torstai 30. marraskuuta 2023

CIA:n ja Venäjän rahat

Mistä vaihtoehtoinen media ja valtamedia saavat rahat ja käskyt?

Valta Kuuluu Kansalle (VKK) -puolueesta kirjoitin vuonna 2021 ja keväällä 2023 kirjoitin Perussuomalaiset ja Vapauden liitto -kirjoituksen, jossa käydään läpi VKK-puolueenkin historiaa. Tällä kertaa perehdytään VKK:n uusimpiin käänteisiin ja vähän muuhunkin, mutta juttu täytyy aloittaa alkuvuodesta 2022.

Vuoden 2022 tammikuun aluevaaleissa VKK menestyi loistavasti, saaden 10 alueavaltuutettua, joka on 10 enemmän kuin (melkein) kukaan odotti. Mutta heti jo helmikuun alussa alkoi tapahtua ihmeellisiä käänteitä. VKK:n keulahahmo, Ano Turtiainen haukkui koko Suomen kansan maanrakoon ja "hakkasi Raamatulla päähän".

24.2.2022 Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja VKK:sta tuli Venäjä-mielinen, joka johti siihen, että puolue alkoi säröillä pahasti. 27.2.2022 tiedotettiin, että Ossi Tiihonen on ollut perustamassa Vapauden liitto -puoluetta. Keväällä 2022 VKK:sta lähti monia henkilöitä, jotka päätyivät uuteen Vapauden liitto -puolueeseen.

Kesällä ja syksystä talveen 2022 VKK:n kulisseissa tapahtui kummia, näistä käänteistä saimme kuulla alkuvuonna 2023, kun Ilkka Tiainen valoitti asiaa. Ano Turtiainen oli romuttanut koko VKK-puolueen. Helmikuussa 2023 puolueen varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen kertoi julkisuuteen, että Ano Turtiainen järjestää laitonta puoluekokousta. Seuraavana päivänä uutisoitiin, että Ilkka Tiainen eroaa VKK-puolueesta.

Ano Turtiainen kommentoi 6.2.2023 laittomaksi väitettyä kokousta:
On kutsuttu laillisesti koolle, tietenkin. Kuka nyt laittomasti kutsuisi kokouksia koolle.

4.4.2023 Suomesta tuli Naton täysjäsen, joka Ano Turtiaisen mielestä antaisi Venäjälle syyn miehittää Suomi ja ajaa Saatanan joukot (eli Nato) pois Suomesta - Turtiainen viittasi Tukholman profetiaan. Kesäkuussa 2023 Ano Turtiainen sai "palkintomatkan" Venäjältä, hän pääsi Pietariin Talousfoorumiin. Ulkoministeriön mukaan mitään virallista edustusta ei ollut Suomesta Pietarin Talousfoorumissa.

Huom. Ano Turtiainen on myös julistanut Nasan valehtelevan maapallon pyöreydestä, Maa onkin litteä.

Lokakuussa 2023 VKK piti puoluekokouksen, jossa päätettiin vaihtaa puolueen nimi. Uusi nimi on Valta Kuuluu Kristukselle (VKK). Syksyllä 2023 saatiin lisää kierroksia myllyyn.

Marraskuussa 2023 uutisoitiin, että VKK:n helmikuinen puoluekokous olikin ollut laiton. Johon Ano Turtiainen otti kantaa tuttuun tyyliin videon muodossa.

Huom. Samuel Gryningin kommentit Ano Turtiaisen videosta sekä analyysi laittomasta puoluekokouksesta.

Helsingin käräjäoikeuden tuomio VKK:n laittomasta helmikuun puoluekokouksesta on kyllä sekava soppa. Haaste toimitettiin 17.8.2023 yhdistysrekisteriin merkitylle hallituksen jäsenelle, Mika Schwachille. Tosin, hän oli aikoja sitten jo eronnut VKK:sta, mutta hänen nimi oli vielä rekisteritiedoissa. Haasteen saatuaan hän otti heti yhteyttä käräjäoikeuteen, ja ilmoitti, ettei ole enää puolueen toiminnassa lainkaan mukana. Haasteen saatuaan hänet myös poistettiin omasta pyynnöstään puolueen yhdistysrekisteristä 20.8.2023. Mika Schwach ei kertonut nykyisille VKK-puolueen hallituksen jäsenille saaneensa haastetta, näin ollen Ano Turtiainen ei (ehkä) saanut edes ennakkoon tietää haasteesta. Joten tuomio tehtiin yksipuolisesti.

ANO TURTIAISEN MIELENKIINTOISET VÄITTEET
Toisen videon lopussa Ano Turtiainen kommentoi vielä laittomia puoluekokouksia. Kun näiden muutaman videon väitteet niputtaa yhteen, niin tulee kyllä melkoista settiä.

Ylen toimittaja Tuukka Tervonen otti yhteyttä Ano Turtiaiseen ja kirjoitti uutisen VKK:n saamasta tuomiosta helmikuun laittoman puoluekokouksen vuoksi. Turtiainen nimitti Tuukka Tervosta satanistitoimittajaksi. Ilkka Tiainen sai Turtiaiselta nimen transu-Ilkka - en vain tiedä, että miksi juuri transu. Jumala on ollut läsnä VKK:n kokouksessa.

Erikoisimmat väitteet oli, että Yle, MV-lehti (Janus Putkonen), Posi TV (Ilkka Tiainen) ja muut paskamediat ovat CIA:n rahoittamia medioita ja ne eivät siedä Jumalasta puhumista - pahuus hallitsee niitä. Ano Turtiainen tietää kertoa, että Saatana asuu Amerikassa, Amerikka on itse paholainen.

Jos Tukholman profetia toteutuu, jota Ano Turtiainen toivoo, niin silloin Venäjällä on oikeus miehittää Suomi ja ajaa Saatana eli Nato pois Suomesta. Venäjä on pelastajamme, venäläiset ovat siskoja ja veljiämme, jotka auttavat meitä. Mutta kumminkin Helsinki saatetaan tuhota niin täydellisesti ettei kiveä jää kiven päälle. Kun Suomi on Venäjän vallan alla, niin elämä helpottuu, koska Saatana on poissa, ruokaa, bensaa jne. riittää. Kaikki, ihan kaikki mediat joutavat romukoppaan.

Ainoastaan Valta kuuluu Kristukselle (VKK) -puolea ajattelee oikein ja on suomalainen puolue, joka on tarpeeksi paljon venäläismielinen. MV-lehti ja Posi TV vain näyttelee venäläismielistä, mutta se on paholaisen katala harhautus, niitä rahoittaa CIA. Amerikka (ja länsimaat) ovat paha ja Venäjä on hyvä.

Kun käräjäoikeus antoi VKK:lle yksipuolisen tuomion, niin Ano Turtiainen sanoi ettei he lähde ns. takaisinsaannilla oikaisemaan tuomiota, sitä iloa ei anneta valtaeliitille. Hieman myöhemmin Turtiainen vihjasi, että voisikin lähteä kyseenalaistamaan tuomion, koska se voisi johtaa siihen, että vuoden 2023 eduskuntavaalit pitäisi järjestää uudestaan, jos kerta VKK on ollut laiton puolue jo ennen vaaleja.

Yle kyseli Itä-Suomen yliopiston julkisoikeuden yliopistonlehtori Matti Muukkoselta kommenttia VKK:n tilanteesta, joten minäkin otin yhteyttä Matti Muukkoseen ja kysyin, että mitä hän on mieltä Ano Turtiaisen "laittomat vaalit" -teoriasta.

Matti Muukkosen vastaus:
Puolue on ollut ihan laillisesti vaaleissa mukana. Vaalien laillisuus taas ratkaistaisiin vaaleja koskevissa valituksissa. Vaalit ovat olleet ihan lailliset ja saaneet lainvoiman. Sen sijaan tämä pulju ei osannut itse päättää omista asioistaan laillisesti.
Huom. "tämä pulju" tarkoittaa VKK:ta.

Näin ollen Ano Turtiaisen teoria taitaa olla heikoilla jäillä.

VALTAMEDIAN NÄKEMYKSIÄ ASIASTA
Ano Turtiainen sanoo MV-lehden ja Posi TV:n saavan rahat ja käskyt CIA:lta eli Yhdysvalloilta. Valtamedialla on kumminkin päinvastainen käsitys.

Journalisti-lehden jutun otsikko 13.5.2022:
Salaliittoteorioita levittävä nettikanava sai TV-toimiluvan

Journalisti-lehti oli niin huolissaan Posi TV:stä, että otti yhteyttä Traficomin päällikköön ja kyseli kanavan laillisuutta. Traficom myöntää TV-kanaville toimilupia. Syksyllä 2023 Posi TV sai uuden toimiluvan.

Huom. Journalisti-lehdellä on ollut omat uskottavuusongelmansa.

Journalisti-lehti muisti mainita myös Venäjä-mielisen dosentti Johan Bäckmanin.

Ilta-sanomien jutun otsikko 19.10.2022:
Suomalaisten televisioissa pyörii nyt räikeä propagandakanava – suoltaa Kremlin viestiä sensuroimattomana

Ilta-sanomien jutussa sanotaan, että Posi TV ja MV-lehti suoltavat Kremlin viestiä eli Venäjä-mielistä sisältöä. Julkisen sanan neuvosto (JSN) antoi kesäkuussa 2023 Ilta-sanomille langettavan päätöksen jutusta - levitti väärää tietoa.

Huom. Juha Korhonen haastatteli MV-lehden päätoimittaja Janus Putkosta. Jutut on kyllä peilikuvia siitä mitä Suomen valtamediat kertovat. Ano Turtiaisen mukaan Saatanan harhautusta, oikeasti MV-lehti on amerikkalaisten hallussa. Mutta itse olen eri mieltä kuin Ano Turtiainen on.

Ylen toimittaja Jessikka Arolla, joka tunnetaan mm. Putinin trollit -kirjastaan, on ollut omat väännöt MV-lehden ja dosentti Johan Bäckmanin kanssa. Jessikka Aro on saanut kuulla olevansa Nato-pissis ja CIA:n agentti.

Huom. Yle (Jessikka Aro) kävi Pietarin trollitehtaalla vuonna 2015.

Juha Korhonen muistetaan mm. TokenTuben perustajana. TokenTube oli voimissaan muutaman vuoden, koronapandemian ajan. Sekin sai osakseen Venäjä-mielisen leiman. Viimeiset ajat TokenTube vaikutti olevan osa Vapauden liitto -puolueen vaalikampanjaa - vaalimainoksia näkyi. Juha Korhonenkin oli Vapauden liitossa mukana. Juha Korhosen vaalibudjetti oli omien sanojen mukaan yli 20 000 €, mutta sai vain 388 ääntä ja se oli sitten siinä. 3.4.2023 TokenTube-videopalvelu suljettiin, mutta 11.4.2023 se nousi vielä hetkeksi polvilleen - hetken päästä se oli poissa.

Huom. keväällä 2022, kun MTV uutisoi, että hakkeriryhmä Anonymous olisi kaatanut TokenTuben, niin Juha Korhosen mukaan kyseessä oli valeuutinen. Oikea syy TokenTuben katoamiseen olisi ollut rahapula.

Ylen toimittaja Johanna Vehkoo (valheenpaljastaja) on kirjoittanut TokenTubesta, Seura-lehdessä Janne "Rysky" Riiheläinen käsitteli TokenTubea. Janne Riiheläinen on nähty myös Ylen puolella.

VAPAUDEN LIITOSTA BELLATORIIN
Kun Ano Turtiainen alkoi vuoden 2022 aluevaalien jälkeen romuttaa VKK-puoluetta. Syntyi Vapauden liitto -puolue, johon porukkaa virtasi ikkunoista ja ovista, monet siirtyivät VKK:sta Vapauden liittoon.

Vapauden liitossa tuntui olevan hyvä pöhinä päällä, ainakin näin ulkopuolisen silmin nähtynä. Kunnes tuli syksy 2023 ja alkoi kuulua ihmeellisiä asioita Vapauden liitosta, puolue alkoi lahota sisältäpäin. Lokakuun alussa Juha Korhonen avasi jälleen suunsa ja toi julki asioita, mitä kulissien takana tapahtuu - hänet oli erotettu Vapauden liitosta.

Huom. keväällä 2023, vaalien jälkeen, Juha Korhonen päätti puhdistaa vaihtoehtomediakuplaa, mutta se puhdistus taisi jäädä piippuun - en ole nähnyt. Kuvioita sekoitti, kun Anne Oikarinen ja Vapan veljekset vangittiin epäiltynä maanpetosrikoksesta.

Juha Korhosen jälkeen, näyttämölle asteli Ossi Tiihonen ja kertoi oman näkemyksen asioihin. Lokakuun lopussa esiin astui Vapauden liitto -puolueen puoluesihteeri Cia Grönberg, joka kertoi oman version aiheesta ja ilmoitti eroavansa puolueesta.

Cia Grönberg jatkoi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettuna puolueisiin sitoutumattomana ja muutti valtuustoryhmän nimeksi Valtuustoryhmä Bellator.

Cia Grönbergilla on mielenkiintoinen poliittinen historia. Hänelläkin on perussuomalainen tausta (kuten on Ano Turtiaisella ja Ossi Tiihosella). Keväällä 2021 Espoon perussuomalaisissa suhmuroitiin. Espoon perussuomalaisten puheenjohtajisto jätti yhden ehdokkaan pois ehdokaslistalta. Asiasta ei ollut kerrottu kenelläkään. Asiaan liittyi henkilökohtaiset riidat.

Puheenjohtajana oli Paavo Määttä
1. varapuheenjohtajana oli Cia Grönberg
2. varapuheenjohtajana oli Heikki Tuppurainen

Kaikki meni vaihtoon.

Perussuomalaisista Cia Grönberg päätyi Valta kuuluu kansalle (VKK) -puolueeseen, mutta kuten tiedämme, niin keväällä 2022 porukkaa lähti VKK:sta ja niin teki myös Cia Grönberg. Toukokuussa 2022 perustettiin Espoon Vapauden liitto ry, jonka puheenjohtajaksi valittiin Paavo Määttä ja hallitukseen kuului myös Cia Grönberg.

Mikä on Bellator? Bellator on kansalaisyhteisö, joka tarjoaa ihmisille paikan keskusteluun, tiedon jakamiseen, erilaisten asioiden kehittämiseen, sekä uusien ideoiden luomiseen. Bellator on puoluepoliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Huom. Bellator on latinaa ja tarkoittaa taistelijaa / soturia.

Bellatorin taustahenkilöistä ei mainita mitään. Löytyy vain mainintoja "henkilökunta" ja "omistajat", mutta tarkempaa tietoa ei löydy. Minua kumminkin kiinnosti, mikä taho on Bellatorin taustalla, joten kysyin sitä suoraan Bellatorin ylläpidolta. Koska Bellator vaikuttaa olevan aika "anonyymi" paikka, niin enpä odottanut saavani vastausta, mutta vastaus tulikin äkkiä.

Saamani vastaus:
Bellatorin taustalla toimii yhdistys Pajute ry.

Mikä on Pajute ry? Pajute ry on 2023 elokuussa rekisteröity aatteellinen yhdistys.

Huom. Bellatorin verkkotunnukset on rekisteröity lokakuussa 2023.

Pajute ry:n kotipaikka on Helsinki, mutta c/o-postiosoite on Espoossa, jossa on nimi Paavo Määttä. Bellatoriin linkittyy siis vahvasti Paavo Määttä ja miksi ei myös sitten Cia Grönberg (Valtuustoryhmä Bellator).

Alla oleva punainen laatikko on pelkkää spekulaatiota, vailla vahvoja todisteita.
Bellatorin "Primus motor" voi olla Juha Korhonen. Koska hän ohjannut YouTube-videon keskustelun Bellator foorumiin (videon kuvaustekstissä linkki). Foorumissa sille on luonut aiheen foorumin pääkäyttäjä Freedom. En usko, että ihan rivikäyttäjälle olisi niin tehty. Freedom on Juha Korhonen.

Kun lukee Freedomin tekstejä, niin jotenkin on Korhosen tyyliä havaittavissa sekä koko Bellator-sivusto huokuu Korhosmaista tyyliä. Koska Juha Korhonen on ottanut vähän "osumia" aiemmista projekteista, niin hän on piiloutunut muiden taakse, jotta homma toimisi. Tästä syystä postin ottaa vastaan Paavo Määttä ja ehkä hoitaa rahaliikenteenkin. Juhahan taitaa olla pankkien mustalla listalla.
On yllä oleva laatikko ainakin hyvä salaliittoteoria.

YHTEENVETOA
Valtamedia sanoo, että vaihtoehtomedioita käskyttää ja rahoittaa Venäjä. Vaihtoehtomediat sanovat, että valtamediat saavat käskynsä kabaalilta eli pieneltä saatanalliselta eliittiryhmältä, joka ohjaa koko maailmaa. Ano Turtiaisen mainitsema CIA on vain pieni osa juonta. Juoneen kuuluu Nato ja EU sekä kuuluisa koronapandemia.

Vaihtoehtopuolikaan ei ole yhtenäinen massa, vaan siinäkin on vääntöjä vähän joka suuntaan, mutta ehkä sitä yhdistää ohut punainen lanka, jota jokainen seuraa kumminkin samaan suuntaan. Tarpeen vaatiessa vaihtoehtopuoli saa kasaan yhtenäisemmänkin porukan, silloin ehkä unohtuu hetkeksi ristiriidat.

Perussuomalaisista on lähtöisin uusimpia "uuspuolueita", kuten VKK ja sitä kautta Vapauden liitto. Sinimusta liikekin on perussuomalaista pohjaa sekä Totuuspuolueesta löytyy perussuomalaista kaikua. Valta kuuluu kansalle (VKK) aloitti tämän aallon, mutta emme saa unohtaa Kristallipuoluetta, joka kuuluu myös porukkaan.

VKK:lla oli hyvä alku, mutta sitten VKK:n puoluekokoukseen osallistui Jeesus ja hän Isänsä Jumala, jolloin homma meni oudoksi. VKK:sta tuli ultrakristillinen puolue, edes Päivi Räsänen ei vedä sille vertoja. Ano Turtiaisen mielestä VKK on ainoa ja oikea sekä venäläisin ja kristillisin puolue, muilla ei tee mitään. VKK:n kanssa yhteistyö on mahdotonta, mutta mikäs siinä, jos kerta Jumala istuu heidän kokouksissa.

Koronapandemia laittoi tietyt mielipiteet ahtaalle ja alkoi hillitön sensuuri ympäri internetiä. Syntyi TokenTube-videopalvelu, johon päätyivät he, joiden mielipiteitä ei muualla sallittu. TokenTube oli hyvä paikka, siellä pystyi olemaan omassa kuplassa, jos tahtoi. TokenTube kasvoi ihmeen äkkiä ja paljon, saman henkiset löysivät toisensa.

Huom. kiitokset Ylelle, kun MOT näytti Meitä ette rokota -jakson. Silloin törmäsin TokenTubeen.

TokenTubesta tuli niin suuri tekijä, että valtamediakin alkoi huomioida sitä, mutta tietenkin negatiivisesti. Valtamedia suhtautui jopa vihamielisesti heihin, jotka kyseenalaistivat koronapandemian. Alla esimerkki.

Iltalehti 26.11.2021 (2 vuotta sitten):
Rokottamattomat voisi myös määrätä ulkonaliikkumiskieltoon välttämättömyyksiä kuten kaupassa käyntiä ja terveydenhuoltoa lukuun ottamatta. Sen valvominen ilman hihamerkkejä on toki mahdotonta, mutta viesti olisi selvä: teitä ei kaivata tartuttamaan meitä muita.

Rajojen sisälläkin liikkumista voisi aivan hyvin rajoittaa: esimerkiksi maan länsirannikolta löytyy valtavasti kuntia, joissa rokotepeitto on jossain 60 prosentin tuntumassa, ja maakuntatasolla huonoiten rokotettu Pohjois-Pohjanmaa on samalla myös se alue, jolla ilmaantuvuus on korkein. Antaa hopeavesi- ja ivermektiiniuskovaisten tehdä rokottamisen kanssa mitä haluavat, mutta pysykööt sitten kodeissaan.

Iltalehti viittasi siis jopa juutalaisiin keskitysleireillä, joille laitettiin hihamerkkejä. Ikävä sävy oli myös Pohjois-Pohjanmaalla asuvia kohtaan. Eipä Ilta-sanomat sen paremmin kohdellut tiettyjä ihmisiä, näimme otsikon "Kulkutautimyönteinen on kuin kulkususi, mutta vaarallisempi". Kukaan ei katunut ja pyydellyt anteeksi, vaikka näistä huomautti. Sentään Posi TV sai hiukan kunnioitusta, kun JSN antoi langettavan päätöksen Ilta-sanomille, mutta eipä ole tullut anteeksipyyntöjä valtamedian suunnalta suuremmin.

Huom. valtamedian vihamieliset ilmaukset koskevat myös minua, koska en ole ottanut koronarokotteita. Olen kerran sairastanut koronan muutaman päivän kuumeena.

Kun vaihtoehtoinen puoli kertoo omia näkemyksiään, niin helposti ne leimataan vaaralliseksi hölynpölyksi ja valeuutiseksi. Mutta kummasti tämä hölynpöly on muuttunut puolessa vuodessa tai vuodessa todeksi. Ylilääkäri Asko Järvinen on todennut, että maskien käyttäminen on lähinnä symbolinen ele, joka pääasiassa rauhoittelee ympärillä olevia koronapelkoisia ihmisiä, mutta oikein muuta hyötyä maskeista ei ole. Asko Järvinen on myös kertonut, että jo keväällä 2021 oli tiedossa ettei koronarokote estä tautia tai taudin leviämistä. Kuitenkin kansalle viestitettiin vähän muuta ja jopa määrättiin koronapassi jne. Koronapandemia politisoitui pahasti - vai mitä Krista Kiuru? Kansaa huijattiin ja koronaa tilastoidaan vähän miten sattuu.

Krista Kiurun lisäksi on ihmisiä, joiden täytyy pönkittää omaa asemaa tietyillä asioilla. Jessikka Aro, Johanna Vehkoo ja Janne "Rysky" Riiheläinen ovat profiloituneet vastuttamaan vaihtoehtoista puolta, he saavat palkkaa siitä. Eihän tällaiset henkilöt voi yhtäkkiä vaihtaa sanomaansa.

2020-luvulla maailma on mennyt siihen, että sallitaan vain yksi totuus ja muut vaihtoehdot ovat vääriä, eikä niistä saa edes puhua - aivopesua. Kyllä kyseenalaistaminen täytyisi hyväksyä edes jossain. Homma menee Kiinan ja Venäjän tyyliin, jos kaikki arvostelu kielletään. On olemassa monenlaisia mielipiteitä, joista ihmiset saavat itse päättää mihin uskovat ja mihin eivät.

Bellator foorumi voisi olla uusi tällainen paikka, jossa Suomen lakien puitteissa mielipiteet olisi sallittuja - eriävätkin sellaiset. Mikäli jokin mielipide ei vastaa omaasi kantaa, niin anna toisen ajatella niin, silloin sinunkin mielipiteen pitäisi saada olla rauhassa. Jokainen saa ajatella kuten ajattelee, mutta sehän ei ole sinulta pois.

Sodassa ensimmäinen uhri on totuus.
- Aiskhylos

11 kommenttia:

  1. Anolla menee hyvin kun ennustaa Jeesuksen toista tulemista, ja Venäjä säikäyttää Naton helvetinperrsseeen jotta Venäjä voi miehittää typerän Suomen.
    Ano on kuin aapossa oli se yks joka jakoi koko mestan maapallo on litteä vs. maapallo on pallonpyöreä, jos on litteä saako siinä istua kysyi Pikku-Myy kun pannukakulla jo istui.
    Taisi sama heppu aapossa tunkea Jumalaa mukaan.

    Mutta Ano hei, jos kutsut esi-isiksi näitä about 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa syntyneitä, näytän sulle dinosauruksen rillit kuvissa.

    Mutta Ano hei, jos luet sinäkin tätä blogia kuten alienitkin, että sinulla on ainakin yksi fani joka kanssasi muuttaisi vuorille jos korotsu on totta ja rokotteet houkutuksia ihmisille että tyhmät saavat sirun ja joka aktivoituu kun tyhmät jotka ei tajua omaa parastaan täyttävät esim 70 vuotta poks poks.

    Mutta Ano hei, täällä päin on sulla ainakin se yksi joka vannoo Anon nimeen, ja sanoo Anolla on oikeat mielipiteet ja Ano pressaksi, ofc sanoo maapallo on litteä ja kuussa ei olle käyty.

    Kuulin jopa että maapallo vain näyttää pyöreältä, siinä on kupoli vain.
    No kyllä nyt ei ole totta, Valta kuuluu kansalle onkin Valta kuuluu Kristukselle, Päivi(Räsänen) vaihtaa pian puoluetta, varokaa.

    Mika Schwach..Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? Oli pakko.

    Luin kumman nopeasti Jessikka Aron Putinin trollit, kirja ei ollut kovin ohutkaan ja lukuisia kannustajia eli sponssaajia, hyvä kirja kuitenkin.
    Vaikutti trollitehdas jossa vain likaisia jauhoja.

    UUSI MV-lehti:
    Ja kello 20:00 Tokentube näytti tältä: Kiitos Juha Korhonen! Rehellinen ja vilpitön kiitos sinulle, Juha Korhonen, kaikesta mitä olet Suomen...
    Loppua en tiedä enkä tahdokaan tietää.
    Tokentube on Tiedon Tunkio..ehhehehhh Ee

    Anonymous väittää: Tokentube kaadettu, no niin uusi nimi rahapula, miksei Juha K kelpaa ano ny mouse piip twiik.
    En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin.
    En edes viitsi ottaa selvää onko Tokentube kuollut ja kuopattu jos niin surunpäivä tälle Ano-fanille.

    Nämä kaikki Juha K, Ano T, Janus P, Junes L ,Ilkka T etc likasta suhmurointia..kaikki samassa kuusessa, kuin ruskaa pakkasella.

    No onhan se jokaisen oma asia rokottautuuko vai ei, mä olen saanut niin paljon eri rokotteita ja tehosteet kaupan päälle.
    Maskia voi käyttää muutkin kuin mummot ja paapat.
    Auttaa tai ei, eipä ainakaan tule pärskittyä Askoa nassuun.
    En käytä maskia kuin lähikontaktissa jos olen ollut sairaana.

    Toiset pääsee vähemmällä, kuten äitinikin armon vuonna 2023 eka korotsu, viikko kuin pahin flunssa huom hän on myös astmaatikko. Testi oli positiivinen.
    Minä taas imuroin örkit, kun tulee sitten kestääkin.

    True asiat ne riitelee ei ihmiset eihän, paitsi ne jotka ei ymmärrä mitään Putler, Nalle Puh, Trumppaus, ja räkis. Sleepy Joe oli paras Jarkko Tammisen maailmassa ai että tuli kierittyä kerien kippurassa nauraen ja aina uusintaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Ano-puhe. Mutta onko Ano Qanon... heh...

      Junes L:n kanssa olen vaihtanut pari sanaa ja totesin ettei enempää tarvitse hänen kanssa kommunikoida - olimme niin eri sfääreissä.

      Poista
  2. THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek on väläytellyt ideaa (13.04.2020) koronaveteraaninapista, hihamerkistä tai passista, joka kertoisi kantajan sairastaneen taudin niin, ettei tämä tartuta enää muita.

    (Huom. hihamerkkikin mainittu)

    Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo 18.10.2021:
    "Rokottamaton kantaa vastuun lähimmäisen kärsimyksestä ja kuolemasta."

    Kärsimyksestä ja kuolemasta... aika vahvasti sanottu ja nykyäänhän me tiedämme ettei asia ole noin.

    Rokottamattomia on potkittu päähän, eikä kukaan halua myöntää sitä ääneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Journalisti-lehti:
      Korona-aikana media lietsoi polarisaatiota. Journalistisella medialla oli koronavuonna 2021 vaikeuksia löytää tilaa vaihtoehtoisille näkemyksille. Toisinajattelijoita käsiteltiin leimaavasti.

      Tutkimus aiheesta.

      Nyt sen on todennut joku muukin kuin vain väärä toisinajattelija.

      Moni toimitus saa Julkisen sanan neuvoston nuhteet vain, koska ei lue palautelaatikkoaan.

      Poista
  3. Valta kuuluu kansalle -puolue (VKK) on syrjäyttänyt entisen kansanedustajan Ano Turtiaisen puolueen puheenjohtajan paikalta.

    VastaaPoista