maanantai 13. helmikuuta 2023

Ufojen kyydissä

Viime aikoina on nähty enemmän tai vähemmän jänniä otsikoita medioissa.

Kohta salaiset kansiot avautuvat kunnolla tai sitä minä ainakin odotan.

Tylsin selitys näille on/olisi, että ne on vain ihmisten tekemiä, mutta nyt emme ajattele niin.

Kuvitellaan tilanne, jossa sinulla olisi mahdollisuus mennä ufoon, joka tässä tapauksessa tarkoittaa Maan ulkopuolisen älyn tekemää avaruusalusta. Maahan tulisi ns. muukalaisia aurinkokunnan ulkopuolelta tai jopa toisesta ulottuvuudesta. Muukalaisilla olisi suuria aluksia ja he ottaisivat ihmisiä mukaansa ja pääsisit toiselle planeetalle.

Lähtisitkö muukalaisten mukaan?

Itse voisin lähteä, on tämä nykymeno Maassa niin sekopäistä. Mutta asia ei välttämättä ole niin suoraviivainen, voi olla monta mutkaa matkassa. Jos muukalaiset poikkeaisivat paljonkin ihmisestä, niin sitä enemmän olisi kysymyksiä.

  • Onko aluksella tai toisella planeetalla ihmiselle sopivat olot?
  • Ovatko he miettineet, että ihminen tarvitsee WC:een?
  • Onko heillä tarjota ihmiselle ruokaa?
  • Onko otettu huomioon, että ihmisellä kasvaa hiukset - parturipalvelut?
  • Ihminen tarvitsee unta, onko nukkumatiloja?

Noilla voi päästä jo alkuun.

Jos avaruusalus olisi edes suuren kaupungin kokoinen, niin ehkä silloin ihmisen "pää kestäisi" avaruusaluksen oloja ja ehkä heillä olisi käytössä joku realistisen oloinen virtuaalimaailma tai suuria "luontohalleja". Tosin, heidän aluksillaan avaruusmatkat voisi taittua äkkiäkin, jolloin ei tarvita, niin paljon viihtyisyyttä.

Eräs vaihtoehto on, että heillä on joku laite, jolla muuttavat ihmisen DNA:n, jolloi ihminen sopeutuisi muuttuviin olosuhteisiin paremmin, samalla korjaantuisi ainakin pienimmät viat ja vammat - sokea voisi nähdä jne.

Toisella planeetalla ihmiskunta saisi uuden mahdollisuuden ja alun. Ehkäpä syntyisi uusi ihmisrotu, jos muodostuisi pareja ihmisten ja jonkun muukalaisrodun välillä.

VIESTINTUOJA
Olemme jo kauan odottaneet suurta julkituloa. Ufoista puhutaan ja uutisoidaan entistä enemmän, eikä ne ole enää niin "hörhökamaa". Taivaalla nähdään outoja asioita, mutta mitä ihminen tekee, tietenkin ampuu heti viestintuojat ja sitten ihmetellään, että missä on muukalaiset?

Onko tilanne kääntynyt siihen, että ihmiskunnalle on päätetty alkaa paljastaa totuus? Vaikka nyt aluksi näytelmään voi kuulua Kiinalaisia sääpalloja jne. Kohta sanotaankin, että taivaalla on jotain muutakin, kuin ihmisteknologiaa. Ehkä joku taho voi aluksi yrittää pimentää tietoa, mutta ei kykene hallitsemaan tilannetta, koska joka puolella maailmaa alkaa näkyä enemmän ja enemmän taivaalla selittämättömiä ilmiöitä.

Huom. vuonna 2017 näimme Oumuamua-komeetan. "Oumuamua" tarkoittaa havajiksi Viestintuojaa.

Koittaa päivä, jolloin uutisissa sanotaan, emme ole yksin.

56 kommenttia:

  1. Kiinalaismedia:
    Kiinan rannikolla havaittu "tunnistamaton lentävä esine" ammutaan alas.

    Kiinakin haluaa omat ufot, joista voi syyttää jotain maata. Tai sitten tämä alkaa muistuttaa jo Joulutarina 2022 -kirjoitustani, jossa monessa maassa nähdään "ufoja" ja aluksi maat syyttävät toisiaan. Kirjoitinko sittenkin ennustuksen, jossa mainitaan tekoälyn tuleminen ja ufot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiina väittää:
      Useita yhdysvaltalaispalloja havaittu Kiinan ilmatilassa.

      Lukeeko niissä USA, vai mistä ne niitä tunnistaa - onkohan edes niitä.

      Poista
  2. Ukrainalainen 11-vuotias autistinen poika Maksim Brovtšenko maalasi ennen Ukrainan sotaa avaruusaiheisia tauluja, joissa näkyy myös ufoja. Pojan taiteilijanimi on Cosmo Max, mutta jostain syystä signeeraa jotkut maalauksistaan tunnusmerkillään A-kirjaimella. Tyylitelty A-kirjain toi minulle mieleen Star Trekissä esiintyvän logon.

    VastaaPoista
  3. Nyt meni mielenkiintoiseksi. Pohjois-Amerikan ilmatilan valvonnasta vastaava Yhdysvaltain ilmavoimien kenraali Glen VanHerck ei sulje pois vielä "alien-mahdollisuutta".

    Yhdysvaltain ilmavoimien kenraali Glen VanHerck siis heittää bensaa nuotioon.

    Itse mietin yhtä outoa seikkaa. Tunnetusti ufo-kohteet ovat pitäneet pilkkanaan ihmisteknologiaa. Ufo liikkuvat nopeuksilla, joihin ihminen ei pysty jne. Mutta miksi nyt heidän tyyli olisi muuttunut, lähettävätkö "tykinruokaa" (robottialuksia) näin aluksi. Kiinnostus herää ihmisillä ja tapaukset päätyvät julkisuuteen, jonka jälkeen voivat tulla paremmin esille - eikä heitä voi silloin ampuakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen talo:
      "Ei merkkejä, että pudotetut esineet olisivat tulleet ulkoavaruudesta."

      Yhdysvaltain armeija ilmoitti ottaneensa talteen kriittistä elektroniikkaa epäillystä vakoilupallosta.

      Poista
  4. Tämä voi olla lopun alku, koska siitä alkaa uuden alku.
    Uusi aika voisi olla vähemmän väkivaltainen.
    Sehän tiedetään että alieneita on eri kokoisia pieniä ja isompia, jopa ihmisen kaltaisia tosin värinä siniharmaa isommat silmät pidemmät kädet.

    En ymmärrä tätä nykyistä menoa ampua kaikki mikä liikkuu.
    Jos ihmiset ovat rikkoneet uffoja ja kiduttaneet alieneita, miksi alienit tarjoisivat kahvia ja bullaa vaan voisivat kiduttaa ihmisiä, paitsi uskon että ovat ystävällisiä.
    Soffapotuissa oli että jos pieni vihreä mies tulisi eteen niin mitä tekisi, toinen vastasi että pyytäis kylään.
    Tuolla metodilla toivoisin enemmän rauhaa, kaikki ei ole Kiinasta vaikka Kiina uhoaakin..kun jenkit ampui heidän "sääpallon".
    Uffojen muoto voi olla erilainen, itsehän näin häikäisevän pallon, mutta miksi jähmetyin kauhusta ja juoksin kotiin, kertomatta kenellekään mitä näin.
    Toki "unohdin" asian mutta aina välillä se näky tulee mieleen, en ikinä kykene sitä näkyä unohtaa. Oliko pallo äänetön, uskon niin koska käännyin lähteäkseni kotiin, näin sen. Miksi en kertonut esim kotona tai parhaimmille ystäville?

    Listasta mulle
    Aluksessa ja uudella planeetalla on sopivat olot ihmisille
    Ei tarvi rusentaa skeidaa kiertoradalle
    Ruokaa on yllinkyllin
    Hiuksista viis mutta sakset ovat eli osaava voisi ainakin leikata hiuksia
    Nukkumatiloja on runsaasti
    Viat ja vammat parannetaan, diktaattorit pudotetaan kiertoradalle
    He kommunikoivat telepaattisesti
    Uffot liikkuu valonnopeudella ennekuin sanot kissa, olet jo perillä.

    Kyllä, jos mahdollisuus lähtisin heidän mukaan ja sitä ennen kutsuisin kotiini.
    Kuinka ollakaan akkarissakin oli uffoaihe tosin tyypit luulivat Pluto-koiran olevan ihminen, maan asukas monine ulokkeineen. Alienit oli piirretty kuin etanoiksi.

    The totuus on edessämme, osaammeko ottaa ne vastaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ovat tarpeeksi katsoneet Ukrainan sotaa - ihmisen tyhmyyttä. Nyt on aika tulla esiin, muuten ihminen tuhoaa itse itsensä. Jos tapahtuisi massajulkitulo, ympäri maapalloa yhtä aikaa, niin luulenpa, että sodat loppuisivat - pakko!

      Toinen outo seikka, miksi ensimmäinen kohde oli pallo, jota sanottiin heti kiinalaiseksi? Sen jälkeen ammutut "ufot" ovat vain olleet kohteita, joista ei olla sanottu juuri mitään järkevää. Miksi kohteita on näkynyt monta kiinalaisten pallon jälkeen, miksi ei sitä aiemmin puhuttu mitään? Aloittiko kiinalaisten pallo jonkun "aallon", ovatko kumminkin kaikki olleet kiinalaisia (tai venäläisiä).

      Vai saiko jotkut teinit idean kiinalaisesta pallosta ja lähettävät taivaalle jotain outoja palloja? Mutta niin, vielä ei olla sanottu julkisesti mitään kuin ensimmäisestä kohteesta.

      Poista
  5. Voisin ennustaa, kiinalaiset aloittaa ydinsodan jenkkejä vastaan ja Biden vastaa ja jatkaa ydinsotaa, ja Putler innostuu mukaan sotimaan onhan hän Pietari Suuri ja ruotsalaiset pistää ydinasesukellusveneet kohti Putleria, kuitenkin loppujen lopuksi ihminen tuhoaa koko pallon, ikävä kyllä.
    Osan ihmisistä pelastaa uffot, pikkuhiljaa tulevat tietoisuuteen mutta harva ymmärtää sen, nää sotahullut eivät vaan Biden huutaa kiinalaiset ja putlerit ovat syyllisiä, ja Putler kiljuu että Biden riehuu ja kiinalaiset, kosto on makeaa.
    Summarum ihminen ampuu itseään jalkaan, sokeana kuin sokea reetta.
    Usko pois he ovat jo täällä.

    VastaaPoista
  6. Uffot uutisissa puhuttiin kolmesta tunnistamatonta kohdetta, oikeasti niitä on neljä. Turhaan raavitaan takalistoa, toki voi ajatella että kiinalaiset ovat vakoilleet vuosikausia, mutta eihän me niin ajatella.

    VastaaPoista
  7. Timo Laine Ilmatieteen laitokselta:
    "En ole koskaan kuullut auton kokoisesta säänmittauslaitteesta, jotka lentelisivät taivaalla."

    Yhdysvallat:
    "Ensimmäinen leijuva alus oli vakoilupallo."

    Suomen Ufotutkijat (SUT) ry:n puheenjohtaja ja ufologi Heikki Kulju kommentoi.

    VastaaPoista
  8. Yhdysvaltojen presidentti Dwight D. Eisenhower (vuosina 1953–1961) perusti Nasan. Mutta solmiko hän "rauhansopimuksia" avaruusolentojen kanssa?

    Muusikko ja sanoittaja Ilkka Vainio kertoo lapsena kohdanneensa humanoidin.

    VastaaPoista
  9. Ainakin Eisenhowerin lapsenlapsi tms kertoi sen olevan true story koska alieneita kiinnostaa meitin dna.
    Joku taho maininnut että alienit yllytti Venäjää sotimaan. Saattaa olla että uffot yleistyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä Kutonen-kanavalla pyörii Ufojen arvoitus (Ufo witness) -sarja (uudet jaksot Ma-Ke klo noin 21:00).

      Tuossakin viitattiin Eisenhoweriin.

      Poista
  10. Suomessa on laki avaruustoiminnasta, jonka 16 § (momentissa) sanotaan:

    Löydetyt avaruusesineet
    Jos joku löytää esineen, jonka voidaan epäillä olevan peräisin
    avaruusesineestä, on löydöstä viipymättä ilmoitettava lähimmälle poliisi-, rajavartio- tai sotilasviranomaiselle. Esinettä ei saa viedä pois eikä liikuttaa ilman edellä mainitun viranomaisen lupaa, ellei siihen ole erittäin painavia syitä. Esine on vaadittaessa luovutettava edellä mainitulle viranomaiselle.


    Eli kaikki ufot tai ufon osat täytyy heti ilmoittaa viranomaiselle. Tämä on hyvä tietää =)

    VastaaPoista
  11. Tuon lain kierrän orren ympäri, no ei sentään.
    Avaruusesine voi olla mikä vain mikä sieltä romukiertoradalta putoaisi, mua sieppaa kun jenkit ottaneet aluksia(uffoja) ja raapineet perää kun ei mee jakeluun miten se toimii, olen tuosta kertonutkin kuten siitäkin että alieneita on erikokoisia.
    Mutta ulkonäkö on hyvinkin samanlainen.
    Oisko metkaa jos nukkuessa seilaakin eri tasolle, sitten tervetuloa sinne missä tapahtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meteoriitin kappalekin täytyy ilmoittaa.

      Niinhän jotkut sanovat, että nukkuessa tietoisuus käy eri tasoilla. Todellisuus on harhaa =)

      Poista
  12. Joe Biden:
    Alasammutut ufot eivät pyrkineet vakoilemaan Yhdysvaltoja. Esineiden tarkkaa alkuperää tai laatua ei silti olla pystytty vahvistamaan, tutkimukset jatkuvat yhä.

    VastaaPoista
  13. Tuosta luin eilen että Biden kertoo totuuden, höpöhöpöä ei vieläkään sanonut mitään, pelkkää lööperiä. Kuitenkin ei mitään tietoakaan mitä ne olivat, jos ei vakoiluun niin satavarmaan ne oli uffoja. Mitä tutkivat kun jossain lukee ettei ole löydetty? Tarviiko kaikki ampua alas? Mitä jos tulisi uffoinvaasio maapallolle, ettei vain kyetä kaikkia ampumaan ja rikkomaan ja kiduttamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdysvaltojen pudottama mysteeriesine saattoi olla harrastelijoiden 12 dollarin ilmapallo.

      Poista
  14. Uffoja ainakin puolet! Ei kaikkeen ole selitystä.
    Enkä usko harrastelijoiden halpispalloihin.
    Suomen ilmavoimilla ei ole uffohavaintoja organisaatiomuistissa olevalta ajalta, pari weird havaintoja tehdään vuosittain, mutta ne liittyvät ilmakehänilmiöihin tai ihmisen toimintaan kuten avaruuspskan palamiseen etc.
    Vaikka varustelluissa maissa on erinomaiset ilmatorjunta-/haivainnelaitteet mystisyyttä sekaan niin hyvä tulee.

    VastaaPoista
  15. Internetissä kiertänyt USAF:n lentäjän kiinalaisen vakoilupallon kanssa ottama selfie on ehtaa tavaraa.

    VastaaPoista
  16. Suomen ainoa Puolustusvoimien vahvistama ufohavainto sijoittuu 1960-luvun loppuun Porin lentokentälle.

    VastaaPoista
  17. Selfie on ehtaa tavaraa, olen lukenut että 1960-1970 ollut jäätävä uffobuumi, mielenkiintoista ja tuokin uffohavainto on värisevää, toivonkin että broidit ja systerit ulkoavaruudesta tulisi maanmatosten tietoisuuteen, mutta pahon pelkään he tuhotaan, koska ihmiset ovat idiootteja yleisesti.

    VastaaPoista
  18. Vuonna 1952 kuvan uffo olisikin vain leveälierinen kotsa, hahhaaa elämäni pidentyi 20 minuuttia.
    Melkonen kotsa ja erinomainen heitto, on sen weird että ei voida myöntää vaan puhutaan puutaaheinää.

    Eikä ole selitystä siihen näkemääni valoilmiöön, se oli äänetön ja hengaili puiden yläpuolilla suht korkealla, ainakin itse pelästyin sitä, niin paljon etten kyennyt kertomaan siitä kotonakaan, nyt on eri sillä aloin ymmärtämään sen, mikä se oli, ensimmäisen asteen yhteys.
    Kolmannen asteen yhteys kaksi kertaa. Juu älä soita valkotakkeja mulle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotta kaikki ymmärtävät, että mistä puhut, niin kerrataan hiukan Ufo-sanastoa =)

      Ensimmäisen asteen yhteys on ufo-havainto.
      Toisen asteen yhteys on, kun löydetään todisteita ufojen vierailusta.
      Kolmannen asteen yhteys on, kun saadaan kontakti ufoon.
      Neljännen asteen yhteys on ufosieppaus eli abduktio.
      Viidennen asteen yhteys on yhteydet ufoon transsista tai unessa (kanavoinnit).

      UFO-ekspertti uskoo:
      Muukalaisten emoalukset lähettäneet luotaimia maahan.

      Ufo-löytö aloittaa kolmannen maailmansodan.

      Poista
  19. Ah juu myös ainakin tuo viidennen asteen yhteyskin on koettu useampia kertoja, uskoisin että suurin osa idio eikun ihmisistä on koennut viidennen asteen yhteyden, varsinkin jos on avoin asioille, tosikot älkää vaivautuko.
    Mielelläni asettuisin abduktiolle kyllä he yllättyisikin, "hauska tappa vanha tuttu".
    Voikukan höytyvän kokoisia aluksia, uskoisin vähän isommiksi vertaan näkemääni.
    On totta että he ovat tulleet maanmatosten luokse aikoja sitten paljonkin eKr, löytyy luolapiirroksistakin. Se vaan että luulevat ettei ihmiskunta sulata uffoasiaa, mielummin lierikotsiin ja ilmapalloihin.

    Niin juurikin ihmiskunta ei ole muuttunut yhtään aina on jokin merkittävä aika joka saa sotimaan, mutta uffotko yllyttäisi, höps! Kolmannen maailmansodan aloittaa idiootit Putler, räkisnokka, Xi jostain kumman syystä myös tallottuna Trumppaus.
    Uutena Musk kaikilla sama päämäärä:Tuhota ja vallata.

    Mä toivottaisin edelleen tervetulleiksi vaikka salaa, koska idiootit ympärilläni eivät ole koskaan valmiita ei eKr eikä nyt.

    VastaaPoista
  20. Vuonna 2017 tutkijat havaitsivat oudon kohteen avaruudessa. Pentagon esitti siitä hurjan teorian.

    VastaaPoista
  21. Putosiko Tyyneenmereen vieraan sivilisaation avaruusalus vuonna 2014?

    VastaaPoista
  22. Nyt on liikaa mannaa! Kyllä he ovat asialla, tuokin kivi on uffo maastoutuneena.
    Uffot liikkuu valonnopeudella, niitä voi havaita ja Pentagon hei, ne jotka ovat työskennellyt Area51 ja sitten lähtee FBI CIA etsimään työntekijän kodin koska jokin avaruusaluksen osa olisi siellä. Tästä kirjoitin paikkaan jossa Uffoja.

    Harmittaa kyllä miten ihmiset ovat yksiä idiootteja, uskoisin monen olevan avoin asialle, mutta typerykset rikkoo ja hallitsee kiduttaa ja poistaa implantteja, yhä ihmettelen mitä implantteja alieneilla onkaan.

    VastaaPoista
  23. Video ei tehny kunniaa uffoille, hetken kuvittelin näkeväni sisupastillin lennon.
    Mutta sen tiedän että uffoja kiinnostaa kuin kasa karkkia kaikki sota-alueet ja ne paikat missä on sotavälineitä. Sellaisen minäkin näin omin silmin, se vaan ei lentänyt ainakaan sillä hetkellä kun sen näin, juoksinhan pikavauhtia kotiin.

    VastaaPoista
  24. Mystisiä karjakuolemia Teksasissa:
    Kielet silvottu, ei verijälkiä tai johtolankoja.

    VastaaPoista
  25. Onpa mystistä uffoja kiinnosti karjan peräaukot ja sukuelimet että kokonainen kieli.
    Ellei sitten ole joku sukkasillaan kulkenut hihhuli pyörösahalla ja veri-imulla touhunnut.

    VastaaPoista
  26. Queenslandin Capricornia Coastilla löytyi avaruusolioiden kaltaisiin jäänteitä.
    Valokuvat herättivät villiä keskustelua siitä, olivatko jäänteet eläimestä, ihmisestä vai jopa merenneidosta. Vaiko
    alien

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi nähdä livenä, jotta voisi päätellä. Tai sitten videokuvaa joka suunnalta.

      Mutta asummehan vesipallolla, joten luulisi, että vedessä eläminen olisi ollut ensimmäinen ratkaisu. Maalle nouseminen on ollut joku "bugi".

      Poista
  27. It is alien, from the ocean world.

    VastaaPoista
  28. avaruussromuko Voisi olla ulkoavaruudesta tullut alus tai sen kappale tai sieltä koputeltaessa astelee ulos ulkoavaruuden asukas.

    VastaaPoista
  29. Mobiiliverkkojemme olemassaolo näkyisi lähitienoon eksoplaneetoille, mikäli siellä olisi käytössä jonkin verran omaamme kehittyneempää teknologiaa.

    VastaaPoista
  30. Mutta kun kehittyneemmät oliot eli uffot eli alienit eivät tarvitse tuota tietoa, he tietävät täsmälleen mitä missäkin on mantereet ja meret, ovathan heitä sieltä the ocean worldsista. Ding dong!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ovatkin havainneet mobiiliverkkomme ja seuranneet sitä pölinää hetken, niin ovat todenneet - tuonne ei tarvitse mennä =)

      Poista
  31. Uusi tutkimus on onnistunut osoittamaan, että pronssikaudelta peräisin oleva nuolenpää on valmistettu maan ulkopuolisesta materiaalista. Esine on pienikokoinen ja se on vain noin 3,9 senttiä pitkä. Asiasta uutisoi muun muassa CNN.
    Nuolenpään valmistusmateriaali ei ole aiemmin ollut tutkijoiden tiedossa, ja se on arvioiden mukaan tehty 900–800 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Tämä tekee siitä melkein 3 000 vuotta vanhan.

    Diudiu maan ulkopuolinen materiaali lisää todisteita siis.
    Ajatella miten on ollut about 3 000 vuotta sitten.
    Höpöhöpö ole meteoriitistä väsätty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi löydös:
      Kolme­tuhatta vuotta vanha nuolenpää on valmistettu maan ulkopuolisesta materiaalista.

      Mysteeri:
      Tutankhamonin haudasta löydetty tikari oli tehty korkealaatuisesta raudasta, vaikka rautaa ei ollut vielä ”keksitty”.

      Poista
  32. Mystistä mukavaa syherrystä, pala palalta vaikka paljastuu.
    Alienit vaiko vaan vieraan asukkaan jäljissä tähän päivään.
    Raapikaa tutkijat mustaa aukkoa eli peräreikää ei selviä vaikka miten rikotte uffoja.
    1600-luvun maalauksista löytyy uffo taivaalla, ja luolapiirroksissa enemmän.
    Alienit ovat vanhoja kuin taivas, tiedän sen koska smurffessa vietimme aikaa mutta älä soita mulle valkotakkeja xd

    VastaaPoista
  33. Tutkimus:
    Alienien teknologinen kehitys voi kompastua siihen, että he eivät voi koskaan keksiä tulta.

    Tai sitten tämä tutkimus ajattelee liian ihmismäisesti.

    VastaaPoista
  34. Typerä tutkimus uffot eivät tarvitse ihmisten tulta.
    Heillä on paljon paljon enemmän sellaista mitä idiootit eivät ymmärrä.
    Me emme ole idiootteja, uskomme uffoihin, vai mitä?

    Tyynenmeren pohjalta löydetyt "maanulkoiset"
    esineet ovat "todennäköisimmin" vain palasia kaukaisesta planeettasta, johon meteoriitti osui, astrofyysikko on sanonut.
    (Höpöhöpö)

    Kiistanalainen teoreettinen fyysikko Avi Loeb väitti, että Papua-Uuden-Guinean rannikolta merenpohjasta löydetyt "alien" materiaalit on mahdollisesti luotu "maanulkopuolisten tekniikoiden" avulla. (Just niin!)

    Harvardin professori, joka on saanut lempinimen "alien metsästäjä", kieltäytyi sulkemasta pois mahdollisuutta, että pienet metallipallot, jotka löydettiin merestä, johon IM1-meteoraatti putosi vuonna 2014, ovat itse asiassa avaruusolennon jäänteitä. (Ikävä kyllä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähiin käy selitykset, ennen kuin totuus paljastuu =)

      Poista
  35. Astonishing moment meteor turns the sky GREEN as it passes over Turkey
    It passed over city of Erzurum and the Gumushane Province in Turkey last night.
    UFFO

    Sinne se humahti tien taa pimeyteen, superrr hämmästynyt hetki, ja tuo on sarkasmia.
    Mun näkemä valopallo oli liikkumaton, se että oli hämärää se näkyi ja hillui puiden yläpuolella about 30m päässä.

    VastaaPoista
  36. Vastauksia mm. siihen, minkälaista on suurien ufojen sisällä.

    VastaaPoista