maanantai 24. huhtikuuta 2023

Tuomiopäivä 24.4.2023

Pertin nimipäivä

Tammikuussa kirjoittelin ennustuksista vuodelle 2023.

Yksi ennustus liittyi päivään 24.4.2023, jolloin pitäisi tapahtua jotain erikoista. Ennustuksen pohjana on Raamatun kohta Ilm. 13:5 sekä synodinen kuukausi, joka on 29,53 päivää. Näistä saadaan luku 1240,26. Koronapandemian viralliseen alkamispäivään eli 1.12.2019 lisätään 1240 päivää, päädytään tähän päivään eli 24.4.2023. Tämän kaiken vahvistaa suomalainen sketsiryhmä Kummeli, joka on laulanut 1990-luvulta lähtien, että Pertin nimipäivä on tuomiopäivä.

Mutta tapahtuiko mitään?

4 kommenttia:

  1. En tunne yhtään Perttiä ja toivon mieluummin että tulevaisuuden Pertti aiheuttaisi maailmanlopun, tuomiopäivän.
    Kuukkeli: Pertti on lyhentymä Albertista, joka puolestaan on lyhentymä Adalbertista. Viimeksimainittu nimi tulee muinaissaksan sanoista adal, aatelinen ja bert, loistava, kuuluisa. Perttiä on käytetty muidenkin bert-loppuisten nimien lyhentymänä (esim. Engelbert, Herbert, Robert)

    Tänään 24.4 on yksi tapahtuma lautasella, mutta se on hyvä tapahtuma..yksikään Pertti ei saa tuhota sitä.
    Voihan tuo tarkoittaa myös sitä miten korotsupallero on nostanut päätään ja ihmiset ovat kyllästyneet, vaikka joutuisivat tehohoitoon joka juuri nyt kuormittaa sairaalaa. Sitä en tiedä onko tehohoitoon joutuneet rokottamattomia.

    VastaaPoista
  2. Ei tainnut tapahtua mitään merkistävästi näkyvää.

    VastaaPoista
  3. Pian voi tapahtua jos lukee lehtiä uhkakuvia Suomelle pidän pahimpana ydinsotaa jos Venäjä tuhoutuu menee Suomikin siinä imussa.
    Mutta mun tapoihin ei kuulu maalata piruja seinille, sen saa tehdä muut aivan vapaasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä Putinia (Venäjää). Vaikka Neuvostoliitto hajosi ja muodostui nykyinen Venäjä. Kumminkin Venäjä on edelleen reippaasti maailman suurin valtio pinta-alaltaan, niin miksi ihmeessä Venäjän täytyy yrittää laajentua. No joo, Putinin päiväuni on olla edelleen vähintään Neuvostoliiton kokoinen Venäjä.

      Neuvostoliiton jälkeen puhuttiin hetki IVY-maista, kunnes alettiin puhua Venäjästä. Vuonna 1991 olin vielä aika nuori, enpä silloin edes niin huomannut ja tajunnut asian suuruutta - maailma rullasi eteenpäin.

      Vaikea on kuvitella, että Venäjä hajoaisi pieniin valtioihin, mutta tapahtuihan Neuvostoliitonkin hajoaminen melko yllättäen. Venäjässä olisi kyllä pinta-alaa, josta lohkoa valtioita.

      Erään teorian mukaan uffot ovat "sammuttaneet" maailman ydinohjukset, niillä voidaan pelotella, mutta niitä ei voi kukaan käyttää.

      Poista