maanantai 1. maaliskuuta 2021

Arcturuslainen Kvanttihyppy

Jos sinua kiinnosti Sielun tietotoimisto -podcast ja olet kuunnellut sen kaikki jaksot - jäitkö kaipaamaan lisää?

Kvanttihyppy-podcast vetää jutut nextille levelille (jaksojen esittelyt). Kvanttihyppy ei paljasta henkilöllisyyttään, mutta jaksoja kuunnellessa tulee ilmi, että hän on arctuluslainen sielu, joka on jälleensyntynyt maapallolle.

Huom. minäkään en turhia paljasta itsestäni ja ne, jotka minut tuntevat, niin minulla on sama toivomus kuin Kvanttihypyllä. Minut tuntevat pitäisivät omana tietonaan tiedot minusta.

Kvanttihyppy kertoilee kovempaa settiä kuin Sielun tietotoimisto. Kvanttihypyllä on rento ote meininkiin, mutta hän tietää mistä puhuu, hän on uskottava. Tosin kuulijan täytyy olla samalla aaltopituudella, muuten Kvanttihypyn jutut voivat mennä yli hilseen. Yhdeksän ensimmäistä jaksoa taitaa alkaa sanoilla "Tämä aihe ei sovellu herkimmille..." ja se on kyllä totta - jos edes sisäistää tiedon, mistä puhutaan. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Kvanttihyppy on analyyttinen ja rento, jos huomaa, että hän jumittaa jossain kohtaa, niin tokaisee "No joo... eteenpäin..." tai "What ever...". Hän tarjoilee kuuntelijoille tietolähteitään linkkien muodossa (näin minäkin teen), joten jutut voi tarkistaa ja lukea enemmänkin.

Mikäli kuuntelija hyppää Kvanttihypyn maailmaan täysin tietämättä entuudestaan aihepiiristä mitään, niin silloin välttämättä kuuntelija ei viihdy kauankaan Kvanttihypyn seurassa - tieto voi olla liikaa käsityskyvylle.

Oletko valmis Kvanttihyppyyn?

Huom. Kvanttihyppyä voi kuunnella myös SoundCloudissa.

Lue myös:
Reality transurfing

3 kommenttia:

 1. Sieluntietotoimisto jäi kesken kun tuli muuta.
  Sitä on jatkettava pian, mutta mitä ihmettä kyllä on shaibaa tuo kvanttihyppy!
  Uffo jaksokin täyttä unta, noh kuuntelen nuo kaikki vielä.
  Monta jaksoa loppuun kielikylpykin.

  Kiitos vinkistä hyvin paljon, olen epävarma olisinko koskaan tuota löytänyt!
  Aiheet kiinnostaa, mä muuten kerran kysyin Seppo Tanhualta nousevan merkkini, sen jälkeen tulee lähes päivittan kuka on vieraskynässä, ja hän se sanoi piden.

  Niin vaikka kerrotkin paljonkin sitä tietoa ei tarvi kaikkien(muiden) tietääkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tuo on tulkittavissa? Tuli mieleen Folke Rundqvist -Putous hahmo. Ensin sanot shaibaksi (scheiße), mutta sitten kiität vinkistä =)

   Poista
 2. Helmikuussa Kvanttihyppy oli Totuuden etsijöiden vieraana.

  Nyt maaliskuussa Totuuden etsijöiden vieraana kävi Tuomas Kytömäki, joka kertoi salaisesta maailmanhistoriasta. Minäkin olen joitakin samoja asioita kirjoitellut vuosien mittaan blogiin. Tuomakselta tuli hyvää settiä.

  Vuosi sitten Seura-lehtikin kiinnoistui Tuomas Kytömäen jutuista.

  VastaaPoista