lauantai 6. tammikuuta 2024

Miljardöörejä ja psykopaatteja, jotka ohjaavat maailmaa

Ylen henkilödokumenttisarjoja

Varsinkin koronapandemian alussa puhuttiin miljardööri Bill Gatesista... tai aloitetaanpa lokakuusta 2019.

Lokakuussa 2019 New Yorkissa järjestettiin Event 201 -tapahtuma, joka oli pandemiaharjoitus, jossa esiteltiin tulevaisuuden pandemiaskenaarioita.

Event 201 -tapahtuman kuvitteellinen uutislähetys alkoi sanoilla:
Se alkoi terveen näköisistä sioista kuukausia, ehkä vuosia sitten. Uusi koronavirus levisi hiljaa laumojen sisällä. Vähitellen maanviljelijät alkoivat sairastua.

Tartunnan saaneille ihmisille kehittyi hengitystiesairaus, jonka taudinkuva vaihteli lievistä flunssamaisista oireista vakavaan keuhkokuumeeseen.

Sairaimmat vaativat tehohoitoa, monet kuolivat.

Loppuvuonna 2019 ilmestyi sairaus, joka nimettiin vuoden 2020 puolella Covid-19 eli puhekielessä korona. Korona muistutti paljon Event 201 -pandemiaharjoituksessa esiteltyä uutta virusta, joka sai liikkeelle salaliittoteoria-aallon. Alettiin puhua, että Event 201 -tapahtumassa esitelty skenaario laitettiin oikeastikin liikkeelle.

Mutta miten miljardööri Bill Gates liittyy koronapandemiaan? Event 201 -tapahtuman yksi osallistuja oli Bill ja Melinda Gatesin säätiö, joka on Bill Gatesin ja hänen ex-vaimonsa perustama säätiö. Vuonna 2000 Bill Gates päätti lahjoittaa lähes koko omaisuutensa hyväntekeväisyyteen säätiönsä kautta. Sen vuosibudjetti on jättimäinen - suurempi kuin esimerkiksi Unicefilla. Säätiö rahoittaa muun muassa rokotetutkimusta. Bill ja Melinda Gatesin säätiö kuuluu myös Maailman terveysjärjestön WHO:n suurimpiin rahoittajiin. Vuonna 2020 Bill ja Melinda Gatesin säätiö rahoitti lähes miljoonalla eurolla suomalaista koronatutkimusta.

Salaliittoteorialla on usein isompi tai pienempi totuussiemen, josta se kasvaa. Jo vuonna 2012 uutisoitiin miljardööri Bill Gatesin hyväntekeväisyyssäätiön varjopuolista - kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Bill Gates kyllä laittaa miljardeja hyväntekeväisyyteen ja rokotetutkimuksiin yms. mutta miksi?

Yle julkaisi Tekniikan titaanit - pimeä puoli (Billionaires who made our world) -sarjan, jonka 1. jaksossa aiheena on Bill Gates ja hänen pimeä puoli. Muita tekniikan titaaneja sarjassa ovat Jeff Bezos, Mark Zuckerberg ja Elon musk -kannattaa katsoa kaikki jaksot.

Huom. Ylellä Elon Muskille on myös ihan oma sarja, Musk ja Twitterin valloitus (Elon Musk's Twitter takeover).

Ja kannattaa myös muistaa, että raha ei jakaannu tasaisesti maailmassa, 26 miljardööriä omistaa yhtä paljon kuin 3,8 miljardia ihmistä, puolet maailman väestöstä. Noin 30 ihmistä siis omistaa puolet maailman rahoista.

Ylen dokumenttisarjassakin otetaan esiin Bill Gatesin rahat ja valta mm. WHO:ssa - se joka rahoittaa eniten, voi myös määrätä asioita eniten. Ei ole siis ihme, jos Bill Gates on liitetty vahvasti koronapandemia-salaliittoteorioihin, koska väitteille löytyy pohjaa.

KUKA ON PSYKOPAATTI?
Mikäli edellä mainitut miljardöörit eivät ole psykopaatteja, niin norjalainen yritysjohtaja Richard Olsson vaikuttaa ainakin siltä. Ylellä on hänestä kertova dokumenttisarja, Richard Olsson - häpeämätön yritysjohtaja (Skamlös). Mitä pidemmälle sarjaa katsoo, niin sitä enemmän Richard Olsson vaikuttaa psykopaatilta, vaikka mielestäni sitä sanaa ei käytetä itse ohjelmassa.

Richard Olsson ei häpeä mitään, eikä tunne empatiaa ja valehtelee koko ajan sekä keksii selityksiä, joihin varmaan itse uskoo. Kun katsoin sarjaa, niin välillä mietin, että onko tämä sittenkin joku fiktiivinen sarja, oli niin uskomatonta settiä. Mutta totta oli.

Richard Olsson tuhoaa muita ihmisiä, mutta ei näe siinä mitään väärää. Erikoista on, että hän voi jatkaa toimintaansa vuosikaudet, eikä kukaan voi tehdä asialle oikein mitään.

Lue myös:
Koronapandemian jälkipyykki

5 kommenttia:

  1. Kyllä, raha sókaisee, pissa nousee päähän, pidetään itseä jalustalla, se kuuluisa minä, minä ja minä, olen valtias.
    Siitä lonkero Valko-Venäjän Lukašenka hankki itselleen elinikäisen syytesuojan. Putler pitää itseään tulevaisuudessakin pressana, arvelen että haluaisi muuttaa itsensä Putler Suureksi tai jopa keisariksi.

    Salaliitot kietoutuu ympyränä, se on täällä tänään.
    Kaikki nämä ajavat vain omia etujaan, superidiootteja= psykopaatit Gates, Musk, Bezos, Zuckerberg, Trumppaus, Putler, räkänokka, Nalle Puh, jokainen näkee oman navan ja sen ympäri mennään. En ole varma kestänkö psykopaatti Olsonia katsoakaan. Kaikilla nuilla on oma yhteinen diagnoosi.
    Gates terveyskuningas Ee siis, anteeksi mitä, annettiin siis tuonelan portin avaimet oh hello.
    space race tervemenoa superrrridiootit, kilpajuoksu Marsiin.

    VastaaPoista
  2. Yhdysvaltalainen talousmedia Wall Street Journal (WSJ) uutisoi nimettömiin lähteisiinsä vedoten, että viime vuosina eräät Muskin omistamien yritysten johtajat ja hallituksen jäsenet sekä muut miljardööriä lähellä olevat ovat huolestuneet siitä, että hänen käyttäytymistään ohjaa huumeiden käyttö.

    Tämä selittääkin jotain Elon Muskin outoa käytöstä. Tosin, hänellä on myös asperger.

    VastaaPoista
  3. Luin tuon magicmusheja eikun zori hallusinaatiosieniä, mm Musk vedellyt ei ihme että on ollut weird sika. Ja Epsteinin varjo on pitkä ulottuu Trumppaukseenkin, mutta "prinssi" Andrew on likaojaan viety. Odotahan niin pian Musk vienyt muita superidiotteja mukanaan.

    VastaaPoista
  4. Maailman viisi rikkainta ihmistä on vuodesta 2020 kaksinkertaistanut omaisuutensa arvon samaan aikaan, kun noin viisi miljardia maailman ihmistä on köyhtynyt entisestään.

    VastaaPoista
  5. No mutta niin se menee, rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy.
    Vaikka maailmassa on ruokaa yli oman tarpeen, on nälkää näkeviä.
    Rikkaat vain sinne avaruuteen tai mereen sukellusveneeseen joka posahtaa.

    Toki erikseen sota Gazassa kun lapset jää ruuatta muuttuvat luurangoiksi ja kuolevat.
    Yksi 12v luuranko antoi kuoleman kielissä sodalle kasvot.
    Julmaa, ja rahahanat kiinni koska UNRWA:n työntekijöitä olisi osallistunut äärijärjestö Hamasin terrori-iskuihin Israelissa.

    "Viime viikkoina lehdissä on ollut kuvia kuolleista lapsista, Gazan sodan urheista. Niitä vilkaistaan, käännetään sivua, kauhistutaan, mutta yritetään unohtaa ne. Yksikään suomalainen lastensuojelu- tai naisjärjestö ei ole ottanut kantaa näiden lasten puolesta."

    Nobelin rauhanpalkintokomitean puheenjohtaja Ole Danbolt Mjos onnitteli Nobel-juhlassa Martti Ahtisaarta siteeraten F. E. Sillanpäätä: "Jokainen sota on häpeäksi kävijöilleen ja ihmiskunnalle. Sodasta seuraa aina kärsimystä. Ihminen saa aikaan hyvää vain rauhan aikana. Vain silloin voimme torjua ahdinkoa ja hätää. Se joka rakentaa rauhaa, rakentaa ihmisyyttä." Näitä sanoja ei ole Suomessa juurikaan noteerattu.

    VastaaPoista