perjantai 1. tammikuuta 2021

Koronaviruksesta mikrosiruihin

Vuoden 2020 joulukuun alkupuolella Ylen MOT-ohjelma esitti jakson Meitä ette rokota. Sain idean kirjoittaa aiheesta vähän jotain. Huomasin, että aihe ei ollutkaan niin helppo kuin luulin. Taustatyöhön kului päiviä, koska olen lukenut tekstejä ja katsonut videoita monia tunteja, yrittäen sisäistää niiden sanoman. Muutakin elämää täytyy pyörittää blogin ulkopuolella, tunteja on liian vähän vuorokaudessa. Jossakin kohtaa päivästä ehtii vähän keskittyä kirjoittamiseen.

Salaliittoteorioita on ollut aina ja niitä pyörii myös koronaviruksen ympärilläkin. Yhdysvalloissa salaliittoteoriat on arkipäiväistä kahvipöytäkeskustelua, mutta Suomessa ne on pimeillä kujilla kerrottavia tarinoita. Näin ainakin luulin, kunnes TV-ruutuun pamahti entinen Heikoin lenkki -ohjelman juontaja Kirsi Salo. Nykyään Kirsi Salo on hyvinvointivalmentaja, joka perusti Kolumbiaan ekokylän.

10.10.2020  Helsingin Kansalaistorilla oli mielenilmaus inhimillisyyden, sananvapauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta. Käytännössä torille saapuneet vastustivat hallituksen koronarajoituksia. MOT-ohjelman lisäksi Seura-lehti oli bongannut Kirsi Salon ja hänen oudot puheensa. Seura-lehti liitti Kirsin QAnon-liikkeeseen, mutta itse Kirsi kiisti ettei ole mukana QAnonissa, eikä vastusta maskien käyttöä. Kirsi Salo toteaa Instagramissaan vähän toista:

Otteita Kirsi Salon Instagramista:
Korona on harhaa...

...Että käyn turhaan työntämässä päätäni sinne toiseen sekopäiseen maailmaan. Ehkä siten vain lisään harhaa, annan energiaani näytelmälle, joka on jo hiipumassa.

Otteita Kirsi Salon Instagramista:
MOT on saanut langettavia tuomioita jo aiemmin vastaavista teoistaan, mutta näköjään haluaa jatkaa Suomen valhemediana...

...Olen todennut ennakkoon, etten halua olla heidän ohjelmassaan, koska en luota heihin toimittajina enkä ihmisinä. Tässäpä teillekin todellinen kuva Ylen journalismin tasosta...

Otteiden linkeistä näkee koko viestin.

"Korona on harhaa" -viesti on hiukan esoteerinen, mutta kyllä siitä paistaa läpi se mitä MOT ja Seura-lehtinen on saanut käsityksen. Kirsi Salon asenne ei ole ainakaan kovin myönteinen liittyen korona-asioihin, toistaa samoja mitä puhutaan QAnon-piireissä (monitasoinen joukko). Ekokylän vielä ymmärsi, mutta viime aikaiset ulostulot on ollut outoja. Ehkäpä Kirsi elää jossain eri todellisuudessa, kuten antaa ymmärtää - korona-todellisuus on se sekopäinen. On Kirsi muuttunut 20 vuodessa.

MOT-ohjelmassa esiintyi myös vantaalainen yrittäjä Jyrki Pykäri, joka nimittää itseään myös termeillä energiaparantaja sekä valotyöntekijä. Jyrki oli minulle uusi nimi, vaikka tunnen aihepiirin jotenkin, josta hän puhuu Youtubessa. Kanavoinnit, valotyöntekijät jne. hahmotan mistä puhutaan, mistä hän ammentaa juttujaan. Toisaalta MOT:issa Jyrki puhui minun mielestäni vähän negatiivisellä energialla, kuten ehkä hänen piireissään voitaisiin ilmaista asia. Onkohan joku negatiivinen energia/entiteetti päässyt vaikuttamaan Jyrkin "radioaaltoihin". Tuli mieleen jälleen QAnon-jutut. Valotyöntekijöiden piiritkin on moninaiset, siellä liikkuu kaikenlaista, niitä juttuja on hauska ja mielenkiintoista lukea, mutta koko ajan täytyy olla suodatus päällä, kuinka vakavasti ne kannattaa ottaa.

Jyrki Pykäri kertoilee MOT-ohjelmassa:
Kuka ajaa tätä narratiivia tästä mahtavasta pandemiasta? Rokoteteollisuuden puolestapuhujat. Eli tavoite on rokottaa koko maailman väestö.

Siinä on nanoteknologiaa siinä rokotteessa. Ja ne on semmosia ikään kuin minikokoisia robotteja. Niin ne on kaiken aikaa 5G-verkkojen kautta yhteydessä pilveen missä on kaikki data meidän liikkeistä, me ollaan sillon seurannassa 24/7.

Siihen kuuluu tähän suunnitelmaan se, että noin 2025 tienoilla ei synny yhtäkään lasta maailmaan luonnollisilla tavoilla. Toisin sanoen koko väestö steriloidaan. Ja miten streriolointi tapahtuu? Rokotteilla. HPV-rokote on yksi esimerkki. Tää tuleva koronarokote on sitten se mikä viimeistelee.

Nanorobotit, mikrosirut, 5G-uhka, sterilisointi jne. nämähän on samoja, jotka kuuluvat QAnon- tai illuminati-salaliittoteorioihin. Mielestäni tällaiset ei kuulu ns. kanavointeihin, ainakaan, jos tieto tulee positiivisesta lähteestä. Siitä on kyllä kai vajaat kymmenen vuotta, kun enemmänkin perehdyin siihen aihepiiriin. Silloin ihmiskunnan tietoisuus oli nousemassa 4D- tai 5D-tietoisuustasolle. Näihin vuosiin mennessä olisi jo "avaruusveljien ja -siskojen" täytynyt näyttäytyä koko ihmiskunnalle jne. mutta eipä ole minun todellisuudessa vielä näkynyt eduskuntatalon päällä ufoa.

Kuten Seura-lehdessä joogaopettaja ja kouluttaja Mia Jokiniva kertoi. Hyvinvointiyhteisön sateenvarjon alla on alkanut ilmetä valon ja pimeyden vastakkainasettelua. Yhtälailla pimeys on voinut ujuttautua valotyöntekijöiden keskuuteen - hyvää kasvualustaa sille.

Jyrki Pykäri mainitsee 5G-uhat, rokotteen mukana ihmiseen laitetaan nanoteknologiaa, joka toimii 5G-verkon avulla. Rokotettua ihmistä voitaisiin seurata 24/7. Toisen teorian mukaan rokotteessa on mikrosiru, joka toimii 5G:n avulla ja ihmistä voidaan hallita - käytös muuttuu. Erään teorian mukaan 5G on aiheuttanut koronan. Ehkä sitten 5G-säteily on aktivoinut jonkin ihmisessä uinuvan viruksen.

Maapallon väestön sterilisointi onkin jo vähän monimutkaisempi salaliittoteoria. Siihen liittyy Microsoftin perustaja Bill Gates sekä Bill & Melinda Gates -säätiö. Bill Gates rahoittaa rokoteteollisuutta, joka mahdollistaa rokotteiden tekemisen. Rokote kyllä ehkä auttaa koronaan, mutta samalla heikentää ihmisten lisääntymiskykyä. Jyrki Pykäri rohkeni heittää vuosiluvunkin, jolloin ei enää synny yhtäkään lasta. 2025 on Jyrkin mukaan se vuosi, rohkea arvio. Se on melko pian ja näemme, että oliko Jyrki Pykäri oikeassa. On kyllä totta, että Suomessa ja muissa läntisissä maissa syntyvyys on laskenut vuosia, mutta ehkä syynä on muut asiat kuin rokotteet.

2.4.2020 TV7:lla ja sen Facebook-sivulla lähetettiin suora esirukousohjelma Rakkauden kosketus (jakso 105), jota vetivät ohjelman juontajat Aulikki Hartikainen-Piipponen ja Veijo Piipponen. Aulikki ja Veijo tulevat ja edustavat vapaitasuuntauksia (vapaakirkko ja helluntaiseurakunta). He nimittävät itseään pastoreiksi, täytyy kumminkin ottaa huomioon, että vapaissa suuntauksissa pastori tarkoittaa hieman eri asiaa kuin luterilaisuudessa. Veijo on suorittanut vapaakirkon pastorikoulutuksen, mutta Aulikki muuten vaan kutsuu itseään pastoriksi. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin helluntaiseurakunnassa ei ole pakko kouluttautua pastoriksi, että voi käyttää sitä titteliä. Luterilainen pastori (pappi) on sitten ihan eri juttu.

Rakkauden kosketus (jakso 105) -ohjelmassa nähtiin mielenkiintoinen pätkä, liittyen koronaan. TV7:n sivuilla ohjelman pituudeksi ilmoitetaan tällä hetkellä 85 min. Muut jaksot ovat kaikki 90 min, joten jaksosta 105 puuttuu 5 min, leikattu pois. Puuttuvan 5 minuuttisen löytää ainakin HS:n jutusta aiheesta.

Aulikki Hartikainen-Piipponen kertoo:
Koronaviruksen takana ei ole Jumala, vaan antikristuksen henki, jonka tarkoituksena on tuoda maailmaan uusi maailmanjärjestys (NWO).

Covid-19-virus ei ole eläinperäinen, vaan ihminen on laittanut sen liikkeelle. Näin tiedemiehet ovat tutkineet, mutta heidät on vaiennettu. Covid-19 tarkoitus on ajaa ihmiset pelkoon, pelon takainen motiivi on saada ihmiset tietynlaiseen rekisteriin maailmanlaajuisen rokotteen avulla. Rokoteoperaation takaa löytyy maailman rikkaimpia henkilöitä mm. Bill & Melinda -säätiö (Microsoftin perustaja Bill Gates).

Mutta se mikä tästä rokotteesta tekee mielenkiintoisen, se pitää sisällään ihmiseen laitettavan mikrosirun. Kuulit aivan oikein, ihmiseen laitettavan mikrosirun eli pedon merkin. Raamatussa puhutaan pedon merkistä. Se joka pedon merkin ottaa, ei peri Taivaisten valtakuntaa, vaan se on synti, jota ei anneta anteeksi. Tiedätkö mikä tästä mikrosirusta tekee tällaisen myös Jumalan silmissä, syntiä, jota ei anneta anteeksi? Koska tämä mikrosiru saa aikaan sen, että sillä voidaan ohjata ihmisen ajattelua. Kiltistä ihmisestä voidaan yhdessä hetkessä tehdä ihmispeto, jota ohjataan ihmisen ulkoapäin, ei Jumalan hengestä käsin.

Kaikki mitä Raamatun ilmestyskirjassa on kerrottu, tulee tapahtumaan vuoteen 2048 mennessä.

Yllä on 5 minuutin koronapätkän pääkohdat, mitä Aulikki kertoilee. Itse katsoin kokonaan 85 min ja ihmettelin ettei näkynyt mitään koronajuttua, siis pedon merkki, Bill Gates jne. Tajusin, että siitähän oli leikattu 5 min pois, jotka löysin HS:n jutusta.

Aulikki oli saanut koronatietonsa Loveworld-seurakuntaverkostolta. Loveworldin (Megakirkko) perustaja on nigerialainen pastori Chris Oyakhilome. Loveworldin sanomaa levittää suomeksi Rapsodia.fi, mutta en suosittele sitä ihan jokaiselle, tuutin täydeltä aikamoista stooria. TV7:kin tarttui kiinni niihin juttuihin ja levitti kanavillaan salaliittoteorioita.

Mitä Raamattu sanoo pedon merkistä:

Ilm. 13:15-18:
Se on saanut vallan antaa pedon kuvalle hengen, niin että kuva jopa kykenee puhumaan, ja se on myös saanut vallan tappaa kaikki, jotka eivät kumarra pedon kuvaa. Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku.

Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.

MOT-ohjelmassa nähtiin myös Petri Paavola, hänen juttuihin olinkin törmännyt vuosien mittaan netin uumenissa, mutta muistaakseni en ole kertaakaan maininnut häntä vielä blogissani ja siihen on syynsä. Petri Paavola kuuluu Saulus-lähetys ry:hyn ja on sen saarnamies. Petri on Saulus-lähetyksen näkyvin ja kuuluvin hahmo, hänen ajatuksiin kiteytyy näin ollen Saulus-lähetys. Samoin kuin Kristillisdemokraattien (KD) näkyvin hahmo on Päivi Räsänen, vaikka onkin nykyään vain rivikansanedustaja. Saulus-lähetyksen olen ainakin kerran aiemmin maininnut, Nooan arkki ja vedenpaisumus -kirjoituksessa.

Petri Paavola ei ajattele, että koronarokote olisi pedon merkki, mutta muutoin logiikka on melkein sama kuin muillakin. Maailmaa johtaa pieni eliittiryhmä (huippurikkaat ihmiset), joka hallitsee maailmaa. Eliittiryhmään kuuluu mm. Bill Gates, joka tuntuu olevan päävihollinen, joka rahoittaa systeemiä.

Petri Paavolan mukaan eliittiryhmä haluaa kyykyttää ihmiskunnan koronaviruksella, jonka jälkeen kaikki ihmiset rokotetaan. Paavolan teorian mukaan rokotteessa on myrkkyä, joka vaikuttaa esimerkiksi syntyvyyteen. Kun maailma on polvillaan ja kaaoksessa, luo eliittiryhmä uuden maailmanjärjestyksen (NWO), jota johtaa Lucifer eli Saatana. Uuteen maailmanjärjestykseen pääsee, jos ottaa pedon merkin ja kumartaa Luciferia - muut surmataan.

Ilm. 18:23:
Enää ei nähdä lampun valoa, ei kuulla sulhasen, ei morsiamen iloista ääntä. Sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, sinä lumosit noitakeinoillasi kansat ja johdit ne harhaan.

Yllä on Raamatun kohta, johon Petri Paavola tukeutuu vahvasti, kun perustelee (noin tunnin video) juttujaan. Hänen mukaansa tuo kohta on väärin suomennettu, "noitakeinoillasi" pitäisi olla "lääkemyrkyllä". Jo keväällä Petri Paavola saarnasi (noin 1,5 tunnin video) koronasta ja uudesta maailmanjärjestyksestä. Petri on saanut noin 35 minuutin saarnaan Bill Gatesista, meditaatiosta, joogasta jne. Paavolan mukaan Bill Gates saa Saatanalta ja riivaajahengiltä käskyjä, miten rokotteen kanssa täytyy edetä. Mielenkiintoinen väite on, että Bill Gates saa näitä käskyjä, kun hän meditoi tai joogaa.

Petri Paavolan väite joutuu outoon valoon, kun muistetaan, että mitä Seura-lehdessä joogaopettaja ja kouluttaja Mia Jokiniva kertoi aiheesta. Joogapiireissä pyritään eroon näistä oudoista salaliittoteorioista - eivät kuulu niihin piireihin. Mutta tuskin Paavola kuuntelee Mia Jokinivaa, koska Petrille Mia edustaa pahuutta, eksyttäjää.

Kuten TV7:n juontajat (Veijo ja Aulikki) ovat lähtöisin vapaakirkosta, niin myös Petri Paavola on. Hän löysi vapaakirkon 1990-luvulla, mutta erosi siitä itse 2000-luvun alussa, koska vapaakirkko lähti hänen mielestään väärään suuntaan.

Huom. Suomen vapaakristilliseen neuvostoon (SVKN) kuuluvat Suomen Adventtikirkko, Suomen Baptistikirkko, Suomen Helluntaikirkko, Suomen Metodistikirkko, Suomen Pelastusarmeija ja Suomen Vapaakirkko.

Omien sanojen mukaan Petri Paavola sai Herralta käskyn soittaa Hannu Vuoriselle, joka on Suomen vapaakirkossa kirkkokunnanjohtaja. Vapaakirkko sai kuulla "kunniansa" Petri Paavolalta. Kristinuskon pääjuuri eli katolinen kirkko on Petrin mukaan antikristuksen hallitsema. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispa Tapio Luoma sekä Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen ottivat kantaa MOT-ohjelman sisältöön, jolloin Petri Paavola lyttäsi myös luterilaisuuden piispat - ovat rinnastettavissa valelääkäreihin.

Vuonna 2016 helluntailaisvaikuttaja Mauno Mattila julkaisi TV7:aa arvostelevan videonsa, jonka jälkeen TV7 teki Mauno Mattilaa kritisoivan keskusteluohjelmajakson. Osapuolet syyttivät toisiaan - puhuvat riivaajahenkien kautta kummatkin. Petri Paavola heitti oman lusikan soppaan ja lähti puolustamaan ystäväänsä Mauno Mattilaa ja jälleen puhuttiin riivaajahengistä, jotka ovat vallanneet TV7:n. Tämä kuvio sai jännän käänteen syksyllä 2020, kun Mauno Mattila julkaisi videon (alkaa kohdasta, jossa puhutaan Paavolasta), jolla sanoo suoraan, että Petri Paavola on eksynyt pahuuden puolelle, Paavolaa tulisi jopa välttää, koska ei ole tehnyt parannusta. Petri Paavola on ollut vuosia oman tien kulkija, mutta viime aikaiset jutut menee yli hänen tutuillaankin.

Suomen hallitus on osittain antikristillinen, koska ns. homolait. Luterilainen kirkko on antikristuksen vallassa, koska naispapit sekä moni pappi on valmis vihkimään samaa sukupuolta olevia. Yhdistyneet kansakunnat (YK) se onkin suuri pahuus, koska se on alusta, jolle rakennetaan uusi maailmanjärjestys. Maailman terveysjärjestö (WHO) on myös pahuutta, koska tekee kuin eliittiryhmä (johon kuuluu mm. Bill Gates) käskee. Jopa Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) saa osansa Petri Paavolan vihasta, kosta WHO sanelee STM:lle käskyjä. Kaikki, talous, tiede ja uskonto on pahuuden vallassa.

Petri Paavola voi olla ainakin osittain oikeassa. Raamatun mukaan Saatanalla on ollut jo vuosituhansia lupa koetella ihmisen uskoa Jumalaan, mutta Saatanalla ei ole lupaa suoraan surmata ihmisiä, vaikka ehkä voisi tehdä niin sormia napsauttamalla. Saatanaa ei heitetty heti alas Taivaasta, vasta ehkä Jeesuksen kuolema oli viimeinen ajankohta (luterilainen käsitys), jolloin Saatanan pääsy Jumalan eteen estettiin ja alkoi raivoisasti eksyttää ihmisiä, tietäen, että sen aika on vähissä. Saatana on siis hallinnut maata ainakin noin 2000 vuotta.

Huom. Kalevi Riikonen viittaa Luciferiin termillä hairahtanut enkeli (videon kohta, jossa puhutaan enkelien kapinasta).

Otteita Petri Paavolan tekstistä:
Martti Ojareksen ongelma on se ettei hän kestä oikeata ja Raamatullista koettelemista, ja näyttää siltä ettei hänelle tule edes mieleen, että hän voisi olla jossakin asiassa väärässä ja että kaikki minkä hän tekee on aina sataprosenttisesti Jumalasta.

Ojares näkee kaiken saatanan raivona häntä vastaan myös asiallisen ojennuksen ja sävyisän kehotuksen parannukseen.

Martti Ojares on TV7:n perustaja.

Tuo Petri Paavolan kuvaus Ojareksesta kyllä sopii häneen itseensäkin hyvin. Paavolalla on melkein kuin Jumaluuskompleksi ja on tekopyhä. Se mitä hän sanoo ja ilmoittaa, on totta. Tekstien alussa sanoo ettei hän pahalla kirjoita, mutta Herra käskee ilmoittaa oman mielipiteen ja sitten tuuttaa tulemaan. Videoiden alussa sama juttu.

Petri Paavolan videoiden aloituspuhe:
Tää aihe tulee olemaan sellainen, että monet jumalattomat ihmiset, uskovaiset, uskovaiset lääkärit ja tiedemiehet ei usko sitä mitä he kuulee nyt - ei usko sitä ollenkaan. Tää puhe, jonka puhun, voidaan poistaa YouTubesta ja sitä vastaan voidaan nousta monilla tavoilla. Tää pyritään täysin todistamaan valheelliseksi puheeksi, mutta Herra armahtakoon sitä, että me pysymme kumminkin totuudessa, vaikka meille sanotaan, että me valehtelemme, vaikka me haluamme pysyä totuudessa.

Petri Paavola siis julistaa aina totta, hän on aina oikeassa - omasta mielestään. Minuakin kai hallitsee riivaajahenki, kun näin muotoilin asian.

Kun netin keskustelufoorumeita pöyhäsee vähän syvemmältä, niin huomaa, että Petri Paavolan Raamatun tulkintoja on kyseenalaistettu jo vuosien ajan. Varsinkin helluntailaisten keskuudessa on puhuttu Paavolan tulkinnoista. Petri on varmaan sitten jotenkin lähellä helluntailaisia, että niissä piireissä puhuttaa oudot tulkinnat. Onhan Mauno Mattilakin helluntailaispiireistä.

Ehkä huvittavin kommentti keskustelufoorumien uumenissa oli, kun Petri Paavolaa verrattiin Juhan af Granniin. En kyllä rinnastaisi Paavolaa Juhan af Granniin, vaikka Juhan on myös puhunut, että yhteiskunta siirtyy myöhäis-orwellilaiseen järjestelmään, jossa ihmiset implantoidaan poliittisen kontrollin takia mikrosiruilla, joiden avulla heitä voidaan salakuunnella ja jäljittää. Itse rinnastaisin Petri Paavolan Päivi Räsäseen (KD), jolla on välillä painavia mielipiteitä. Räsänen on konservatiivinen ja Petri Paavola on ääriuskovainen tai äärikarismaattinen, kuten ehkä Petri itse muotoilisi ilmaisun.

Juhan af Grannin ja Rauni-Leena "Roni" Luukanen-Kilden laittaisin samalle viivalle. MOT-ohjelma ei huomannut mainita Raunia, vaikka hänelläkin oli samanlaisia ajatuksia rokotteista - ovat vaarallisia. Rauni vaihtoi todellisuuden tasoa vuonna 2015, hän oli monessa mukana. 1990-luvulla hän alkoi enemmänkin puhua yliluonnollisista asioista, mutta ikävä kyllä, silloin hänet kuin jätettiin yksin, paitsi Juhan af Grann kulki samoja latuja. Ehkä Esko Valtaojan suuria virheitä on ollut epäillä Raunin mielenterveyttä. Mikäli Rauni olisi ollut ns. mielenvikainen, niin silloin kyllä moni muukin.

Vuonna 1992 (noin 23 min video) Rauni jo puhui asioista, joista harva tajusi, että mistä puhutaan. Vuonna 1999 Rauni-Leena Luukanen-Kilde kohtasi Linus Torvaldsin ja syntyi legendaarinen keskustelu mikrosiruista (noin 4 min video):
"Linus: Mä en pysty puhumaan siitä mitä Transmeta (Linusin työpaikka) tekee".

Vuonna 2009 Rauni sai uutta tuulta (noin 7 min video) purjeisiinsa, kun ilmestyi sikainfluenssapandemia. Rauni kertoili silloin jo näitä samoja juttuja eli tauti on huijausta, rokote on vaarallinen, halutaan vähentää väestöä ja lääkeyhtiöt keräävät voitot sekä WHO huijasi. Vuonna 1976 oli jo ensimmäinen yritys, mutta joku mokasi jotain.

Kolme vuotta ennen kuolemaansa, vuonna 2012 Rauni täytti luentosaleja ja kertoili mikrosiruista (noin 14 min video), sikainfluenssasta, varoitti (noin 74 min video) ottamasta rokotteita ja YK:n agenda 21 taidettiin myös mainita - puhui myös muustakin.

Koronarokote pohjautuu abortoitujen sikiöiden soluihin ja se on moraalinen ongelma katolilaisille - ehkä muillekin.

2020 joulukuun alussa Venäjä aloitti koronan massarokotukset keskeneräisellä rokotteella. Lääkäreille suunnattu sosiaalisen median sivusto Doktor na Rabote kysyi Venäjän lääketieteen asiantuntijoilta syyskuussa mielipidettä rokotteesta, vain 24 % sanoi olevansa kiinnostunut ottamaan sen. 55 % vastaajista tyrmäsi rokotteen. Venäjän kansalaisista vain 36 % luottaa Sputnik V -rokotetteeseen. Venäläiset tutkijat arvostelevat rokotteen kehittämisprosessia "poliittiseksi" ja "naurettavaksi". Venäjä halusi olla suuri ja mahtava eli ensimmäinen, jolla on koronarokote - pelkkää politiikkaa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti jo kuukausia sitten, että Sputnik V on "maailman ensimmäinen hyväksytty koronarokote". Putin ei kylläkään ota itse rokotetta kovin äkkiä, vaan hän pakeni koronaa Moskovasta Sotsiin ja kansaa huijattiin lavasteilla - näin Venäjällä.

YHTEENVETOA
Suomessa koronarokotteeseen kohdistuva epävarmuus johtuu osin vuosien 2009-2010 sikainfluenssapandemiasta, Pandemrix-rokote aiheutti narkolepsiaa (nukahtelusairaus). Yhdysvalloissa koronapandemia kasvatti QAnonin tunnettavuutta ja suosiota - lisäsi salaliittoteorioita. Donald Trumpin kannattajien (republikaanien) joukossa salaliittoihin uskovia on enemmän kuin demokraattien joukossa. Noin puolet yhdysvaltalaisista uskoo johonkin salaliittoteoriaan. Viimeisen vuoden aikana Bill Gatesiin liittyvät teoriat ovat saaneet hyvin jalansijaa myös muuallakin maailmassa. Uudesta maailmanjärjestyksestä ja illuminatista on puhuttu vuosikaudet.

Vuoden 2012 maailmanloppubuumin jälkeen oli hiukan hiljaisempaa, keskusteltiin kyllä hopeavedestä. Vuonna 2012 Rauni-Leena Luukanen-Kilde luennoi vielä sikainfluenssan taustoista ja rokotteeseen liittyvistä vaaraoista. Rauni olisi varmasti ollut vuonna 2020 hyvin äänessä, jos olisi ollut vielä tässä todellisuusdessa. Rauni kertoili usein olleensa julkisessa tai salaisessa tilaisuudessa, joissa on keskusteltu enemmän tai vähemmän outoja asioita. Minun on vaikea ottaa selvää, että onko hän ollut niissä, mutta uskon niin.

Jo vuonna 1992 Rauni-Leena Luukanen-Kilde kuvaili Jumalaa hyvin samoin kuin minä kuvailisin. Jumala ei ole ainakaan vanha partainen valkoihoinen mies. Jumala on kaikkialla vaikuttavaa energiaa, Jumala on Rakkaus.

Esko Valtaoja epäili Rauni-Leena Luukanen-Kilden mielenterveyttä. Mikäli mielenterveyden rajat olisivat olleet normaalia oudommat puheet salaliittoteorioista vuonna 2020, niin aika moni tunnettukin henkilö olisi ollut mielenterveysongelmallinen vuonna 2020. Rauni-Leena Luukanen-Kilde oli kouluttautunut henkilö, niin on myös TV-persoona ja hyvinvointivalmentaja Kirsi Salo, joka vuonna 2020 epäili enemmän tai vähemmän koronaviruspandemiaa. Koulutustausta ei siis aina vaikuta, mihin henkilö uskoo.

1990-luvulla ja pitkälle 2000-luvun alussa Raunille ja Juhan af Grannille lähinnä naureskeltiin ja annettiin puhua pienille piireille hölynpölyjuttujaan. Tilanne on selvästi muuttunut 2020-luvulle tultaessa, moni tunnettukin henkilö puhuu ääneen ja päivänvalossa salaliittoteorioista - MOT-ohjelmakin päätti pureutua aiheeseen.

Tehdessäni taustatyötä, hieman yllätyin, kuinka vahvasti uskonnollisissakin piireissä on otettu esiin Bill Gates. Toinen yllätys oli, että uskonnollisten piirien kulisseissa käydään "pyhää sotaa" ristiin ja rastiin - ainakin vapaakristillisten suuntauksien välillä. Olisi voinut luulla, että luterilainen kirkko tukee TV7:ää, mutta huomasinkin, että TV7:n taustat on jotkut muut kuin luterilaiset. Muistaakseni TV7 ei saanut luterilaiselta kirkolta kuin kahvin ja pullan. TV7 on jotenkin kallellaan vapaakristillisyyteen ja Israeliin.

Huom. Suomen evankelis-luterilainen kirkko ei tue Suomen kristillisdemokraattejakaan (KD).

Hieman erikoista on, että TV7 sortuu levittämään QAnon-pohjaisia salaliittoteorioita, jotka kantautuvat heidän tietoonsa nigerialaiselta miljonääripastorilta, joka on huomannut, että se aihepiiri myy.

Lue myös: Ikuinen ja turha väittely -kirjoitus.

Katselin 85 minuuttia TV7:n Rakkauden kosketus -ohjelmaa, välillä oli vastenmielistä katsoa. Paatoksellinen puhe, hurmoshenkiset rukouspätkät (avoimin kämmenin ja kädet koholla) ja kielilläpuhuminen (sedeke, sedeke, sedeke...) olivat minulle vähän liikaa. Tietokirjailija Petteri Järvinen oli huolissaan rukouspyynnöistä, joita haavoittuvaiset ihmiset kirjoittivat TV7:n Facebookiin omalla nimellä - tietosuojakysymys. Haavoittuvainen ihminen on myös usein hyvää kasvualustaa viljellä salaliittoteorioita.

Petri Paavola on äärikarismaattinen tapaus, hän tuomitsee lähes kaiken omilla Raamatun tulkinnoillaan. Paavolan tulkintoja ei sulata kaikki uskovaisetkaan ja luterilaisen kirkon arkkipiispakin on antanut ymmärtää ettei ne tulkinnat tule enää Jumalasta. Petri Paavola on aina oikeassa ja sanoi arkkipiispan olevan kuin valelääkäri eli ei mitään virkaa.

Petri Paavola kertoo, että Herra johdattaa häntä ja hän näkee jumalallisia näkyjä. Minäkin voisin sanoa, että olen tämänkin kirjoituksen kirjoittanut intuition avulla eli joku korkeampi voima on auttanut minua löytämään oikeita sanoja ja päätelmiä sekä löytämään aiheeseen liittyviä lähteitä. Mutta ehkä Paavola nyt ajattelee, että minä olen ollut yhteydessä riivaajahenkiin ja hän itse Herraan.

Petri Paavola tuomitsee myös joogan ja meditaation, koska Bill Gates harrastaa niitä. Tähänkin voisin sanoa, että minäkin meditoin ja saan uusia visioita sitä kautta. Illalla ennen nukahtamista saatan pohtia tätäkin kirjoitusta 15 min sängyssä, kun ympärillä on hiljaista, eikä ole muitakaan ärsykkeitä eli meditoin. Tosin joogaakin on monenlaista, siihen ei välttämättä liity mitään uskonnollista, vaan pelkkää kuntoilua. Suomessa ainakin jotkin joogayhteisöt pyrkii eroon näistä uusista salaliittoteorioista. Joogaajiakin on moneen lähtöön, joihinkin tarttuu jopa Bill Gates -teoriat. Rukouskin on eräänlainen meditaatio, ainakin, jos sen tekee rauhassa ja hiljaa mielessään.

Oli kyseessä sitten Kirsi Salo, Jyrki Pykäri, Petri Paavola tai TV7 ja lukuisat muut. Ne jokainen levittää samoja tarinoita, niillä he saavat näkyvyyttä.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) kyselytutkimuksen (syksyllä 2020) mukaan 64 % suomalaisista ottaisi koronarokotteen, jos se tulee saataville ja sitä suositellaan. Keväällä 2020 lukema oli 70 %. HS-gallup sai joulukuun alussa tulokseksi 56 %. Paremmin kuin Venäjällä.

Suomi sai ensimmäiset rokotteet vuoden 2020 joulukuun lopulla. EU ja Maailman terveysjärjestö (WHO) valmistelevat parhaillaan sähköistä kansainvälistä rokotuskorttia. Espanjassa maan terveysviranomaiset kertovat perustavansa rekisterin kansalaisista, jotka kieltäytyvät ottamasta tarjottua koronarokotetta - onko tämä se pedon merkki, jolla hallitaan?

Koronarokote, uhka vai mahdollisuus?

Vanha sanonta:
Helvettiin johtava tie on päällystetty hyvillä aikomuksilla.

Lue myös:
Koronarokotteet - uhka vai mahdollisuus?
Koronapassi ja deltavariantti
Trump- ja Biden-aikalinjat

56 kommenttia:

 1. Kirsi Salo
  Näin ekan kerran heikoin lenkissä ja aika pelottava oli.

  Trumppaus: Korona on kiinalainen ja häviää itsekseen minä lähden golffaamaan! Ja kansaa huijataan! (Perinteistä poiketen Trumpppaus vie läpi ennätysmäärän kuolemantuomioita)
  Putin lähtee Sotsiin ja sanoo zdravstvuyte! Ja kansaa huijataan!
  Avaruusoliot siis ovat salaliittojen äiti.

  Kaveripiirissäni on salaliittoteorioihin uskovia jopa koronaa myöten.
  Yksi vaihtoehto on jos uskoo salaliittoteorioihin
  a) Älä usko QAnoniin, usko mieluummin kotimaiseen vaihtoehtoon
  kaiken takana on Kekkonen, joka ei ole kuollut vaan hologrammi, joka asuu luolassa Olkiluodon ydinvoimalan alla.
  b) Suomessa marjat jätetään tarkoituksella metsiin ravinnoksi salaiselle menninkäisarmeijalle.
  c) Jos ajattelet omilla aivoilla, tuntuuko Suomi sinusta sen muotoiselta, miten se kartoissa esitetään? Not!
  Suomen kohta maapallossa nyt ei ainakaan ole pyöreä, vaan aivan selvästi litteä. Paitsi Levi.
  d) Kirjoita näitä ajatuksia paperille ja laita niitä nastoilla kauppojen ilmoitustauluille.

  Samaan sarjaan henkiparantajat valotyöntekijät kivillä parantajat.
  En sano että ihan huuhaata kun on olemassa placeboakin.
  Jokaisella on oma uskomuksensa ja se hyvä, itse uskon moneenkin kuten uffoihin ja rukouksen voimaan.

  Sana "valotyöntekijä" tuo ensimmäiseksi mieleen maikkarin valomiehet.
  Jumala on kaikkialla, samoin kirkko, pienenä luin ja katselin lasten kuvaraamattua ja siitä tietty mieleen millainen on Jumala, Jeesus ja enkelit.
  Kävin myös pyhäkoulua ja liimasin Jeesusalustalle lampaita.
  Lampaat olimme me ja meitä paimensi Jeesus.
  Mitäs jos kaikki kuolleet parveilevat lähellämme kaikkialla, siis heidän sielut ja olemus, me emme näe emmekä tunne heitä, mutta harva näkee ja harvempi tuntee.

  Rokotteista huvittaa tuo pieniä robotteja.
  Kyllä isoveli valvoo, HSL valvoo, google vaklaa ja naapuri on alien.
  Kaikki tietää pedon merkin ja kerran mulla oli sääressä kuin kutosia paukamia, sanoinkin pedon merkki, no ei ole enää.

  Olen ottanut kaikki rokotteet mitä saanut sen lisäksi muutamia vuosia influenssarokotteen, ja siihen loppui joka vuotinen A- tai B-viruksen juhlinta. Olen myös joutunut reissujen takia ottamaan rokotteita. Läheiseni ei ota edes influenssarokotetta kun on aina sairastunut siitä..
  Ainoastaan tuo koronarokote pistää miettimään jonkinverran.

  Espanjantautiin kuoli vuosina 1918–1920 yhteensä arviolta noin 20 000 suomalaista. Espanjantauti teki neljä aaltoa, koronakarttaa katsellessa on menossa toinen aalto...korotsu mutaatiotuu luonnollisesti matkan varrella.

  -Rokotteissa on antibiootteja, kortisonia, fenolia, lipeää, bariumia, asetonia, soijaa, lateksia etc. sekä eläinten ja ihmisten kudosjäämiä ja DNA:ta, joiden alkuperä voi olla apinan munuaiset, koiran munuaiset, hiiren aivot, kananpojan alkio ja munuainen, vasikan sikiö, lehmän sydän, kanin aivot, usean eläimen veri, kuolleen naudan seerumi sekä ihmisperäisistä abortoidut sikiöt, sikiön ja poikavauvan esinahka, keuhkokudos, munuaiskudos, silmän verkkokalvo ja ihmisen syöpäkudos. (Rokotteet ja vaiettu tieto)

  Pentuna vietiin vesirokkokaverin luokse leikkimään ja siis hakemaan vesirokko.
  Kun melkein kaikki ihmiset ovat moneen kertaan rokotettuja, epidemiat puhkeavat lähes 100%:sesti rokotettujen keskuudessa. WHO arvioi että 85 % maailman koko väestöstä on saanut 3 x hinkuyskärokotteen, ja hinkuyskäepidemioita on kaikkialla vuosittain, ja tartuttaja toimii rokotettu persoona ja sairastunut on rokotettu.
  Lehdestä lukee poliotapaus, siis vuonna 2020-
  Kuukkeli kertoo "Rokotekampanja toteutettiin sokeripalan avulla annetulla elävää virusta sisältävällä rokotteella 10.2. – 15.3.1985 välisenä aikana ja sen sai noin 95 prosenttia."

  Kokisin korotsurokotteen olevan mahdollisuus.
  Tuo rekkari vastarannankiiskeille on jonkun aivopieru, vai että pedon merkki.

  C- Jumala antaa meille jokaiselle oman laulumme

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan tuon vuoden 1985 sokeripalan, kävin ottamassa sen. Olin kyllä sen ikäinen etten tajunnut, että mistä on kyse. Vanhemmat vain sanoi, että mennään syömään sokeripala. Lähiseudun ihmiset meni illalla koululle ja sai sokeripalan, johon hoitaja laittoi jotain ainetta. Sitten vain sokeripala suuhun ja se oli siinä. Nyt selvisi, se oli siis poliorokote.

   Onko suomalainen salaliittoteoria: Mette Mannonen ei vanhene.

   Poista
 2. Tähän kiitokset uskomattomasti vaivaa nähty, avartava blogaus!
  Heh mulla on yksi kamu joka on lääpällään Metteen, Meten ikää on somessa kummasteltu, toiset vanhenee nopeaan, toiset ei koskaan, kuten ei murhakaan.
  Ei ole salaliittoteoriaa ehkä geenilottoa?
  Joonas Nordman on salaliittoteoriaa!

  Voin kuvitella miten ihmiskäärme matailee sokeripalan syöntiin.
  Eikös sama systeemi voisi toimia koronasokeripalana, tuosta mieleen sikuri, oli pakko kuukkeloida mikä sikuri on, sota-ajan kaffekorvike, ilmankos olen jossain ohjelmassa kuullut ko sanan, vaikka sikuri toikin sokerin mieleen.
  Mahtoi olla sikurikaffe karvasta.

  C- Rahalla voi ostaa kyllä kelpo koiran,
  mutta ei sen hännän heilutusta
  – Josh Billings

  VastaaPoista
 3. Wisconsinissa satoja koronarokotteita tuhonnut farmaseutti uskoi salaliittoteorioihin.

  Puoluesihteeri ojensi maahanmuuttajalähiöön koronakuolemia toivonutta PS-pomoa:
  "Nyt järki käteen siellä Turussakin"

  Suomalaisten rokottaminen voi kestää loppuvuoteen.

  VastaaPoista
 4. Koronaviruksesta leviää Etelä-Afrikassa ja Brasiliassa mutaatio, joka on herättänyt tutkijoiden huolen rokotteen toimivuudesta.

  VastaaPoista
 5. Iranin korkein johtaja Ali Khamenei on asettanut amerikkalaiset ja brittiläiset rokotteet tuontikieltoon. Khamenei väitti tviitissään yhdysvaltalaisten, brittiläisten ja ranskalaisten koronarokotteiden olevan epäluotettavia. Tviitissään hän pitää mahdollisena, että Yhdysvallat ja Britannia haluaisivat saastuttaa muita kansoja rokotteillaan.

  VastaaPoista
 6. Vuonna 2016 uutisoitiin ettei Suomea ole olemassa. Sama salaliittoteoria elää vielä vuonna 2021.

  VastaaPoista
 7. Moni koronarokote on vielä mysteeri, eikä haitoistakaan kerrota.

  VastaaPoista
 8. Saksalaislehdet: Toimitusvaikeuksien kanssa painiskelevan AstraZenecan koronarokote ei juuri toimi yli 65-vuotiaille.

  EU maksoi AstraZenecan rokotteesta etukäteen, rokotteiden pelätään päätyneen muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AstraZenecan toimitusjohtaja lehdille: Yhtiö ei sitoutunut toimittamaan EU:lle tiettyä määrää rokotteita tiettyyn aikaan, vaan tekemään parhaansa.

   AstraZenecan toimitusjohtaja tienasi vuonna 2019 palkkaa 18,5 miljoonaa dollaria.

   Yhdysvaltojen presidentti tienaa vuodessa 400 000 dollaria. Suomen presidentti saa puhtaana käteen vuodessa 126 000 euroa. Suomessa pääministeri saa enemmän kuin presidentti. Sanna Marinin peruspalkka on noin 161 000 euroa vuodessa, miinus verot.

   Poista
  2. Etelä-Afrikka laittaa Astra Zenecan rokotteen käyttöönoton jäihin – heikko teho säikäytti.

   Poista
 9. Sensuroimattomassa Päivärinnassa pureudutaan koronarokotteiden turvallisuuteen. Vastauksia kysymyksiin antavat rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet ja lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen.

  VastaaPoista
 10. Koronaviruksen brittivariantti on mutatoitunut uudelleen – voi olla rokotuksille vastustuskykyisempi.

  VastaaPoista
 11. Onko kuparimaskista enemmän hyötyä kuin muista hengityssuojaimista? VTT:n asiantuntija vastaa väitteisiin.

  VastaaPoista
 12. Koronavirustartunta saattaa heikentää miesten hedelmällisyyttä.

  VastaaPoista
 13. We see the end of time.
  Ystäväni briteistä kertoi miten kaikkialla on lockdown saa vain ulkoilla ja käydä kaupassa, pyörii eikä pääse eteenpäin, kuulema sata kertaa pahempi kuin Suomessa.
  Ajan kysymys kun mutatoitunut tiutau kulkeutuu tosissaan lintukotoon, niittaa sairaat ja muutoin heikot.
  Korotsu heikentää varmasti kaikkea kaikessa, ja muuttaa kaikkea kaikessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos korona ei tapa meitä kaikkia, niin sitten lopulta estää ihmisen lisääntymisen. Voiko tämä olla jonkun katala juoni?

   Poista
 14. Voi Luoja!
  Ihmettelen tuota miten mamut pelkääkin, toki on paljon niitä jotka ei ota korotsurokotetta.
  Parempi olisi jos olisi pakko ottaa rokote?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakosta ei hyvää seuraa.

   Korotsu... sanoisi oululainen kun... heh...

   Poista
 15. Korona on saanut salaliittoteoriat kukoistamaan.

  VastaaPoista
 16. Yle selvitti: Näin rokotevastaisuudella kerätään rahaa Suomessa.

  Tuttuja nimiä vilahtelee jutussa, Yazka Lovesta tehty jutun keulahahmo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylen selvitys jatkuu. Sairaanhoitaja kehottaa välttämään koronarokotetta ja kauppaa omaa kurssiaan.

   Poista
  2. Disinformaatio koronarokotteista nostaa päätään, mutta Supon mukaan järjestelmällistä kampanjointia ei ole havaittu.

   Poista
 17. Koronavilkun hyödyllisyydestä tartuntojen leviämisen pysäyttämisessä on vähän näyttöä.

  VastaaPoista
 18. CNN: Donald ja Melania Trump saivat koronarokotteen tammikuussa.

  VastaaPoista
 19. Tanska, Norja ja Islanti keskeyttävät Astra Zeneca -rokotukset epäiltyjen sivuvaikutusten tutkimiseksi, Suomessa käynnistetty haittavaikutusten selvitykset.

  Fimea: Astra Zenecan rokotteen ja veritulpan yhteydestä ei viitteitä, rokoteohjelma voi jatkua ennallaan.

  USA:ssa valmistetut miljoonat Astra Zenecan rokoteannokset odottavat käyttölupaa varastossa – Bidenin hallinto ei salli lähettämistä EU:lle.

  Aika sekavaa menoa, kun näitä juttuja seuraa, niin ei oikein vakuuta. Jos rokotteista on pulaa, niin nehän piikittää mitä on saatavilla. Jos saatavilla olevat kielletään, niin se on huonoa mainosta.

  Ruoka puuttuu valtion varmuusvarastoista – viranomaiset olettavat kansalaisten hankkivan itse elintarvikkeita häiriötilanteita varten.

  Suomi on koronan kolmannessa aallossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AlfaStudio - Koronarokotteet

   Ohjelmassa on osuus, jossa Aalto-yliopiston tuotantotalouden professori Paul Lillrank puhuu ylikuolleisuustilastoista. Tilastojen mukaan koronaan ei ole kuollut normaalia enemmän ihmisiä, kun vertaa edellisiin vuosiin.

   Toisaalta, meidän on mahdoton tietää, että mikä olisi tilanne, jos mitään rajoituksia jne. ei olisi ollut. Olisiko silloin koronaan kuollut enemmän ihmisiä.

   Poista
  2. Veritulppapelko vaivaa Astra Zenecan rokotetta: nyt myös Hollanti ja Irlanti keskeyttivät jakelun.

   Poista
  3. Veritulppaan sairastuu vuosittain 5500-11000 suomalaista ja rokotehaittailmoituksia on yhdeksän.

   Suomessa Astra Zenecan rokotteen saaneilla odotettua vähemmän veritulppia.

   Poista
  4. Astra Zenecan rokote on turvallinen. Euroopan lääkevirasto EMA:n mukaan rokotteen hyödyt voittavat sen riskit.

   Poista
 20. Lääkäri väittää sosiaalisessa mediassa, että koronavirusrokotteet aiheuttavat riskin syöpäsairauksille.

  Mieliala voi vaikuttaa myös koronarokotuksen tehoon – positiivisuus voi vahvistaa immuniteettia.

  VastaaPoista
 21. Nettivideoilla ja kuvissa on nähty maskeissa jotain liikkuvaa. Tutkijan näkemys on, että ne ovat tekstiilikuituja.

  Valtaosa verkon rokotehuuhaasta on lähtöisin 12 ihmiseltä.

  VastaaPoista
 22. Yhdysvaltojen tautikeskus:
  Todennäköisyys koronaviruksen tarttumiseen pintojen välityksellä on alle 1:10 000.

  VastaaPoista
 23. Korotsu huuhaa, ainakin yksi yllättävä hahmo on salaliittoteorioiden isä.
  Ottaako vai eikö ota, se tuntuu pulmalta..Otatko sinä vai joko sut on rokotettu?
  Itse saan rokotteen ensi viikolla, kun vähän pakko.

  No elän uskomuksessa että mulla on immuniteetti, toki toimin rajoitusten mukaan, suren toki tätä musertavaa tilannetta kun ajoin messukeskuksen ohi, ajattelin miten niidenkin käy, olen ollut venenäyttelyssä, lemmikki- ja tiesmitä kukkaishommelia.
  Muusikot ja keikat, festarit...Spotissakin on että Tee lahjoitus, rahaa ei ohjaudu Spotifylle.
  Joukkoliikenteessä on maskipakko. Matkustajamääriä rajoitetaan 27.3.-25.4.2021. Siispä bussi voi viheltää ohikin.
  Kaikkialla pidä kaksi metriä väliä, desipullo taskussa, ymmärrän että joitain ahdistaa pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. THL:n sivuilla lukee mm.
   Voiko työnantaja velvoittaa ottamaan koronarokotteen tietyissä työtehtävissä?

   Rokotus on vapaaehtoinen ja maksuton kaikille, myös terveydenhuollon henkilöstölle. Koronavirusrokotuksiin ei sovelleta tartuntatautilain pykälää 48.


   Se on siis vapaaehtoinen kaikille, mutta eihän se käytänössä niin mene. Suunnittelevat rokotepassia, jolla voisi rajata liikkumista eli siinä meni se vapaaehtoisuus.

   Uusin keksintö on kuvata silmät, joka olisi koronatesti - 95 % luotettavuus. En ihan heti lähtisi tuohonkaan, sama kuin kaikilta kerättäisiin sormenjäljet ja DNA. Silmästä ihminen voidaan myös yksilöidä. Näitä kerättyjä tietoja voidaan jatkossa käyttää ties mihin.

   Nämä uudet rokotteet tehtiin muutamassa hetkessä, kun normaalisti kehittelyyn menee vuosia. Jopa Ylekin on uutisoinut, että Modernan rokote kehitettiin kahdessa päivässä ja testattiin 11 kuukautta.

   Pfizerin rokote lanseerattiin hätätilan nojalla, testit jäi vähän mihin jäi - vaikutukset näkyy 2 kuukaudessa jne.

   Astra Zenecaa ei anneta alle 65-vuotiaille ja moni maa on lopettanut Zenecan antamisen. Suomi on tilannut 3,7 miljoonaa annosta Zenecaa, mutta ihmiset ei enää halua sitä.

   (Astra Zeneca tunnetaan nykyään nimellä Vaxzevria - hämärtää huonoa mainetta)

   Rokoteannosväliä pidennettiin, koska muuten tahti olisi hidastunut liikaa ja muutenkin on vähän nihkeää saada tarpeeksi rokotteita. On myös pohdittu, että voiko toisen rokoteannoksen saada eri rokotevalmisteella, jos esim. Zenacaa ei saa antaakaan, mutta on jo saanut ensimmäisen annoksen. Tämähän on jo aika arpomispeliä, tuntuu, että sääntöjä muutellaan aivan sen mukaan miten rokotteita on saatavilla. Kuten vuosi sitten vielä maskit oli aivan turhia, koska niitä ei vain ollut riittävästi - eivät voineet suositella. Kummasti syksyllä ääni muuttui kellossa ja maskeista tuli vahva suositus.

   Rokotteet on enemmän tai vähemmän vähissä tai muuten huonossa valossa. Venäjän Sputnik-rokote on seuraava mitä Suomi yrittää saada. Venäjällä ei tosin Sputnik ole kovin suosiossa ja Putin otti huhujen mukaan jonkun muun (paremman) rokotteen.

   Jatkuu...

   Poista
  2. Koronatilastointiinkin liittyy outouksia. Kausi-influenssa on kadonnut. Koronatilastoihin päätyy vähän muutakin kuin koronat.

   Minulle ei ole tullut vielä rokoteaikaa, mutta jos itse saan päättää, niin en aio osallistua tähän ihmiskokeeseen, johon liittyy niin paljon outoja epäkohtia. Rokotteet valmistettu muutamissa päivissä ja niiden testaaminen tapahtuu nyt parhaillaan, kun ihmisiä rokotetaan ja katsotaan, että miten käy.

   Maskia pidän kaupoissa jne. jotta muilla olisi levollisempi olo minun vieressä. Tosin 90 % ihmisistä käyttää väärin maskia, jos tarkkoja ollaan. Oikeaoppisesti maskia on melkein mahdoton käyttää. Ihmisille riittää se placebo, että käyttävät maskia. Välttelen kyllä kauppaan menoa turhaan, sekin auttaa muita kaupassa olevia - mitä vähemmän ihmisiä kaupassa, niin sen parempi. Pesen käsiä normaalia enemmän, mutta usein liian myöhään, jos tarkkoja ollaan, varmasti olen jo ehtinyt koskea kädellä naamaa jne.

   Positiivinen mieliala ja ulkoilu estää koronaa (D-vitamiini). Tutkimuksia löytyy joka lähtöön ja jokaiselle.

   Poista
 24. On totta että tuntuu juosten kustu-hommana korotsurokotteet.
  Jos 100 vuotta sitten riehui espanjalainen jossa samanlaisia oireita.
  Jos virukset nukkuu 100 vuotta ja herää kuin Ruusunen unesta.
  Lehdessä oli kuva 100v takaisesta espanjantaudissa olevia potilaita, miehet makasi lavereilla vieri vieressä viltti peittona, sairaalassa oli alkeellisia maskeja lääkäreillä. Ja nyt kaiken maailman letkut ja laitteet sekä jopa yksityishuoneita.

  "Yleensä koronavirusrokote kannattaa antaa noin 6 kuukautta sairastetun koronavirustaudin jälkeen."

  Jos olen sairastanut tuon eli silloin ku olin 7 viikkoa kovin kipeänä.
  Ei täyty tuo 6 kk. Vasta kesällä. Ja kun ne väittää mitä rokote sisältää pian kuule se skannaa pöksysi ja ilmoittaa kokosi.

  Hmm kun luin tota rokotteen haittavaikutuksia kuume/väsymys/vilunväristykset/voimattomuus ja lihaskipu/yskä ja pahoinvointi/ripsa/oksentelu sekä silmien tai silmäsärky, valonarkuus. Alentunut ruokahalu. Siinä kuvaus millaisessa taudissa olinkin.
  Luin tuosta vapaaehtoisuudesta ja miten huonosti osa ihmisistä käyttäytyy rokotuspaikassa, jos rokottaja on muunmaalainen saatetaan sanoa että pyydätkö apua allahilta, tai haluan oikean terkkarin pistämään.
  Miksi oi miksi?!

  Maskeista sen verran että jossain oli että jotkut luulee maskeissa luikertaa matoja, kun jollain kuidut liikkuu (pitäähä sitä hengittää)
  Olen nähnyt maskeja jotka ovat nenän alla, miksi ei ota kokonaan pois.
  Jos on esim astmaattinen ja herkkäihoisuutta niin tarvitseeko todistusta asiasta tai ripustaa kaulaan kyltti olen vapautunut maskeista.

  Katsoin eilen jtn ohjelmaa intiasta, voi luojanlykky sitä ihmisruuhkaa.
  1,366 miljardia (2019) ihmistä ihan pian tai on jo ylittänyt Kiinan!
  Suomen väkiluku 5,518 miljoonaa (2019) tanskalaisia on 5,806 miljoonaa(2019) Tanska on pieni maa!

  Kuin jäänne vaikkapa Ruotsista kuten Norjakin. Menetimme sodissa palan Suomea(Karjala)
  Kun en ollut vielä edes pilkkeenä niin the Lost oli venäjän silloin N euvostoliitto hallinnassa ja mitä historiaa lukenut niin lähellä Porkkalassa junassa oli tunnelmaa
  piti peittää ikkunat junassa ettei ihmiset näe mitä ne neukut touhuu.

  Lähialueella on paljon raunioita ja vanha leipomokin raatona.
  Pikkusaarissakin kuten eräs oli pelkät betoniportaat jäljellä.
  En kykene ajattelemaankaan millaista olisi ollut silloin.
  Kun olin lapsi mentiin kallion sisälle luolaan(hälytysharjoitus) oli sekin pelottavaa tarpeeksi. Muistini lokeroista on hävinnyt mikä merkitys sillä luolalla oikein loppujen lopuksi olikaan. Juu ei edes kuukkeli tiennyt asiasta mitään, varmaan olikin X-filesii ja FBI miehii.
  Alueella the Lost siis on yhä osia neukkujen rakentamisii.

  "Venäjällä kuolleita oli 357 000, mikä oli 137 000 vähemmän kuin vuonna 2006. Venäjän talousministeriö toivoo, että vuodeksi 2020 Venäjän väestömäärä pysähtyisi 138–139 miljoonaan, ja saavuttaisi nykyisen tasonsa uudelleen vuoteen 2025 mennessä nostaen myös keskimääräisen eliniänodotteen 75 vuoteen." Venäjä on iso maa.

  Surettaa Ukrainan ja Venäjän rajalla pelätään suursotaa. Venäjä on tuonut rajalleen kymmeniätuhansia sotilaita ja äänenpainot ovat kiristyneet entisestään esim. Zolotessa pitää varoa viuhuvia luoteja pakenealla kellarii eikä uskalleta puhua ääneen Putinista.

  Putinilla on erikoinen maine, väkivahva karhunkaatajasta aina diktaattoriin, eikös hän säätänyt uuden lain että saa olla vielä 20v pressana?
  Mites olin uskossa että Putin otti Sputnikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylekin on uutisoinut maskimadoista ja netistä löytyy niistä videoitakin, mutta vaikea sanoa, että mistä niistä on kyse. Parhaimmissa videoissa maskin sisältä löytyy kunnon toukkia.

   Jos on joku terveyssyihin liittyvä seikka, miksi ei pidä maskia, niin se on ikävää, jos se täytyy jotenkin todistaa julkisesti. Tai sitten ulkopuoliset rupeaa huutelemaan ikäviä, tietämättä syitä.

   Poista
  2. Tämän videon noin 52 min kohdalla alkaa juttu kuitumadoista.

   Poista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kun ihmismassoja rajoitetaan, häät siirtyy, etc onko ihme jos ei ole influenssaa vain 33 tapausta.
   Jos tämä tilanne on se normaali arki, se sopii mulle. Maskipakkoa voisi jatkaa vaikka loppuvuosi.
   Typerää aloittaa että ravintolat saa olla auki kohta taas reagoidaan että hupsis taas paljon koronatapauksia.
   Vaikka ikävä olisi karaokea eli kärä åke. Kun briteissä avattiin pubit niin Boris harakanpesä Johnson iloitsi ja kertoi menevänsä heti olusille. Pubit ovat brittien toinen olohuone. Ja kello viiden tee on pyhää.

   Kaikille sopii positiivinen mieliala ja ulkoilu sekä säännöllinen elämä täynnä iloa ja onnea. Itse otan joka aamu vitamiinporeen, olen aiemmin talvisin käyttänyt D-vitamiinia.

   Ihmiskokeena, maybe. Ainakin meidän ostoshelveissä lukee että riskiryhmille kauppa on auki kello 8-9 saako sinne mennä ei riskiryhmäläinen?
   Entäs jos sanoo juu mulla on paha astma ja saan biologista lääkitystä täten vastustuskyky on kyykyssä?

   Poista
  2. Koronaan kuoli vuodessa noin 800 ihmistä, joka on suhteellisen vähän, kun vertaa esim. tupakkaan. Tupakan aiheuttamiin sairauksiin kuolee vuosittain noin 5000 ihmistä. Sydän- ja verisuonitauteihin kuolee enemmänkin.

   Mutta kaavassa on aukko, tilannetta on vaikea verrata, koska emme tiedä, kuinka paljon koronarajoitteet ovat vähentänyt koronakuolemia. Jos rajoitteita ei olisi ollut, niin kuinkahan paljon olisi ollut koronakuolemia.

   Talvella maskit on ainakin pers... jos on silmälasit, ei näe mitään.

   Poista
 26. Mä en usko kuitumatoihin näytti kyllä onkimadoilta..nyt on kyseessä salaliittoteoria!
  Googleen laittaa hauksi kuitumato se ei tunne semmosta vaan kääntyy putkimadoiksi, jotka elää pimeässä merten pohjassa.
  Kummallista että vain TokenTubesta löytyy maskimatoja.
  Eipä unohdeta makkaramatoa tai ruiskumatoa, kuulostaa suorastaan epäilyttäviltä!

  Maskimadot ja ajattelin juuri tilata pinkkejä maskeja.
  Entäs kangasmaskeja onko niissäkin matoja ei kai.
  Omistan muutamia kangasmaskia joita aina yhden käytön jälkeen tiputan kiehuvaan veteen.

  Ihan asiaa tuli uskon itsekin että kaikenlaisia myrkkyjä etc pahaa on ympärillämme.
  Huolettaa kaikki ympäristömyrkyt, jotka sairastuttaa ihmisiä.

  Eikös rillit huurru ilman maskiakin pakkasessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovalla pakkasella, kun menee ulkoa sisälle, niin lasit pamahtaa huuruun. Mutta maski ohjaa hengityksen suoraan lasiin, niin lasit huurtuu melkein milloin vain.

   Poista
 27. Youtube tarjoaa salaliittoteorioita ja Raamatun tulkintoja koronarokotteista tietoja hakeville suomalaisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle Spotlight: Pandemiankieltäjät

   Spotlight on Yle MOT:in sisarohjelma ja voisinpa sanoa, että Pandemiankieltäjät on jatko-osa MOT:in Meitä ette rokota -jaksolle.

   Pandemiankieltäjissä nähdään osin hieman outoa kerrontaa, sekoitetaan ulkomaalaista mielenosoituskuvaa suomalaiseen sisältöön - hieman voi johtaa harhaan joitakin. Sekä Venäjän trollit mainitaan.

   Poista
 28. Joo aion katsoa jossain välissä MOT:ia!
  Näin tänään korotsubussin, katsoin että omg rokotetaanko siellä, aikamoinen jono!
  Ei rokotettu vaan on se dösä ollut siinä pitempään, siellä testataan, vaivihkaa katselin niin lähes kaikki jonottajat olivat nee mustia, oli naista, miestä jopa lapsia.
  Miksi niin, missä soomalaiset olivat? Thuristeina ofc, ne jouda jonottamaan kun jaossa ei ollut ämpäreitä!

  VastaaPoista
 29. Koronatoimien ja -rokotusten vastainen liikehdintä on maailmanlaajuista. Suomessakin sitä esiintyy, mutta kuinka laajasti?

  VastaaPoista
 30. Nuorilla aikuisilla ikä ei vielä vaikuta hedelmällisyyteen. Tästä huolimatta yhä useammalla nuorella parilla on vaikeuksia tulla raskaaksi. Voiko se johtua kemikaaleista?

  VastaaPoista
 31. Tattadaa Kiina..Trumpan mukaan kiinalainen korotsu.
  Kiina raportoi piiitkästä aiga korotsukuolleista yli vuoteen.
  Virallisen tiedon mukaan kaksi ihmistä on kuollut korotsuun itäisessä Jilinin maakunnassa lähellä Pohjois-Korean ja Venäjän Primorskin alueen rajaa. Aiasta kertoo mm. the Guardian.
  Edellisistä korotsukuolemista kerrottiin Kiinassa viime vuoden tammikuussa. Uudet uhrit nostavat Kiinan korotsukuolemien yhteisluvun 4 638:aan.
  Waaat! Kiinan väkiluku 1,402 miljardia (2020)
  Nyt en jaksa oikein uskoa uutista.

  Korotsunkieltäjä korotsurokotekielteinen ystäväni sairastui korotsuun oli horkkakuumekin. Ennen tuota jos oli vähän pipi työnantaja pakotti testiin kaikki testit varmaan viis kertaa käynyt oli negoja.
  Paitsi tuo yksi, ei edes horkka saanut uskomaan korotsuun.
  Vaan puhuu normaalista influenssasta ja mahdollisista influenssakuolemista.
  Hän on Tokentuben kannattaja siellä on asiaa ja sanotaan typeriksi kaikkia rokotteenottajia, niissä on siru, jos sota syttyy Suomeen se siru aiheuttaa välittömän kuoleman..Viimeksi hän sanoi kun täyttää 70v posahtaa.

  Niin, en ole samaa mieltä ollenkaan, jos ajattelee olen aikas kyllästetty eri rokotteilla, korotsurokotteesta tuli tietty käsioireita ja lievää lämpöä.

  Onhan influenssat hautautuneet korotsu ja omikroniin taakse.
  Kun olin korotsussa erittäin pahoin jäi jokavuotineen influenssarokote väliin.
  Mutta ainuttakaan A-tai B-virusta en ole saanut viiteen vuoteen.
  Sitä ennen joka hiton vuosi joulu tai uV. Mutta se kaatoi vaakatasoon about viikoksi.
  En muista saaneeni jälkitauteja eikä lääkäreillä ollut maskeja.

  Kyllä ympäristö on saastuneempi kuin olimme lapsia, jatkuvat luonnontuhoamiset, ilmastonmuutos, saasteiden levittely. Säälittää tämänpäivän lapset, millainen on heidän tulevaisuus.

  VastaaPoista