torstai 4. helmikuuta 2021

Epookki blogin tilastoja - alkuvuosi 2021

Vuoden 2019 keväällä kirjoittelin Epookki blogin oudoista tilastoista. Jälleen tilastoissa on samanlaista outoutta.

Alkuvuodesta 2021 huomasin, että jostain syystä venäläinen liikenne blogissa kasvaa. Tällä hetkellä valtaosa käynneistä tulisi kuin Venäjältä. 40 % käynneistä tulee Venäjältä ja Suomen osuus jää vain 23 %, tämä on hiukan kummaa, koska blogi on suomeksi, miksi venäläiset kävisivät blogissani noin paljon. Samalla Firefox-selaimen osuus ohitti Chromen sekä Windows-käyttöjärjestelmä otti vallan. Jo vuosia Chrome-selain on hallinnut tilastoja sekä Android-käyttöjärjestelmä on kilpaillut Windowsin kanssa kärkisijasta. Joka on varmaan tarkoittanut sitä, että netin käyttö puhelimella on yleistynyt paljon.

Tilastoistani voisi nyt päätellä, että venäläiset suosivat Windowsta ja Firefox-selainta. Tämä on kumminkin vastoin yleisiä tilastoja. Maailmalla Chrome-selain hallitsee, niin myös Venäjällä. Jotkin ovat päätyneet blogiini Yandexin kautta, joka on Venäjän suurin hakukone. Yandex ei yksin selitä tätä outoa ilmiötä. Jostain syystä varmaan jotkin venäläiset nettibotit käyvät kääntymässä blogissani, mutta miksi ihmeessä?

Koronaviruksesta mikrosiruihin -kirjoituksessa mainitsen Venäjän ja Putinin sekä heidän koronarokotteen. Maanpuolustustahto-kirjoituksessakin (mainitaan mm. Nato) voi olla joitakin kohtia, jotka varmaan kiinnostaa avainsanojen mukaan suunnistavaa nettibottia. Tämä on ainoa selitys, jonka olen keksinyt, miksi blogissani pörrää nyt venäläisiä.

Pitääpä tässä lopussa mainita syötiksi Aleksei Navalnyi sekä Johan Bäckman ja katsoa, että mitä tilastoissa tapahtuu.

Lisäys 26.2.2021:
Tilanne on palautunut nyt normaaliin, Venäjän liikenne romahtanut, Chrome hallitsee jne.

Lisäys 8.4.2021:
Epookki blogia on katsottu 100 000 kertaa.

8 kommenttia:

  1. Olen havainnut että venäläisiä kiinnostaa paljon suomalaiset ja meidän kansallislaulumme.
    Navalnyilla on suuri suu, epäilen onhan hän joskus sanonut valtapuolue Yhtenäistä Venäjää ”huijareiden ja varkaiden puolueeksi”
    "Bunkkeripappa” ”Vladimir Kalsarimyrkyttäjä.”

    Nauru vapauttaa ja pidentää ikää, mutta voi samalla johtaa vankilaan, maailman bunkkeripapat ja hunajatyrannit eivät ole armollisia arvostelijoilleen!
    Vallanpitäjien ikiaikainen nimittely on kyllä tapa joka jää, vaikka tyypin seläntakana se löytyy kyllä jossain vaiheessa edestä.

    Esim. Rooman keisari Tiberius Claudio Nero vietti vanhuusvuotensa Caprin saarella elostellen, viinaanmenijänä sai nimestään liikanimen Biberius Caldius Mero.
    Kuuman viinin litkijä.
    Tosin diktaattorina tapatti kaikki jotka vastusti tai epäili vainoharhaisena vastustajakseen myös näiden perheenjäseniä.

    Kuvittele jos tuo aika olisi kaikkialla vallassa ei vain Pohjois-Koreassa.
    Putin olisi "piip" kymmenen kertaa Navalnyin.
    Nalle Puh taitaa olla hirtetty ja kidutettu Kiinassa, jossa sensuuri on hysteerisellä tasolla.
    Kiinalainen Luo Daiqing joutui palatessaan Kiinaan vankilaan puoleksi vuodeksi kun hän julkaisi, levitti (ymmärsin)Jenkeissä Nalle Puh-kuvia, hän oli twiitannut siellä asuessaan pilakuvia(Nalle Puh)Xi Jinpingistä.
    Netin meemit leviää kulovalkean tavoin.

    Ollakseen tehokas pilkkanimen on kerrottava jotakin totta. Tämä tiedettiin 1070-luvun Bysantissa, jossa hallitsi onneton keisari Mikael VII Dukas.
    Mikaelin valtakaudella rahan arvo romahti. Siitä sukeutui kekseliäs pilkkanimi Parapinakes eli Varttiveks. Nauru ei paikkaa 25 prosentin vajetta kukkarossa, mutta se voi lohduttaa.

    Joskus on hankala sanoa, onko kyseessä pilkkanimi vai ei. Yksi yleisimmistä nykyajan poliitikkojen lempinimistä on Bulldozer, Puskutraktori.

    Ranskan entistä presidenttiä Jacques Chiracia kutsuttiin toisinaan nimellä Le Bulldozer. Etelä-Korean entinen presidentti Lee Myung-bak tunnettiin niin ikään Puskutraktorina, samoin Tansanian nykyinen sortovaltias John Magufuli.

    Bulldozer ei oikein täytä pilkkanimen kriteerejä. Siihen kun sisältyy hieman ällöttävä mairitteleva sävy: Kas tässä johtaja, joka raivaa määrätietoisesti esteet tieltään. Magufulin mielestä näihin rasittaviin esteisiin kuuluvat muun muassa oppositio ja ihmisoikeudet.

    Margaret Thatcher sai liikanimen joka tosin mairittelee "Rautarouva"
    "Lujatahtoinen opppsitiojohtaja, ei kannata ryttyillä mulle."

    Demokratiassa johtajat ovat pilkan edessä aseettomia, ja niin kuuluu ollakin. Lempinimet kuuluvat luontaisetuuksiin ja ovat terveen järjestelmän merkki.

    Länsi-Saksan liittokansleri Helmut Kohl pääsi marraskuussa 1982 satiirilehti Titanicin kanteen siten, että hänen päänsä oli muotoiltu päärynäksi. Vuosikymmeniä siitä eteenpäin kaikki Saksassa tiesivät, kuka on Birne eli Päärynä.

    Itsevaltaisissa maissa samaa ei kannata kokeilla.
    Onko Putin itsevaltias, Trumppa pitää yhä itseään itsevaltiaana, räkänokka samoin, turparissa on tasan viisi mallia miesten hiusten leikkauksiin, kaikki muu on kiellettyä.
    Olenhan kertonut kaveristani joka teki puolivuotta joulupukin hommia räkänokan maassa, palkkaa sai muttei mitään mitä sillä ostaa, ruokana kananjalkasoppaa, joten pukki laihtui monta kiloa, näkien nälkää.

    Johan Bäckman oli ihan weird, no nytpä paikkasin sen Bäckmanin kokoisen aukon päästäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohjois-Korea kielsi tummennetut autojen takalasit.

      Kim Jong-unin vaimo on ollut poissa julkisuudesta yli vuoden.

      Thaimaan kuningatar Suthida katosi äkisti julkisuudesta, on ehkä paennut maasta.

      Poista
    2. YK-raportti: Pohjois-Korea on kehittänyt ydinohjelmaansa pimeästi Iranin kanssa.

      Nuorten, Putinin valtakaudella syntyneiden venäläisten luottamus presidenttiin on tullut rytisten alas vuoden takaisista luvuista.

      Poista
  2. Nyt kiinnostaa kuin kasa karkkia!
    Voi P-K ei voi sanoa muuta!

    HS rankkas vladimir kalsarimyrkyttäjän sijalle neljä.
    Ensimmäisen paikan vei Bysantin keisari Konstantinos V (vallassa 741–775), joka sai vastustajilta ”sukunimekseen” Kopronymos. Konstantinos Kopronymos on suomeksi tavattu kääntää Konstantinos Paskahousuksi.

    2. Konstantinoksen aiempi kollega, Bysantin keisari Justianianus II (685–695 ja 705–711) tunnettiin nimellä Rhinotmetos eli Tynkänenä. Hän menetti osan tuulenhalkaisijastaan taistelussa.

    3. Pronssitilalla on vanha kunnon Alfonso ”El Baboso” IX eli Alfonso Kuolaaja. Hän toimi Leónin kuninkaana nyky-Espanjan alueella 1171–1230.

    4. Tähän väliin kalsarimyrkyttäjä.

    5. Władysław Łokietek, Puolan kuningas vuodet 1320–1333. Historioitsijat kiistelevät, oliko hän lyhytkasvuinen, mutta varmaa on vain se, että suomeksi Łokietek on tavattu kääntää Kyynärpäänmittaiseksi.
    "Elbow-high" tai Ladislaus the Short.

    6. On tapauksia, joissa lisänimen alku­perä on selkeä. Juana la Loca eli Johanna­ Mielipuoli oli Kastilian ja Aragonin kuningatar vuosina 1504–1555.

    7. Samaa sarjaa oli Ranskaa vuodet 1380–1422 johtanut kuningas Charles VI Le Fol eli Kaarle VI Mielipuoli.

    8. Bulgariassa vallankaappauksen tehnyt maajussi Ivailo käväisi tsaarina vuosina 1278–1279 ja ehti saada lisänimen Bardokva eli Ivailo Kaalinpää.

    9. Kuningas Æthelred the Unready on tavattu kääntää Ethelred Neuvottomaksi. Hän johti Englantia vuosina 978–1013 ja 1014–1016.

    10. Harald Blåtand Gormsson eli Harald Sinihammas. Hän johti Tanskaa vuodet 958–986 sillä purukalustolla, joka hänelle oli suotu.

    Mielenkiintoinen juttu om myös että Suomesta oli tulla kuningaskunta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen kuningas ei edes ehtinyt käymään Suomessa - jos oikein muistan. Ajatuksesta luovuttiin.

      Poista
  3. Alelaarista tarrasin parilla egellä Putinin trollit pokkarin.
    Jessika Aro.

    Heti alkusivuilla järkytyin, siis anteeksi mitä miten voi olla netillä noin suuri vaikutus ja arvaas Johan Bäckman nousi kuvioihin kilkatti kelloa olen sen äijän nimen kuullut aiemmin.

    Niinpä niin Johan Bäckman nimettiin vuonna 2016 pääepäillyksi tapauksessa, joka koski Aron vainoamista ja törkeää kunnianloukkausta. Myös erästä Yleisradion työntekijää epäiltiin avunannosta vainoamiseen.Bäckmania vastaan nostettiin syyte maaliskuussa 2018,ja hänet tuomittiin lokakuussa 2018 käräjäoikeudessa Aron vainoamisesta, yllytyksestä törkeään kunnianloukkaukseen sekä törkeästä kunnianloukkauksesta ehdolliseen vankeuteen ja vahingonkorvauksiin.

    Venäläisiin taipuvainen käppyrä, onko hänen vikansa kun Ukrainassa on vain ilkeitä natseja
    Pietarissa paljastui trollitehdas, kuukausipalkkalaisia että he esittivät oikeita mielipiteellisiä ihmisiä somessa, ylläpitivät ja päivittivät valeprofiileja, ja täyttivät somen Putlerin ylistyksellä, venäläisten oppositiohahmojen ja jenkkien haukuilla.

    Käytännössä Putler-fanien tavoite oli manipuloida ketä tahansa verkkokeskustelijaa.

    Aro haastatteli Aalto-yo proffa Jarno Limnélliä hybridisodankäynnistä. Limnéll kertoi. että venäjänkielisen twitter-trollit kommentoi hänen twiittejään, kun samaan aikaan silloinen puolustusministeri Carl Haglund nosti julkisuudessa esiin Venäjän verkkovaikuttamisen ja kertoi, että hänen fb-ja twitter-virtojaan sotkettiin sadoilla hämäävillä viesteillä aina kun hän sometti Ukrainasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yazkan vieraana Johan Bäckman - haastattelu.

      Mutta Johan B. ei oikein vastaa mihinkään mitään suoraa ja selvää, kiertelee ja kaartelee.

      Poista
  4. Johan B on kuin Trumppaus jonka suosikkisanonnat ovat en muista, Ei ole muistikuvaa, ei ole tietoa eli en minä vain tiedä.

    Trumppa teki sakeaa soppaa Putlerin kanssa. Ei savua ilman tulta, julkisesti tiedettiin miten venäläiset Putler mukaanluettu manipuloi vaaleja.
    Mutta Trumppa sanoo olleen tietoinen jostain raportista, joista ilmeni Putlerin antaneen hänelle KOHTELIAITA lausuntoja.

    Trumppaus jr on samaa puuta on jopa puhunut venäläisestä adoptiosta.
    Kuinka suhmuroitiin Trump towerissa,
    Tarjolla oli Hillary Clintonia inkriminoivaa informaatiota Venäjän hallinnon tukena Trumpalle.

    Venäjällä aivopestään myös julkaisemalla mm. Rossiiskaja Gazetassa aggressiivista syytöstä Suomen russofobiasta,rasismista ja vihasta venäläisiä kohtaan.

    VastaaPoista