perjantai 26. syyskuuta 2014

Rikas ja tyhmä

Tutkimuksen mukaan iPhonen omistaja rikkoo puhelimensa todennäköisemmin kuin Androidin omistaja - etenkin miehet ovat kömpelöitä. Yksi syy voi tietenkin tähän olla se, että iPhone-käyttäjät ovat innokkaampia sovellusten käyttäjiä kuin Androidin omistajat. iPhone-käyttäjät käyttävät puhelintaan enemmän, mutta taitaa oikea syy piillä iPhone-käyttäjien alhaisessa älykkyydessä.

Eräs tutkimus antaa ymmärtää iPhone-käyttäjien olevan porvaristosakkia, varakkaita ja rahasta kiinnostuneita viininlipittelijöitä sekä ateisteja. Android-käyttäjien sanotaan olevan työläisväkeä, köyhiä, jotka ryyppäävät kylän räkälässä kaljaa, mutta ovat uskonnollisia. Applen käyttöjärjestelmä hallitsee rikkaiden asuinalueilla, mutta Android on köyhempien suosikki, kertoo Business Insider.

Voisin kyseenalaistaa iPhone-käyttäjien korkean älykkyyden, koska ovat koittaneet ladata puhelinta mikroaaltouunissa ja luulleet, että ohjelmistopäivitys tekee iPhonesta vedenkestävän. iPhone-käyttäjät ovat vain tyhmiä, eikä näin ollen ole ihme, kun rikkovat puhelimiaan.

Kannattaa olla siis perusjuntti ja köyhä.


Ps.
Huom. iPhone-käyttäjät: Seuraava ohjelmistopäivitys korjaa puhelimen taipumisen
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti