keskiviikko 11. elokuuta 2021

Valta Kuuluu Kansalle (VKK)

Tiettyä perussuomalaista kaikua

5.6.2021 järjestäytyi eduskuntaryhmä Valta Kuuluu Kansalle (VKK), jonka keulahahmo on Ano Turtiainen. Kesäkuussa uutisoitiin myös, että VKK:sta tehdään puolue.

Nyt Valta Kuuluu Kansalle on alkanut kerätä kannatusääniä, jotta siitä voisi tulla puolue - tarvitaan 5000 kannattajaa. VKK:n taustalta löytyy myös Ilkka Tiainen, jonka TV-ohjelma lopetettiin AlfaTV:llä, syynä ehkä eräs mielenosoitusepisodi.

En tue Ano Turtiaisen jokaista mielipidettä, mutta liityin VKK:n kannattajiin. Annoin tukeni keväällä myös Kristallipuolueellekin, kun siitä muodostettiin puolue. Heikkoja ja pieniä täytyy tukea, VKK ja Kristallipuolue on hyvää vastapainoa sammaloituneille vanhoille valtapuolueille.

En ole itse poliittinen ihminen, tai siis minulle ei ole puoluetta, mutta VKK ja Kristallipuolue on jotain sinne päin, johon voisin liittyä - ehkä liityn Ihmisten puolueeseen.

Lisäys 12.8.2021:
Ano Turtiaisen puoluehanke keräsi tarvittavat kannatusilmoitukset päivässä.

9 kommenttia:

 1. Pienten pitää yrittää!
  Hieno kiri, pakko sanoa.
  VKK voisi olla myös EVVK. Enemmän yhteen hiileen puhaltajia kaivataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later."

   VKK:n sivuilla on näemmä vähän ollut ruuhkaa. Serveriltä loppunut puhti.

   Poista
 2. Perussuomalaiset on erottanut puolueesta LEVELI-podcastin juontajat Milad "Slim Mill" Dehghanin ja Nico "Junnu" Giansantin.

  Slim Mill on selvä roolihahmo, roolin takaa löytyy nerouttakin, mutta Junnusta en ole niin varma, löytyykö kultahampaiden takaa neroutta. Junnu kyllä päätyi VKK:n kesäkokoukseen.

  VastaaPoista
 3. Ano Turtiaisen "natsipassi" oli liikaa puhemies Rinteelle.

  VastaaPoista