sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Salainen UFO-virasto

Syyskuussa Las Vegasin The National Atomic Testing -museossa järjestettiin UFO-seminaari. Salaisuuden verhoja raotettiin, kun vanhat asiantuntijat kertoivat ufotietojaan julkisesti. Yhdysvaltain ilmavoimien entinen eversti Charles Halt varasti show’n.

Halt väitti kivenkovaa, että Yhdysvalloissa toimii erittäin salainen, mutta aktiivisesti toimiva UFO-virasto, jonka vastuulla on selvittää yliluonnolliset ilmiöt.
Charles Halt:
Tämä virasto on hyvin lähellä johtavia tahoja ja se on tutkinut näitä asioita vuosia. Maamme muut tiedusteluviranomaiset, jotka toimittavat heille tietoja, ovat tuskin itsekään perillä siitä, minne tiedot päätyvät.
Barack Obamaa ei seminaarissa nähty, mutta häntä on pyydetty aiemmin (vuonna 2008) julkistamaan Yhdysvaltain UFO-dokumentit presidenttikautensa aikana (aikaa on 6.11.2012 asti). Tosin julkistusta odotettiin jo 2011 vuonnakin ja jotkut sanovat sen tulevan vuonna 2013.

Vuonna 2011 Valkoinen talo vastasi harvinaislaatuisesti kansalaisten uteluihin mahdollisesta maan ulkopuolisesta elämästä.

Barack Obaman hallinnon edustaja kertoi virallisessa tiedotteessa ettei heillä ole mitään todisteita siitä, että avaruusolentoja olisi olemassa tai ne olisivat koskaan olleet yhteydessä maahan.

UFO-seminaarissa kuitenkin Yhdysvaltain ilmavoimien ex-everstillä Bill Colemanilla oli selkeä teoria sille, miksi muukalaiset eivät ole järin innostuneita vierailemaan Maassa:
Bill Coleman:
Meidän flunssaviruksemme saattaisi tappaa muukalaisen. Hänen flunssansa taas saattaisi pyyhkäistä elämän koko Maapallolta. Mikäli he (muukalaiset) ovat kyllin älykkäitä rakentamaan valovuosia nielevän aluksen, he ehkä ymmärtävät myös vaikutukset, joita leviävillä sairauksilla voi olla.
Itse mietin, jos muukalaiset ovat ihmistä älykkäämpiä, niin luulisi heidän jo ratkaisseen tuon flunssaongelmankin jotenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti