kilpailussa ja vuonna 2003 hän yritti Miss Suomeksi, mutta yritykseksi jäi. Vuonna 2004 Aitolehti edusti Suomea Miss Hawaiian Tropic International -kilpailussa ja voitti.

Martina Aitolehti ei halunnut olla kohumissi, mutta hänestä tulikin kohusalarakas. Syksyllä 2004 tuli julki, että Aitolehdellä on salasuhde jalkapalloilija Alexei Eremenko (nuorempi) kanssa. Kesällä 2004 oli tullut julki, että Marika Fingerroos on kyläkauppias Vesa Keskisen salarakas. Kaksikko julkaisi musiikkia nimellä Salarakkaat - jota Martina katuu. Vuosi 2005 meni laulaessa, tai oikeastaan Martina lauloi, mutta halusi samalla eroon kohuotsikoista. Vuonna 2005 Aitolehti lyttäsi Fingerroosin laulutaidot ja vuonna 2011 Fingerroos kommentoi ettei sanoisi Martinaa laulajaksi, kun Martina kokeili uudestaan laulamista.

Vuoden 2006 alussa Martina Aitolehti nähtiin miestenlehti Hustlerin kalenterissa. Näin Aitolehti ajatteli keskittyä olennaiseen ja välttää turhat otsikot?

2000-luvun alussa Martina Aitolehti seurusteli parikymppisenä Mikko Leppilammen kanssa, jonka jälkeen miesmallin Kalle Kuvajan kanssa.

Mikko Leppilampi ja Kalle Kuvaja
Leppilampi seurustelee tällä hetkellä Beata Pappin kanssa, joka nähtiin Miss Suomi -kilpailussa vuonna 2018. Aiemmin Lemppilampi seurusteli valokuvamallin Maryam Razavin kanssa.

Vuoden 2007 Miss Suomen II perintöprinsessa Joanna Väre löysi rinnalleen Martinan exän Kalle Kuvajan, jolloin hänestä tuli Joanna Kuvaja.

Vuonna 2007 Martina Aitolehti törmäsi Scandinavian Hunkseihin kuuluneeseen Esko Eerikäiseen. Kolmen kuukauden seurustelun jälkeen he päätyivät avioliittoot, vaikka ensimmäiset häät peruttiin vain muutamaa päivää ennen H-hetkeä ja erokin meinasi jo tulla, mutta kumminkin päätyivät maistraattiin solmimaan avioliiton.

Koska Martina halusi välttää turhia otsikoita, niin tietenkin hän teki TV-ohjelmia elämästään. Häät vuonna 2008 nähtiin Meidän häät -ohjelmassa ja lapsikin täytyi synnyttää kameroiden edessä.

Vuonna 2007 ollessaan jo avioliiton auvoisessa satamassa, päätyi Aitolehti Suomen Big brother -ohjelmaan, koska BB:n tuotanto oli pyytänyt Martinaa mukaan. Aitolehti oli noin viikon BB-talossa ja onnistui ärsyttämään lähes kaikkia muita BB-talossa olleita. Kun Aitolehti saapui BB-taloon, niin asukas Farbod taisi olla ensimmäisiä, joka tunnisti Martinan. Farbod kysyi "Oletko sä se Aitolehti, joka on ollut aikuisviihdelehdessä?" - Farbod oli selvästi lukenut alan lehtiä.

Vuonna 2009 Martina Aitolehti osti Miss Helsinki -kilpailut - teki Donald Trumpit. Sinä vuonna Miss Helsinki oli Viivi Pumpanen, josta tulikin vuonna 2010 Miss Suomi. Pumpasen jälkeen Miss Helsingiksi kruunattiin Sofia Ruusila. Vuonna 2011 Miss Helsinki -kilpailuun osallistui myös Sara Chafak, mutta hän ei voittanut. Chafakilla paloi sen verran käämit, että paiskoi tiaran pitkin lattiaa ja tuumasi, että missikisat saavat nyt riittää. Kumminkin vuonna 2012 Sara Chafakista tuli Miss Suomi.

Välihuomio: Sara Chafak pyörähti myös armeijassa ja on juontanut Tilt-ohjelmaa.

Vuonna 2009 Miss Helsinki -kilpailuun liittyi palkintokohu - siellä kohu, missä Martina.

Loppuvuodesta 2010 Martina ja Esko olivat lomalla Levillä, mutta silloin Martina rakastui toiseen mieheen, joka oli heille molemmille tuttu. Erohan siitä sitten tuli vuonna 2011 ja pitihän sekin näyttää jotenkin televisiossa.

Martina vaihtoi Esko Eerikäisen Stefan Thermaniin, mutta heidän suhteensa on ollut myrskyisä. He ovat eroonneet ja palanneet yhteen ainakin vuosina 2012, 2014 ja 2017. Vuoden 2014 suhdekriisiin liitettiin Satu Tuomisto, joka on Miss Suomi 2008 ja ollut Martina Aitolehden Dazzling Ladies -tanssiryhmässä. Vuonna 2017 Stefan ja Martina pitivät kesälomaa parisuhteesta. Keväällä 2020 heille tuli lopullinen ero - näillä näkymin.

Välihuomio: Ehkä Matti Nykäsellä on tässäkin ainakin Suomen ennätys, 10:een vuoteen 15 erohakemusta.

SOFIA BELÓRF (ent. Ruusila)
Vuoden 2007 BB-talossa olivat Martinan lisäksi myös Sauli Koskinen ja Niko Nousiainen. Sauli voitti Big brotherin vuonna 2007. Vuonna 2010 Nousiainen tunnettiin myös nimellä Hunks-Niko, sillä hänkin kuului silloin Scandinavian Hunkseihin. BB-tuotanto tyrkkäsi Nousiaisen toisen kerran BB-taloon vuonna 2010, jolloin Nousiainen voitti BB:n ja 50 000 euroa - yhteensä Nousiainen on ollut BB-talossa 160 päivää. Vuonna 2019 Niko Nousiaisella oli 14-sivuinen ulosottorekisteri ja ulosotossa 50 960 euroa. Rahat menivät makeaan elämään.

Välihuomio:

Tuomas Enbuske
Mediapersoona Tuomas Enbuske tienaa yli 200 000 euroa, mutta ei hallitse raha-asioita - laskut on hänelle painajainen. Pienetkin laskut menee hänellä helposti ulosottoon, vaikka varmasti olisi varaa maksaa.

Enbuskekin iski silmänsä vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailusta tuttuun Eveliina Tikkaan, mutta eipä sitä onnea kauan kestänyt.

Sofia Ruusila voitti Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2010 ja seurusteli silloin Niko Nousiaisen kanssa, joka samana vuonna voitti Big brotherin. Vuoden 2011 alussa Sofia ja Niko menivät kihloihin.

Sofia Ruusilan ja Niko Nousiaisen häitä juhlittiin vuonna 2012. Sofian kaasoina olivat Martina Aitolehti sekä Sunneva Kantola, joka pyörittää Miss Suomi -kilpailuja. Sofian sukunimeksi tuli Ruusila-Nousiainen.

Sofia Ruusila-Nousiainen voitti vuonna 2015 Bikini Fitnessin MM-kilpailut. Vuoden 2016 lopulla Sofia ilmoitti, että alkaa käyttää julkisuudessa nimeä Sofia Belórf, mutta virallinen sukunimi on Belórf-Nousiainen.

Keväällä 2017 Sofia ja Niko ilmoittivat erosta. Syynä eroon oli Sofian kasvaminen vuosien mittaan vahvaksi aikuiseksi naiseksi, joka alkoi miettiä, että mitä elämältä oikeasti haluaa.

Sofia Belórf  oli tuntenut Stefan Thermanin ainakin vuodesta 2011 lähtien Martina Aitolehden kumppanina. Aikuiseksi kasvanut Sofia alkoi tietää, että mitä hän elämältä halua, hän halusi Stefanin itselleen. Melkeinpä heti erottuaan Nikosta, alkoi Sofia viestitellä Stefanille ja samaan aikaan kesällä 2017 Martinan ja Stefanin suhde oli katkolla.

Tilanne eskaloitui Sofian ja Martinan välillä heinäkuussa 2017. Kummatkin päätyivät Blockfest: The Weeknd -tapahtuman VIP-alueelle. Martina olisi halunnut, että Sofia poistuu, mutta miksi Sofia olisi poistunut, kun eihän Martina omistanut VIP-aluetta - tietääkseni. Tuttuun tapaansa, Martina hoiti tilanteen, käymällä Sofian kimppuun. Väliin kiirehti myös Sofian ex-mies Niko Nousiainen, joka myös sai osumaa tilanteessa. Osansa sai myös järjestysmiehet, jotka yrittivät niputtaa Aitolehtiä. Vasta Helsingin tunnetuimpien ovimiesten joukkoon kuuluva Teemu "Pastori" Potapoff sai Martinan aisoihin. Tämä nujakointi toi Martinalle tuomion pahoinpitelystä ja 1320 euron sakot.

Martina Aitolehti pahoinpiteli myös vuonna 2008
Pahoinpitely tapahtui helsinkiläisessä ravintola Luxissa lokakuussa 2008. Tällöin Aitolehti nujakoi Anne-Mari Bergin kanssa. Martina oli kuullut huhuja, että Berg syyttää häntä ja Esko Eerikäistä huumekaupasta. Vuonna 2010 soppaan sekoitettiin pieni ja herkkä Sauli Koskinen ja hänen ystävänsä Niko Nousiainen. Sauli ja Niko olivat Aitolehden palkkalistoilla, mutta BB-Sauli kiisti sekaantuneensa mitenkään tähän soppaan. Martina taitaa olla mahtava työnantaja?

Vuonna 2017 Sofia Belórf muutti Lontooseen asumaan Bea Toivosen kanssa, Bea on Miss Suomi 2014. Sofia tahtoi karistaa Suomen pölyt jaloistaan - Suomi oli hänen mielestään niin ikävä paikka. Ei tahtonut edes löytää miestä Suomesta, eikä perustaa perhettä Suomessa.

Stefan "Stefu" Thermanin tuttaviin kuului Niko Ranta-Aho, jonka myös Sofia tunsi. Sofian ja Ranta-Ahon rakkaus syttyi Ibizalla kesällä 2018. Sofia seurusteli jo kunnolla Niko Ranta-Ahon kanssa, kun hänen ero astui voimaan Niko Nousiaisesta syksyllä 2018. Samoihin aikoihin Sofia Belórf muutti avoliittoon Ranta-Ahon luo Espanjaan, viettämään ökyelämää. Helmikuussa 2019 Ranta-Aho ostaa Sofialle koiran, jonka nimi on Bambi.

Vuoden 2019 heinäkuun alussa Ruisrockissa Sofia Belórf kiikutti teepusseissa kokaiinia, omiensa sanojen mukaan ei halunnut, että Ranta-Aho käyttää huumeita (ja kaveeraa ns. linnakundien kanssa). Kumminkin jotenkin yksi "teepussi" päätyi laulaja Samu Haberinkin käyttöön.

16. heinäkuuta 2019 poliisin Katiska-operaatio tuotti tulosta, kun Niko Ranta-Aho ja Sofia Belórf otettiin kiinni. Toinen pääepäilty entinen Cannonball-johtaja Janne "Nacci" Tranberg  saatiin kiinni lokakuussa 2019.

Sofia ehti sanoa Niko Ranta-Aholle "Mitä vittua, Niko?", kun poliisi rynni taloon sisään ja lukitsi Bambi-koiran vessaan. Sen jälkeen he eivät enää saaneet jutella keskenään - viimeiset sanat Ranta-Aholle. Tosin, turha siinä on ihmetellä, jos poliiseja rynnii ovista ja ikkunoista, jos itsekin on vähän aiemmin kiikutellut teepusseja Ruisrockissa ja nähnyt, kuinka miesystävä viihtyy hämärämiehien seurassa.

Jo ennen Sofian muuttoa Espanjaan oli Ranta-Aho syvällä hämäräpuuhissa, pimeää rahaa tuli hyvin. Omiensa sanojen mukaan Sofia ei kysellyt, että mistä raha on peräisin, mutta kyllä ökyelämä kelpasi.

Vielä maaliskuussa 2020 Sofia Belórf vannoi rakkautta Niko Ranta-Aholle "Tehtäväni ei ole syyttää, vaan tukea", mutta huhtikuussa 2020 alkoi taas kuulua kummia. Seiska-lehden mukaan, tuhdissa humalassa ollut Martina Aitolehden kihlattu Stefu kärähti ratista ja samalla epäiltiin huumausainerikosta. Jonka jälkeen Martina ilmoitti erostaan Stefusta, syynä olisi ollut kolmasosapuoli. Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin sanottiin viihtyvän yhdessä, mutta kummatkin kiistivät nämä suhdehuhut. Niko Ranta-Ahokin sai kuulla mitä vankilan ulkopuolella tapahtuu ja oli ihmeissään.

2020 Huhtikuun lopulla Sofian kelkka oli kääntynyt, hän ilmoitti erosta Ranta-Ahosta:
Sofia Belórf kommentoi eroaan Ranta-Ahosta:
Rikollisuus on yksinkertaisesti asia, jota en voi hyväksyä, vaikka olen ollut todella rakastunut. Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä.
Kummasti Sofian tuki unohtui Ranta-Aholle, kun tuli julki, että Stefu on vapaata riistaa. Sofia vannoin rakkautta Ranta-Aholle noin 9 kuukautta, kun Ranta-Aho oli vankilassa - eivät voineet pitää edes yhteyttä. 10 kuukautta seurusteli hämärämiehen kanssa ja eli ökyelämää - kyllä se kelpasi. 10 kuukauden aikana Sofiaa ei haitannut rikollinen elämä niin paljon, että olisi lähtenyt menemään. Itse oli varmasti tietoinen, että hän on mukana rikollisuuskuplassa.

Eron tullessa julki Ranta-Ahosta, joutui Sofia Belórf muuttamaan pois Niko Ranta-Ahon isän omistamasta asunnosta. Isä lähetti Nikon siskot hakemaan Sofian luota Nikon maksamia tavaroita. Siskojen matkaan Sofialta lähti muun muassa merkkivaatteita, laukkuja ja tyyris kännykkä.

Kun Martina Aitolehti meni 2020 toukokuun alussa omaan asuntoonsa, niin häntä vastaan tassutteli Sofia Belórfin Bambi-koira. Kesällä tuli ilmi, että asunto taisi oikeasti ollakin Stefun ja Martina oli luovuttanut avaimet vasta, kun poliisit pyydettiin apuun. Martina Aitolehti vaati Stefan Thermanilta 200 000 euron "erorahaa", vaikka Stefu on kustantanut lähes kaiken.

Huhtikuussa Sofia ja Stefu kielsivät suhteen, mutta jo toukokuussa viettivät aikaa saman katon alla - selvää pässinlihaa.

RANTA-AHOJEN KLAANI
Kesäkuussa 2020 Niko Ranta-aho pääsi tutkintavankeudesta, odottamaan lopullista tuomiota, joka saattaa olla jopa 13 vuotta vankeutta. Samalla hän lausui legendaariset sanat.
Niko Ranta-Aho kommentoi vapauttaan:
Pitää kuitenkin muistaa, että mä en ole tappanut ketään. Mä olen liikemies, kellä on ollut portfoliossaan myös huumeita.
"Mulla on portfoliossa...", tuo täytyy muistaa, jos haen uusia töitä.

Jotta kuvio ei olisi liian selkeä, niin myös Niko Ranta-Ahon sisko on myös mukana Katiska-vyyhdissä. Siskolla on lämpimät välit Janne "Nacci" Tranbergiin ja on itsekin syytettynä ainakin rahanpesusta. Taitaa kaikki Ranta-Ahot olla enemmän tai vähemmän mukana Katiska-vyyhdissä, kun tuntuu, että Niko Ranta-Ahon isäkin on tuntenut hyvin Janne "Nacci" Tranbergin - ainakin ovat keskustelleet niitä ja näitä. Ranta-Ahot ovat olleet tunnettuja ainakin urheilupiireissä ja varakkaita jo ennen Katiska-vyyhtiä. Vain varakkailla on varaa ostaa huumeita - kokaiinia. Isä rahoitti paljon poikansa elämää.

PIKA- JA LAASTARISUHTEET
Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin suhde oli nostanut päätään jo vuonna 2017, mutta tiellä oli ollut silloin Martina Aitolehti. Vuonna 2020, kun Martina julisti eroavansa Stefusta, niin Sofiahan sai tilaisuuden. Sofian ongelmana oli tällöin suhde Niko Ranta-Ahoon, joka istui/istuu vankilassa vielä kauan. Erohan tuli myös Sofialle ja Ranta-Aholle. Stefu ja Sofia pystyivät aloittamaan nyt nopeasti julkisen suhteen.

Kuvio on vain hyvin outo. Therman ja Ranta-Aho ovat olleet hyviä ystäviä kauan, samoin Martina ja Sofia - tosin se ystävyys on kuivunut vuosien mittaan. Kaikki ovat keskenään vanhoja tuttuja, joten Niko Ranta-Aho ja Stefan Therman juttelivat, että mikä on homman nimi, kun ystävä vie naisen. On Stefulla ja Sofialla ehtinyt olla suhdekriisejä, mutta niistä on päästy yli.

Eipä Niko Ranta-Ahonkaan tarvinnut kauan yksin olla, kun pääsi kesäkuussa ulkoilmaan vankilasta. Nikon vanha tuttu, vuoden 2012 Miss Helsinki Katrie Daler otti yhteyttä Ranta-Ahoon ja he päätyivät tapailemaan toisiaan. Noin kuukauden sitä onnea kesti, kunnes lopahti. Kuten normaalia tuntuu olevan, niin Katrie Dalerillakin on 14-sivuinen ulosottorekisteri - rahavaikeuksia. Olihan kyllä Ranta-Aho maksanut Sofiankin veromätkyjä ainakin 50 000 euron edestä, mutta eipä Katrien kannattanut ainakaan sen vuoksi tapailla Ranta-Ahoa. Ranta-Ahon varat ovat jäädytetty ja hän tulee olemaan vuosia vankilassa.

Martina Aitolehdelläkin oli lyhyt, mutta kuuma kesäromanssi Kris-nimisen palomiehen kanssa, mutta Kris ei viihtynyt julkisuudessa, joten se siitä sitten.

MAISA TORPPA
Vuonna 2009 Maisa Torppa osallistui Miss bikini -kilpailuun (Suomen seksikkäin missikilpailu). Maisa sijoittui toiseksi Miss bikinissä ja sen voitti Caroliina Kinnarinen. Caroliina kumminkin törttöili ja hänet hylättiin, Maisa nousi voittajaksi. Sillä meriitillä Maisa pääsi MTV:n Rantalentis-ohjelman juontajaksi.

Viidakon tähtöset -kilpailussa Maisa Torppa nähtiin vuonna 2012, jossa hän meinasi menettää päänsä. Mukana ollut Martina Aitolehti oli jälleen kerran kuullut huhuja - Maisa olisi puhunut hänestä ikävään sävyyn - josta kimmastuneena uhkasi katkoa Maisalta pään.

Hyvä ettei Martina vienyt Maisan päätä, sillä vuonna 2012 Maisa meni naimisiin Atte Heinolan kanssa ja sai lapsen. Sekin liitto kariutui aika pian.

Vuonna 2015 Maisa Torppa tahtoi kohuotsikoita ja tehtaili kohuja, kuten "Pienet rinnat on kuin munaton mies". Myöhemmin myönsi, että provosoi tarkoituksella.

Seuraavana vuonna 2016 Maisa Torppa vahvisti suhteensa rallikuski Jari-Matti Latvalaan. Latvala oli koittanut iskeä Maisaa jo vuodesta 2011 lähtien, kun näki Maisa Torpan TV-ohjelmassa - lopulta Maisa taipui. Heidän häät piti olla loppuvuonna 2019, mutta matkalla sattui kaiken näköistä. Lehtitietojen  mukaan Latvala olisi pettänyt Maisaa lukuisia kertoja. Erikoista toimintaa kyllä Latvalalta, koska vonkaa monta vuotta Maisaa ja kun saa itselleen, niin pettää Maisaa.

Syksyllä 2017 Maisa Torppa teki oikean liikkeen ja päätti lopettaa turhan julkkiksen roolin, mutta eihän Maisa pystynyt olemaan poissa kuin noin puoli vuotta - hänhän elää somejulkisuudella. Sai tarpeekseen blondin bimbon esittämisestä. Kaikista eniten Maisaa häiritsi julkisuudessa se, millaisena hänet nähtiin. Maisa sanoi tehneensä aikoinaan itsestään tarkoituksella stereotyyppisen blondin bimbon, sillä se myi - se julkisuuskuva häiritsi häntä. Vuonna 2015, Tuulitunneli-ohjelman aikoihin Maisaa ei pelottanut hölmön maine.

Niko Saarinen
Maisa Torpan yhteydessä täytyy mainita myös Niko Saarinen, joka todellakin elää vain olemalla turha julkkis. Niko Saarinen tuli julkisuuteen vuonna 2008, kun hän raivostui BB-talossa ja viskoi viinilasin pitkin seiniä... ja häätöhän siitä tuli. Saarisesta muistamme myös sanan "Nevahööd!".

Tuomas Enbusken tapaan Niko Saarisella on ollut vaikeuksia hoitaa raha-asioita, vaikka kyllä rahaa olisi ollutkin. Enbuske haastattelikin Saarista aiheesta, liittyen Ylen Kukkaron herraksi -ohjelmaan.

Kun Maisa Torppa julkisti suhteensa Jari-Matti Latvalaan, niin siihen päättyivät Niko Saarisen ja Maisa Torpan Tuulitunneli sekä Luksusmatkat -ohjelmat. Rallikuskin kihlatun imagoon ei enää sopinut blondibimbo. Tyyliä oli muutettava bimbosta fiksuksi ja alkoi puhua lähi- ja sairaanhoitajan opinnoista sekä lentoemäntäopinnoista.

Vuoden 2019 syksyllä alkoi tapahtua Maisalla kummia, oikeastaan jo alkuvuonna 2019, mutta ne tulivat julki syksyllä. Maisa oli elänyt kaksoiselämää puolisen vuotta "IT-pomon" kanssa. Syys- ja lokakuun vaihteessa Maisan Torpan kulissit alkoi sortua hallitsemattomasti, joita Maisa yritti pitää pystyssä viimeiseen hetkeen asti. IT-pomon ex-puolisokin antoi kommentin, että Maisa Torppa rikkoi heidän perheen toukokuussa. Lokakuun alussa Jari-Matti Latvalakin alkoi päästä kärrylle, että missä mennään. Maisa vaan puristi kulissitankoa ja kertoi, että häitä on siirretty.
Maisa Torpan selityksiä:
Häitä ei tosiaankaan ole peruttu. Meillä on Jari-Matin kanssa kaikki oikein hyvin. Halusimme siirtää häämme pienelle piirille pidettäväksi, ei tässä sen kummempaa.
Jari-Matti Latvala tiedotti kumminkin, että häät Maisan kanssa on peruttu - siihen luhistui Maisan puhtoinen kulissi viimeistään. Erohan siitä tuli, jonka jälkeenkin Maisa vielä silotteli totuutta.
Maisa Torpan selityksiä:
Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tälläistä ajojahtia. Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Eroon ei liity kolmansia osapuolia.
Miksi ihmeessä Maisa suunnitteli häitään kevään ja kesän, kun kerta oli jo alkuvuodesta saanut tietää Latvalasta "musertavaa tietoa". Odotti lastakin Latvalalle (näin täytyy olettaa), mutta tuli keskenmeno. Latvala oli pettänyt Maisaa ja näin sitten Maisakin päätyi salasuhteeseen IT-pomo Mikon kanssa, samalla, kun suunnitteli häitä Latvalan kanssa - Maisa pelasi kaksilla korteilla. Ihmeellistä on, että tuo meno jatkui syksyyn asti.

Lokakuussa tuli ero, niin jo marraskuussa Maisa Torppa myönsi suhteen IT-pomo Mikkoon, jonka kanssa karkasi Thaimaahan pakoon kohuja.

Itsenäisyyspäivänä (6.12.2019) Maisa kertoi muuttaneensa uuteen kotiin - avoliittoon Mikon kanssa. Omakotitalo maksoi 365 000 euroa ja Maisa julisti omistavansa siitä puolet. Aika hyvin, sillä Maisa Torpan tulot on ollut alle köyhyysrajan.

Edellissä suhteessa Maisa odotti häitä vuosia, mutta Mikon kanssa hän päätti toimia nopeasti ja häitä vietettiin ystävänpäivänä 2020 - puolessa vuodessa ero ja häät. Maisan luottoystävä Niko Saarinen ei saanut kutsua häihin. Taitaa Maisan ja Mikon seurapiireissä liikkua vähän erilaista porukkaa nykyään, jotka on nevahööd Niko Saarisesta - Maisa ei enää ole bimboblondi, vaan kohublondi.

AMANDA HARKIMO, CHEYENNE JÄRVINEN JA JANNA HURMERINTA
Amanda Harkimo nousi pinnalle vuoden 2011 Big brotherista ja hän kuuluu kuuluisaan Harkimoiden sukuun. Amanda on Harry "Hjallis" Harkimon veljen tyttö. Näin ollen Amanda on Hjalliksen pojan Joelin kanssa serkkuja. Joelista päästäisiin äkkiä myös fitnessmalli Janni Hussiinkin, mutta antaa sen haaran nyt olla. Amandan yksi ammatti on DJ, mutta Heikoin lenkki -ohjelmassa hän ei tiennyt, että mistä sanoista tulee lyhenne DJ - hän todellakin oli heikoin lenkki.

Cheyenne Järvinen oli mukana vuonna 2015 Miss Helsinki -kilpailussa ja varsinainen kohumissi hänkin. Amanda Harkimo ei oikein fiilaa Cheyennea, kuten Järvinen itse muotoilee asian. Cheyennella on ollut myös rintahässäkkäjupakka The Look-kauneusklinikan kanssa, jota on pyörittänyt Tiina Jylhä ja Suvi Pitkänen.

Laulaja Janna Hurmerinta ei kuulu turhiin julkkiksiin, mutta huonon harkintakykynsä vuoksi hänetkin joudun nyt mainitsemaan.

Näitä kolmea naista yhdistää surullisen kuuluisa räppäri Juno eli Jon Korhonen. Amanda Harkimo oli kihloissa Junon kanssa, kunnes Juno sai lapsen toisen naisen kanssa. Itse Amandakin oli rikkonut Junon edellisen suhteen, pokasi perheellisen Junon.

Janna Hurmerinta oli tuntenut Junon jo vuosia, mutta elokuussa 2015 vietettiin heidän häitään. Jannan äiti Maarit Hurmerinta ylisti silloin Junoa.
Maarit Hurmerinta kommentoi:
Ihana on, hän kuuluu perheeseen jo ihan vahvasti.
Amanda Harkimokin oli onnellinen Junon ja Jannan puolesta. Jannan ja Junon vuoristoratamainen avioliitto kesti noin 6 kuukautta. Perinteinen pettämistarina, Cheyenne Järvinen yhdistettiin Junon salarakkaaksi ja Junokin on sanonut sen ääneen. Cheyenne Järvinen kiisti olevansa avioliiton rikkoja, ongelmia oli ilman häntäkin. Cheyenne Järvinen on kertonut, että tapaili myös Cheekiä eli Jare Tiihosta 7 kuukautta - on tainnut Jarella olla silloin huono kausi menossa, kun vajosi noin alas.

Koomista on, että Janna Hurmerinta päätyi Harkimot-ohjelmaan keskustelemaan erosta Junosta (Amanda Harkimon exä), jossa selvisi, että Maarit äiti oli yrittänyt neuvoa tytärtään.
Maarit Hurmerinnan neuvo Jannalle suhteen alussa:
Mieti vielä tota miesvalintaa ja tota poikaystävää.
Hieman erilainen oli kommentti Maaritilla Jannan häissä. Ikävä kyllä äiti oli sittenkin oikeassa. Olikohan Janna täysin tietoinen Junon naiskuviohistoriasta, kun harkintakyky petti.

Hjalliksen olisi täytynyt pyytää Amanda haastattelemaan Jannaa.

YHTEENVETOA
Tämä kirjoitus on ollut ehkä vastenmielisin kirjoittaa, mutta samalla mielenkiintoinen. Idea lähti Martina Aitolehdestä ja Sofia Belórfista, heidän sotkuisista mieskuvioistaan. Mukaan tuli mielenkiintoinen Katiska-huumevyyhti. Tiesin asioiden pääkohdat, mutta moni yksityiskohta täytyi tarkistaa. Taustatyöhön kului aikaa, kun minun täytyi lukea valtava määrä tekstiä puuduttavista turhista julkkiksista.

On ajat paljon muuttuneet vuodesta 1952 ja Armi Kuuselasta, jonka arvostus oli melkein presidentistä seuraava - maailmanluokan tähti. Nykyään missikilpailuja on moneen lähtöön. Miss Suomi -kilpailun arvostus on pudonnut niin alas, että on joutunut TV-kanavien pimeimpään nurkkaan, AlfaTV:lle ja tosi-TV -muodossa. Kirjoituksessa mainitaan monia missejä, mutta yksi huomioitava vielä puuttuu ja hän on Lola Odusoga. Lola on Miss Suomi 1996 sekä Miss Skandinavia 1997 - ajalta, jolloin Miss Suomi oli vielä jotenkin arvossaan.

Martina Aitolehti aloitti kohu-uransa salarakkaana ja otti siitä julkisuudesta kaiken irti, mutta pian huomasi ettei sillä taida pitkälle soutaa. Vuodesta 2005 lähtien hän on halunnut välttää turhia otsikoita, mutta siitähän ne Martina-otsikot vasta alkoikin. Kuinka moni salarakkaan leiman saanut olettaa ettei tule otsikoita, jos hän menee Hustlerin kalenteriin?

Martina keskittyi olennaiseen ja vältteli turhia otsikoita, ottamalla miehekseen Scandinavian hunkseihin kuuluneen Esko Eerikäisen. Eskon kanssa Martina jakoi elämänsä käännekohdat julkisuuteen TV-ohjelmien kautta. Eihän niin ainakaan vältellä turhia otsikoita, päin vastoin.

Turhat julkkikset pyörivät omissa kuplissaan ja muhinoivat yhdessä ja keskenään - kaikki tuntee jotenkin toisensa. Jokainen on ollut jokaisen kanssa "sillain". Kumppania vaihdetaan lennossa, näin kävi myös Esko Eerikäiselle, joka sai väistyä, kun saapui Stefan Therman. Pahinta näissä on se, että osapuolet tuntevat toisensa enemmän tai vähemmän hyvin.

Vuonna 2010 Niko Nousiainen voitti Big brotherista 50 000 euroa ja kulutti ne törsäilen makeaan elämään. Samaan aikaan Nikon puoliso Sofia unohti maksaa ALV:it - ALV pitää maksaa aina. Lopulta Nikolla oli ulosotossa se 50 000 euroa ja Sofialta verottaja alkoi pyytää 50 000 euroa mätkyjen muodossa. Sofia kasvoi aikuisaeksi ja alkoi miettiä, mitä haluaa elämältä. Hän ei ainakaan halunnut olla velkavankeudessa lopun elämää, hän tahtoi ökyelämän!

Välihuomio: Katri Kulmuni otti pankista lainaa maksaakseen esiintymiskoulutuksensa - noin 56 000 euroa.

Niinpä Sofia Belórf vaihtoi Niko Nousiaisen vanhaan tuttuun Niko Ranta-Ahoon, jolla riitti rahaa. Ennen kuin virallinen ero Nousiaisesta oli astunut voimaan, niin asui jo Sofia Belórf ökyelämää Espanjanssa Niko Ranta-Ahon kanssa. Ranta-Aho maksoi siinä ohimennen Sofian velkojakin pois - pikku summia Ranta-Aholle. Rahaa tuntui riittävän ja joskus Sofia mietti, että "Onko tämä outoa kun en tiedä miehen asioita?", mutta sitten antoi asian olla.

Välihuomio: Sofia, se on kyllä outoa, kun et tiennyt mitään - mukamas.

Niko Ranta-Aho fanitti entistä Cannonball-johtaja Janne "Nacci" Tranbergia ja ympärillä pyöri muutenkin hämärää porukkaa sekä teepusseissa oli huumeita. Sofia olisi voinut lähteä menemään aikoja sitten, mutta valitsi rikollisen ökyelämän. Muutenhan olisi menettänyt Nikon isän rahoilla eletyn luksuselämän. Kun poliisit tulivat herättämään heidät, niin sitten ihmetellään "Mitä vittua, Niko!". Sofia on kyllä sanonut ettei voi hyväksyä rikollisuutta, mutta vähän toiselta näyttää kyllä.

Kuinka sitten kävi Niko Nousiaiselle? Hänellehän kävi hyvin, Niko Nousiainen tapasi vaalean ja urheilullisen kaunottaren Helsingin yössä. Edellisestä suhteesta (Sofia Belórfin kanssa) viisastuneena Nousiainen ei halua enää kommentoida yksityisasioita. Oikea päätös! Sofian kanssa Nousiainen joutui otsikoihin usein ja heidän elämääkin nähtiin Tavallista elämää -sarjassa.

VilleGalle
Tässä välissä on hyvä muistaa mainita myös JVG:n Ville Galle. Hän on seurustellut Haloo Helsingin Ellin kanssa sekä hänet on yhdistetty tanssija-malli Rebecca Yeboahiin. Viimeisin hänen julkkisrakas oli radiojuontaja Veronica Verho.

Nyt Ville Galle on löytänyt vierelleen taviksen - niin sitä pitää! Seiska kutsuu uutta rakasta kuntosaliemännäksi. Voisi sanoa, että Ville Galle teki Victoriat (Ruotsin kruununprinsessa), hänkin löysi kuntosalilta tavis Danielinsa.

Martina Aitolehden rauhallisimmat muutama vuotta taisi olla Esko Eerikäisen kanssa, sillä Stefan Thermanin kanssa Martinan elämä oli yhtä myrskyä, suhde oli katkolla useammankin kerran. Suhdetta keikutti mm. Satu Tuomisto ja vuonna 2017 Sofia Belórf sai Martinalta turpiin, vaikka silloin oli suhde katkolla. Samanlaisen hyökkäyksen kohteeksi oli joutunut Anne-Mari Berg vuonna 2008. Vuonna 2012 Martina uhkasi katkoa Maisa Torpalta pään.

Voidaanko sanoa, että Martina Aitolehti on epävakaa ihminen, joka turvautuu väkivaltaan? Hänen miessuhteetkaan eivät ole olleet koskaan kovin vakaalla pohjalla, mutta pari lasta Martina on kyllä saanut. Onkohan koskaan viranomaiset puuttuneet Martinan lasten oloihin, väkivaltaisuutta ja epävakaita suhteita - ei mitään pysyvää. Onneksi toisen lapsen isä on Esko Eerikäinen. Jos ns. tavis sekoilisi kuin Aitolehti, niin kyllä lasten huostaanotto olisi lähellä.

Martina Aitolehti erosi lopulta myös Stefan Thermanista ja silloin Sofia Belórf näki tilaisuutensa tulleen ja nappasi Stefun itselleen. Oikeastaan Sofia taisi olla ainakin osasyyllinen Martinan ja Stefun eroon.

Niko Ranta-Ahon istuessa vankilassa, jaksoi Sofia Belórf odottaa häntä noin 9 kuukautta ja vannoa rakkautta. Stefun tullessa kuvioihin, muuttui Sofian ajatukset kuin seinään. Ranta-Aho istuisi vankilassa vuosia, eikä hänellä ollut aikaa jäädä odottamaan Ranta-Ahoa vuosikausiksi. Sofia oli siinä iässä, että halusi läsnä olevan miehen ja perheen. Joten Sofia vaihtoi lennossa miestä ja valitsi Stefun. Therman ja Ranta-Aho olivat vanhoja ystäviä, joten tämäkin kuvio oli hieman outo. Martina Aitolehti voi myös olla erimieltä Stefun läsnäolosta. Täytyy myös muistaa, että keväällä 2020 Thermania epäiltiin huumausainerikoksesta - hyvä alku uudelle suhteelle.

Sofia Belórfilla on outo miesmaku, vai onko? Hmm... Juliet Jonesin sydän kysyy, miksi naiset aina rakastuvat renttuihin? Oliko Niko Nousiainen Sofialle liian normaali, Sofia haluaa itselleen vahtikoiran, eikä sylikoiraa. Kun talous sakkasi Nousiaisen kanssa, niin Sofia häipyi. Taisi kuitenkin Nousiainen voittaa paremman kortin.

Katso myös: Jeremy Meeks

Kun Niko Ranta-Aho vapautui väliaikaiseen vapauteen kesäkuussa 2020, niin vuoden 2012 Miss Helsinki Katrie Daler koki jonkun Jeremy Meeks -ilmiön ja otti yhteyttä Ranta-Ahoon. Eipä sitä romanssia monta viikkoa kestänyt, kun jo Katrie viestitti olevansa sinkku. Sekin hänen täytyi tehdä erikoisesti alusvaatekuvalla instagramissa. Tällaisen pinnallisen toiminnan jälkeen ihmettelee, kun ihmiset arvostelee hänen älyään. Tosin, hän myöntää, että hän on somessa vain rahan takia. Saa vähän lisätienestiä, hänellä onkin 14-sivuinen ulosottorekisteri.

Somessa vähäpukeiset kuvat myy ja saa enemmän huomiota. Tämän huomasi myös suomalainen pelistriimauksen ammattilainen Roosa Puonti. Seksi myy ja osa naisstriimajista käyttää sitä hyväkseen, päästäkseen pinnalle ja tienatakseen enemmän - karua mutta totta. Puonti päätti kehittää someimagoaan ja kokeili siksi julkaista Instagramissa hieman rohkeampia kuvia kuin hän normaalisti julkaisisi. Kuvissa hän poseerasi topissa ja bikineissä T-paidan tai hupparin sijaan. Hän huomasi nopeasti, että mitä pienempi vaate hänellä oli yllään, sitä enemmän kuva sai näyttökertoja ja huomiota.

Välihuomio: Joidenkin mielestä netin ns. ASMR-videot voidaan rinnastaa pornoon. Ehkä se riippuu miten ne on toteutettu.

Maisa Torpalle meikittömyys vaikuttaa olevan jotenkin extremeä, vaikka hän ottaisi kuvan mökillään, niin siihen on jotenkin upotettu kaupallisuus. Maisan meikittömyyskuvan ydin ei ollut ne meikit, vaan Elisa viihteen mainostaminen.

Vaikka Maisa Torppa kertoisia vain normaalista arjestaan, niin sekin on kaupallinen mainos. Jutun alaosassa on ilmoitettu kuka teki meikin, minkä firman vaatteet kuvissa oli jne. Kuvatkaan ei liity aiheeseen, vaan on jotain poseerauskuvia - tällainen on sitä pinnallista huttua. Maisa Torppahan yritti vetäytyä syksyllä 2017 julkisuudesta, mutta eihän siitä mitään tullut. Maisa tarvitsee tuollaista pinnallista julkisuutta. Eikä Maisa Torppa ole ainoa, jonka kohdalla tehdään tuollaisia turhia juttuja, Maisa oli nyt vain hyvä esimerkki.

Martina Aitolehti on sanonut kasvaneensa ihmisenä vuosien mittaan. Vielä vuonna 2008 Martina jakoi ihmiset rumiin ja kauniisiin. Kumpikohan Martina itse on? Martinan elämä on kyllä ollut kuin Kauniista ja rohkeista.

Mikäli vuonna 2009 Caroliina Kinnarinen ei olisi törttöilyt Ö-tason Miss bikini -kilpailun voittoaan, niin oltaisiinko me kuultu enää mitään Maisasta? Maisa Torppa oli kyllä kilpailun ennakkosuosikki, mutta Caroliina voitti. Olisiko Maisa päässyt kyseenalaiseen rooliin MTV:n Rantalentis-ohjelmaan ja sitä kautta  Vesa Keskisen kyläkaupasta kertovaan Tuuri-ohjelmaan vuonna 2011? Mikäli ei, niin Jari-Matti Latvalakaan tuskin olisi vuosia yrittänyt iskeä Maisaa.

Mutta Maisalla kävi tuuri Tuurissa, vuodesta 2009 asti Monacossa asunut rallikuski Jari-Matti Latvala bongasi Maisan television kautta. Maisan omat ansiotulot on olleet alle köyhyysrajan, joten Maisan oli helppo hypätä elämään Monacoon.

Vuoden 2019 alussa Maisa sai tietää, että Jari-Matti Latvala on pettänyt häntä, joten Maisakin alkoi elää kaksoiselämää. Syksyyn asti Maisa järjesteli omia häitään, samalla kun oli myös suhde IT-pomoon, mutta hän kiisti suhteen viimeiseen asti. Lopulta Maisa Torpan puhtoinen kulissi romahti. Maisan mukaan mitään suhdetta ei ollut IT-pomoon, mutta ihmeen äkkiä hän olikin avoliitossa Mikko nimisen IT-pomon kanssa - Maisa valehteli!

Maisan ja Latvalan eron aikoihin uutisoitiin myös, että Suomen verottaja on Latvalan kimpussa, useamman miljoonan mätkyt tulossa. Jälleen yksi hyvä syy Maisan poistua Latvalan kuvioista, IT-pomo tienaa myös hyvin.

Stefan Thermanin jälkeen Martina Aitolehdellä oli pikasuhde Kris-nimiseen palomieheen, mutta Kris ei halunnut turhaa julkisuutta, joten se loppui siihen. Amanda Harkimo on kommentoinut, että julkisuus haittaa hänen miessuhteita.

Vuonna 2015 Katrie Dalerin fitness-valmentajana oli Tapani "Tape" Valkonen eli Tiina Jylhän mies. Vuonna 2020 kehonrakentaja ja valmentaja Tape Valkonen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen 1,5 vuodeksi törkeästä dopingrikoksesta ja lääkerikoksesta. Tiina Jylhällä on ollut omat ongelmansa koronamaskijupakan vuoksi. Cheyenne Järvinenkin on kiistellyt Tiina Jylhän The Look -kauneusklinikan kanssa.

Cheyenne Järvinen on tapaillut Jare Tiihosta sekä romutti Janna Hurmerinnan ja Junon avioliiton. Junon naiskuviot ovat olleet sekavia, saa ihmetellä, että miten Janna lankesi Junoon. Aiemmin Juno rikkoi suhteensa Amanda Harkimoon, saamalla lapsen toisen naisen kanssa - Amanda ei ollut silloin vielä valmis perustamaan perhettä. Amanda oli kyllä itse rikkonut Junon aiemman suhteen.

En ole vielä tässä kirjoituksessa maininnut laulajaa ja juontajaa Roope Salmista, mutta kyllä hänetkin täytyy mainita, koska oli muutaman vuoden avoliitossa Sara Siepin kanssa, joka on Miss Suomi vuodelta 2011 ja Sofia Belórfin hyvä ystävä.  Roope Salminen kumminkin meni säätämään naisten kanssa Sara Siepin selän takana ja erohan siitäkin tuli. Tämän sekoilun jälkeen Roope Salminen söi Putous-kuormasta ja nappasi näyttelijän Helmi-Leena Nummelan, saaden lapsen.

Mistä näitä turhia julkkiksia oikein sikiää? Näyttää siltä, että niitä sikiää Miss Helsinki -kilpailusta ja Big brotherista, jotka jatkojalostuvat Viidakon tähtösissä sekä Martina ja hengenpelastajissa. Vaikka esimerkiksi Viivi Pumpanen ja Sara Chafak on lähtöisin Miss Helsinki -Kilpailusta, niin he ovat osanneet luoda ihan järkevän uran. On Sara Sieppikin pärjännyt hyvin Miss Suomena, vaikka saikin vähän arvostelua Onnenpyörä-työstään. Uuden Onnenpyörä-ohjelman juontaja Jethro Rostedt on aikamoinen helppoheikki, tuntuu tekevän kaikkea muuta kuin oikeaa työtään.

Turhia julkkiksia yhdistää ihmeelliset pettämiskuviot ja niiden salaillut viimeiseen asti. Usein taitaa olla myös "So what!" asenne.


Lue myös:

31 kommenttia:

 1. Vuoden 2021 Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijat julkistettiin ja pitihän se arvata, jälleen mukana turhat julkkikset. Eihän se olisikaan tosi-TV, jossa ei olisi mukana Niko Saarista (huom. olen sarkastinen).

  Ohjelman ensimmäisellä kaudella nähtiin taviksia, mutta kun ohjelma siirtyi Neloselle, niin ollaan nähty (turhia) julkkiksia. Miksi ihmeessä! Minua kiinnostaisi nähdä näissä ohjelmissa taviksia, koska turhat julkkikset kiertää joka ohjelman - ei mitään järkeä! BB-Krisulle annan vielä armoa, mutta hänkin jo kyllä voitti BB:n. Eikö tuotanto luota, että taviksetkin voisi tuoda katsojia, aina turvaudutaan julkimoihin... voi huoh...

  Minä haluan taviksia ruutuun!

  VastaaPoista
 2. Turhuuksien turuilla, turhiakin julkkiksia.
  Olet tehnyt mielettömän taustatyön!

  Välihuomio näin alkuun, olen asunut Olympiakylässä, en alkuun tiennyt miksi tuollainen nimi, selvishän se ilmeisesti vieläpä talossa jotka bygattiinkin olympiakisaajille..talossa asui vanhuksia paljon, muutinkin aika pian vek.
  Armi Kuusela on varmaan niin kestävä että on vaikuttanut mieliin, itse tutustuin aiheeseen kun olin fiftari henkeen ja vereen!
  Sivuhuomautus: Miten joku voi olla fiftari joka on syntynyt paljon myöhemmin?
  Eräs ystäväni on Elvis-fani niin että muuttui Elvikseksi ja soitti kitaraa laulaen Elviksen biisejä mulle, broidille ja mun kamulle harmi etten enää muista oliko se edes hyvä, taisi olla.

  Laitoinpa Miss Suomi sivun hakuun, kun kiinnosti koska kisat oikein lähti lapasesta.
  "Sivua, jota etsit, ei löytynyt. Se on voitu poistaa, nimetä uudelleen tai ehkä sitä ei koskaan ollutkaan.." kallistun vm.
  Joku sivusto näytti senaikaiset hiusmallit..meneeköhän nekin piiri pieni pyörii..

  Miss sitä ja tätä, niitä on todella paljon-ylläri!
  Ihmettelen miksi oikeasti jonkun on täytynyt omistaa Miss Universuminkin.
  Trumppa halusi luvan kanssa kouria..on käärme, mustekala, limainen nuljaska säälittävä tyyppi.

  En ole katsonut kisoja(Miss Suomi) varmaan viiteen vuoteen, kun ei kiinnosta enää, jotenkin liian..
  Siksi olen pihalla kun kysytään kuka on Miss Suomi nykyään, siis oikeasti ei hajuakaan!
  Onkohan Suomen neito-kisa korvattu missikisoilla-ah kuukkeli kertoi että ei ole valittu enää 2007, pian missikisatkin (Miss Suomi) on aikansa ajanut ohi.
  Kuitenkin Suomen neito valinta alkoi 1952 mutta Miss Suomi ensimmäinen 1931..omg!
  Kun maikkari päätti luopua v. 2012 televisioinnista, koko roska on siis vapaata riistaa, ei ihme etten ole moneen vuoteen seurannut jos pari vuotta sitten homma oli netissä, hehe not interest.

  Saan näppylöitä turhista julkkiksista, uskomatonta kuraa, enpä olisi tiennytkään kaikesta tuosta, joku kuorii toisen kermat etc.
  Taidat tietää eräistä enemmän kuin he itse!

  Ja kiukutellaan tiaratki pitkin parkettia, kun ei voittoa tullut, APUA!
  Enkä tiennyt että kisoja voi ostaa oikein!
  Sauli ja Niko menee mulla sekaisin ihan hyvin voisivat olla Sauli Nousiainen ja Niko Koskinen.

  Välihuomio: Olen varmaan maailman ainoin joka tuntee ASMR-löpinän häirintänä, ihan sama kuiskaileeko nainen tai mies, nou nou never!
  OFC olen testannut ja nou nou never!

  Pidän Mikko Leppilammesta, Jannasta, Lolasta silikoineen, Roopesta vaikka söikin kuormasta, Urmaksesta ja Victoriasta. Kaikki muut jotka olet maininnut niin en pidä.
  Kaikkein vähiten pidän Siepistä, joka on Suomen turhin julkkis!
  Jesh olitkin maininnut hänetkin.

  C- Kautta jalon päärynäpuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näitä ns. wannabe fiftareita on vähemmän kuin oikeita fiftareita, jotka on syntynyt 1950-luvulla. Harvat 1950-lukulaiset pukeutuu kuin fiftarit.

   Misseys on kulutettu puhki, miss sitä ja miss tätä.

   Minäkin turvaudun vain lehtitietoihin ja oletan että edes suurin osa niistä pitää paikkansa.

   Sinua siis sieppaa Sieppi =)

   Poista
 3. Tavikset tahtovat tosi-tv:n, tahtovatko?
  No niin en ole katsonut ainuttakaan Selkkari-suomi jaksoa!
  Enkä aio nytkään. Laiva on lastattu turhilla julkkiksilla.
  Tyrkyt tahtoo näkyä kaikkialla, ihme ettei Sieppi ollut listalla.

  C- Minä en kestä kiirettä
  Enkä malta makoilla

  VastaaPoista
 4. Miss Helsinki 2013 Kelly Kalonji ja Jari-Matti Latvala viihtyvät yhdessä. Värikynää käyttäen Kelly on yhdistetty aikoinaan myös Cheekiin.

  Kelly Kalonji on perustanut aivan uudenlaisen missikilpailun. Face of African Queen on kauneuskilpailu Suomessa asuville afrikkalaistaustaisille naisille.

  (saatiin mukaan taas uusi Miss Helsinki ja uusi missikilpailu)

  VastaaPoista
 5. No kerrankin iso jesh vaikka onkin taas uusi missikisa.
  Koitin kovin etsiä asiasta enemmän ymmärsin että Face of African Queen on valittu (toukokuu) No olettaen toki onnistuiko koko roska.
  Kaikkeen se Jari-Matti kerkiikin, mä luulin hän olisi sen Torpan kanssa.

  C- Putous Allstars-kautta odottaen

  VastaaPoista
 6. Niko Ranta-Aho perustelee huumekaupan aloittamista ainoastaan tylsyydellä. Rikkailla on tylsää.

  Sofia Belórf (ja Maisa Torppakin) on ns. kullankaivaja (gold digger).

  VastaaPoista
 7. Rikkailla on tosi booringia, kultalusikka persikassa tai muutoin likaisia jauhoja pussit täys!
  Voi että, rikkaat ei tarvitse Jumalaa edes moraaliarvojen pohjaksi.

  Niin juuri onko kummassakaan yhtään aitoa jäljellä, rahalla paikkaavat muovisiksi.
  Goldfinger oisin mutten gold digger!

  C- with the Midas touch

  VastaaPoista
 8. Katiskaa aloin katsomaan peräti 10min Ja joku ruudun bossi sanoo että tahallaan pannaan aina yksi osa jotta ihmiset ei vimmastu.
  Periaatteesta en pidä että rikoksilla mässytellään, hirveesti true crime nyt se ja se. VOIEI!

  C- rinsessa herne ja 10 patjaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelosella on nähty myös Keisari Aarnio. On meillä myös Pahat pojat -elokuva.

   Nuo tuli nyt äkkiä mieleen.

   Poista
 9. Poikkeuksellisesti olen katsonut koko sarjan Keisari Aarniota ihan vain Hissun takia. Pahat pojatkin luulen nähneeni, oliko ne Euran Daltonit? True Crimet ei saa minusta katselijaa.
  Varmaan on muitakin (Suomessa)missä rikoksella ratsastetaan tuli mieleeni kahdeksan surmanluotia, liekö eka se? Googletin 1972, En ole nähnyt, vaikka kai voisi jossain nähdäkin. Oho sen näkee muutamana osana Areenalta hmm vois melkii katsookki sen sitten.

  Varmaan ristiriitaista tehdä elokuva/sarja suoraan rikoksista.
  No, kaikki on jo tehty, ja samaten kaikki nuotitkin keksitty.


  C- Ei sitä koskaan tiedä, missä puussa piru istuu

  VastaaPoista
 10. Stefan Thermanille syyte törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

  Vieläköhän Sofia Belórf sanoo:
  "Rikollisuus on yksinkertaisesti asia, jota en voi hyväksyä."

  VastaaPoista
 11. Tai Rumppausta mukaellen, "olen kuullut siitä hyviä juttuja!"
  Oikeesti SB ei tule toimeen i l m a n "yksinkertaista rikosta."

  C- Helposti saatu on helposti menetetty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SB on itsekin syytettynä rikoksista, mutta ei voi hyväksyä rikollisuutta... heh...

   Poista
 12. Tulee mieleen näkymä strutsista joka tunkee pään puskaan.
  Varmaan monta muutakin vertausta tuleekin mieleen!

  C- Jokainen on oman onnensa seppä.
  – Appius Claudius Caecus

  VastaaPoista
 13. Oi aikoja voi tapoja, Yökyläilyä Maisa Torpan luona, pikkupissis.
  Ei yhtään rentoa touhua, päivän paras asia oli että housut mahtui päälle!
  En tuntenut sympatiaa, vaikka reviteltiiin kauheita 18v tapahtuneita juttuja.
  Voi kauheaa, kyllä mäkin koin erinäisiä juttuja kun kuljin puoli kaupunkia jaloin. Voin sanoa että harvoja oli ne päivät kun ei tullut miespuolisia ehdottelemaan keskellä kirkasta kesäpäivää! Joukkoon mahtuu Ruttopuiston itsensäpaljastaja.

  Sony Pictures Entertainmentin hallituksen puheenjohtaja Tony Vinciquerra paljasti radikaalin jättipommin Bank of American 2020 Media, Communications & Entertainment -konferenssissa.

  – Emme aio tehdä sitä virhettä, että julkaisisimme 200 miljoonaa dollaria maksavan elokuvan markkinoille, ennen kuin tiedämme, että elokuvateatterit ovat avoinna ja ne toimivat täydellä kapasiteetilla. Seuraavan kuuden kuukauden aikana tulette näkemään omituisia asioita elokuvien julkaisuihin ja niiden markkinointiin liittyen. Toivottavasti olemme oppineet kaikenlaista uutta ja erilaista, kun palaamme takaisin normaaliin. Toivottavasti kaikki on silloin paremmin, Vinciquerra kertoi.

  Tämä tarkoittaa siis sitä, että Ghostbusters: Afterlife, Morbius ja Venom: Let There Be Carnage ovat siirtyneet hyllylle odottamaan parempaa huomista.

  Hyllytys on tietenkin taloudelliselta kantilta katsottuna se järkevin ratkaisu, koska tulevaisuutemme on edelleenkin jättimäinen kysymysmerkki.

  Tämän jälkeen jäämmekin odottamaan miten muut studiot reagoivat Sonyn vetoon.

  C- Enpä ole käynyt tänä vuonna leffateatterissakaan, vähän miettinyt TENETiä.
  Jos niin se sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisan yökylä ei ole tullut vielä TV:stä, mutta Maisa oli saanut siis tietää, että Latvala oli pettänyt häntä mennen tullen ja palatessa. Ei ottanut eroa silloin heti, vaan aloitti itse myös salasuhteen - eihän tässä ole mitään järkeä. Maisa koitti salata ja kiistää salasuhteen viimeiseen asti.

   Maisa kertoo tukeneensa IT-Mikkoa, kun hän erosi, mutta mikäli olen oikein käsittänyt niin IT-Mikon exä syyttää Maisaa perheen rikkomisesta. Sellainen tukeminen sitten.

   Poista
 14. Niin että pusikot heilui mennen tullen joku ralliväen insidejuttu.
  Ei ehk menny just noilla sanamuodoin, mutta sinnepäin, Maisa kyllä muisti sen että ralliväki tuntee sanonnan.
  Olihan se Latvala joku big deal, rakkaus, mutta tuollainen pettämispakkaus ei ole mistään kotoisin, ei todellakaan! phew >_<

  Maisa tahtoi kipeästi toista lasta, mutta sai sitten tyhjiön täytettyä valmiilla lapsella, se jos mikä oli koko roskan hienoin juttu.
  Huomasin kyllä loppupuolella että Maisalla meni vähän överiksi minä, minä ja minun, anteeksi vain mutta hän on pissis, ettei huomannut että yökyläijä Veitola halusi jo poijes.
  Somen paineet ovat järkyttäviä, pian sitten tiktokiin etc.

  C- What have I done?
  What have I done?
  How could I be so blind?
  All is lost, where was I?
  Spoiled all, spoiled all
  Everything’s gone all wrong ♫


  VastaaPoista
 15. Tein kyselyn turhh.. ei kun sori, kuka on kenenkin serkku, kumminkaima etc.
  Kysely löytyy IS osiosta MN (Me Naiset)
  Pitääkö olla huolissaan kun sain pisteitä 2/11?
  Pikkuserkkuus toi tuskaa.

  C- Jos on monessa mukana,
  saa myös monta murhetta
  – Menandros

  VastaaPoista
 16. Maisa Torppa ei viihdy tyhjätaskujen kanssa.

  Maria Veitola yökylässä -ohjelmassa kuultiin hiukan erilaista juttua (teatteria).

  Kirjaankin Maisa varmaan suostui rahan vuoksi - Latvala-nimi voi myydä kirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisa ei sitten näemmä olekaan saanut luettavaksi kirjaa ennakkoon, koska juttu menee oikeuteen. On kyllä ihme kuvioita.

   Poista
 17. Kuviot senkun syvenee, en saa mielestäni pois päivän (maisan) parhaimmasta jutusta byysat mahtui päälle.
  Kumpikin väittää että petti ja toisenkin kerran (tyhmyyttä) kyllä uskon että kummasakin on vikaa. Eipä jaksanu paneutua asiaan, juu paneutua.
  Mutta että kirjakin pitänyt duunata, ja karavaani kulkee (koirat haukkuu)
  Antaisivat olla, menee niin yliselityksien piikkiin!

  C- On turha rukoilla jumalilta sitä,
  mihin itsekin pystyy
  – Epikuros

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stefan Therman ilmoitti somessa eronneensa Sofia Belórfista.

   Onkohan lopullinen ero ja kenet Sofia seuraavaksi valitsee.

   Poista
 18. Stefan Therman tuomittiin ehdolliseen vankeuteen ja tuhansien eurojen sakkoihin.

  VastaaPoista
 19. Amanda Harkimo lätkäisi melkoiset kriteerit unelmamiehelleen ja sai TV-katsojat kohahtamaan.

  VastaaPoista
 20. Poliisi selvittää: Tuttavat tehneet useita rikosilmoituksia Maisa Torpasta.

  Niko Ranta-Aho ja Katiska 2.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katiska-jutun päätekijä Niko Ranta-Aho vangittiin poissaolevana Pirkanmaan käräjäoikeudessa tiistaina, sillä häntä epäillään jälleen uusista törkeistä huumausainerikoksista ja törkeästä veropetoksesta. Tämän jälkeen Ranta-Aho otettiin kiinni (Stefan Thermanin omistamasta asunnosta) Espanjan Madridissa eurooppalaisen pidätysmääräyksen perusteella.

   Poista
 21. Kelly Kalonji - kaikilla ei ole varaa minuun.

  Totta kai varakas mies haluaa itselleen kauniin ja näyttävän naisen. Ei siinä ole mitään pahaa.

  VastaaPoista
 22. Tule tapaamaan turhia julkkiksia Helsingissä ja hae ämpäri..
  Tuo ämpäri vetää kuin pska kärpäsiä.
  Kierrän hyvin kaukaa, kiitos NOT!

  VastaaPoista