maanantai 5. maaliskuuta 2018

Syrjäisen saaren ufo ja Itämeren anomalia

Ufojen metsästäjät ovat löytäneet Googlen karttapalvelusta oudon esineen Etelä-Georgian saarelta, läheltä Etelänapamannerta.

Vajaat sata metriä pitkä esine näyttää laskeutuneen rajusti lumeen. Se on ennen pysähtymistään kyntänyt lumeen ja jäähän pitkän "jarrutusjäljen". Joidenkin mielestä esine on ehdottomasti tullut ilmasta ja syöksynyt maahan. Koska mitään ilmailuonnettomuuksia ei alueella ole tiedossa, ainoa selitys on se, että esine on "muukalaisten avaruusalus", joka on syöksynyt maahan.

Syrjäisen saaren ufon jarrutusjäljet lähtevät vuorenrinteestä. Olisikohan selitys lumipalloefekti? Mielenkiintoisempi selitys on, että kyseessä on lento MH370.

Samanlainen mystisyys on ns. Itämeren anomalia.


Lue myös:
Uutinen ihmiskunnalle

3 kommenttia:

 1. Mystisyydet kiehtoo, tuo Itämeren anomalia on selvempi tapaus, pakkolaskun tehnyt uffo. Sen sijaan sain kolme kertaa katsoa Uffojen metsästäjien löytämän oudon esineen jättäneen jäljen, siis...mitä tuota maisemaa katsoi siellä oli useita samanlaisia jälkiä, (lumipalloefekti) jarrujälkiä siis, vaikka miten toivoisin, että se joulupukki rekineen siellä on pakkolaskun tehnyt, tai uffoalus kyntänyt jääpeltoa, niin selkee luonnonjekku se on.

  -C joka uskoo uffoihin ja muihin örkkeihin

  VastaaPoista
 2. Pöntöstäkin voi löytyä jarrutusjälki =)

  VastaaPoista
 3. Olen kuullut että jarrujälkiä voi löytyä joidenkin pöksyistäkin.
  Ei siinä pakko se on uskoa, ettemme ole ainoita!

  -C uffolandia

  VastaaPoista