torstai 1. helmikuuta 2024

Event 201

Sekä Maailman talousfoorumi (WEF)

Miljardöörejä ja psykopaatteja, jotka ohjaavat maailmaa -kirjoituksessa pintaraapaistiin Event 201 -tapahtumaa. Tässä kirjoituksessa syvennytään paremmin Event 201 -tapahtumaan.

Johns Hopkinsin yliopiston alaisuuteen kuuluva Terveysturvakeskus (Center for Health Security eli CHS) järjesti Eveent 201 -tapahtuman yhdessä Maailman talousfoorumin (WEF) ja Bill & Melinda Gatesin -säätiön kanssa.

Maailman talousfoorumi (WEF) ja Klaus Schwab sekä Great reset
WEF:in tarkoituksena on edistää globalisaatiota, vapaakauppaa sekä julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötä. WEF:in perusti vuonna 1971 Klaus Schwab, hän on puhunut myös Suuresta nollauksesta (Great reset), joka on talouden elvytyssuunnitelma.

Koronapandemiaan liittyvien salaliittoteorioiden keskiöstä löytyy WEF ja Klaus Schwab, ne ovat kaiken pahan alku ja juuri. Salaliittoteorioissa Klaus Schwabin Suuri nollaus on kaikkea muuta kuin talouden elvytyssuunnitelma. Salaliittoteorioissa Event 201 -tapahtuman voidaan käsittää Suuren nollauksen alkupisteeksi, siitä käynnistettiin koronapandemia. Salaliittoteorioissa koronapandemialla romahdutetaan maailmantalous, huomattava määrä ihmisistä "eliminoidaan" (kuolee) ja jäljelle jääneet ihmiset orjuutetaan sekä alistetaan rokotteilla - pieni eliittiryhmä hallitsee maailmaa.

WEF:in toimintaan liittyy myös Young Global Leaders (YGL), joka on nuorten huippujohtajien globaali verkosto. Suomesta siihen kuuluu muun muassa Sanna Marin ja Alexander Stubb, joka on mielenkiintoinen nimi näin keväällä 2024. Salaliittoteorioissa YGL on osa Klaus Schwabin luomaa "pahuuden verkostoa", jonka avulla ihmiskunta orjuutetaan.

Et omista mitään ja olet onnellinen. Mitä tahansa haluat, vuokraat sen ja se toimitetaan dronella.

EVENT 201
Aiemmat harjoitukset

Lokakuussa 2019 järjestettiin Event 201 -harjoitus, joka oli eräänlainen jatko vuoden 2018 Clade X -harjoitukselle. Vuosittain maailmassa on noin 200 epidemiaa, mutta entäpä, jos niistä yksi muodostuu pandemiaksi. Tästä Event 201 sai nimensä, 201. tapahtuma voi olla pandemia.

Selitys:
Epidemia on kun tautitapauksia havaitaan normaalia enemmän jollakin alueella.

Pandemia on kun epidemia leviää yli maanosien ja on merkittävä uhka. Pandemia muuttuu endeemiseksi, jolloin se laantuu ja esiintyy lievempänä sekä kausiluontoisesti.

Event 201 -pandemiaharjoituksessa kuvitteellinen uusi koronavirus levisi ympäri maailmaa, eikä siihen ollut aluksi kunnon rokotetta. Simuloitu pandemiaharjoitus kesti 3,5 tuntia, jonka aikana simulaatiossa kului aikaa 1,5 vuotta eli 18 kuukautta, jonka aikana kuvitteellinen uusi koronavirustauti aiheutti 65 miljoonaa kuolemaa ympäri maailmaa. Näihin lukemiin harjoitus päättyi.

Simulaatioharjoituksen loppuvaiheessa kuvitteellinen koronapandemia alkoi hidastua alttiiden ihmisten määrän vähenemisen vuoksi. Pandemiallakin on siis kuin pullonkaula, kun suuri määrä ihmisiä saa tartunnan, tulee immuniteetti ja osa kuolee (vanhuksia), pandemialta loppuu tila, johon laajentua. Yksi loppupäätelmä oli, että pandemia jatkuu jossain määrin, kunnes on olemassa tehokas rokote tai kunnes 80-90 prosenttia maailman väestöstä on altistunut. Siitä lähtien (simuloitu) virus on todennäköisesti endeeminen sairaus.

Event 201 -pandemiaskenaarioharjoitus kokosi yhteen liike-elämän, hallituksen, turvallisuuden ja kansanterveyden johtajat käsittelemään hypoteettista maailmanlaajuista pandemiaskenaariota. Näitä johtajia oli 15 henkilöä, he olivat kuin pelaajia simuloidussa harjoituksessa. Kaikkiaan kutsuvieraita (tutkijoita) oli 130 ihmistä.

Simulaatioharjoitukseen valitut pelaajat eli eri alojen johtajat (ne 15 valittua) totesivat simulaation jälkeen, että eri tahojen välillä on aukkoja, yhteistyö ei ollut saumatonta - parannettavaa oli.

SALALIITTOTEORIAT
Joulukuussa 2019, muutama kuukausi Event 201:n jälkeen, todettiin Kiinan Wuhanissa ensimmäinen uuden tyyppinen koronavirustapaus, josta tauti sai nimekseen COVID-19. Tammikuussa 2020 alkoi herätä epäillys, että Event 201 -pandemiaskenaarioharjoituksen simuloitu pandemia oltaisiinkin oikeasti laitettu (tahallaan) liikkeelle. WEF, Klaus Schwabin johdolla alkanut toteuttaa Great resetiä.

Johns Hopkinsin Terveysturvakeskus (CHS) joutui julkaisemaan tiedotteen, jossa todettiin, että Event 201:n pandemiaskenaario oli ollut täysin kuvitteellinen, eikä se ollut ennuste tulevasta - 65 miljoonaa ihmistä ei ole kuolemassa. Myös Bill Gates kiisti asian "Emme simuloineet tätä".

SUURI HERÄÄMINEN
Klaus Schwab puhuu Suuresta nollauksesta (Great reset), jonka osa ihmisistä mieltää hyvin negatiiviseksi asiaksi. Onkin olemassa Great resetin "serkku", joka tunnetaan nimellä Suuri herääminen (Great awakening). Suuressa heräämisessä on samoja elementtejä kuin on Suuressa nollauksessakin, mutta Suuri herääminen on positiivinen juttu. Suuressa heräämisessäkin koetaan maailmantalouden romahtaminen jne. kaikki negatiivinen revitään alas - myllerrystä luvassa.

Itse voisin jakaa Suuren heräämisen kahteen haaraan, jotka on hieman eri juttu, mutta lopputulos on sama. Tai sitten ne onkin sama asia, sulautuvat yhteen.

Qanon ja Donald Trump:
Erään Suureen heräämisen oli määrä alkaa, kun Donald Trump valitaan uudestaan Yhdysvaltojen presidentiksi, mystinen Q kirjoitti esoteerisiä viestejään nettiin, joissa vihjailtiin sitä sun tätä. Joe Bidenin virkaanastujaispäivä, 20. tammikuuta 2021 oli määrä olla Suuren heräämisen huipentuma, mutta mitään näkyvää ei tapahtunut.

Qanon-buumi hiipui, mutta ei unohtunut täysin. Seuraavaksi odotetaan loppuvuotta 2024, pääseekö Donald Trump presidentiksi ja Suuri herääminen voi alkaa.

Suuri herääminen ja DNA-muutokset sekä ufot:
Tässä haarassa ei puhuta Qanonista ja Donald Trumpista (ne voi kyllä olla sivutuotteita), vaan keskiössä on ihmiskunnan henkinen muutos (linkki on Google-käännös), jonka kiihdytyskaista alkoi vuonna 2012. Auringossa tapahtuvat purkaukset lähettävät maapallolle energiaa, joka pikkuhiljaa muuttaa ihmisten DNA:ta ja ihmisten tietoisuus nousee sekä värähtelytaajuus muuttuu (Lue lisää 3D-, 4D- ja 5D-tasoista).

Maapallolla oleva pahuus ja negatiivisuus "ajetaan nurkkaan", jolloin siltä loppuu tila, johon piiloutua. Pahuudella ei ole muuta mahdollisuutta kuin tulla esiin. Tämän vuoksi maapallolla nyt nähdään niin paljon pahuutta ja vääryyttä, kaikki tuntuu olevan sekaisin.

Maapallolta "pahuus kiehuu" lopulta pois, sodat jne. päättyvät. Jonka jälkeen meille näyttäytyy Galaktinen federaatio (ufot). Tässä tapauksessa uusi maailma tarkoittaa ihmisten asenteiden muutosta - maailma muuttuu niin paljon, vaikka maapallo on sama.

YHTEENVETOA
Event 201 -harjoituksen ajankohta oli sattumaa (vai oliko?), mutta paljon yhtymäkohtia COVID-19:sta. Ei ihmekään, kun salaliittoteoriat leimahtivat - eikä ne sammu. Event 201:n mainetta ei auta sekään, kun siihen liitetään Maailman talousfoorumi (WEF) ja Bill & Melinda Gatesin -säätiö - nuo kaksi pahuuden pesäkettä salaliittoteorioiden mukaan.

Johns Hopkins -yliopisto (JHU) tuli tunnetuksi siitä, että se seurasi koronapandemian tartunta- ja kuolinlukuja (koronaviruksen resurssikeskus eli CRC). Ylekin tukeutui JHU CRC:n tilastoihin.

Klaus Schwabin Suurta nollausta ei haluta, mutta Suurta heräämistä toivotaan, sitä en tiedä, missä muodossa se tulee. Suuri herääminen saattaa alkaa paikasta, josta sen ei odoteta alkavan. Venäjä on alue, joka tarvitsisi Suuren heräämisen. Täytyisi tapahtua pieni ihme, jotta venäläiset saisivat voimia työntää Vladimir Putinin pois vallasta ja tilalle täytyisi saada joku "Anti-Putin". Jos Venäjä muuttaisi täysin suunnan, niin se voisi olla kipinä suuremmallekin muutokselle.

Vuonna 1995 näimme Tuntematon uhka (Outbreak) -elokuvan. Oliko tämä ihmiskunnan valmistelua koronapandemiaan, elokuvan kautta näytettiin pandemiaskenaario, joka jäi ihmisten alitajuntaan.

Johns Hopkins -yliopiston motto:
Veritas vos liberabit (Totuus tekee vapaaksi)

3 kommenttia:

  1. Suurta Perttiä odottaen, kahdesta pahasta valitsen Suuren heräämisen.
    Herätkää (en ole vartiotornilainen) Putlerin haastaja hakee virallisesti ehdokkuutta – haluaa lopettaa Ukrainan sodan heti eli Boris Nadezhdin valtaan!
    (Taitaa kuolla auto-onnettomuudessa tai myrkytetään)

    Putler teki lain jos arvostelet armya viemme omaisuutenne.
    Putler tekee omia lakejaan, sairas diktaattori, mikä hemmetti naksahti päässä kun oli aiemmin kovinkin symppis. Valta sokaisti! Menköön itse Ukrainaan etulinjoille, vois tulla äkkii plöröt pöksyyn, pakoilee bunkkerissaan ja käyttää hologrammeja.
    Idässä soditaan, lännessä soditaan, pian soditaan kaikkialla se on sitten se suuri nollaus.

    Ei saamari Trumppaa enää pressaksi, mutta niin taitaa käydä sitten hän lyöttäytyy Putlerin kanssa yhteen kaikki tietää että Trumppa fanittaa Putleria.
    Suuri nollaus lähtee heistä, maailman syövistä.

    Johan on epäilty että korotsuvirus livahti labrasta ei Wuhanin märkätorilta.
    En voinut ottaa uusia rokotteita kun sairastuin, en korotsuun onneksi sentään.
    Mutta eka korotsu 2019 joulukuu ja toka 2023 välissä korotsurokotteita kasa.
    Rokoteuskottavuus ei ole rapissut mutta selvää on että tuollaisia lukiessani sala-liitot kukoistaa. Ja taas salaliitto-frendini sai vettä myllyynsä.

    Harmi kun en ole nähnyt tuota Outbreak leffaa mutta pitääpä katsoa appletv.

    Aihe on mielenkiintoinen kiitos siitä.
    Suuri herääminen sitä odottaenkin, johan stargate aukeaa..Morjens!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pertin nimipäivänä eli 24.4.2023 odotettiin tapahtuvan jotain suurta, mutta hiljaista oli. Ehkä vuosi onkin 2024 tai 2025.

      Täytyy vaan uskoa, että Vladimir Putin saadaan kammettua vallasta pois jotenkin.

      Poista
    2. Venäjän keskusvaalilautakunta on ”havainnut virheitä” duuman entisen kansanedustajan Boris Nadeždinin rekisteröimiseksi presidenttiehdokkaaksi maaliskuun vaaleihin.

      Jekaterina Duntsovalle kävi samoin.

      Poista