perjantai 6. syyskuuta 2019

Area 51:n valtaus

Vallataan Area 51, he eivät voi pysäyttää meitä kaikkia!
Tällaisen idean sai heinäkuussa yhdysvaltalainen Matty Roberts. Hän kehotti ihmisiä juoksemaan Naruto-tyylillä (nopeammin kuin luoti) Area 51 -tukikohtaan. Naruto-juoksu on kuuluisaan japanilaiseen sarjakuvaan mangaan ja animaatiotyyliin animeen viittaava tapa esittää äärimmäisen nopeaa juoksemista kädet levitettynä ja pää eteenpäin painettuna. Vaikka juttu on/oli pelkkä vitsi, niin Yhdysvaltojen ilmavoimat ovat varautuneet estämään tunkeutumisen tukikohtaan.

Vitsi lähti sen verran lapasesta, että Facebook poisti ko. sivut, mutta tällä hetkellä ainakin on auki jotkut sivut, joista käy ilmi, että 2 miljoonaa ihmistä (aikoo) osallistuu tapahtumaan ja 1,5 miljoonaa ihmistä on kiinnostunut aiheesta. Koska kenenkään ei haluta menettävän henkeään, niin Naruto-juoksu -tapahtuma on muotoutumassa Alien stock -festivaaliksi. Monet bändit ovat kertoneet haluavansa esiintyä tapahtumassa.

Mikä on Area 51?
Area 51 eli Alue 51:llä tarkoitetaan Yhdysvaltain ilmavoimien salaista tukikohtaa, jossa on kehitetty ja koelennetty huippusalaisia tiedustelukoneita sekä häivepommikoneita. Tarkalleen ottaen Alue 51 sijaitsee Nevadassa Nellis Air Force Rangen lentotukikohdassa ja on kooltaan noin 36 neliökilometriä, se on siis pinta-alaltaan hieman isompi kuin esimerkiksi Keravan kaupunki.

Alue 51:lle tuotiin ensimmäinen lentokone - U-2-tiedustelukoneen prototyyppi - heinäkuussa 1955. Kaksi viikkoa myöhemmin Yhdysvaltain tuolloinen presidentti ja toisen maailmansodan sankari Dwight D. Eisenhower allekirjoitti toimeksiannon, jolla Alue 51:n ilmatila suljettiin ulkopuolisilta. Yhdysvaltojen viranomaiset eivät ole paria poikkeusta lukuun ottamatta kieltäneet, mutta eivät myöskään myöntäneet Alue 51:n olemassaoloa. Alueen kustannuksia ei myöskään mainita asevoimien budjetissa, mikä tietysti vain lisää salamyhkäisyyttä alueen ympärillä.

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA myönsi viimein vasta elokuussa 2013, että Area 51 on ylipäätään olemassa. CIA julkaisi George Washingtonin yliopiston pyynnöstä 400-sivuisen raportin, jossa kerrottiin alueella testatuista lentokoneista, kuten kylmän sodan aikana käytetystä U-2-tiedustelukoneesta.

Area 51:lla on kuitenkin yhä vankka sija ufomysteerien pesäpaikkana.


Lähdetään 20. syyskuuta juoksemaan Area 51:lle! Ufot esiin ja sassiin!


P.S.
Miksi aina Area 51, tarinoiden mukaan Dulce base olisi karmivampi paikka.



Lue myös:
Totuus on edelleen tuolla jossakin

14 kommenttia:

  1. Tämä area on aina suosikkini!
    No eikun kaikki joukolla Nevadaan mieluummin narutona kuin amok juoksuna.
    Tuolla The Dulce Book aikaa vierähtikin. Niinpä Dulce base olisi parempi, uffot esiin ja sassiin!
    Tuo Area 51 on mystisen vaikutelman vuoksi ruokkinut monien mielikuvituksia, iät ja ajat, joten onko ihme jos me, jotka uskomme, miksi paikka on niin verhottu, tuskin sentään vain salakämäisten intin juttujen takia.
    Eikö ihmiset ole sittenkään valmiit maapallon laajuiseen paniikkiin?
    X-Files!

    -C The time has come, to be free and...talk all things aliens!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Murhattiinko presidentti John F. Kennedy UFO-kiinnostuksen vuoksi?

      JFK lähetti CIA:n johdolle (sekä NASA:lle) kirjeen vain kymmenen päivää ennen salamurhaa. Presidentti vaati kirjeessä nähtäväkseen erittäin salaisia asiapapereita liittyen ufoihin.

      UFO-intoilijoiden mielestä kirjeet osoittavatkin, että presidentti murhattiin, jotta alien-salaisuudet säilyisivät turvassa.

      Poista
  2. Tuopa oli uusi uutinen mulle, näin joskus Stephen Kingin, alkuperäinen nimi: 11/22/63, vähän ihmettelin tuota kirjan nimeä, mutta oli se hyvä ja sarjana nähty.
    Mitään uffo hommia ei ollut, olisihan se värittänyt tarinaa, ja sopinut Kingin tyyliin, se oli Aikamatkustaja, ja ihan 5/5.
    Aikamatkustusta voisi raa'asti verrata uffoiluunkin, ja vaikuttavia leffoja onkin joku Independence day ja War of the Worlds.
    Oletko nähnyt Unensieppaajan? (Dreamcatche) Minusta sekin oli hyvä, mutta joidenkin mielestä ei.
    Tarpeellista tavaraa luin eräs hellekesä ja se teki vaikutuksen sen innotteella luovin aapoonkin tarinan, varmaa joku spurgun kisa.

    Salaliitto siis Kennedyn salamurhaus.

    -C CIA suhmuroi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jimmy Carter on presidenteistä ainoa, joka on julkisesti ilmoittanut nähneensä ufon.

      Huhujen mukaan Barack Obaman piti paljastaa ufot ennen virkakautensa päättymistä - eipä kuulunut mitään.

      Kolme senaattoria ja presidentti Donald Trump saivat Pentagonilta selonteon ufo-havainnoista.

      Bernie Sandersilla on huima vaalilupaus:
      "Jos minut valitaan presidentiksi, paljastan Yhdysvaltojen hallituksen salaiset tiedot ufoista ja muukalaisista".

      Poista
  3. Amerikkalaiset hävittäjälentäjät kuvasivat outoja esineitä ilmassa – laivasto myönsi videoiden aitouden.

    VastaaPoista
  4. Juuri tuon uutisen luinkin aamulla, ja tosiaan miksi edes kieltää että emme ole ainut sivilisaatio maailmankaikkeudessa, ja selvähän se että kehittyeempiä ovat uffot.
    Kestipä kauan laivastolta myöntää aitous, "pelkona oli UFO-spekulaatioiden aiheuttama stigma." Mikä tekosyy.
    Se ohimennyt sikarikin oli uffoalus 1 I/2017 U1, mutta ne pelästy kun ihmiset ovat niin raakileita sotahulluja kaikki.

    Tuo että pressoja on jotka ovat nähneet jotain outoa, ja valtaan päästessään vaativat nähdäkseen kaikki CIA ja NASA X-filesit,
    mutta ei ne pressat uskalla paljastaa, tuskin olisi Berniekään, aina on salamurhaajia kuin tilauksesta, Obamakin.

    Alankin katsomaan Bob Lazarin AREA 51 JA LENTÄVÄT LAUTASET
    Ei voilla kovin kummosia paljastuksia kun ikäraja 13+
    Hän kertoo uffoihin liittyvästä teknologiasta, kiintoisaa.
    Kuitenkin Bob työskenteli X-files laitoksessa, ja kertoo myös miten hallitus koitti hiljentää hänet.

    AREA 51 on ympäri maailmaan, tuo vaan sattuu olemaan tunnetuin.
    Tiede kertoikin että on upouutta tienpäällystystä AREA 51 ulkopuolin, näinkö ne ovet avautuu pulliaisille?

    -C muukalainen, mikäs muu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistin nyt, että olen kirjoittanut:

      "1950-luvulta lähtien on elokuvissa ja TV:ssä nähty kiihtyvään tahtiin kaikenlaisia tieteis-, scifi ja katastrofielokuvia ja sarjoja - tahti vain kiihtyy. Luonnonmullistuksia, asteroideja kohti Maata ja Maan ulkopuolisen elämän kohtaamisia, mm. näitä aiheita käsitellään useasti. Valmistellaanko näin ihmisiä vähitellen johonkin suureen tapahtumaan, jonka jo jotkut tietävät, mutta sitä ei voida ilmoittaa yllättäen ilman sekasortoa."

      Kannattaa lukea myös Usko, ufot ja hömppä -kirjoitus.

      Poista
  5. Juuri noin, tuo on se punainen lanka, jotkut jo tietää ja jotkut uskoo.

    Olipas surullinen se Area 51 ja lentävät lautaset.
    Miksi hallitus testasi "avaruusolioiden" aluksia, mitä avaruusolioille tapahtui, jopa yhdeksän alusta, jotka ovat lähtöisien maan ulkopuolelta, niitä testattiin ja analysoitiin, osa noista lautasista toimi moitteetta ja loput purettiin!

    Ei voitu tietää mistä ne oli kotoisin ja kaikki tieto oli hyvin lokeroitua, työntövoimana oli gravitaatiotyöntövoimajärjestelmä ja voimanlähteenä antimateriareaktori, sellaista teknologia ei ole meillä.

    Miksi Bob Lazar halusi kertoa tämän, siksi että hän koki asia olevan rikos amerikkalaisia kohtaan, myös tiedekuntalaisia kohtaan, jotka yrittävät kopioida näitä järjestelmiä, koska ne on jo hallituksen käsissä.

    Tieto järkyttäisi ihmisyytemme sydämen, ja taas se mitä jos me elämmekin uffojen tietokonesimulaatiossa.

    Bob työskenteli Area 51 lähellä salaisessa paikassa S4 siellä testasivat uffoaluksia ja koki koko uffojutun enimmäkseen negatiivisenä kokemuksena, meitä hän neuvoo kahdella sanalla: Kiinnitä huomiota.

    Surullista että alienit ovat jääneet koejäniksiksi (niin oletan)ja heitä on leikelty on sitten näytetty (Bobille) kuvia ja piirroksia missä niiden sisäelimet ovat etc.
    S4 Bob sai ensimmäiseksi lukea kaikki asiat mitä olivat saaneet, sitä ei tahdo ymmärtää, kaikki kysymykset uffoista ja vastaukset niihin.

    Tuolla jossain on elämää, joidenka teknologia on so big deal että autotkin jäisivät turhiksi, ajatella mitä ne tekisi sotakalustolle, turhaan sitä koitetaan valmistaa kun ei kyetä, näkymätöntä voimakenttää. Mahtavaa ja pelottavaa.
    Monethan kieltää vain siksi että pelkäävät.

    -Alienit ovat pieniä pitkäkätisiä, heillä oli lempinimikin, kutsuivat heitä sanalla:KIDS heillä on pienet istuimet avaruuslautasessaan.-

    Uffointoilijat (yes i am)jotkut (not me!)epäilevät mutta vaikea todistaa.
    Ja kyllä, tuon ensimmäisen paljastuksen hän teki 1989 ja sen jälkeen hallitus oli valmis tappamaan, (oli ammuttu aseellakin) kokoaika FBI teki ratsiaa Bobin taloon FBI, liittovaltion poliisit, NRC, agentit täytti talon, ja hirveesti autoja pihalla. Kuin TheTwilight zone.
    Suojapukuryhmiä, pommiryhmää, biohasardiryhmä, eivät löytäneet mitään.

    Tietokoneasiantuntijat elikkä nörtit sai tutkia Bobin tietokoneen osia, ja syy oli muka joku tilauspaperi, että Bob olisi toimittanut 2v sitten jollekkin myrkyllistä ainetta, niin weird ja naurettavaa kuin tuo olikin, kaikki vain siksi että pari nauhoitetta asiasta (uffot) olivat salaisia, mutta näköjään nuo sai ne kuulla, ja Bob saikin leiman itseensä uffomiehenä, mutta Bob halusi jättää uffot taakseen, hyvin järkevä mies hän.

    Jatkuvan tarkkailun alla on rankkaa, olla mikroskoopin alla nauhottaa kaiken hänen sanomansa, jos hän sanookin erilailla toisessa kohtaa, leimataan huijariksi, mutta totuus on että Bob ei paljoa ajattele mitä sanoo, mutta 30v ajan hän on sanonut nähneensä avaruusaluksen, jota ei ihminen kykene valmistamaan.

    30v sitten Bob otti jotain AREA 51, he aikovat ravistella häntä jotta saavat selville, Bob on sanonut 30v sitten että otti mukaan elementti 115:sta Los Alamosta, mutta nyt hän ei halunut puhua asiasta mitään. Bob Lazard on tarina.
    On video jossa on minuutin pituinen pätkä pilvikammion testiä, ihmiset olivat vihaisia kun nauhaa ei löytynyt, mutta se löytyikin, pätkässä oli valonsäde vääntynyt ja koska se oli osa elemenetti 115 testiä.
    Stabiili elementti 115 versio, onko se pseudotiedettä- ei voi kieltää sen mahdollisuutta, joten ei ole.

    JATQ

    VastaaPoista
  6. Elementti 115 oli jotain, mitä kutsuisimme polttoaineeksi, joka antaa virtaa reaktorille, tuottaa oman painovoiman, hyvin tarkka tuotantotekniikka. Sen koodinimi on LA 1000 salainen materiaali,sen piti olla hyvin kehittynyt panssari, polttoaine on kolmiulottoisen ohuen kolmion muodossa, jossa on pyöristetyt kulmat, se on kuparin kaltainen väriltään.

    Valmistus on hyvin vaikeaa, avaruusolioiden teknologia siinä aluksessa, ottaa tuon perustan, sen ylimääräisen painovoiman pieneen reaktoriin, vahvistaa sitä niillä laitteilla, suuntaa sen aaltojohtimen kautta painovoimatuottajiin, ja se antaa aluksen liikkua, ja manipuloida painovoima-aaltoja, miten he haluavatkin.

    30v sitten Bobin tarkoitus ei ollut kääntää kenenkään ihmisen päätä, vaan halusi kertoa kokemuksestaan ja työstä mitä teki.
    Hän koki sen mahtavana asiana, mahtava tarina, joka on true, ne alukset tuli toisesta, ei vain toiselta planeetalta, vaan toisesta aurinkojärjestelmästä, todella far away, ja NE ovat täällä!
    New York Timesin artikkelin jälkeen, kun Lou Ellizondo ilmestyi ja lähetti videot ja ne tuli julkiseksi, maailma puhuu uffoista paljon vakavammin.

    Elämän ratkominen saumoistaan, sen sisällön analysoiminen ja tutkiminen on hermostuttavaa, kuin ennustaminen sisäelimistä.
    Kerromme kaikki omia tarinoitamme, joskus uskomme niihin, ja joskus kerromme niitä viimeisen kertaa, jos niihin ei usko se on oma ongelma, jokainen uskoo mihin uskoo.

    Bob ei aio järjestää mitään uffokiertuetta, hän ei halua tehdä uusia haastatteluja, eikä olisi halunut tehdä tätäkään, hän teki sen, hänen elämässään tapahtui paljon huonoja asioita. On muitakin joilta saatu lausuntoja, joilla on tietoa näistä testilaitoksen lentävistä lautasista-ja informaatiota ihmisiltä, jotka tuntevat Bob Lazarin hyvin-ja vakuuttavat hänen tarinansa todeksi.

    -C -The Truth Is Out There!!-

    Pitääpäs lukea, olen varmaan lukenut aapossa tuon.

    VastaaPoista
  7. Rynnäköinti Area 51:een jäi pelkäksi puheeksi – miljoonayleisö kutistui muutamiin tuhansiin.

    VastaaPoista
  8. Hehehe... 40 kilometrin päässä Area 51:stä sijaitseva Rachelin kylä on tunnettu ufo-turismistaan, jos oikeastaan siitäkään. Kylässä asuu _54_ ihmistä.
    Wau 54 no eksyisin viiden hengen kyläänkin.

    "Väki käyttäytyi hyvin."
    "Alueella tehtiin vain joitakin pidätyksiä: Muutama henkilö livahti rajan yli sotilastukikohtaan, yksi kusi Area 51:n portinpieleen ja yksi pidätys liittyi päihteisiin."

    "Ilmeisesti kukaan ei löytänyt ufoja tai alieneja." Alienit ja ufot olikin jemmassa.
    "Alkuperäinen suunnitelma poiki myös sivutapahtumia. Idean alun perin keksinyt Roberts järjesti lopulta muutaman tuhannen ihmisen kekkerit Las Vegasissa"
    Onko kourallinen ihmisiä tuhat-

    PS. Katselin leffan MIDSOMMAR swedulainen sekokauhu, siinäkin juostiin narutona.

    -C kekkeröi huomenna

    VastaaPoista
  9. Lähteet The New York Timesille: Yhdysvalloilla on hallussaan materiaaleja, joita ”ihminen ei pysty valmistamaan”.
    Kertoo iltapäivälehtemme. Onko se IHME?!

    "Ovatko tunnistamattomat lentävät esineet vieraita ulkoavaruudesta? Onko jokin älykäs ja teknisesti kehittynyt sivilisaatio rakentanut aluksia, jotka tutkivat maapalloa ja sen asukkaita?

    The New York Times hämmentää kuumaa keskustelua ufoista ja alieneista tuoreessa artikkelissa, joka julkaistiin 23. heinäkuuta. Artikkelin mukaan Yhdysvalloilla saattaa olla hallussaan materiaaleja, joita ihminen ei pystyisi itse tuottamaan. Nämä aineet, mahdollisesti metallinsirpaleet, voisivat lehden lähteiden mukaan olla peräisin tunnistamattomien esineiden maahansyöksyistä. Tiedoista kertoi Suomessa ensimmäisenä Tekniikan Maailma."

    Nyt ollaan jännän äärellä, pian tapahtuu ihmeitä ja kummia!
    Asevoimien ufotutkimus on New York Timesin mukaan saanut jatkoa. Nykyisin se toimii merivoimien tiedusteluosaston alaisuudessa nimellä "Unidentified Aerial Phenomenon Task Force."

    "Ohjelman nimestä käy ilmi, ettei asevoimat halua puhua ufoista. Syy lienee siinä, että lyhenteeseen liittyy liikaa pseudotieteellistä huuhaa-painolastia. Uusi sotilastermi ilmiölle on siis uap, tunnistamaton ilmassa havaittu ilmiö."

    Joopajoo, jos Kanye valitaan pressaksi, hän kyllä bipona paljastaa koko salaisen projektin.

    C- The true story

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinkö "vuotojen" kautta se tieto tihkuukin meille julki. Lopulta voidaan vain todeta, että kaikki huhut on totta ja lennättää ufo näytille kaikille =)

      Jare Tiihonen (Cheek) pressaksi!.

      Poista
  10. Kas kun ei Chuck Norris tai tappaja nukke Chuck omg semmoinen nukke on olemassa mutta kenelle?

    Katsoin dokkarin erilaisen Alue 51 josta en tajunnut mitään ihme hymistelyä.
    Kuin latistetaan kaikki.
    Vain pieni piristyspistos oli Bob Lazar.

    VastaaPoista