maanantai 1. tammikuuta 2024

Baba Vangan ennustukset toistuvat - vuosi 2024

Vuosi sitten kirjoittelin (jälleen) Baba Vangan ennustuksista ja taas on aika huomioida niitä.

Vuodelle 2024 Baba Vangalla on uutislähteiden mukaan 7 ennustusta.

  1. Putinin loppu?
    Omat kommentit:
    Vuosina 2019, 2020 ja 2021 Baba Vanga on myös puhunut Vladimirin murhayrityksistä. Ja taas vuonna 2024.

  2. Terroristi- ja biologiset hyökkäykset
    Omat kommentit:
    Vuonna 2019 ennusti Baba Vanga, että muslimien armeija valtaa Euroopan. Sama toistui vuonna 2020 ja siihen lisättiin vielä, että eurooppalaisten kimppuun käydään kemiallisilla aseilla. Vuonna 2023 biologiset aseet mainittiin myös.

  3. Valtava talouskriisi vuonna 2024
    Omat kommentit:
    Vuonna 2021 Euroopan talous piti romahtaa. Vuonna 2023 piti iskeä tuhoisa aurinkomyrsky, jonka seurauksena finanssimarkkinat saattaisivat ajautua kaaokseen, jopa vuosikausiksi.

  4. Sääongelmat ja luonnonkatastrofeja
    Omat kommentit:
    Vuonna 2019 Aasiaan piti iskeä megatsunami. Vuonna 2020 Venäjälle piti pudota meteoriitti. Vuonna 2022 apokalyptiset tulvat ja kuivuutta. Vuonna 2023 piti iskeä valtava aurinkomyrsky ja Maan kiertoradan muuttua, joka saa aikaan dramaattisia seurauksia Maan ilmastolle. Vuosi 2023 oli kyllä mittaushistorian kuumin.

  5. Lisää kyberhyökkäyksiä
    Omat kommentit:
    En muista Baba Vangan puhuneen tästä aiheesta aiemmin.

  6. Lääketieteelliset läpimurrot
    Omat kommentit:
    Vuonna 2024 tulee uusia hoitoja parantumattomiin sairauksiin, mukaan lukien Alzheimerin tauti ja syöpä. Tosin, syöpään piti löytää parannuskeino jo vuonna 2021.

  7. Teknologinen läpimurto
    Omat kommentit:
    Vuonna 2022 Baba Vanga ennusti ihmiskunnan tulevan yhä addiktoituneemmaksi teknologiasta. Todellisuuden ja fantasian välinen raja hämärtyy (virtuaalitodellisuus). Vuonna 2022 alieneidenkin piti tulla. Tekoäly teki läpimurron vuonna 2023 ja IBM julkaisi joulukuussa 2023 ensimmäisen kvanttitietokoneensa, jossa on yli tuhat kubittia.
Lähdeuutinen suomeksi käännettynä (Google-käännös).

Kuten huomataan, niin Baba Vangan ennustuksissa on toistoa, samoja ennustuksia toistetaan vuodesta toiseen - kyllähän tällä systeemillä joku voi osua kohdalle joskus. Alkaa jo tuntua, että onko olemassa mitään Baba Vangan ennustuksia, onko niistä koottu jotain kirjaa? Vai heittääkö Baba Vangan nimissä joku taho ilmoille vuosittain uudet ennustukset?

Jos Vladimir Putin lukee näitä Baba Vanga -uutisia, niin ei olekaan ihme, jos Putin on vähän vainoharhainen, koska joka vuosi ennustetaan hänen murhaa/kuolemaa.

VIIME VUODEN ENNUSTUKSENI
Vuoden 2023 alussa ennustin, että Venäjän sota Ukrainaan päättyy vuoden sisään - halusin olla optimisti. Eipä se ole loppunut, eikä Putinin terveys romahtanut, vaikka huhuja hänen kuolemasta kyllä liikkui. Mutta loppuvuonna 2023 alkoi tihkua toivonkipinöitä sisältäviä uutisia Venäjältä. Venäläisten sotilaiden läheisten alulle laittama Tie kotiin -liike (Put domoi) sanoo ääneen "Putin on valehtelija ja pettänyt venäläiset" eli silmiä avautuu vähitellen.

Ennustin optimistisena, että vuoden 2023 eduskuntavaaleissa pienpuolue Vapauden liitto -puolue saisi yhden ehdokkaan läpi, mutta ei tietenkään saanut. Syksyllä 2023 kuului juttuja, että Vapauden liiton sisällä kuohuu ja odotetusti VKK:n alamäki jatkui.

Suomen ylikuolleisuutta ei liitetty koronarokotteisiin, vaan itse koronavirustautiin. koronavirustauti oli suurin syy kuolleisuuden kasvuun vuonna 2022. Koronaan kuolleita oli vuonna 2022 moninkertaisesti enemmän kuin kahtena edellisenä vuonna yhteensä. Loppuvuonna 2023 yhdessä viikossa kuoli ennätysmäärä ihmisiä, syyksi arveltiin koronavirusta.

Suomi kyllä pääsi Natoon, mutta Ruotsi roikkuu löysässä hirressä.

Virallisesti Olkiluoto 3 on valmis, mutta fakta on, että siinä on ongelmia ollut noin joka toinen viikko. Syksyllä 2023 koettiin harvinainen hullu sähköperjantai, sähkön hinta romahti miinukselle -50 c/kWh. Sähkö oli noin puoli päivää ilmaista, mutta kumminkin joillekin siitäkin ilosta voi tulla kallis lasku - kuluttaja hävijää, vaikka sähkö olisi ilmaista.

Polttoaineiden hinnat nousevat äkillisesti keskiviikkoaamuisin ja laskevat lähtötasoonsa seuraavan viikon tiistaihin mennessä. Ilmiö on kärjistynyt kesästä lähtien. Huijaukselta tämäkin ilmiö vaikuttaa, keinotekoisesti nostellaan polttoaineiden hintoja. Tarkka autoilija ostaa siis bensaa alkuviikosta.

Enemmistö Suomen suurimmista kaupungeista ei järjestä uutenavuotena perinteistä ilotulitusta. Uutissuomalainen kysyi asiaa 20 kaupungilta, joista vain seitsemän kertoi järjestävänsä ilotulituksen.

VUODEN 2024 ENNUSTUSPOHDINTAA
Vuodeksi 2024 taidan vain ennustaa, että tänä vuonna ne alienit tulevat!

Mutta täytyy vähän pohtia politiikkaakin. Tammikuun lopulla on Suomessa presidentinvaalit, jossa on mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Pekka Haavisto ja Alexander Stubb ovat vahvoilla, mutta heilläkin on omat painolastit historiassaan sekä kummallakin on ulkomaalaistaustaiset puolisot. Haavisto ja Stubb ovat politiikan konkareita, molemmilla on kokemusta monesta asiasta. Stubb on kyllä pysytellyt paljon ulkomailla ja taisi olla kausi ettei hän antanut haastatteluita suomalaismedioille (Sori siitä). Haavistolla voi olla "haasteena" hänen puoliso, joka on miespuolinen - saapa nähdä, kuinka paljon se painaa vaakakupissa.

Jutta Urpilainenkin olisi mielenkiintoinen valinta, mutta häneen voidaan liittää anekdootti "Mene Kreikkaan lomalle, rahasi ovat jo siellä". Jutta Urpilainen olisi Suomen toinen naispresidentti.

Jussi Halla-Ahoa ei kannata unohtaa, hän voi kurvata viimeisessä kurvissa kaikkien ohi ja yllättää asiantuntijat - tehden Trumpit.

Venäjällä on maaliskuussa "presidentinvaalit", joissa on käytännössä yksi ehdokas, Vladimir Putin, jos ei mitään hyvin ihmeellistä tapahdu alkuvuoden aikana. Yhdysvalloissa on marraskuussa presidentinvaalit ja niin ihmeellistä kuin se onkin, niin Donald Trump on niissä vahvoilla, jos ei sitä aiemmin saa vankeustuomiota, mutta tuskin saa. Joe Biden on niin höppänä jo, että unohtaa koko vaalit.

Tervetuloa vuosi 2024!

11 kommenttia:

  1. Vladimir Putinin uudenvuodentervehdystä on epäilty tekoälyn luomaksi.

    Mutta miksi näin olisi? Onko terveys pettänyt - ei pysty itse puhumaan.

    VastaaPoista
  2. Sanotaan että sokealle muodostuu toinen aisti hyvin, tai aivokasvain.
    Baba Vangan ennustukset kuvaa maailman tilaa hyvin. Kaikki päättyy lopulta, ydinsota, maapallo räjähtää, aurinkomyrsky. Jos kiertorata muuttuisi yhden vuoden aikana, kuten Baba Vanga ennustaa alkavalle vuodelle, vaikutukset olisivat apokalyptisia. Mutta sen näkee sitten.
    Maanjäristykset yleistyy, hommataan lippu
    maailman loppuun, eikun Saturnuksen taakse.

    Korotsu innostui igen pyörimään porukoissa, koska unohtui pestä kädet.
    Lautturi kutsuu heikommat, parempaan paikkaan, jossa ei tunneta kipua.

    Ennustan että Venäjälle putoaa meteoriitti ja Putler saa kuulan kalloon.
    Koska vain Jeesus sen tietää.
    Sota Ukrainaa kohtaan on kansanmurha, ne pommittaa siviilejä. Raukkamaista.
    Ukraina Natoon ja maat jakautuvat sotimaan, Suomi mukana.

    Putler on sanonut että "Olen kuitenkin sitä mieltä, että minulta saa näyttää, ja minun äänelläni saa puhua vain yksi ihminen. Se ihminen olen minä."
    Minä minä ja minä, ja että Venäjä ei koskaan peräänny.
    Miksi putler katsoi vasenta rannettaan, ja oikeassa kädessä oli kello?
    Lunttasiko vai oliko tekoälyluomus, kallistun siihen.

    Putler pelkää niin että housut tutisee, hänet ahdistetaan nurkkaan.
    Aivan, kukaan ei pääse vastaehdokkaaksi, Putlerin pahin pelko.
    Muutoin joutuu Siperiaan.
    Haavisto on vahvoilla juurikin puolison takia, toivon että hän on seuraava pressa.
    Melko vahvoilla on myös Stubb sori siitä, maailman mies, kahden he vääntävät kättä.
    Muut ehdokkaat ei kiinnosta kiviäkään, jokaisella jotain jota hävetä, kuten Halla-aho jaksaa haastaa pikkujutuista oikeuteen.

    Jos taas Trumppaus valitaan pressaksi se repii muutakin kuin Trumpan pöksyt, koska hikeentyi kohtauksesta Yksin kotona 2.
    Trumpassa on samaa tautia kuin Putlerissa, kumpikin tahtoo valtaan.
    T voisi päästä linnaan siis vankilaan, vaarallinen tyyppi, käsi maailman oven kahvalla, vaan soisi käden jäävän oven väliin.
    Maailma on vaarassa jos annetaan diktaattorien rällästää, he ovat sokeutuneet totuudelta.

    Lääketietellä pystytään auttamaan Altzheimeriin ainakin.
    Muutoin se menee yksi risti kaksi.

    17 kaupunginosaa kielsi ilotulitteet, pauke alkoikin heti joulun jälkeen jatkuen uuden vuoden päivään, kun ei ehditty kaikkea posauttaa.
    Tulevaisuudessa raketit pitäisi kieltää kokonaan, vain hallitut "näytökset" olisivat kiellon ulkopuolin.

    Alienit ovat jo täällä!

    VastaaPoista
  3. Presidenttiehdokkaaksi pyrkinyt Jekaterina Duntsova pidätettiin Tverissä sen jälkeen, kun hän oli osallistunut uuden puolueen perustamiskokoukseen.

    VastaaPoista
  4. Venäjän presidentinvaaleihin pyrkivä oppositiopoliitikko Boris Nadezhdin on kerännyt vaaditut yli 100 000 allekirjoitusta ehdolle asettumiseen ja toimittanut ne Venäjän keskusvaalilautakunnalle.

    Presidentti Vladimir Putinin uudelleenvalinta on käytännössä itsestään selvää. Monille venäläisillle Nadeždinin tukemisesta tuli kuitenkin keino ilmaista mieltään nykyhallintoa vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venäjä on kieltänyt oppositiopoliitikon presidenttiehdokkuuden.

      Putin ei uskalla kokeilla edes omaa kannatustaan - raukka pikku-ukko.

      Poista
  5. Entinen CIA-agentti Joseph Spencer kertoili kuolinvuoteellaan monia salaisuuksia. Kuten, että vuonna 2024 kuolee miljardeja ihmisiä ja avaruusolennotkin paljastetaan.

    Mikäli jotain tuollaista tapahtuu, niin ehkä ne näkyvät myös Suomessakin, jäämme odottamaan.

    VastaaPoista
  6. Nostradamus oli ennustanut "meritaistelun" ja sanoi, että "punainen vastustaja kalpenee pelosta ja saa suuren valtameren kauhuun".
    Kiina? Voisi olla punakonekin eli Venäjä.

    Jos kuolinkorinaa ei tule haemme Bob Lazarin paljastamaan lisää, tiedämmehän mitä Bob on saanut todistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiina ja Taiwan -jännitysnäytelmä, johon voi liittyä myös Yhdysvallat.

      Vuodetut sotilasasiakirjat paljastavat Venäjän pitkäaikaiset Kiina-pelot.

      Venäjän Kiina-riippuvuus aiheuttaa huolta venäläisten asiantuntijoiden parissa.

      Poista