lauantai 28. elokuuta 2021

Salaliittoteoriat valtamediassa

Aloitin vuoden 2021 salaliittoteorioilla, joita ei hyväksytty valtamediassa. Kirjoitin Koronaviruksesta mikrosiruihin, joka sai jatko-osat Koronarokotteet - uhka vai mahdollisuus? sekä Koronapassi ja deltavariantti. Vaikka käytän 90 % lähteinä valtamediaa, niin kumminkin olen jo epäillyt, että onko blogini varjobanneissa.

Keväällä näimme monia koronamielenosoituksia, joista valtamedia uutisoi lähinnä alentavasti, jos ollenkaan. Poliisinkin mielivaltainen käytös on mietityttänyt. Valtamedia laulaa THL:n, FIMEA:n, STM:n ja AVI:n lauluja, muita lauluja ei sallita - muut näkökannat ovat harhaoppisia.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvisen kommentti 20.8.2021:
Yhteiskunta ei voi olla pienen äänekkään vähemmistön panttivankina, jos meillä on osa salaliittoteorioita lukevia foliohattuja, jotka eivät ota rokotteita.

Suomalainen ministeri ei olisi saanut sortua tuollaisiin sanavalintoihin. Ministeri ei saa alkaa jakaa kansalaisia hyviin ja huonoihin. Tämän vuoksi Jaana Kavonius onkin tehnyt tutkintapyynnön Antti Kurvisesta. Halpa hallin toimitusjohtaja Janne Ylinen antoi tukensa Antti Kurvisen lausunnoille. Tavaratalo Kärkkäisen toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen on ottanut koronarokotevastaisen linjan.

Ossi Tiihonen oli ehdokkaana perussuomalaisten puheenjohtajaksi, mutta valtamedia kohteli häntä vähän miten sattuu.

Helsingin Sanomien jutusta otteita 1.8.2021:
Puheenjohtajaehdokas Ossi Tiihonen. No niin, nyt hänen nimensä on mainittu valtamediassa.

Sen verran sameiden koronarokote- ja vaalivilppisalaliittojen syövereissä Tiihonen nykyään liikkuu.

Ivalliseen sävyyn Helsingin Sanomat kirjoitti Tiihosesta - silloin, kun kirjoitti.

Iltalehdessä Sanna Ukkola kirjoitti 19.8.2021:
Perussuomalaisten puoluekokouksen suurin uutinen oli koronadenialistien keulakuvan, koronarokotteella pelottelevan Ossi Tiihosen saama henkilökohtainen äänimäärä.

Ossi Tiihonen kirjoitti Sanna Ukkolalle vastineen, jonka Iltalehden oli julkaistava 25.8.2021.

Noin vuoden ajan koronarokotekriittisiä on "potkittu päähän", valtamedia laulaa vain tiettyä laulua ja somealustat sensuroivat koronakriittistä materiaalia, jopa suomalainen ministeri solvasi osaa kansalaisista. Mutta 27.8.2021 tapahtui jotain kummaa - jota kaikki eivät edes huomanneet.

Iltalehti uutisoi 27.8.2021:
Israel aloitti rokotukset aikaisessa vaiheessa. Muissa maissa seurataan tarkasti, mitä siellä tapahtuu. Keskeinen havainto on se, että rokotetun väestön immuniteetti heikkenee.

Näin kertoo Edinburghin yliopiston epidemiologian professori Rowland Kao.

Iltalehti eli valtamedia kertoi melko huolestuttavan uutisen. Rokotetun väestön immuniteetti heikkenee. Tuota väitettä on kyllä näkynyt vaihtoehtomedian puolella, mutta nyt sen jo sanoi ääneen valtamediakin. Syyllistyikö siis Iltalehti salaliittoteorioiden levittämiseen, vai ovatko koronarokotekriittiset olleet koko ajan oikeassa - koronarokotetta ei olla testattu kunnolla.

Pelastetaan Suomen lapset -kampanjaa on kritisoitu kovin sanoin, mutta onko enää syytä kritisoida, jos kerta koronarokote onkin terveydelle haitallinen?

Huom. Pelastetaan Suomen lapset on uusi nimi Pelastetaan lapset -kampanjalle.

Toistuuko Israelin ilmiö muualla maailmalla, kaikki rokotetaan ja rokotettujen immuniteetti heikkenee. Joka tarkoittaa sitä, että jokin aiemmin perinteinen syysflunssakin voi olla vaarallisempi useille kuin se aiemmin oli. Koronarokotteen piti vahvistaa immuniteettiä, mutta se heikentääkin sitä.

Lisäys 4.9.2021:
Valtioneuvoston U-kirjelmä U 39/2020 vp on päivätty 23.7.2020 (muistio, STM, EU/2020/1036) ja pitää sisällään jänniä kohtia.

Otteita STM:n muistiosta EU/2020/1036:
Tehokas ja turvallinen rokote virusta vastaan on komission mukaan paras tapa saada pandemiaan pysyvä ratkaisu, vaikkakin COVID-19-rokotteen kehittäminen on haastavaa monista syistä: rokotekehitykseen käytettävissä oleva aikataulu on tiukka, valmistajien alkukustannukset suuret ja epäonnistumisten todennäköisyys merkittävä.

Vaikka kliiniset lääketutkimukset suoritetaan terveydenhuollon toimipisteissä, joissa kokeellisiin lääkevalmisteisiin liittyvistä riskinhallintatoimista voidaan huolehtia asianmukaisesti, rokotekokeisiin osallistuvat henkilöt eivät jää sairaalaolosuhteisiin. Joissakin tapauksissa koehenkilö voi erittää rokotteen tai lääkevalmisteen sisältämää virusta ympäristöönsä, jolloin lähiympäristö voi altistua tahattomasti testausvaiheessa olevalle valmisteelle, jonka mahdollisia haittavaikutuksia ei vielä tunneta. GMO-valmisteiden tapauksessa tarvittavat riskinhallintatoimet, kuten ohjeistus henkilökunnalle ja tutkimuksen osallistujille, käsitellään yleensä lupaprosessiin sisältyvässä tapauskohtaisessa ympäristöriskinarvioinnissa, joka nyt jäisi pois GMO-säädöksiä koskevan poikkeamismenettelyn takia. Tällöin ei myöskään arvioitaisi mahdollisuutta, voisiko GMO-rokotteen laajamittainen levittäminen väestöön aiheuttaa riskin, että GMO-rokotteesta siirtyisi rekombinaation kautta uusia haitallisia ominaisuuksia nykyisiin patogeeneihin.

Yli vuosi sitten laadittu tällainen muistio, jossa puhutaan kokeellisesta tuotteesta ja koehenkilöistä. Rokotettu koehenkilö voisi levittää rokotteen sisältämää virusta ympäristöönsä ja sen haittavaikutuksia ei tunneta. Koska kyseessä on GMO-valmiste, niin kenellekään ei tarvitse sanoa mahdollisista riskeistä. Nyt minä jo kysyn, että mitä helkkaria tämä kaikki tarkoittaa?

Mikäli nyt oikein olen ymmärtänyt, niin STM:n muistiossa puhutaan ns. shedding-ilmiöstä (rokotettu levittää piikkiproteiinia ympäristöön), joka kielletään julkisesti (ei ole mahdollista eli salaliittoteoria). STM:n muistiokin on julkinen, mutta eipä sitä helposti löydä.

STM:n muistiossa mainitaan kokeelliset lääkevalmisteet, mutta Fimean sivuilla sanotaan hiukan toisin.

Ovatko ehdollisen myyntiluvan saaneet rokotteet kokeellisia rokotteita?
Myyntiluvan saaneet rokotteet eivät ole kokeellisia rokotteita, vaikka kyseessä olisi ehdollinen myyntilupa. Myös ehdollisen myyntiluvan kohdalla kliiniset lääketutkimukset on tehtävä ennen kuin rokotteille voidaan hakea myyntilupaa. Myyntiluvan saamisen jälkeen on tavallista, että lääketutkimuksia jatketaan esimerkiksi uusiin käyttöaiheisiin tai henkilöryhmiin, kuten lapsille.

Mutta, eipä valtamedia ole löytänyt STM:n muistiota.

26 kommenttia:

 1. Twitterissä leviää video, jossa lapselta otetaan PCR-testi - ei ole kivaa katsottavaa ja kuunneltavaa (ei herkille).

  Mehiläinen Oy kommentoi videota.

  Itse toivoisin, että joku tunnistaisi paikan, jotta voitaisiin todeta, että se on todellakin olemassa.

  VastaaPoista
 2. Kristallipuolueen Juho Lyytikäinen teki sensuuritestin YouTubeen. Teki videon tuosta Iltalehden Israel-uutisesta. Sensuuri iski viidessä päivässä - video poistettiin.

  Erikoista on, että viitaten valtamedian uutisiin, niin kumminkin YouTube poistaa videoita.

  VastaaPoista
 3. 24.8.2021 Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet ja eläköitynyt kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri Tamara Tuuminen keskustelivat MTV3:n Viiden jälkeen -ohjelmassa koronarokotteista. Mika Rämet jäi heti altavastaajaksi, kun Tamara Tuuminen alkoi laukoa faktoja - Rämet pystyi vain änkyttämään jotain. Kun keskustelu oli pääsemässä vasta vauhtiin, niin aika loppui.

  Mikko Kemppe pyysi Tamara Tuumisen haastatteluun, jossa aika ei loppuisi. Kas kummaa. YouTube poisti sen haastattelun, mutta onneksi se löytyy Tokentubesta.

  VastaaPoista
 4. Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR julkaisi 10.9 2021 videohaastattelun biologi ja bioresonanssitutkija Marjo Urbanskista. Haastattelu sensuroitiin nopeasti YouTuben taholta - näin kirjoittaa toimittaja Riikka Söyring.

  Marjo Urbanski esitteli erilaisia hoito-ohjeita erilaisiin koronarokotteiden haittavaikutuksiin. Tällainen oli liikaa YouTubelle. Katselin ohjeita, niin enpä pidä kovin vaarallisina tee- ja uuteohjeita. Tuskin ne on rokotteita haitallisempia. Näin ollen on ihmeellistä, että tuollainenkin sensuroidaan.

  Riikka Söyring on myöskin kirjoitellut U-kirjelmä 39/2020:stä.

  VastaaPoista
 5. MTV uutiset: Rokotekriittisyys perustuu vain harvoin salaliittoteorioihin.

  VastaaPoista
 6. Omakohtainen kokemukseni koronarokotteesta on että ei olisi pitänyt mennä mokomaan. toimitukseen, en ollut sairastanut mitään flunssaan viittaavaa 15 vuoteen, nyt olen kipeä jokapaikasta, päätä särkee, nivelet särkee,ja on huono-olo koko ajan. rokote oli Moderna, otin kuitenkin 1/2 ei olisi pitänyt jos olisin tinny että se onkin vapaa ehtoinen en olisi ottanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen valtamedioihin (lehdet ja TV) voi luottaa yleisesti ottaen, mutta aivan kaikkea ei kannata niellä pureksimatta. Miksi valtamedia ei kerro U-kirjelmistä ja niiden oudoista jutuista? Koska U-kirjelmät eivät tue sitä sovittua yleistä rokotetarinaa. Julkisuuteen halutaan vain positiivinen tarina, jotta ihmiset ottaisivat koronarokotteen. Lääketeollisuus pyörittää suurta teatteria, jonka polttoaine on raha. Raha ratkaisee mitä kerrotaan.

   Kun alkaa kaivautua koronauutisoinnin taakse, huomaakin, että asioita jätetään tietoisesti kertomatta. Tai sitten kerrotaan asoita tilanteen mukaan, kuten maskeilla ei tehnyt aluksi mitään, koska niitä ei ollut. Vuosi sitten maskeista alkoikin olla hyötyä. Rokotteiden väliä muutetaan sen mukaan miten rokotteita riittää - 3-12 viikkoa. Juttuja vedetään hatusta.

   Huvittavaa oli myös kolmannen rokotteen uutisointi. Moderna-annoksia jäämässä käsiin homehtumaan, niin sitten äkkiä ne täytyi laittaa jotenkin liikkeelle - vaikkei asetus ole vielä voimassa. Tällaisen epämääräisen toiminnan vuoksi minä olen koronakriittinen.

   Se on ymmärrettävää ettei kaikilla ole aikaa perehtyä aiheeseen, koska useimmilla on normaali oravanpyörä - työ ja perhe. Siinä vain ohimennen näkee mitä lehdissä ja TV:ssä sanotaan aiheesta, siihen tarinaan luotetaan. Joillakin voi olla aikaa, mutta ei tietotaitoa hakea itse infoa.

   Erikoista on, että rokotustilanteessa rokotettavalle ei tarjota rokotteen pakkausselostetta. Saa hyvällä tuurilla lapun, jossa on vain yleiset haittavaikutukset. Apteekista ostaessa yskänlääkettä, tulee mukana tuotekohtainen ohje/pakkausseloste, mutta koronarokotteen yhteydessä asiakas ei sellaista saa, koska linjaus taitaa olla ettei sitä tarvitse edes mainita asiakkaalle.

   Itse täytyy kaivaa tietoa, mutta sekään ei ole aina helppoa. Koronarokote on ollut aina vapaaehtoinen, vaikka ehkä yleisestä uutisoinnista on voinutkin saada käsityksen, että se olisi pakollinen - sitä rummutetaan niin voimakkaasti. Maskipakkoakaan ei ole laissa, se on vain suositus.

   Poista
  2. MTV uutisoi:
   "Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ohjeistaa kuntia tarjoamaan kolmatta koronarokotusta 12 vuotta täyttäneille, joiden elimistön immuunivaste on taudin tai sen hoidon vuoksi voimakkaasti madaltunut."

   Jännä kohta on tuo "...hoidon vuoksi voimakkaasti madaltunut."

   Miten lupa saatiin?
   "Kolmannen rokotuskierroksen käynnistäminen ennen asetuksen voimaan tuloa on poikkeuksellista, mutta katsoimme, että rokotteiden vanheneminen on riittävä peruste tähän ratkaisuun. Olemme olleet yhteydessä sosiaali- ja terveysministeriöön ja saaneet suullisen luvan."

   Suullisella luvalla siis mennään, mitähän muuta on tehty suullisella luvalla.

   Poista
 7. Salaliittoteoriapiireissä on jo kauan puhuttu Suuresta nollauksesta (The great reset), nyt sen mainitsee Ylekin.

  Yle muotoilee asian näin:
  "Se on hanke, jonka tavoitteena on rakentaa koko maailman yhteiskunta- ja talousjärjestelmä kestävämmäksi ja ympäristöystävällisemmäksi koronapandemian jälkeen."

  Salaliittoteoriapiireissä Suuri nollaus nähdään hieman toisin, se orjuuttaa ihmiskunnan ja johtajana on itse Pahuus.

  Suuren nollauksen vastakohta on Suuri herääminen (The great awakening), joka pitää sisällään joitakin samoja asioita kuin suuri nollauskin, mutta asiat tehdään hyvyyden kautta. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin Suomessa Kristallipuolue ja VKK-puolue sekä Jaana Kavoniuksen Virkamafia- ja Oikeusturvakeskus-projektit liittyvät Suureen heräämiseen.

  31.10.2021 klo 13:00 eduskuntatalolla järjestetään jättimielenosoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdysvaltoja uhkaa velkakriisi, joka voi ajaa maailmantalouden lamaan. Mikäli maailman johtava talousmahti ajautuisi maksukyvyttömäksi, seuraukset olisivat ennenkuulumattomat.

   Ajatushautomo Capital Alpha Partnersin johtaja James Lucier kommentoi:
   "Yhdysvaltojen maksukyvyttömyys pakottaisi ihmiset miettimään taloudellisen maailmanjärjestyksen uusiksi."

   Pörssikurssit ovat laskussa ympäri maailmaa, kun maakaasun hinnan nousu ja kiinalaisen kiinteistöjätti Evergranden talousvaikeudet ovat huolestuttaneet sijoittajia. Laskua ovat vauhdittaneet myös muun muassa inflaation kiihtyminen, Yhdysvaltain keskuspankin kaavailut kiristää rahapolitiikkaa sekä koronaviruksen deltamuunnoksen leviäminen.

   Koronapandemia sulki tehtaita, joka johti ns. komponenttipulaan ja puun hintakin on noussut. Jos Norjassa ei sada vettä, nostaa se sähkön hintaa Suomessa.

   Näinkö tehdään The great reset?

   Poista
  2. Maailmanlaajuiset rahti- ja raaka-ainehaasteet vaikuttavat Suomessakin useiden tuotteiden saatavuuteen, toimituksiin ja hintoihin.

   Poista
 8. Mikko Kemppen kooste 18.9.2021 mielenosoituksesta. Kemppe ottaa koosteessa puheeksi myös mielenkiintoisen FDA:n pohdinnan:
  "Surmaako koronarokotteet enemmän kuin parantavat?"

  FDA:n oma striimaus (reippaat 8 tuntia) aiheesta.

  Paljon parjattu UMV-lehti teki oman uutisen aiheesta Suomeksi. Muun muassa Policossa aiheesta on englanniksi.

  VastaaPoista
 9. Youtube sulki Venäjän television saksankieliset kanavat korona-valetiedon levittämisen vuoksi. Moskova varoittaa seurauksista saksalaiselle medialle Venäjällä.

  VastaaPoista
 10. Väärä koronatieto leviää Twitterissä paljon tehokkaammin kuin oikea.

  Nordea veti rokotekriittisen markkina-analyysin pois sivuiltaan.

  VastaaPoista
 11. Suomalaisprofessorin mukaan uskominen järjettömäänkin selitykseen voi olla ”psykologisesti tyydyttävämpää” kuin sattuma.

  VastaaPoista
 12. Euroopan unionin lääkeviranomaiset (EMA) varoittavat, että toistuvat koronatehosterokotteet saattavat vaikuttaa haitallisesti ihmisen immuunivasteeseen.

  Salaliittoteoriat muuttuvat nykyään todellisuudeksi.

  VastaaPoista
 13. THL:
  "Rokotetut ovat muutamien viikkojen kuluttua rokottamisesta suunnilleen yhtä alttiita omikrontartunnalle kuin rokottamattomatkin, eikä rokottamalla juurikaan voida vaikuttaa omikronin kohdalla tartuntojen leviämiseen väestötasolla."

  VastaaPoista
 14. Valtioneuvoston kanslian (VNK) päätös olla antamatta koronakoordinaatioryhmän asiakirjoja julkisuuteen keväällä 2020 rikkoi lakia.

  VastaaPoista
 15. Suomessa on varauduttu koronaviruksen mahdolliseen leviämiseen.

  HUOM. uutinen on vuodelta 2013.

  VastaaPoista
 16. Kokoomuksen kansanedustaja Atte Kaleva vaatii jättämässään kirjallisessa kysymyksessä sosiaali- ja terveysministeriötä (STM) perustelemaan julkisesti miksi koronarajoitukset jatkuvat edelleen ravintolatoiminnassa.

  VastaaPoista
 17. 6 salaliittoteorian piirrettä ja salaliittoteorioiden tunnistaminen.

  VastaaPoista