lauantai 13. helmikuuta 2021

Deepfake ja Project blue beam

Elämme aikaa, jossa erilaisia salaliittoteorioita pursuaa joka puolelta. Salaliittoteorioita tukevia tekstejä, kuvia ja videoita tehtaillaan, joilla pyritään hämärtämään totuutta ja vaikeuttamaan hahmottamaan totuus.

Meille on puhuttu medialukutaidosta (suodattaa ja arvioida vastaanotettua informaatiota), mutta se ei välttämättä nykyään enää auta tai se on vaikeaa. Deepfake eli syväväärennös on katala tekniikka, jolla pystytään harhauttamaan ihmisiä uskottavasti.

Syväväärennöksessä manipuloidaan kuvaa ja ääntäkin, niin että saadaan illuusio, että joku henkilö puhuu videolla asioita, joita hän ei oikeasti ole tehnyt ja sanonut. Temppuun käytetään CGI-tekniikkaa (Computer-Generated Imagery) ja tekoälyä.

Alkuvuonna 2021 on huhuttu, että Joe Biden ei olekaan Yhdysvaltojen presidentti, vaan hänet oltaisiin vangittu. Villeimmät huhut kertovat, että paavikin olisi hirtetty ja Suomessakin Sauli Niinistöllä sekä Sanna Marinilla olisi nilkassa ns. seurantapanta - heidätkin olisi siis vangittu. Joe Bidenin työhuonevideot (Oval office) oltaisiin kuvattu muualla kuin Valkoisessa talossa eli siis valvotussa studiossa, joka näyttää hyvin paljon presidentin työhuoneelta (elokuvalavaste). Joe Biden oltaisiin pakotettu näyttelemään tiettyä käsikirjoitusta, kuten myös Niinistö ja Marin.

Salaliittoteoriat ovat menneet niinkin pitkälle, että kuvissa näkyvä Joe Biden ei olisikaan edes Biden, vaan vuonna 1999 kuollut JFK jr. joka oli/on JFK:n poika. Ensinnäkin siis JFK jr:n kuolema olisi ollut lavastettu eli hän eläisikin. Kuuluisan Q:n takana on myös arveltu olevan JFK jr. joka myös näyttelee nyt CGI:n avulla Bidenia. Näissä teorioissa on kyllä aukkoja, mutta se ei monia haittaa. Niin ja Michael Jackson elää.

Jos valtamedia kirjoittaa jotain negatiivista Donald Trumpista, niin sehän tulkitaan heti vain lehtien roskaksi, joka ei pidä paikkaa. Kaikki Joe Bideniin viittaava negatiivinen uutisointi uskotaan kyllä heti ja keksitään siihen päälle vielä omia teorioita.

Edellä mainittujen salaliittoteorioiden lisäksi meitä on varoiteltu Project Blue beamista (Projekti Sinisäde). Lyhyesti kerrottuna Blue beamissa avaruudesta päin taivaalle heijastetaan laserien ja hologrammien avulla mm. Kristuksen toinen tuleminen tai sitten ufo-aluksien saapuminen maapallolle. Eri puolilla maapalloa näkyisi alueelle sopivia hahmoja taivaalla - uskonnollisia hahmoja, jotka lopulta yhdistyisi yhdeksi hahmoksi jne. Tällainen on kuulemma illuminatien huijaus - olkaa siis tarkkoina.

Dubain yötaivaalla nähtiin helmikuun 9. päivä kuin kaksi suurta planeettaa, mutta sekin oli vain projektio, jolla mainostettiin Hope-luotaimen saavutusta - pääsi Marsiin.

Muistakaa kumminkin valvoa, emme tiedä ajankohtaa, mutta joskus se saattaa oikeasti tapahtua...

Lue myös:
Digitaalinen avatar

12 kommenttia:

  1. Heh tämä olikin hulvaton blogaus.
    Kaiken deepfaken jälkeen sanoisin sitte sä heräsit, enkä tarkoita sua.
    Illuusiosta mieleen osaan vain yhden tempun jossa huijataan silmää, onko se siis silmänkääntötemppu?

    Salaliittoteoriaa voisi olla Putinin mielestä myös että Putinin palatsi on umpihomeessa, koska Putinin palatsin omistaakin Putinin läheinen ystävä, miljardööri ja jääkiekkovaikuttaja Arkadi Rotenberg.
    Putinin on kuitenkin jo pitkään epäilty kierrättävän omaisuuttaan ystäviensä nimiin, jotta omaisuuden todellinen arvo ei paljastuisi.

    Kun katsoin ton deepfake videon tuli mieleeni miten scarya tuo on..salaliittoteoria suurin osa näkyvistä henkilöistä Trumppa, Biden, Putin etc onkin robotteja!
    Ja ne on luotu ulkoavaruudessa.
    No aika huikea tuo "Michael Jackson" olikin, mutta luin ettei kuuluisa Super Bowl ole niin suosittu enää kuin aiemmin, Super Bowl tuntuu olevan suurempi kuin tajuaakaan.
    Trumpan juttuja pullistelee iltapäivälehdet,ja updatet, olisi parasta jos Trumppa pääsisi vain golffaamaan ja emäntä kylpemään. (omistaakohan T kylpylöitäkin)

    Ja TEMPUT-video vahvistaa sen että mikään ei ole kuin ennen!
    Napoleonkin heräsi eloon..ja Jeesus!
    Voin sanoa että nuihin kuviin juuttui!

    No voisin odotellakin tarkkana kuin porkani.
    Mielenkiintoinen Dubai juttu, tulee vain mieleen kaikki vedätykset, mutta yksi on tosi ja se on uffot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohtui mainita, että huhujen mukaan Putin on murhattu ja joku nyt näyttelee Putinia. Hillary Clinton on vaihtunut, on kuulemma nykyään päätä lyhyempi kuin ennen.

      Jotta tämä ei menisi nauramiseksi jenkkiläisille, niin täytyy muistaa, että Kekkonenkin saattoi kadota ja tilalle tuli kaksoisolento.

      The Weekndin Super bowl esityksen kautta Michael Jackson kuulemma viestitti, että hän elää.

      Trumpit asuvat nyt Mar-a-Lagon kartanossa, joka on itse asiassa kylpylä eikä edes asuintalo. Trumpista tuli kartanon työntekijä - erikoinen ratkaisu.

      Poista
  2. Mar-a-Lagon naapurit eivät halunneet Trumpeja pysyvästi lähistölleen, hehheh

    Ja Kekkonen, joka ei ole kuollut vaan hologrammi, joka asuu luolassa Olkiluodon ydinvoimalan alla.
    Mä olin päikkärissä kun näin vanhan miehen ihan Urho Kekkosen näköinen, meni wessaan ovi auki kulki edessä olevaan ambulanssiin, ajattelin miten creepyä onko Urho Kekkonen elossa..mutta sitten näin kansion jossa luki Matti kekkonen.

    Putinin jälkeen tulee mitä?
    Elämme salaliittoteoria aikaa, hiukan taikaa.

    VastaaPoista
  3. Tietokone luo hetkessä aidonnäköisiä kasvoja, mutta silmän mustaa pupillia se ei osaa muotoilla pyöreäksi. Pupillit paljastavat valehenkilön.

    VastaaPoista
  4. Ukrainan sodassa alkoi uudenlainen informaatiosota, kun presidentti Volodymyr Zelenskyista tehtiin deepfake-video.

    VastaaPoista
  5. Uusi teknologia tunnistaa deepfake-huijaukset uskomattomalla tarkkuudella.

    VastaaPoista
  6. TikTok-trendi:
    Obama, Trump ja Biden meuhkaavat tekoälyn (deepfake) avulla toisilleen peleissä.

    VastaaPoista
  7. Ranskan presidentti Emmanuel Macron joutui deepfaken kohteeksi.

    Deepfake-porno -ilmiö.

    VastaaPoista
  8. Hakkerit levittivät Venäjän johtajasta tehtyjä video- ja ääniväärennöksiä raja-alueiden televisio- ja radiotaajuuksille.

    VastaaPoista
  9. Härski robottisoitto leviää Joe Bidenin nimissä.

    VastaaPoista
  10. Kaikkien aikojen deepfake-huijaus? Hongkongilaisfirmalta vietiin 24 miljoonaa.

    VastaaPoista