maanantai 27. kesäkuuta 2016

Isäni tähtien takaa

Einari Paakkanen oli 12-vuotias, kun hänen isänsä Veikko sanoi:
"No niin poika..."

Einari kelasi äkkiä mielessään:
"Mikähän isä-poika-keskustelu nyt tulee. Ei kai kuuluisa sukupuolivalistus. Vai olenko adoptoitu..."

Einarin isä jatkoi:
"Olen isäsi, mutta tulen tähtien takaa Siriukselta. Olen Maan ja ulkoavaruuden välinen sanansaattaja. Näen valo-olentoja, pystyn ottamaan yhteyttä tuonpuoleiseen ja minulla on yliluonnollisia parannustaitoja."

Mitään tällaista 12-vuotias Einari ei odottanut kuulevansa. Ei keskustelu ehkä aivan noin mennytkään, mutta pohjautui Isäni tähtien takaa -dokumenttiin isästä, pojasta ja avaruuden valo-olennoista. Se kuinka keskustelu oikeasti eteni, näemme 11.11.2016. Silloin kotimainen dokumenttielokuva, Isäni tähtien takaa (My father from Sirius) tulee teattereihin. Mikäli et jaksa odottaa marraskuuhun, sen voi nähdä ennakkoon jo 9.7.2016 Ultrapäivillä Kuortaneella.
11.11.2016 on sattumalta(sattumaa ei ole) perjantai, perjantaisin yleensä elokuvat saavat ensinäytöksensä. Isäni tähtien takaa -dokumentille ei ole sattumalta valittu kyseistä päivämäärää. Päivämäärä 11.11. on tarkoituksella valittu, näin luulen, koska siihen liittyy hengellistäkin "magiaa". On haluttu korostaa 11:11-ilmiötä, johon liitetään kaikenlaista. Lyhyesti sanottuna 11:11-ilmiö tarkoittaa sitä, kun katsot kelloa ja se on esimerkiksi 11:11. Mikäli et ole tietoisesti ja tarkoituksella odottanut 11:11-hetkeä, mutta satut vain katsomaan silloin kelloa. Kun huomaat näin tapahtuneen, kiinnitä huomiota silloin tarkemmin mitä olet tekemässä ja ympäristöösi, onko tilanteessa jotain erikoista. Tilanne saattaa olla jotenkin merkityksellinen pienenkin asian vuoksi. Tämä ei tarkoita, että kellon täytyisi olla nimenomaan 11:11, se voi olla vaikka 14:11. Kunhan on 11 yli jotain.

11:11-tilanteen merkityksellisyyden lisäksi joidenkin uskomuksien mukaan silloin saat henkioppaaseesi yhteyden ja henkinen tietoisuutesi nousee (jos olet siihen valmis). Päivämäärä 11.11. on suuri päivä. Silloin sanotaan maapallolle virtaavan "hengellistä energiaa", joka muuttaa jopa ihmisen DNA:ta pienin muutoksin, ihminen muuttuu hengellisempään suuntaan vähitellen. Vuonna 2011 ilmiöstä tuli suurikin buumi. 11:11-ilmiöstä on kirjoitettu kirjojakin sekä muutenkin netistä löytyy sille "pyhitettyjä" sivustoja.

Koska Isäni tähtien takaa -dokumentin voi nähdä ennakkoon jo 9.7.2016. Tarkoittaa se, että dokumentti on jo valmis, mutta kunnon julkaisu halutaan pantata 11.11. asti, sen päivän erityisyyden vuoksi. Sattumaa vai ei, vuonna 2016 on sopivasti perjantai. Valmistuiko dokumentti sattumalta tänä vuonna? Vai ohjasiko jokin ihmistä korkeampi asiat tapahtumaan järjestyksessä, joka johti siihen, että dokumentti valmistui nyt?

Einaria ei olla ehkä adoptoitu, mutta hänet on saatettu joskus abduktoida...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti