maanantai 8. heinäkuuta 2024

Epookki blogin tilastoja - kesällä 2024

Kesäisin Epookki blogin tilastoissa tuntuu tapahtuvan outoja. Edellisen kerran kirjoitin aiheesta kesällä 2023.

Jo toukokuun puolella tilastoissa oli outoja tilastopiikkejä, jotka tulivat Suomen ulkopuolelta. Vuonna 2023 nettibotteja tuli blogiini Singaporesta, mutta nyt kesällä 2024 botti-invaasio tulee Hongkongista (Kiina).

Huom.
Hongkongin maapinta-ala on 1 107 km²
Ahvenanmaan maapinta-ala on 1 553,90 km²

Tällä hetkellä Hongkongista tulee jopa 78 % liikenteestä, Suomen osuus on vaivaiset 12 %. Kesäkuun 15. päivä 2024 oli myös ihmeellinen, silloin kolme kirjoitusta sai tilastopiikin.

    2024 alkukesän luetuinta juttua - 15.6.2024 tilastopiikki
  1. Ukraina osana Venäjän historiaa (kirjoitettu vuonna 2022)
  2. Salaiset kansiot avautuvat (kirjoitettu vuonna 2021)
  3. Koronaviruksesta mikrosiruihin (kirjoitettu vuonna 2021)

Nuo kolme kirjoitusta on ollut nyt alkukesän luetuimpia juttuja, koska varmaan nettibotit eksyivät niihin, muuta selitystä en osaa sanoa. Hongkongista tuleva liikenne ei näytä osuvan mihinkään kirjoitukseen, vaan kuin etusivulla käyvät ja kääntyvät. Enpä tiedä, että mitkä avainsanat saisivat hongkongilaiset kiinnostumaan blogistani. Mutta jos vähän hypätään "kaninkoloon", niin ehkä sitten nuo Ukraina ja Venäjä jutut sekä korona voisi jollakin tasolla kiinnostaa Kiinaa.

Tällainen ei oikein innosta kirjoittamaan blogia, koska nettibotit vaan käy blogissani, selkeät ihmislukijat ovat vähissä. Mutta omaksihan iloksi minä olenkin lähinnä kirjoitellut, aina oppii uutta.

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista!
    Varmaan ajankohtaiset aiheet vaikuttaakin.
    Katsotaan taas vuoden kuluttua mikä Taiwan b otti tavaa blogiasi eniten.

    Jatka ihmeessä kirjoittelua blogisi kirjoituksia on aina mukava lukea, olisi metka nähdä tilastoja ja maybe nauraa jos kehtaa.
    B otit eivät ole koskaan kivoja, mutta joka yrityksessä on ennen asiakaspalvelijaa b otti tarjoamassa onnetonta apua. Nettibotit ovat uhka, mutta minä en ole b otti enkä botti, koska nipistin itseäni.

    VastaaPoista
  2. Kyl mää ainaki luen, mutta olenkin tilastoharha kaikessa. Olen myös huomannut, ettei blogijuttuja lueta enää. Kaikki sykkivät somessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Surullista kyllä. Z-sukupolvi ei osaa/jaksa lukea pidempiä tekstejä. Katsovat vain lyhytvideoita ja nekin on brainrotia =)

      Poista
  3. Eilen 17.8.2024 Yhdysvalloista tuli muutamassa tunnissa ihmeellinen vähän yli 1000 lukijan piikki tilastoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on mielenkiintoinen tilasto:

      1. Singapore
      2. Yhdysvallat
      3. Kanada
      4. Suomi

      Tänään Kanadasta tulvii lukijoita, kun päivä päättyy, niin Kanadastakin on varmaan tullut yli 1000 lukijaa päivässä. Suomi vasta 4.

      Poista
  4. Wau! Näin yhden blogissa käännösjutun että sai valita vaikka mitä kieliä vaikka kymri, blogi käänsi suomalaisen blogikirjoituksen.
    Jos vaikka Singaporessa kopioidaan teksti ja kuukkelikäännös-jihhuu mut jos...

    "Rekisteröimätön lääkäri" myöntää käyttäneensä Poisonia suorittaessaan laitonta tissityötä ennen kuin hänen asiakkaansa 35v kuoli.

    Tuo on varmaan kuukkelikäännös tarkottaen implantteja.
    Mutta tissityö on huvittava, ja Poison on makee hajuvesi.

    VastaaPoista