maanantai 4. syyskuuta 2017

Epookki blogista

Epookki blogi oli vuosia lähinnä varastona kirjoituksilleni (pysyy jossain tallessa), joita kirjoittelin eri paikkoihin. Viime aikoina olen vähitellen yrittänyt hioa blogini ulkoasuakin - enimmät säröt ja kulmat pois. Tilastojen mukaan blogiani lukeekin jotkut, varsinkin kesän aikana kävijämäärät ovat nousseet hyvin. Kumma ilmiö on se, että vaikka blogiani luetaan, niin hyvin harvat kommentoi kirjoituksia - kai tällainen on yleistä?

Tietoa Epookki blogista -sivulle olen nyt lisännyt hiukan infoa. Suurin lisäys on kommentointimahdollisuus, jota ajattelin käytettävän kuin vieraskirjaa, sinne voi laittaa niitä yleisiä viestejä, jotka ei sovellu blogikirjoituksien aiheisiin. Katsotaan toimiiko tämä idea.

Laitoin myös ohjeita, kuinka blogin kommentteja voi muotoilla hiukan.

3 kommenttia:

  1. Epookki on hyvä blogivarasto.
    Näetkö jostain kävijämäärän? Onko tuo hakupalkki uusi?

    -Ce

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin kirjoittaja/ylläpitäjä näkee tilastoja, kun kirjautuu sisään blogin hallintaan. Saisi sen näkyviin julkisestikin, mutta en ole laittanut - ainakaan vielä. Pyrin ulkoasussa yksinkertaisuuteen, mutta selkeyteen. Tekstit pääosassa. Joka kohdan hionta ei ole ihan helppoa, kun pitää kikkailla enemmän tai vähemmän - pikkuhiljaa.

      Uutta on juu myös tuo hakupalkki ja alempaa löytyvä Kuukauden luetuimmat -lista.

      Poista