maanantai 14. marraskuuta 2022

Abduktioita ja chat-yhteys avaruusalukseen

Aiempia kirjoituksiani aiheesta:

Pidä kiinni, nyt mennään! Mies ajaa polkupyörällä, perässään ilkeät avaruusolennot. Avaruusolennot ampuvat laserilla miestä, joka saa osuman, mutta ei kuole. Oletko nähnyt tällaista elokuvaa? No, tarinat jatkuvat. Sama mies on menossa autollaan tanssilavalla ja jotenkin hänen autoonsa on päätynyt kaunis nainen. Selviääkin, että nainen onkin avaruusolento... Et ole siis nähnyt tällaista elokuvaa? En kyllä minäkään, eikä tuo ollut edes elokuvaa, vaan täyttä todellisuutta, ainakin Kalevi Riikoselle.

Kalevi Riikonen on vuosikymmeniä jo elänyt tuollaista elämää. Hän oli mukana Rajatieto TV:n ufo-ilta 2016. Kalevin uusimpia kuulumisia nähtiin Kalevi Riikonen: Kosmisena sieluna maassa -striimissä.

Kalevi Riikonen on ufokontaktihenkilö, joka on tavannut lukuisia avaruusolentorotuja ja saanut koulutusta heiltä.

Kalevi Riikonen oli hyvä alustus itse aiheeseen...

UFOTUTKIJAT
Tommi Hakko teki Ufotutkijat-sarjan, jonka voi katsoa Yle areenassa. Tutkijat tutkivat kolmioufoa (TR3B), nestettä tihkuvaa humanoidia, muutamaa abduktiota (ufosieppaus). Eräs henkilö kertoo hypnoosissa tavanneensa avaruusolentoja, jotka näyttivät pohjoismaalaisilta (Nordic aliens) ja ne tunsivat hänet, mutta hän ei tuntenut niitä. Gosia Duszak ottaa chat-yhteyden plejadilaisten avaruusalukseen, joka on piilossa 500 kilometrin korkeudessa.

Plejadilaisilla on kuulemma datamuunnin, joka muuntaa heidän datansa yhteensopivaksi ihmisteknologian kanssa. Data välittyy satelliitin kautta maahan palvelimelle, josta se päätyy haluttuun paikkaan, kuin mikä tahansa muukin pikaviesti (kuten WhatsApp jne.). Sitä en tiedä, että millä sovelluksella Gosia Duszak chattaa plejadilaisten kanssa.

Erikoista on, että vaikka suomalaisessa ufoseminaarissa saatiin suora yhteys avaruusolentoihin, niin se ei ole ylittänyt Suomessa uutiskynnystä. Jos se on noin helppoa, niin miksi plejadilaiset eivät chattaa muiden kanssa?

Kumpi on vakuuttavampi, Kalevi Riikonen vai Gosia Duszak?

Näkivätkö ufotutkijat ufoa? Dokumenttisarja päättyy sanoihin "Hei, näitkö?".

The truth is out there...

13 kommenttia:

 1. Juuri tuo "Hei näitkö?" ja homma päättyi siihen, jäi hiukan weird tunne.
  En usko alkuunkaan chatyhteyteen koska ei voitu näyttää mitään.
  Ja tuo tubepätkä sai myötähäpeäntunteen.
  10 kieltä puhuvat alienit, ee!
  Vaikka aiheena tuo on erittäin kiintoisaa, koska uskon ettemme ole täällä ainoita, jumalvita täyttyy tänää 8 miljardia paukapäitä. Sori mutta ei voi uskoa tähän ihmismäärään, kun maapallo on rajallinen, maybe siksi se tekee näitä karmivia tsunameita, magmat pursuilee, luonnonraisk.. pahentaa monimuotoisuutta.
  Sademetsät kuivuu ja gorillat kuolee, ja Putlerin sota, seonnut ukko kellariin kuula kalloon, onko se niin vaikeaa 2022? Kun 1918 se vallankumous tehtiin execution of the Romanov family.

  No joo ei ny liittynyt aiheeseen, mutta saattaa olla että uffot seuraa tilannetta ja tekee omia päätöksiään, niin, haluan uskoa että he ovat sinisiä, suht pitkiä isosilmäisiä nenänreikineen ihmismäisiä, voihan olla että he ottavat ihmismuodonkin koska osaavat! Sen takia heitä on joukoissamme kenties suurissa rooleissa.
  Entäs meidän kopiomme eri tasolla, sekin aihe kiehtoo.

  Onko uffouskonto siis sittenkin uskonnonlahko?
  Tyypit olivat metkoja, ja Kalevi Riikonen varmaan nasta miekkonen, jääköön hämärään muu.
  Kyllä nämä uffo abduktio on the juttu, ja voi toimia viestienviejänä.
  Jos sanon hey I see dead people, älä tilaa mulle valkotakkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöinen ajatusleikki:
   Oletetaan, että ihminen on käynyt Kuussa. Jos tietäisimme, että Kuussa on ihmisen kaltaista elämää, mutta ei vielä aivan niin kehittynyt, että osaisivat tulla aluksillaan Maahan.

   Voisiko ihminen puuttua Kuu-asukkaiden kehitykseen, antamalla heille tiedon, kuinka he voivat rakentaa aluksen, jolla he pääsevät pois Kuusta? Vai pitäisikö meidän odottaa, että he keksivät sen itse?

   Ehkä samaa odotetaan ihmisiltä, meidän pitäisi saavuttaa jokin piste (maailmanrauha.. mahdoton tehtävä), jotta meille voisi paljastaa enemmän asioita. Maapalloa seurataan, mutta hulluun menoon ei kovin äkkiä puututa ulkopuolelta.

   Hyökkääkö Ukraina pian kohti etelää? Krimin menetys voisi merkitä myös Putinin tuhoa.

   Poista
 2. Lehdessä oli että venäläiset ovat kyllästyneet propagandaan, kun Putler valehtelee, ja aivopesee ihmiset. Hartain toiveeni on että Putler häväistään pahoin.

  Kuulun joukkoon(salaliittoteoria) joka ei usko että 1969 kuussa on käyty, peltipurkissa miehiä ja polvet suussa, yksi pieree, toinen kertoo pikku-kalle vitsejä.
  Sinne ne laskeutui Arizonan punaiselle maastolle ja joku sanoi että Armstrongin takapihalle. Miksi miehet olivat vihamielisiä ihmsiä kohtaan, jotka kysyivät vain kuusta.
  Kyllä kuussa on käyty sen jälkeen ja jätetty 180000 kiloa romua sinne, hyi hiivatti tarviiko sotkea kauniin kotini edustoja, kuussa ei asu kuin mä, ja sinne toisinaan eksyy marsilaisen jälkeläisiä, heidän esivanhemmat asuivat kuun pimeällä puolella mutta kun roskaajat saapui, joutuivat pakosta muuttamaan muualle, osa lähti Marsplaneetalle, ja siksi heitä kutsutaan marsilaisiksi, eivät hekään ole vihreitä.
  Ikävä juttu, masentavaa myös se järkky romuralli kaikkialla.
  Meret notkuu muoviroskaa, ja itse vihaan muovia, en voi edes juoda vettä muovimukista koska vesi maistuu muoville!
  (Väittelen yhen tokentubelaisen kanssa onko maapallo pyöreä vai litteä)

  Sen sijaan hieman kauempana on niitä uffoja, varma tieto.
  He odottavat hetken häiriten lentoliikennettä, niin, ei kaikki ole kiinalaisten vakoilusatelliitteja.
  Ihmiskunta ei ole valmis kohtamaan heitä...vielä.
  Area51 on true story, ei myytti. Ikävää että ihmiset rikkoi useita uffoja ja kiduttivat alieneita, Silti se on the X-files.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Litteä maa VS. Maapallo

   Olen miettinyt, että montakohan tuhatta vuotta pitäisi odottaa, että avaruusromut putoaa alas tai niistä muodostuu rengas Maan ympärille. Tai pieni romukuu eli ne alkavat kertyä yhteen kasaan palloksi.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Operaatio Lautanen - osa 2

   Jotenkin pieniä humanoideja, kuinka pienillä aluksilla ne on liikkuneet?

   Poista
 4. Voi miksi noin naurettava nimi Lautanen.
  Lentävä lautanen ja perässä lensi pata sekä kattila.
  Kyllä se avaruus pudottaa romut kun tarpeeksi tulee.
  Itse olen pudottanut romua kuusta huitsinnevadaan, anteeksi vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1870-luvulla "lautanen" on mainittu ensimmäisiä kertoja, kun on viitattu ufoihin. Vuoden 1947 jälkeen se yleistyi, kun tapahtui kuuluisa Roswell.

   Poista
 5. Itse näin valopallon joka hengaili paikoillaan, kyllähän se näky hämärtyvässä kesäillassa hätkäyttää, jolloin puutkin ovat mustina.
  Lautanen ei tullut mieleeni eikä myöskään se on uffo, vaan juostuani kotiin halusin sen unohtaa muttei sellaista vaan voi unohtaa.
  Uskon että uffot kerääntyy paikkoihin jossa on sotakalustoa.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Ufotutkija Heikki Kulju on vuorenvarma, että elämää on myös maapallon ulkopuolella.

   Suomessa on tehty 5000 ilmoitusta ufohavainnoista.

   Poista