maanantai 11. maaliskuuta 2013

Agenda 21

Agenda 21, Yhdistyneiden kansakuntien kestävän kehityksen toimintaohjelma. 179 valtiota allekirjoitti kesäkuussa 1992 YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelman. Toimintaohjelman tavoitteena on varmistaa sosiaalisesti vastuullinen taloudellinen kehitys samalla kun suojellaan luonnonvaroja ja ympäristöä. Miltä kuulostaa, tulevaisuudessa kaikki ihmiskunnan ongelmat ratkeaa, kun puhallamme yhteen hiileen, eikö olekin loistavaa? Tai sitten ei. Numero 21 ohjelman nimessä viittaa 21. vuosisataan.

Miten Agenda 21 toteutetaan, niin se onkin sitten jo mielenkiintoisaa:

Kestävän kehityksen tavoitteena on yksityisomaisuuden lakkauttaminen, perheen olemassaolon yhteiskunnallinen horjuttaminen sekä perustuslakiin pohjautuvien kansalaisoikeuksien mitätöiminen. YK:n ympäristöguru Maurice Strong esitti Rion ympäristökokouksessa vuonna 1992 selvästi, että globalisaation tavoitteena länsimaisen teollisuuden alasajo - erityisesti Yhdysvaltojen teollisuuden tuhoaminen. Tavoitteena on aivopestä lapset kestävän kehityksen periaatteilla jo pienenä koulussa siten, että he omaksuvat luonnon roolin elämän kaikkia osa-alueita hallitsevana periaatteena ja hylkäävät vanhempien ja uskonnon auktoriteetin sekä kansallisen itsemääräämisoikeuden arvon.

Tavoitteena on tyhjätä maaseutu ihmisistä suunniteltujen luonnonsuojelualueiden tieltä. Tätä kutsutaan USA:ssa nimellä "Biodiversity and Wildlands Project". Jäljelle jäävät ihmiset on tarkoitus sulloa tulevaisuuden vihreisiin kaupunkeihin, joiden hiilijälki on tarkoitus pitää sähköautojen ja -junien sekä muiden ympäristöystävällisten teknologioiden ansiosta lähellä nollaa. Luonnonsuojelualueilla eläminen tullaan tekemään laittomaksi. Väkilukua on tarkoitus laskea 80-90 % suosimalla ehkäisyä, sterilointeja, abortteja, homoutta, naisten oikeuksia ja käyttämällä kemikaaleja ruuassa ja rokotteissa ihmisten steriloimiseen tai tappamiseen.

Perheitä ei suosita, lapset pakkohuostaanotetaan ja lapset aivopestään uuteen "luontouskontoon". Kouluja käyneet ja hyvin rahaa ansaitsevat kuluttavat enemmän luontoa, kuin köyhät. Näin ollen opetuksenkin tasoa täytyy madaltaa, lopulta meillä on ihmisiä, joita on helpompi hallita ja orjuuttaa. Ihmiskunnasta poistetaan kaikki epäkelvot yksilöt, harrastetaan rotuerottelua ja jopa lihavat ihmiset joutuvat ahtaalle. Hapen kulutus laitetaan verolle ja sitä säännöstellään, jos kulutat lihavana (huohotat) enemmän happea, kuin normaalipainoinen, niin joudut ostamaan happea.

Mikäli tällainen systeemi olisi lopulta mahdollista toteuttaa, täytyy ihmiskunnasta poistua noin 90 % väestöstä. Maapallolla saisi olla enintään 0,5-2 miljardia ihmistä, kun nykyään meitä on yli 7 miljardia. Onhan tämä nykyinen suuntaus vaikea yhtälö, väkiluku kasvaa ja elinikää halutaan nostaa, mutta maapallon koko ei kasva. Tällä hetkellä vielä näyttää siltä, että elämme vanhemmiksi kuin ennen ja pyrimme nostamaan köyhienkin maiden tasoa, jolloin sielläkin elinikä nousee. Voiko tällainen suunta olla ikuinen, kun elämme kauemmin ja syntyvyys näyttää kiihtyvän. Milloin tapahtuu jokin romahdus, väestömäärä ylittää kriittisen rajan, maapallo ei pysty elättämään ihmisiä.

Agenda 21 aikoo romahduttaa siis väestömäärää mm. suosimalla ehkäisyä, sterilointeja, abortteja, homoutta, naisten oikeuksia ja käyttämällä kemikaaleja ruuassa ja rokotteissa ihmisten steriloimiseen tai tappamiseen. Lyhyesti sanottuna syntyvyys laskee ja oudot kuolemat ja taudit lisääntyvät. Homous ja naisten oikeudet jotenkin yllätti, mutta kai sitten niillä pidemmän päälle syntyvyys laskee, vaikka tuskin homojen määrä niin nousee, koska eihän homous ole tarttuva sairaus ja tuskin myöskään evoluutio alkaa suosimaan homoutta, ei luontokaan ole niin hazardi. Vaikka naisilla olisi mitkä oikeudet, niin enpä usko naisten pärjäävän kovin kauan ilman miehiä. Aika karua, jos tasa-arvoisen avioliittolain taka-ajatus onkin vain laskea syntyvyyttä.

Britannian ylin terveysviranomainen varoittaa, että ihmiskuntaa saattaa kohdata pian katastrofaalinen terveysuhka. Mikrobinen vastustuskyky aiheuttaa katastrofaalisen uhan - antibioottien tehottomuus uhkaa ihmiskuntaa. Iso-Britannian lääkeviraston johtaja Sally Davies vaatii jo kansainvälisiä toimia, jotta lääkekehittelyssä saataisiin aikaiseksi uusia aseita mutaation muovaamia tartuntoja vastaan.

Voihan se tietysti olla, että tuo antibioottiuhka on jälleen yksi Agenda 21:n juoni, kehitellään joku uusi lääke, joka on mukamas antibiootteja parempi, mutta sitäpä ei ääneen sanota, että se esim. sterilisoi ihmisiä - syntyvyys laskee. Pari vuotta sitten hypetettiin sikainfluenssaa, jonka sanottiin olevan vain lääketehtaiden bisnestä - miljardibisnes. Silloin Lapin entinen lääninlääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilden sanoi, että kyseessä on salajuoni, lapset ja raskaana olevat on valittu rokotettavaksi, koska tarkoituksena on eliminoida seuraava sukupolvi - eli syntyvyyttä laskea roimasti.

Mystisissä Georgian opaskivissäkin on kehoitus: "Älkää antako maapallon väkiluvun kasvaa yli 500 miljoonan, ja pitäkää se jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa.".

Agenda 21:n mukaan, kun väkiluku on saatu sopivaksi, niin loppuja ihmisiä pidetään alueilla/kaupungeissa (pakkosiirretään), joissa on tarkat säännöt sekä heitä seurataan kameroilla 24/7. Agenda 21 pitää sisällään myös ennaltaehkäisevän periaatteen (Precautionary Principle), jonka mukaan jokainen on syyllinen, ellei toisin todisteta. Tosi reilua meininkiä.

Onkohan maailmantalouden epävakaus (ja tuleva romahdus) osa Agenda 21:tä?

Onko tällainen unelmatulevaisuus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti