tiistai 28. heinäkuuta 2015

Olli Immonen ja monikulttuurisuuskupla

Mistä kaikki alkoi. Oululainen kansanedustaja Olli Immonen (ps.) julkaisi 25.7.2015 Facebookissaan seuraavanlaisen viestin:

Unelmoin vahvasta, rohkeasta kansasta, joka kukistaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Tämä ruma kupla, jossa vihollisemme elävät, tulee ennen pitkää puhkeamaan miljooniksi pieniksi paloiksi. Elämämme ovat kietoutuneet yhteen rankkoina aikoina. Nämä ovat niitä päiviä, jotka tulevat jättämään ikuisesti jälkensä kansamme tulevaisuuteen. Minulla on vahva usko taistelutovereihini. Aiomme taistella loppuun asti kotimaamme ja aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän.

Tästä nousi melkoinen sekametelisoppa. Pääministeri Juha Sipilä kommentoi "En voi hyväksyä Immosen kirjoituksia. Haluan kehittää Suomea avoimena, kansainvälisenä, kieliltään ja kulttuuriltaan rikkaana maana". Samoilla linjoilla ovat olleet useat poliitikot, kuten valtiovarainministeri Alexander Stubb ja Erkki Tuomioja. Perussuomalaisia edeltäneen SMP:n entinen puheenjohtaja Pekka Vennamo piti Olli Immosen Facebook- päivitystä vastauksena joukkomurhaaja Anders Behring Breivikin manifestiin. Olli Immosen viesti synnytti eri puolille Suomea myös mielenosoituksia monikulttuurisen ja avoimen Suomen puolesta. Kohun keskellä Olli Immonen ilmoitti lähtevänsä etelään lomalle.

Muutamia päiviä, kun on tätä soppaa seurannut. On käynyt ilmi, että Olli Immonen onkin tarkoittanut jotain muuta kuin viesti on yleisesti tulkittu. Vaikka Olli Immosen viestissä monikulttuurisuus on painajaismainen ruma kupla, joka pitää räjäyttää sekä taistella aidon suomalaisuuden puolesta voittoon asti, tätä ei kumminkaan saa mieltää mitenkään natsismina, jossa oma rotu halutaan pitää puhtaana, hävittämällä muut. Enpä oikein tiedä mitenkä muutenkaan Olli Immosen jutun voi ymmärtää, mutta viesti ei kuulemma kehoita väkivaltaan mitään ihmisryhmää kohtaan. Näin tulkitsevat Immosen tukijat.

MTV 3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa aihetta oli kommentoimassa Perussuomalaisten nuorten puheenjohtajana Sebastian Tynkkynen (TV:stäkin tuttu BB-Sebastian). Tynkkynen yritti vääntää ja kääntää juttua parhain päin Perussuomalaisittain, lopulta ohjelman juontaja ehdotti Olli Immoselle omaa tiedottajaa, joka kirjoittaa, että muutkin ymmärtävät mitä hän tarkoittaa. Tai sitten täytyisi olla tulkki, joka tulkkaa muille Olli Immosen tekstit, ei tulisi tällaista sotkua.

Näin ollen voimme pohtia mitä oikeastaan Olli Immonen ajoi takaa viestissään? Vastustaako hän yleisesti maahanmuuttoa, vaiko että maahanmuuttajat lopulta alkaa muuttaa Suomea - monikulttuurisuus. Pelkääkö Immonen, että sharia-laki astuu Suomessa voimaan ja polygamia suvaitaan? Muutoksen pelko.

Mikäli Olli Immoset aikovat pitää suomalaisuuden voittaja kansana, silloin täytyisi saada suomalaisten syntyvyys nousuun. Suomessa syntyvyys on ollut vuodesta 1969 lähtien alle väestön uusiutumistason, joka on noin 2,1 lasta naista kohden. Vastassa on väestön ikäjakaumakin, paljon vanhuksia, suomalaiset kuolevat lopulta sukupuuttoon. Ainoa mahdollisuus jatkaa suomalaisuutta on ottaa Suomeen monikulttuurisuutta. Suomessa elätään Suomen lakien mukaan, jotka eivät muutu ihan päivässä. Maailma muuttuu ja vain muutos on pysyvää. Vuosikymmenien saatossa kulttuurit toki sekoittuvat, kun niistä tulee valtavirtaa ja yleisiä. Muutaman sadan vuoden päästä tavallisen suomalaisen ihonväri ei välttämättä ole enää täysin vaalea, mutta silloin se on täysin normaalia Suomessa. Suomi on Suomi, vain ihmiset ja tavat muuttuvat.

2010-luvulla on turha haikailla pysyvää puhdasta ja aitoa suomalaisuutta. Maailma on avoin ja ihmiset liikkuvat maasta toiseen, perimät ja kulttuurit sekoittuvat. Suomi ei voi eristäytyä, kuten Pohjois-Korea on tehnyt - siitäkään mitään tule.

Olli Immonen ei taida vastustaa maahanmuuttoa, koska hänen vaimonsa on maahanmuuttaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti