keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Jaana Kavonius presidentiksi!

Suomen presidentinvaalit 2024

Vuonna 2021 kirjoittelin Jaana Kavoniuksesta. Nyt päätin mainostaa hänen pyrkimystä Suomen presidentiksi vuonna 2024.

Jaana Kavonius perusti Totuuspuolueen, joka sai 5 000 kannattajaa, jolloin se merkittiin puoluerekisteriin. Koska Totuuspuolue tuli varsinaiseksi puolueeksi 2023 eduskuntavaalien jälkeen, niin Jaana Kavoniuksen täytyy nyt kerätä ensin 20 000 kannattajaa, jotta voi ryhtyä presidenttiehdokkaaksi.

Totuuspuolueen nettisivuilla ja Jaana Kavoniuksen Facebookissa on linkki kannattajakorttiin sekä ohjeita sen täyttöön.

Jaana Kavonius presidentiksi!

P.S.
Lapualla Rasmus Takaluoman tapaus on hyvä esimerkki virkamafiasta.

14 kommenttia:

  1. Tuore tuuli tunkkaiseen pressapeliin, mutta itselläni on toinen ehdokas, vaan jos se mieli muuttuu kun niin paljon on vanhoja pieruja kynsinhampain kiinni kaikessa, ja rikollisten ja muiden rahatuhnureiden seassa kaipaa sellaista joka osaa hommansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä enemmän kisassa on ehdokkaita, niin sen mielenkiintoisempaa. Mika Aaltola soutaa ja huopaa, ilmoittaa syksyllä, onko kisassa mukana vai ei.

      Poista
  2. Totuuspuolueen puheenjohtajaa vastaan nostettu kovia syytteitä.

    Teoriassa tämä on hyvä juttu, nyt punnitaan Jaana Kavoniuksen jutut ja hän ehkä saa oikeudenkäynnissä tuoda julki kaikki omat todisteet. Mutta taitaa virkamafia voittaa, ainakin suurimmaksi osaksi.

    Mutta miksi vasta nyt? Onko syynä hänen presidenttikamppanja tai kun sai virallisen puolueen.

    VastaaPoista
  3. Voi hyvärinen aika, kovat on syytteet kun totuus puhuu, ja roskasakkien kukkahattuiset vetäneet herneet peltoineen.
    Jokin rassaa apinamäen kärryjen rattaita, se on se Jaana joka siellä rassaa, hyvä niin.
    Viisikin vuotta, on _aika_ raskas totuuden puhujalle, mutta toivossa on hyvä elää sanoi jo muuan lapamato.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaanalla on aina väitteilleen jokin todiste, asiakirja, video/kuva tai äänitallenne jne. ja niitä on lukematon määrä.

      Olen odottanut, että milloin joku yrittää kiistää Jaanan jutut, mutta eipä oikein kukaan ole julkisesti tullut näyttämään todisteita, että Jaana olisi väärässä.

      Mielenkiintoista on nähdä, kuinka oikeudessa suhtaudutaan Jaanan keräämiin todisteisiin. Vai lakaistaanko ne maton alle.

      Jaana Kavoniuksen Instagram

      Poista
  4. HS:n Susanna Reinboth soitti Jaanalle (22 min audio), josta Johan Bäckman teki omaan agendaansa sopivan 7 min version.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HS:n juttu Totuuspuolueesta (maksumuurissa).

      Jaana Kavoniuksen kommentti aiheesta:
      Hesarin törkeät valehtelijat.

      Poista
    2. HS:n Susanna Reinboth jatkaa "maalittamista":
      Moni allekirjoitti sinimustien ja totuuspuolueen kannattajakortin, vaikkeivät kertomansa mukaan kannata puoluetta. Onko 5 000 nimen kerääminen netissä puolueen perustamiseksi jo liian helppoa?

      Eihän puolueeksi pääse pelkällä 5 000 kannattajalla, lopullisen hyväksynnän antaa oikeusministeriö - se on siis mokannut, jos jonkun mielestä on vääriä puolueita.

      Poista
  5. Kavonius kiistää HS:lle, että puolue olisi Venäjä-mielinen. Hänen mukaansa puolue on rauhan asialla. Hän ei kuitenkaan edes kysyttäessä tuomitse Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

    ”Sinä kalastelet sitä, että meistä pitäisi väkisin leipoa Hesarissa Venäjä-myönteinen. -- Sitä vastausta en tule sinulle antamaan”, Kavonius sanoo ja kuvailee HS:n, Ylen ja muun median uutisointia sodasta ”täydeksi sotapropagandaksi”.

    Järkky selostus liikaa selittelyä, so sorry! Hämmennyin nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jo sanoa, että olen seurannut vaihtoehtopuolta vuosia, niin jotenkin sisäistän näitä kuvioita.

      Sotapropaganda-kuvio on monihaarainen vyyhti, mutta koitan nyt hiukan avata asiaa. Nyt taidetaan mennä melko syvään päätyyn - are you ready! =)

      Kaikki ei muista, että Venäjä valtasi Itä-Ukrainan jo vuonna 2014. Tähän syynä oli, että silloin Ukrainan presidenttinä toimi Viktor Janukovyts, joka oli venäläismielinen. Janukovytsia syytettiin kaikenlaisista rikoksista, eikä hän halunnut mennä kohti EU:ta jne. Vuonna 2014 tapahtui vallankumous, jossa Janukovyts erotettiin ja hän pakeni Venäjälle - EU-mieliset ukrainalaiset teki vallankumouksen.

      Venäjä (Putin) näki tässä mahdollisuuden yrittää vallata Ukraina ja liittää se takaisin Venäjään. Varsinkin Ukrainan itäosissa asuu venäläismielisiä. Venäjä ei tahtonut, että Ukraina kallistuu kohti EU:ta ja Natoa. Tilanne jämähti vuosiksi.

      Vuonna 2022 Venäjä keksi lisää tarinaa. Länsimaat edustaa itse Saatanaa ja Ukraina on joutunut uusnatsien haltuun. Putin halusi pelastaa Ukrainan Saatanalta ja uusnatseilta ja koitti nyt ottaa haltuun loputkin osat Ukrainasta.

      Mutta tähän vuonna 2022 alkaneeseen vaiheeseen liittyy myös koronapandemia. Joidenkin mielestä Ukrainassa käytävä sota on pelkkä "savuverho", jolla käännettiin huomio pois koronapandemian varjolla tehdyistä rikoksista. Mitään koronapandemiaa ei edes ole ja, jos onkin, niin se on tarkoituksella luotu. Heikoimmat kuolee johonkin virukseen ja terveitä surmataan rokottamalla tai ihmisistä tehdään steriilejä - syntyvyys laskee.

      Joidenkin mukaan Ukrainassa on/oli länsimaisia salaisia laboratorioita, joissa tehtiin myös koronavirus tai huumeitakin. Vuonna 2022 Venäjä päätti mennä tuhoamaan länsimaiden harrastaman pahuuden ja meni Ukrainaan tuhoamaan näitä salaisia laitoksia.

      Villeimpiin teorioihin kuuluu ns. tunnelisodat. Koronaviruksen ja huumeiden lisäksi Ukraina olisi lapsikaupan keskittymä ja kaikkia hämäryyksiä tapahtuu salaisessa tunneliverkostossa, jota Venäjä meni tuhoamaan.

      Jaana Kavonius siis viittaa siihen, että länsimaat syyttää Putinia, vaikka länsimaat on tämän aloittanut ja on kaiken pahuuden takana. Putin on kuin pelastaja. Mutta ei Kavoniuskaan väitä, että Putin olisi syytön.

      Mutta miksi sitten luotiin koronapandemia? Sillä tietenkin peiteltiin kuuluisaa vaalihuijausta, jolla Joe Bidenista tuli presidentti... kaninkolo vain syvenee =)

      Poista
  6. Kyllä syvenee, varsinainen pupulandia ruohontason alapuolin.
    Kavonius ei ole sanonut että tuomitsee Putlerin jonka suurinosa maapallon väestä haluaisi saattaa Tuonelaan ilman lantteja..ainakin sotarikoksista 100 vuoden vankeuteen. IS oli tyyliin viisi syytä että Putler on bye bye suoraan alenevaan hornankattilaan-ukko on seonnut ja pitänyt venäläisiä aivopesuissa.

    Sieppaa ukranalaislapsia aivopesuleireille, jotta saa jatkaa ikuista sotaa, Putler Suurena, mitäs jos P posaututtaa kuten pelätään ydinvoimalat, noh siinä saattaisi omatkin pöksyt sitten savuta.
    Putlerin trollit oli mielenkiintoinen kirja.

    VastaaPoista
  7. Laura Huhtasaaren sisko Saara Huhtasaari aikoo presidenttiehdokkaaksi.

    Vapauden liitto -puolue tukee Saara Huhtasaarta.

    VastaaPoista