sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Vieraita avaruudesta

Kutonen-kanavalla alkoi Discovery channelin Vieraita avaruudesta (Contact) -sarja, joka tukeutuu paljon Pentagonin AATIP-tutkimuksiin (Advanced Aerospace Threat Identification Program). Keväällä 2019 uutisoitiin AATIP:in entisestä johtajasta Luis Elizondosta, joka kommentoi: "Ihmisille kerrotaan ydinpommeista, mutta ei siitä, että taivaallamme on jotakin tuntematonta". Joidenkin lähteiden mukaan Pentagon on sanonut ettei Elizondo ole ollut AATIP:issa mukana - tämä on aina tällaista.

Vieraita avaruudesta -sarjassa ufojen mysteeriä ratkoo CIA:lle työskennellyt Mike Cole, konfiktianalyytikko Michael Livingston, tutkiva toimittaja Paul Beban ja maavoimien erikoisjoukkoihin (vihreä baretti) kuulunut Kawa Mawlayee. Ohjelmaa juontaa merijalkaväen (USMC) erikoisjoukkoihin kuulunut Nick Karnaze sekä tähtitieteilijä (astrofyysikko) ja avaruustoimittaja Sarah Cruddas. Tämän ryhmän jäsenten titteleitä muistetaan korostaa joka kurvissa.

Välihuomio: tähän ryhmään olisi vielä hyvin sulautunut merivoimien erikoisjoukkoihin (Navy SEAL) kuulunut Jesse Ventura, mutta hänellä onkin ollut oma salaliittoteoriaohjelma.

Vieraita avaruudesta -sarjan eräs kulmakivi tuntuu olevan CIA:n kehittämä ja käyttämä linkkianalyysiohjelmisto, joka on kuin Google-hakukone, mutta ehkä parempikin. Jakso alkaa usein sillä, kun linkkianalyysiohjelmistolla haetaan netin uumenista tietoa halutusta aiheesta. Linkkianalyysi heittää ruudulle tietoa sosiaalisesta mediasta, mutta myös vähän "salaisempia" asiakirjoja sekä kuvia ja videoita. Linkkianalyysiohjelmisto tuntuu löytävän lähes kaiken ja sillä voi jopa rajata haut tietylle maantieteelliselle alueelle (X kilometriä jostain jne.), kerrassaan mahtava hakukone.

Sarjassa haastatellaan normaaleita kansalaisia, jotka on nähnyt tai kuullut jotain outoa. Haastatteluun saadaan myös armeijankin väkeä, mutta eipä mullistavia asioita selviä. Jostain syystä päätyvät usein myöhään iltaisin kolkuttelemaan ovia "Puhuisimme ufoista...". Ajatelkaa omalle kohdalle tuollainen tilanne. Myöhään illalla ovelle ilmestyy porukka, joka haluaa jutella ufoista, ja ei armeijan tukikohtiin voi mennä milloin vain juttelemaan ufoista.

Voi Vieraita avaruudesta -sarja olla hitusen parempi kuin olivat National Geographicin Ufojen jäljillä (Chasing UFOs) -sarja tai Josh Gates ufojen jäljillä (Expedition unknown: Hunt for Extraterrestrials). Taitaa vain lopputulos olla aina sama, mitään ei selviä.

VÄHÄN MUUTAKIN
Yhdysvaltojen demokraattipuolueen presidenttiehdokkuutta vuoden 2020 vaaleissa tavoitteleva Bernie Sanders on luvannut paljastaa kaikki hallituksen ufo-salaisuudet, jos hän tulee valituksi presidentiksi.

Lontoon Imperial Collegen kemisti Helen Sharman on sanonut, että vieraat elämämuodot, joita on mahdotonta havaita, saattavat elää keskuudessamme. Voi olla olemassa "varjobiosfääri", jota emme pysty havaitsemaan. Kovasti yritämme saada selville pimeän aineen mysteeriä, jota emme ole vielä pystyneet havaitsemaan. Muukalaiset saattavat ollakin pimeän aineen maailman tasolla.

Tähän saakka happea on pidetty elämälle välttämättömänä aineena. Tutkijat kumminkin löysivät maapallolta eliön, joka ei hengitä eikä tarvitse happea. Tämähän laajentaa jälleen käsitystämme elämän mahdollisuuksista.

Bakteerikammoiset eivät välttämättä halua tietää, että ihmisellä on kehossaan noin 1,5 kiloa bakteereja (normaalifloora), joista suurin osa on suolistossa. Yksin suolen bakteerimassa sisältää 500-1000 eri bakteerilajia. Bakteerien määrää on vaikea sanoa, mutta eräs tapa on ilmaista miljoona miljardia. Tältä pohjalta kun miettii, niin mikä ihminen oikeastaan onkaan?

Ihminen kuvittelee olevansa ihminen, mutta olemmeko oikeasti vain bakteerien tapa liikkua suuressa maailmassa. Bakteeriyhdyskunnat hallitsee ihmistä ja ohjaa ihmistä - bakteerit on ihminen. Ihminen on bakteerille sama kuin auto on ihmiselle. Muukalaiset sisällämme.


Lue myös:
Salaiset kansiot avautuvat
Isäni tähtien takaa

43 kommenttia:

 1. Uffo elikkä unidentified flyflying object!
  Harmikseni unohdin koko sarjan, ekan osan jälkeen.
  Olen ystäväpiirissäni ainoa joka uskoo että elämää on muuallakin kuin meidän pallollamme, joka vissiin sitten räjähtää loppupeleissä.

  Ja siitä rönsyilee aasinsilta, nyt taivaalla näkyy punainen jättiläistähti, Betelgeuze, paljain silmin erottuvat supernovat ovat perin harvinaisia, viimeksi 1604.Tähden himmentyminen saattaa johtua sen elinkaaren päättävään supernova räjähdykseen.

  Sopiiko tähän sitten kun tutkijat mallinsivat 3000 vuotta sitten eläneen egyptiläispapin äännähdyksen. Se syntyi tulostamalla kolmiulotteinen malli tietokonekerroskuvatusta muumion ääntöväylästä.
  Yksinkertaisesti;
  "Ee".
  Mihin me oikein joudumme..!

  Vai että pimeyden henkiä, siksi emme näe, taas tulee ne kaksi kertaa joina näin jotain pimeitä tyyppejä.
  Mutta omapa on uskoni tuonkin suhteen, silti makustelen muitakin ulottovuuksia, ja ihminen joka on no joo en sano, mutta joka ei usko mihinkään, ja kaikelle keksii selityksen, osa on varmalla sellaisia tapauksia että eivät edes halua/uskalla uskoa. Luulen että tuollaisia on olemassa enemmän kuin meitä jotka uskomme että elämää löytyy muualtakin.

  Yhdellä lauseella sanottuna: Olemme liian tyhmiä näkemään edes metsää puilta! Suurinosa ihmiskunnasta pyöriikin oman navan ympäri niinkuin Trump.

  No ajattelin omalle kohdalle, jos porukka tulisi ovelleni sanoen "Puhuisimme ufoista" Pyytäisin ne teekupposelle, ja kertoisin kokemuksestani, jota en muistele joka päivä suinkaan, mutta never forget, näin pentuna kun alkoi hämärtymään merkillisen valopallon, ei kuulunut mitään ääntä siitä, se vain hengaili puiden latvojen luona, en olisi sitä nähnyt jos en olisi sattumoisin kääntynyt ajatellen lähen kotiin, kotihan oli kiven heiton päässäkin.
  Hetken siis seisoin katsoen liikkumatonta palloa, tottakai kun mikään luonnollinen selitys tullut päähäni, kipitin mahanalus täys jalkoja kotiin, en puhunut ikinä tuosta kenellekkään.
  En muista enää sen valopallon väriä, valkoinen ei ollut, enkä enää ala arvamaan mikä ihme olikin. (Uffo)
  Toinen tapahtuma sattui kun olin about 8v.
  Niin ja molemmat tapahtumat siellä Lostin saarella, jossa on kaikkea kalustoa vaikka säilömään 5 uffoo, 10 alienia, eli pari alienia yhteen uffoon.

  No uskonhan enkeleihinkin, eksyneisiin onnettomiin/onnellisiin sieluihin.

  Tuolla niitä on, löytämättömiä olentoja, ehkä vielä näemme ne, ennemmin tai myöhemmin kun elävien ja kuolleiden välisen rajan ylitämme.

  Käveleviä pieruja päästeleviä bakteerikasoja, kuka on haitallinen kuka ei, toivoa sopii ettei kohtalomme ole kuin etanalla, jonka tuntosarvet vilkkuvat neonväreissä, tosin zombiena moni kulkee ja tuolla etanalla taisi olla oma disco.
  Tutkimus: Bakteerit osaavat "stripata", helppo uskoa, onhan bakteereista hiukan hyötyäkin, ja aina jostain löytää uusia ihmeellisiä bakteereja! Kunhan ei sekaan eksy muutamia kokkeja silloin voi olla toinen kokki ihan liikaa!

  Bernie taitaa olla kova luu Trumpille.
  "Eh" eiku "Ee" kuten eräs muinoinen pappi sanonut, aina luvataan ei tuo ole ensimmäinen ehdokas joka paljastaa vaikka mitä kivaa, ja kun valitaan muikenee kuin vaari.

  C- The truth matters

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tulee Kutosella 3. jakso Vieraita avaruudesta - hyvin ehtii vielä mukaan.

   Vuonna 2017 Pentagon myönsi AATIP:in olemassa olon, mutta joidenkin lähteiden mukaan Pentagon on myöhemmin hieman muuttanut tarinaa. AATIP ei liittyisi niinkään ufoihin, vaan tuntemattomiin uhkiin. Bernie Sanders uskoo ufoihin, mutta Trump ei usko. Vuonna 2008 toivottiin, että Barack Obama paljastaisi ufot, ennen kuin hänen kausi päättyy.

   Esko Valtaojalla on hyvä neuvo, jos saa viestin avaruudesta, niin ensimmäisenä ei kannata ottaa yhteyttä mediaan.

   Muinaiset astronautit -teorian mukaan vielä faaraoiden Egyptissä oli vieraita avaruudesta - jotkut faaraotkin, suipot päät jne.

   Sumerilaisten kertomuksien mukaan ennen kuuluisaa Vedenpaisumusta kuninkaat hallitsi jopa kymmeniä tuhansia vuosia. Vedenpaisumuksen jälkeen valtakaudet lyheni vain vajaat tuhanteen vuoteen. Tämähän mukailee Raamattua, jossa 10 ensimmäistä sukupolvea eli satoja vuosia, parhaimmat elivät lähes tuhat vuotta. Raamatun Vedenpaisumuksen jälkeen ihmisen odotettu elinikä romahti, sillä Jumala määräsi, että ihminen eläköön enintään 120 vuotta.

   Ihminen kutsuu "ainetta" pimeäksi, koska ei vielä tiedä mitä se on, jos edes on - mutta joku näkymätön vaikuttaja on tieteenkin mukaan. Tyhjä kahvimukisi voi olla täynnä pimeää ainetta, jota sitten joku "pimeä" olento juo, etkä huomaa sitä - maailmat ovat limittäin ja lomittain. Lapin erämailla voi olla pimeästä aineesta koostuva suurkaupunki jne.

   Kiikarit takaisin kaappiin, supernova on peruttu. Uhkaavasti himmentynyt Betelgeuse-tähti alkoi kirkastua.

   Poista
 2. No turhaan kiillotin innosta pinkeenä okulaareja ja tein poppareitakin, kävin näes hiljan URSAn esitelmä tilaisuudessa.
  Se on vain megasupernovan jekku.

  8.1.2020 Vuonna 2083 tähtitaivaalla on luvassa poikkeuksellisen mielenkiintoista katsottavaa. Tuolloin nimittäin on odotettavissa, että kaksi tähteä törmää toisiinsa niin, että törmäyksessä syntyy kuukaudeksi koko tähtitaivaan kirkkain tähti.

  Mutta kun pyörimme ympyrää, edestä löytyy taaksejäänyt, todettu jo että historia ja alienfaaraot toistaa itseään!
  ****************
  Trumppauksella on liian suuri suu, sulakoon solariumiinsa, harmi että usemapi vastaehdokas luopui kuka mistäkin syystä.
  Siis onko ehdokkaina enää
  1. Tulsi "homokammo" Gabbard.
  2. Joe 77v TRUMPPAUS: ”Joe Biden – presidentti Obama poimi hänet roskapöntöstä 3. Elizabeth TRUMPPAUS: ”Pocahontas”
  4. Bernie 78v TRUMPPAUS: ”Tämä sekopää tyyppi Bernie Sanders haluaa nostaa veronne 90 prosenttiin.”

  Luin että Trumppaus olisi poikanen verrattuna 78 ja 89 vuotiaisiin.
  En tiedä enkä halua tietää Trumppauksen ikää, tai kuka ehdokas olisi ollut 89 vuotias. Kuitenkin Bernie potee dementiaa.

  C- Siriukselta kirkkaimmasta kirkkain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieraita avaruudesta -sarjassa puhutaan paljon myös Chilen CEFAA:sta (Comité de Estudios de Fenómenos Aéreos Anómalos), joka vastaa Yhdysvaltojen AATIP-tutkimuksia.

   Vuosina 2029, 2036 ja 2037 saatamme nähdä maata uhkaavan Apophis-asteroidin törmäyksen mahdollisuus on nykylaskelmien mukaan pieni. Vuonna 2038 saattaa tulla Y2K38-ongelma, Unix-pohjaiset järjestelmät kaatuvat.

   Tutkimus vahvistaa yhteyttä aivojen ja suoliston välillä - mikrobit vaikuttavat jopa luonteeseen? Tuli mieleen Inside out -elokuva.

   Poista
 3. Kiintoisia sarjoja siis!

  Jos Apophis törmäisi 1000 km länteen Kalifornian rannikosta, se nostattaisi Amerikan länsirannikolle paikasta riippuen 200–330 metrin korkuisen tsunamin
  Kohtalaisen korkea olisikin, Trumppaus sinne.
  Suhteellisen pieni kraatteri läpimitta vain 5-6 km.

  Ee "Jotkut saattavat ajatella, että Y2K38-ongelmasta tulee vielä samanlainen ylimainostettu epäongelma, kuin vuosituhannen vaihteen Y2K:sta konsanaan."

  Muistan tuon hypetyksen, mutta ainakin nordea on kyykyssä nyt jo ihan liian turhan usein, vielä en ole vaihtanut pankkia mutta likellä se on.
  Mummo Ankan pankkia en edes harkitse.
  Näkee sitten miten käy, karseaa jos koskee myös androidia, mutta se on sitten voi voi.

  Nyt on ollut tapetilla tuo hiljainen tulehdustila, joka vaikuttaa erilaisiin sairauksiin.
  "Suolistomikrobiston yhteyttä aikuisten temperamenttipiirteisiin ei sen sijaan ole aiemmin tutkittu."
  Se just oiskii kiinnostanut, koska olen aika temperamenttinen persoona, jota joudun usein valjastamaan, temperamenttisyys ei ole näes aina hyvä piirre.
  Ainoastaan jos puolustan heikompaa, tai puutun epäkohtiin, jaksan tapella.

  Miksi mulle aina tulee mieleen se hirveä etana jolla oli oma disco jota ohjasi örkit, hyi halvattu! Sillalailla ku ihmisetki menis suolistomikrobisto ohjaisi, oi ei nyt tais tulla nightmare mulle.

  Ajatella nyt jos suolisto voi huonosti ja puhkeaisi se olisi kuolema.
  Ja mieleen tuli Poltergeistin Heather O’Rourke parka 12v, joka kuoli suolitukokseen, mutta myös jossain oli hengityskatko. Muistan miten moni(mii tuu)kuvitteli että se kuoli Poltergeistin takia! Luin jostain että Heather ei ollut ainoa joka delas näyteltyään Poltergeistissa, pahis Julian Beck tuli mieleen, who played insane preacher Henry Kane in Poltergeist II, died of stomach cancer. Aika paha, julma.
  Will Sampson who played Taylor the Medicine Man in the second flick, passed away of kidney failure. sekin aika paha.
  No kolme ainakin suunnilleen samoihin aikoihin delanneita jotka siis ovat olleet Poltergeistissa.

  Inside Out oli hyvä/hauska vaikka näinkin se suht myöhään, odottelen jos tulee jatko ja rakastamani Pixarin, kuten hurmaava Knick Knack
  1989 ‧Lyhytelokuva/Komedia ‧4 min. Jota en nähtyäni tiennyt Pixaria tuottajaksi.
  Kestipä kauan etsiä tuo Knick knack, kun nimi ei ollut tiedossa vaan sönköttää jotain mitä muisti. Kannattaa katsoa tubessa!
  Prime videossa näköjään on enempi noita hurmaavia Pixarin lyhäreitä!

  C- hurahtaa tähtiin

  PS. ”Pocahontas” luopui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etanaloinen.

   Yritin muistella komediasarjaa, joka oli scifiä. Siinä jotkut avaruusloiset taisi ryömiä ihmisten korvista aivoinen. Jostain syystä vallatut ihmiset taisi lauleskella jotain kasaribiisiä... päätkin taisi räjähtää lopulta... tai jotain... sarjan nimi ei tule millään mieleen.

   Poista
 4. Etana, etana näytti sarvensa, ai Iltalehdessä oli videoklippi, jossain oli parempi klippi, voimakas sateenkaaridisco.
  Kammottava oli vaikka etanoista viis, limanuljaskoja kaikki.

  Kastematoonkaan en uskalla koskea, arvannet mikä huvitus kun mökillä mato-onkeilua, niin kun ei ollu paikalla kukaan joka laittaisi madon koukkuun väkersin puoltuntii kahden tikun avulla luikertelevan limamadon, ja joo nauravia todistajia tuli paikalle. Ostin sitten muovimatoja ja taas ilkkumista että sillä mitään saa.
  Kappasvain kaloja sain huijattua, ja niin eipä musta ole kalan irrottajaakaan,
  edes kun pääsin Ausseissa vähän isompien kalojen narraamiseen niin kyllä joku muu sai senkin puolen hoitaa. Hieman erilaisia välineitä ja fisuja.

  Komedia mixattu scifillä, muistatko koska tullut?

  Selasinpas yhtä leffalistaa, tuli vastaan:
  "Matkalla taivaaseen (1991)
  Tämä Albert Brooksin ohjaama ja Meryl Streepin tähdittämä romanttinen komedia on viihdyttävä näkemys kuoleman jälkeisestä elämästä, joka on itse asiassa vain oikeudenkäynti, jossa ratkaistaan pääsetkö jatkamaan matkaa eteenpäin vai joudutko takaisin maan päälle aloittamaan kaiken alusta."

  Siitä virisi neljä kyssää.
  1. Mitäs jos kuolet, millainen olisi sun matkan jatkuminen(paratiisi, helvatti, sen sekotus, vai pilvielämää?
  2. Entäs jos joutuisitkin back maankamaralle, aloittaa kaiken alusta, tarkottaako se vaippaikäisestä lähtemistä, vai mistä iästä lähtisit?

  3. Sun tiedoilla ja taidoilla palaatkin 1600-luvulle, mites kävisi?
  Kerro kymmenellä lauseella se.

  4. Kuolet ja saat valita uuden sielun..
  a) Saat valita kenet vain jo kuolleista?
  b) Saat valita elävistä?

  -Eräs Hullu kuin pullosta tullut, hullu hullumpi hulluin, voi huilu taas näin rikkinäisen hissin, ja lapun siitä joka ei ollut niin hyvä kuin edellinen jossa luki hissi rikki, huolto tulossa. Mulla kun on aina kaksmielinen mielikuvitus eikä se tarkota aina likaista, jota se onkin usein, elämässä pitää nauraa usein, niin elämäkin pitenee.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt löysin, se oli BrainDead-sarja. Muurahaisen näköiset ötökät meni korvasta sisään jne.

   Mulla on mielessä pieni blogiaihe liittyen kuolemaan, mutta vastaillaan nyt näihinkin jotain vähän.

   1.
   Jos... tai kun kuolen... se onkin vaikeampi juttu tietää mitä tapahtuu. Yksi vaihtoehto on, että lakkaan vain olemasta (se annihilaatio), mutta se on tylsin vaihtoehto. Mutta annihilaatiossa ei voi pettyä, koska ei tiedosta pettymystäkään - elämä ei jatkunutkaan jne.

   Ehkäpä sitten kun kuolen, niin Tietoisuuteni "hyppää" johonkin todelliselle olemisen tasolle, jossa ymmärrän heti, että elämä ihmisenä olikin vain pieni matka. Herään kuin unesta ja tiedostan, että on olemassa paljon enemmän kuin ihmisenä luulin, olin itse valinnut elämäni käännekohdat ja "oppimisen" tavoitteet. Mikäli minun täytyisi vielä sieluna kehittyä, niin valitsisin jälleen elämän "asetukset" tai sitten joku muu olisi ne minulle valinnut. Mutta tuotahan minä en koskaan itse muista, kun olen ihmiselämässä. Kuoleman jälkeen voidaan päätyä ensiksi johonkin välitilaan, jossa päätetään jatkosta.

   2.
   Jälleensyntymisessä nimenomaan synnytään uudestaan, mutta sielulla on tieto aiemmin opitusta. Alitajunta ehkä nostaa pintaan piirteitä opitusta elämän eri vaiheissa. Sielu voi syntyä naiseksi tai mieheksi, koska sielulla ei ole sukupuolta, mutta sielun täytyy kokea kummatkin ihmiselämän kautta. Tämä on niin laaja ja vaikeahko aihe sisäistää, että enpä yritäkään enempää kirjoittaa.

   3.
   Tällaisena kuin nyt olen, niin 1600-luvulla en taitaisi selvitä elossa viikkoakaan. Minut ryöstettäisiin ja hakattaisiin heti. 1600-luku ei tainnut olla kovin kivaa aikaa.

   4.
   Hmm... sielua en vaihtaisi, mutta kenen kehoon/elämään hyppäisin, niin onkin vaikeampi sanoa. Monet sanoisi jonkin suuren ja vaikuttavan henkilön, mutta itse voisin olla vain jokin tavallinen ja tuntematon. Mikäli minulla olisi mahdollisuus hypätä ajassa taaksepäin ja muistaa mennyt historia. Näin voisin olla vaikka pummi kadulla, mutta ohimennen sanoa merkittäville henkilöille vihjeitä. Kuten Bill Clintonille, että "Pysy kaukana Lewinskysta" jne. Eihän Clinton siinä vaiheessa tajua mitään, mutta ehkä sitten tulevaisuudessa muistaa jonkin pummin kadulta, joka varoitti häntä sekaantumasta Lewinskyyn =)

   Poista
 5. BrainDead.
  Bugs are eating the brains of Congress members and Hill staffers.
  Genres Science Fiction, Drama, Comedy.
  Onko Aivokuollut tuo sama kun sanotaan splatteriks, mustaa huumoria.
  Tuon pätkän nähtyäni ajattelin miten räkä poskella tehty..mutta en pidä murkuista missään muodossa. Urbaania legendaa että ulkomailla joku sai patin ohimolleen ja kamman osuttua siihen sieltä patista tulikin pikkiriikkisiä hämiksen jälkeläisiä.
  Onkohan sekin vain huttua että hämiksen löydyttyä kotoota, se tietää jossain lähellä on toinenkin hämis.
  Kiitän suojelusenkeliäni, mahdollisuuksia on ollut tulla vaikka minkä örkin puremaks, täällä taas huttusinvaasioita ei ole tullut en kertaakaan ole kuullut edes ininää, ei siilejä, kuten aiemmin mainitsin pari perhosta vain.

  Heh kiitos vastauksista, niin sielulla ei ole sukupuolta ja tarkotinkin ruumiiseen saapuvaa sielua näin lonkalta sanottuna.
  Esim itse voisin valita menneestä jonkun naishenkilön joka tehnyt merkittävää, ja täten siis jatkan sitä. Ennenhän ei naiset saanut edes tulla kirjailijaksi, se kiinnostaisikin.
  2. Sielun siirtyminen, voihan se olla totta että pikkupoika kertoi olleensa aiemmin joku vanha mies, ja piirteli kertoi talosta jossa asui etc.
  Mä uskon olleeni gepardi, egyptiläinen naishallitsija, ei Kleopatra kuitenkaan, eikä järjestyksessä. Leikkimielellä.

  Kyllähän reinkarnaatioon uskovia on, siinä missä niitä jotka ajattelee annihilaatio kaput!
  Myönnän että lapsuudessa koin mystisiä asioita, ilman kirjoittamista ne olisi varmalla hävinnyt muistilokeron autoCcleanerin takia.
  Myös enneunia osa pelottavia, ja vielä isona kuvittelin että kuolleet läheiset näkee mitä teet.
  Lapsena kuvittelin että Jumala näkee meidät kaikki ja tein usein sängyssä nukkumattia odotelleessa, jaloilla numero nelosen, jonka uskoin tuovan voimaa.

  Mieleen tuli timetravels ne videot on huijauksia mutta miten kummassa on tehty ne kaksi lakanajalkaista kummajaista iso ja pieni perässä, puujalat ei sopinut kuvioon.
  Muistatko enää? En itse löydä sitä.

  Näin jonkun jutun että Klaus Härön "Elämää kuoleman jälkeen" on saapunut teatteriin, ajattelin heti että reinkarnaatiota, mutta se onkin jäljelle jäävien surevien rinki. Kuolema on aina surullinen asia, vain jos on vakavasti sairas on parempi päästä lepoon, mutta saavatko he levon? Kuka sen kertoisi.

  Tai joku elää 100 vuotiaaksi, kuten Tuikku joka halusi syndelahjaksi Hunksit..Aivan ihanaa!
  The Queen ja hänen prinssinsä ovat kuin tervaskantoja, joku huumorillinen elokuva on jossa juuri haudattu The Queen, ja Charles 77 v astuu puikkoihin, malttamattomana, katselin hetken tuota vain millaisia henkilöitä ovat saaneet kuninkaalliset roolit. Vaikuttivat samoilta kuin joskus tuli pilajaksoja kuninkaallisista, silloin jo sanoin aika hyvin haettuja näyttelijöitä, olen varma että etten katsonut ko sarjaa kokonaan, vaikka hahmot olivatkin karikatyrejä.

  Itse varmaan joutuisin roviolle näine tietoineen ja taitoineen, käryäisin kuin pahin The Witcher.

  C- etsii* Tardista.
  ps.Mulla on kuva täydellisestä Tardiksesta väriä myöten! Oli ilo taannoin bongata se, värinä brittien sininen mulle ryssänsininen.

  VastaaPoista
 6. PANOSETI kas kun ei panoset-projekti.
  Pitäisi sanoa jee, hieno asia, mutta latistaa..."ettei meillä vielä ole tietoa havainnon todennäköisyydestä." Kehitys kehittyy, ihmiset taantuu!

  The Lostissa asuen ei valosaastetta ja ihmettelin miten sain hienon valokuvan kiikarin läpi pokkarilla. Ja miten mahtavaa oli kuvata veden alla!
  Nyt kuitenkin ilahduttaa upeat kuutamot, kaivoin kaukoputkeni hämiksenseitit puhalsin pois, pääsee taas kyyläämään naapureita! Eiku havainnoida vieraan sivilisaation lonkerot!

  The lonkeroista mieleen The Langoliers, ajan syöjät(valtiaat) kas siitä sainkin nightmaren, miten "joku" voi syödä kaiken. (näyttivät mustilta simpukoilta, jos näkis sen uudelleen jostain, katsoisin!)

  C- tilasin juuri Kingin "Laitos" ja Agatha tädin mysteerisen elämän.

  VastaaPoista
 7. Pentagonin oli varmaan pakko.
  Kyllä uskon tuohon, uppoaa kuin väärä raha öö..jollekkin.
  Oisha se kivaa jos pikkasen enemmän paljastaisivat, sen verran meitä uffohippuleita onkin!

  "Mies kuoli ja toinen halvaantui turmassa, kun meteoriitti syöksyi pieneen kylään nykyisen Irakin alueella 1880-luvulla Sulaimaniyanin alueella.

  Kaupunki on Irakin Kurdistanissa. 1800-luvulla alue kuului ottomaanien valtakuntaan."

  Kyllä aika tuuri tuossakin on saanut olla. Ken tietää (barbi ei) että mikä merkitys on avaruudesta tulevilla roinilla, seassa on varmasti uffojakin!

  C- XxX-files

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmankaikkeudella saattaa olla "pohjoinen" ja "etelä". Ja meillä voi olla rinnakkaisulottuvuus, jossa aika kulkee toiseen suuntaan.

   Jos kerta meillä on kopioulottuvuus, joka alkoi lopusta ja päättyy alkuun, niin silloinhan meidän kohtalo on ennalta tiedossa - teimme sitten mitä tahansa.

   Pohdintaa:
   Jos saisit kuulla, että asuinalueellesi iskeytyy muutamien kilometrien kokoinen meteoriitti kahden tunnin kuluttua, niin mitä tekisit? Jos pyrkisit pakoon, niin parhaimmillaankin voisit ehtiä noin 200 kilometrin päähän (jos pystyisi ajamaan koko ajan 100 km/h). Vai kiipeäisitkö korkealle kukkulalle katsomaan loppuasi? Minä ehkä kiipeäisin kukkulalle tai menisin johonkin paikkaan, jonka katsoihin sopivaksi paikaksi viettää viimeiset hetket - eipä siinä lopussa sitten montakaan sekuntia pysyisi elossa.

   Poista
 8. "OR2 ei aseta maapallolle mitään uhkaa, mutta se muistuttaa, millaisia potentiaalisia katastrofeja avaruus tarjoaa. Vain kilometrin levyinen asteroidi aiheuttaisi globaalin ekokatastrofin, mutta sellaisia osuu kohdalle vain parin miljoonan vuoden välein."

  -Aijjaa! Että parin miljoonan vuoden välein.

  "Kerran 2000 vuodessa futiskentän kokoinen meteoroidi iskeytyy maahan ja aiheuttaa valtavaa tuhoa alueelle, kuvasivat Nasan tiedemiehet brittiläisen Express-lehden mukaan."

  -2000 vuoden välein ei ole pari miljoonaa, niin että mihin tässä sitten uskoisi!

  Kerroinkin toisaalle siitä onnettomasta meteoriitin alle joutuneista, toinen delas toinen halvaantui.
  -Kyllä näyttää siltä että kaikenlaista roinaa satelee päällemme!
  Mielenkiintoista tuo rinnakkaisulottuvuus!

  -Muutamien kilsojen meteoritti, sitähän kerkeis parissa tunnissa vaikka juoksemaan karkuun, eri juttu olisi jos meteoriitti olisi 200km kokoinen!
  Siinä tapauksessa hyvästelisin läheiset ja ystävät, varmaan osa niistäkin tuhoutuisi, eli kiipeisin tietylle ns. kalkkikalliolle, vastaanottamaan meteoriitin, kai sitä sit hajois atomiks ja sielu parka.

  Eli siis muutamien kilsojen takia, vastaisin mie juoksen karkuun!

  Tiede:"Satelliitti Sentinel-1 havaitsi 23. huhtikuuta, että valtavasta jäävuoresta A-68 lohkesi pala. Iso on palakin, 19 kilometriä pitkä, ja se on kooltaan ”vain” 175 neliökilometriä, joten se saanee oman nimen.
  Jäävuori on seilannut jo yli kolme vuotta. Se on yhä noin 150 kilometriä pitkä ja vain 200 metriä ohut jättimäinen lautta.

  Palan lohkeaminen merkinnee jääjätin lopun alkua, arvioi jäätutkija Adrian Luckman
  Kaikkien aikojen suurin tiedetty jäävuori oli noin 11 000 neliökilometriä. Tämä jäävuori B15 irtaantui Rossin jäähyllystä vuonna 2000, ja on jo hajonnut."

  -Palan lohkeamisesta alkaa ilmastonmuutos tekemään pahaa jälkeä.
  Kun ajattelee on niin paljon kaikenlaisia katastrofeja, järinöitä ja tsunameita, tulivuoret syöksee magmaa, maapallo halkeaa, villieläimiltä viedään elintilaa, ja ne tulevat ihmisten ilmoille, ja pinguparat!
  Kaikki on ihmisten vika, ärsyttää kaikki muovijutut, heitin pois ihan kaikki muoviset astiatkin, muovipusseja joutuu kyllä roskiksessa pitää, ei tietoa ovatko ne jotenkin käsiteltyjä.

  Apteekista saa toisinaan ruskeaan paperipussiin lääkkeet, ihankuin joskus 1940-luvulla tai milloin se oli salaista puuhaa pullo ruskeassa paperipussissa ja siitä sitten juo.

  Elisaviihtees on joku UFO leffa, voiski tsiigaa.

  Mutta tubessa; "Official Frankenstein with Benedict Cumberbatch as the creature | Free National Theatre Full Play"

  Elikkä Benedict Cumberbatchin faneille on tarjolla ilmainen herkkupala YouTubessa. Palvelusta voi suoratoistaa Cumberbatchin ylistetyn näytelmän Frankenstein veloituksetta. Toisena tähtenä loistaa Jonny Lee Miller.

  Screen Rant kutsuu Danny Boylen ohjaamaa näytelmää uniikiksi teokseksi. Se olikin huima menestys.

  Näytelmä on katsottavissa toukokuun ajan.

  Niin aiemmin inhosin Cumberbatchia, mutta kun kuulin ja näin miten eläytyi, miten esittää Smaugin äänenä, en voinut kuin olla waaat, aloin sitten fanittaa äijjää.

  C- Tiesitkö että jäniksen papanat ovatkin koirille ranskalaisia pastilleja?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kilometrin kappale iskeytyy parin miljoonan vuoden välein. Pienempiä futiskenttiä sataa parin tuhannen vuoden välein.

   Mies kuoli ja toinen halvaantui meteoriitin putoamisen takia vuonna 1888, kertovat vanhat asiakirjat.

   1,5 kilometrin kivi putosi Suomeen, syntyi 750 metriä syvä ja 22 kilometriä leveä kraatteri. Lappajärveltä noin 340 kilometrin päässä olevassa Helsingissä olisi ikäviä tuhoja. Pohjoiseen päin melkein Rovaniemellä olisi samoja vaikutuksia. Koko Itä-Suomi olisi tuhoaluetta ja länteen päin pitkälle Ruotsiin. 1,5 kilometrin kivi voi kuulostaa pieneltä, mutta Lappajärvelle osuessaan, niin ehkä perä-Lapissa olisi ollut kohtuullisessa turvassa. 200 kilometrin kivi jättäisi Suomen kokoisen kuopan ja varmaankin paineaalto menisi ympäri maapallon.

   Poista
  2. Vuonna 1908 Siperian Tunguskan räjähdyksen paineaalto rikkoi ikkunoita satojen kilometrien päässä ja voimakas valoilmiö havaittiin Yhdysvalloissa asti.

   Poista
 9. Vai rautameteori, kauan senkin asian tutkiminen vienyt, arvelen sen olevan teknologiaa jota ihmiset ei jummarraOn kyllä ollu hurja, jos verrataan 185 Hiroshiman ydinpommiin!

  Tunguskan räjähdyshän tapahtui 11 km päässä maanpinnasta, paineaaltokin kummastuttaa, alue on asumatonta jänkhää, joku romukasa siis piileis yhä Kivinen-Tunguskassa.
  Voihan se olla uffoalus joka rikkoi jään spurttas siis järvestä, ja häippäs tähtien taa, oikein kunnolla prötkäyttäen pari immeistä ja parikymmentä jäkälämoottoria, polttaen metsää ja käryten, on ollut iso kun ympäri maailman tuntunut ilmanpainevaihtelu ja järistys. Suomessa vissiin muutamat kaffekupit kilissy kaapissa.

  Ja Marsista löytyi muinainen marsilaisten surffausjoki joka virrannut ainakin satatuhatta vuotta. Melkosen muinoinen onkin.
  Maapallo vetää puoleensa kaikenlaista, kuten Arizonan observatoriossa havaittiin minikuu, joka on noin kolmisen vuotta hengaillut, nimikin on 2020 CD3.
  Minikuu on vain muutamia kilometrejä halkaisijaltaan, tämä kiertää maan 47 päivässä ja ennustetaan että tuo minikuu häippäsee vielä tänä vuonna.
  Vastaava minikuu havaittiin myös 2006 ja seuraavana vuonna se häippäs.
  Mielenkiintoista!

  C- lähtee surffailee linnunradalle

  VastaaPoista
 10. Ihmiskunta on etsinyt yhteyttä maapallon ulkopuoliseen älylliseen elämään jo vuosikymmeniä. Nyt menossa on kaikkien aikojen mittavin hanke, mutta miten meille käy, jos yhteys saadaan?

  Entä jos yhteydet katkaistaan? Tai mitä kaikkea vihamielinen sivilisaatio voisi saada selville hakkeroimailla internetin? Viestintäjärjestelmien suojaamista on mietitty vain maapallon sisältä tulevan uhan näkökulmasta.

  On mahdollista, että kehittyneempi sivilisaatio hyödyntää ihmiskunnalle vieraita viruksia ja taudinaiheuttajia sodassa. Ehkä koronaviruksesta on ollut hyötyä ikään kuin harjoituksena tällaiselle skenaariolle.

  Voi myös olla, ettemme koskaan saa yhteyttä kehittyneeseen sivilisaatioon, mutta löydämme eliöitä. Esimerkiksi vuonna 2014 tutkijat löysivät Siperian ikiroudasta 30000 vuotta vanhan viruksen, joka on yhä iskukykyinen. Emme tiedä, miten vieraat virukset käyttäytyvät ekosysteemissämme.

  Marraskuun 26. päivänä vuonna 1977 uutisia luki Andrew Gardner. Tuolloin oli lauantai, ja Britannian eteläosissa olivat alkamassa kello viiden iltapäiväuutiset Southern Television -kanavalla. Gardner luki uutisia noin kymmenen minuutin ajan, kunnes kuva alkoi väristä. Gardnerin ääni puuroutui.
  Pian sen korvasi outo, särisevä ääni. Hieman sellainen, jolla Star Wars -hahmo Darth Vader puhuu.

  "This is the voice of Vrillon, a representative of the Ashtar Galactic Command, speaking to you"

  Vrillonin puhe kesti kuusi minuuttia. Viesti oli selvä: Konfliktien aika on ohi. Pahoista aseista on luovuttava. On opittava elämään harmoniassa Maata kunnioittaen.

  # Myöhemmin samana iltana tiedotettiin, että kyseessä oli huijaus.
  Tänäkään päivänä huijauksen tekijä ei ole tiedossa.#

  Tuohon aikaan lähetyksen signaalin keskeyttäminen ja noin huolitellun huijauksen tekeminen ei tapahtunut helposti. Tapausta pidetään ensimmäisenä isona televisiolähetyksen kaappauksena.

  Maapallon ulkopuolista elämää on kuviteltu kirjallisuudessa jo vuosisatoja. Erityisesti sen jälkeen, kun tutkijat totesivat, että taivaankappaleet kiertävät aurinkoa ja että avaruus jatkuu oman aurinkokuntamme ulkopuolella, olemme pohtineet elämän mahdollisuutta muilla planeetoilla.

  Kunnolla ajatus on muodostunut vasta 1900-luvulla, kun teknologinen kehitys on mahdollistanut maailmaa mullistavat keksinnöt. Ne ovat myös laajentaneet käsitystämme siitä, mikä voisi olla mahdollista. Havaintoja ufoista eli tunnistamattomista lentävistä esineistä on raportoitu jo aikojen saatossa, mutta 1900-luvulla niiden määrä räjähti.

  Jos maapallon ulkopuolista elämää joskus löydetään, tutkijat ovat kuitenkin vakuuttuneita siitä, ettei se tapahdu lentävien lautasten tai avaruusolioiden muodossa.
  tiede kehittyy jatkuvasti.

  Vuonna 2019 Kiina otti kunnolla käyttöön maailman suurimman radioteleskoopin, joka on 30 jalkapallokentän kokoinen ja halkaisijaltaan 500 metriä. Teleskoopilla pystytään kuuntelemaan signaaleja kauempaa kuin koskaan aiemmin.

  NASAn Voyager-luotaimet lähetettiin avaruuteen elo-syyskuussa 1977, siis vain pari kuukautta ennen "Vrillon-huijausta". Luotaimet pääsivät pois aurinkokunnasta tähtienväliseen avaruuteen ensimmäisinä ihmisen kehittäminä laitteina vuosina 2012 ja 2018.

  Arvioiden mukaan yhteys luotaimiin kadotetaan vuonna 2025, kun sähkö loppuu. Tämän jälkeen ne jatkavat matkaa äänitteet mukanaan, mutta emme saa tietää, mitä niille tapahtuu.


  C- onko kuu kaksinaamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsele ja kuuntele Vrillonin viesti ihmiskunnalle.

   Vrillon mainitsee vesimiehen ajan. Suomessakin se aihe oli pinnalla ainakin hippien piireissä 1970-luvulla. Emme saa unohtaa myöskään Perttu Häkkistä.

   Meidät on voitu tarkoituksella laittaa "palomuurin" taakse suojaan, hyvikset suojelee meitä pahoilta ja kun tilanne on rauhoittunut, niin pääsemme hyviksien luo =)

   Kirkko voi olla ahtaalla, jos ilmestyy maan ulkopuolista älyä, joka on jotenkin verrattavissa ihmiseen - tietoinen itsestään. Tai no, on matokin todiste, että elämää on luotu muuallekin. Raamatun tulkintoja venytetään silloin.

   Voi myös olla, että koronaa tarvitaan, jotta saavutamme jotain. Onhan korona jo muuttanutkin maailmaa jotenkin - suunnanmuuttaja.

   Siperian helteet voi kohta keikauttaa meidät pisteen yli, josta ei ole enää paluuta.

   Poista
 11. Vesimiehen ajasta olen lukenut, ja hippeydestä, ja odotan että aika kulkee kehää, ja edestä löytyy uusi hippikausi.”Flower Power”.
  Olen ymmärtänyt että 1960-luku oli make love, not war!
  Come together, join the party! Hippien ja kukkasten aika.
  1970 hippiys oli last seasons, saatanpa erehtyäkin.

  Perttuparka, niin turha kuolema, mutta jokaisella on lanka, joka rispaantuu ja lopulta katkee, tehden enkeleitä suojaksi rakkaitten.
  Pitäähän nuokin kuunnella, kun en ole aiemmin kuunnellut.

  Ilmastonmuutos on täällä, se ei ole paha uni.
  Ikiroudasta lähtee hulluuskärpäset.

  Millain kirkko voisi olla ahtaalla?
  Raamattu kertoo kuvainnollisesti mitä on ollut, ja mitä tuleman pitää, mutta jokainen lukee sitä eritavalla.

  No voi uskoa että puhelimet ovat olleet kuumina kun ihmiset soittaneet telkkariin/poliisille/pressalle/palokuntaan; Alienit hyökkää maapallollemme.

  Uskottavampaa olisi jos "Vrillon" hyökkäisi joka maan telkkarilähetykseen, miksi juuri brittien.
  Ja nyt meinasin sanoa että oliko telkkareita paljon, no kai niitä matolaatikoita oli monellakin.

  Tuo loppu kolahtaa, We are now leaving the plane of your existence. May you be blessed by the supreme love and truth of the cosmos.
  Kwwiik tsiikwiiziiritssrätss Merrie Melodies.
  "Falling hare"
  That's All Folks

  C- trouble in paradise

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raamattu antaa ymmärtää, että Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja ihminen on luomakunnan arvokkain olento jne.

   Jos löytyy muitakin olentoja, niin silloin Raamattua täytyy lukea jotenkin toisin. Jumalia voi olla monia, mutta meille on ilmoitettu vain yhdestä - olennaisin ihmiselle. Ja onko muilla pääsyä Taivaaseen kuin vain ihmisellä, onko muilla edes sielua tai ovatko he olleet aina yhteydessä Jumalaan, eivät ole osallisena syntiin. Olivatko Aadam ja Eeva ensimmäiset luodut?

   Onhan näitä mielenkiintoisia juttuja, jos joskus tulee julki, että muuallakin on elämää.

   Jumalallinen Vrillon laittaisi viestinsä taivaankanteen ympäri maapalloa - jonka kaikki ymmärtäisivät =)

   Poista
 12. Juuri noin kuulitko Vrillon!

  Palasin tänne kun täällä puhetta Jumalasta, mitä meinaat, ihmisillä on sielut kellä muulla ei? Olen ma miettinyt onko koirillakin sielut, en ole ihan varma.
  Vai onko eläimet vain suuri PUFFF* se lopullinen posahdus.
  Uskon että jotain muuta luotiin ennen Adam and Eva.

  Jumalia on monta, tai sitten kaikilla on se yks Jumala, noh se siitä. Tai uskon että kaikilla Jumalan luomilla on sielu joka pääsee taivaaseen, tai uuteen elämään.

  Luin Kirkko ja kaupunkia ja siinä oli mielenkiintoinen juttu miksi pyydetään siunausta niin eläville kuin kuolleillekin? "Siunaa eläviä ja kuolleita"
  Elävien kuolleiden ehtoo.

  Kuolleethan saa viimeisen siunauksen saattotilaisuudessa.
  Tarvitseeko kuolleetkin siunauksia? Pysykää siellä missä olette Amen!
  Siunattua eläville! (kuolleille)
  Vai vaikuttaako tämä uskontunnustus; ..istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan, oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.

  Aloin katsomaan NF K-16 leffaa Hungerford
  2014 ‧ Scifi/Kauhu
  Siinäkin Kuin Maailmojen sodassa karsee jysäys ja jengi juoksee kalsareissaan kadulle.
  Ihme zombeilua, joillain tyypeillä on reikä niskassa eli sitä ohjaa "ufo" tässä tapauksessa naurettava lutikka.
  "Ee" kuten eräs muinoinen pappi sanonut.
  Joten alkoi ahdistaa mitä ihmettä onko tämä k a u h u a, tai s c i f i ä? Homma haisi komedialta, mutta aika kivasti tehty kuitenkin.

  C- I sense there's something in the wind

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaapi olla, että on yksi Minä olen -jumaluus, joka on itse olevaisuus - kaikki kaikessa. Sen alaisuudessa toimii hänen monia persoonia Jumalina (emanaatio-oppi). Minä olen -jumaluus pitää maailmankaikkeutta kasassa ja alijumaluudet hoitavat luomisen, mutta toteuttavat sitä Minä olen -jumaluuden suunnitelman mukaisesti - koska ovat osa ylintä jumaluutta. Yksi on monta, mutta monta on yksi. Näin lyhyesti sanottuna.

   Ihmisellä on sielu (yleinen uskomus), mutta mikä sielu on, niin siitä on monia käsityksiä. Itse voisin ajatella, että sielu on kuin vankina ihmiskehossa, mutta sielu kuin antaa elämän keholle. Kun sielu poistuu kehosta, niin siitä tulee eloton ruumiis ja sielu jatkaa elämäänsä. Sielun "tehtäviin" kuuluu elää ihmisenä (ehkä montakin elämää), jotta sielusta voi "kasvaa" täydellinen. Sielulle elämä ihmisenä on vain yksi matka, mutta se ei ole lopullinen tarkoitus - ehkä kumminkin tärkeä matka. Taivaassa sielulla on päämäärä yhdistyä lopulta Minä olen -jumaluuteen (kaiken alkulähteeseen). Ihmiselämän jälkeen sielu ei ole niin täydellinen, jotta voisi heti sisäistää Minä olen -jumaluuden. Kun tässä yritän kirjoittaa jumaluudesta, niin en pysty sanoin määrittelemään, että mikä on ylin jumaluus. Emme voi tietää tai kuvitellekaan lopullista totuutta Minä olen -jumaluudesta.

   Raamattu antaa ymmärtää, että vain ihmiselle (Jumalan kuvalla) on sielu. Yleisen käsityksen mukaan sielu on kuin osa ihmistä, sielu voi irtautua jne. Voihan se olla ettei eläimillä edes tarvitse olla sielua, koska voivat olla täysin jotain jumalaenergiaa.

   Poista
 13. Vaikeus tungenko tähän, politiikkaan vaiko vain uskontoon, muttei siellä ihan ollut paikkaa minne.
  Joten tähän.

  Jumalaa tarvitsee köyhät ja sairaat, ja rikkaat sen unohtaa.
  "Ee" kuten eräs muinoinen pappi sanonut.

  Pew Research center kyseli ihmisten arvoperustaa ja Jumalasuhdetta.
  Tarvitseeko ihminen Jumalaa, jotta hänellä voi olla moraali ja hyvät arvot?
  95% ihmisistä Keniassa sanoo kyllä tarvitsee.
  94% ihmisistä Brasiliassa.
  15% Ranskassa
  9% Ruotsissa
  Mitä suurempi maan kansantuote on, sitä harvemman mielestä Jumala on välttämätön hyvien arvojen perusta. ("Ee")

  Sama ero näkyi valtioiden sisällä.
  Jenkeissä isotuloisista vain 32% kokee tarvitsevansa Jumalaa, mutta pienituloisista 56%-
  Harmi ettei Suomi ollut 34 maan mukana.

  Sitten taas Jumaltarpeen poliittisuuteen oikeistolaisina itseään pitävät kokevat tarvitsevansa Jumalaa moraaliarvojensa pohjaksi, sen sijaan vasemmistolaiset vähemmän.
  Jenkeissä oikeistossa 63% ja vas 24%
  Israelissa 55% oikealla ja vasemmalla 34%
  Myös Ruotsissa Jumaltarve on matala oikealla 11% vasemmalla 2% ("Ee Ee swedut!")
  Harmi ettei tullut ilmi juuri tuo mikä heidän Jumalansa on.
  Kyselyyn vastasi ihmisiä vahvasti Puolasta, muslimimaista, Tansaniasta ja moniuskontoisesta Intiasta.

  Mitä arvelet Suomen osaksi? Montako prossaa tarvitsee Jumalaa ja kuinka monta prossaa ei tarvi, sellainen karkea arvio?

  C- Para bailar la bamba

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuonna 2019 suomalaisista 68,6 %:tia kuului kirkkoon ja valtaosa heistäkin on ns. tapakristittyjä. Tältä pohjalta ajateltuna, taitaa olla melko vähän heitä, jotka uskovat 100 % kristilliseen Jumalaan.

   Rahalla ei pääse Taivaaseen, ensin täytyy menettää kaikki, jotta voi löytää Jumalan. Jos palvoo mammonaa, ei voi nähdä Jumalaa.

   Kristuksen toinen tuleminen:
   Entäpä, jos korona onkin osa sitä. Alkoi idästä (Kiina Suomesta päin katsottuna). Levisi kaikkialle ja melkein kaikki on jo tietoisia koronasta. Korona "kaataa" osan pellolla olevista, mutta ei jokaista. Jotenkinhan näin se ylöstempaus meni - randomisti ihmisiä temmataan.

   Poista
 14. Tapakristityt siis pitää suomalaisten uskomisia yllä.
  Rahalla ei olekaan väliä ellei halua ommella taskuja kuolinkaapuun.
  Kharon, Haadeksen lautturi, joka kuljettaa sieluja tuonpuoleiseen, kunhan heillä on antaa lantti palkaksi, ettei piru vie välistä.

  Sanotaan että kaikki pitää kärsiä jotta jalostuu.
  Sitten vain yli physical bodyn.
  Siellä missä unet kohtaa.

  Korona tuokin mieleen 3% joka on dystopia-/trillerisarja, tapahtumat ovat asetettu tulevaisuuteen, jossa ihmisille annetaan mahdollisuus mennä jakautuneen maailman paremmalle puolelle, edistyksen ja vaurauden saarelle. Toinen puoli on köyhä slummialue, jonka 20 vuotta täyttäneet pääsevät koettaamaan onneaan.

  C- Just A Little Bit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista olisi nähdä se hetki, jolloin kirkkoon kuuluu alle 50 % suomalaisista - vähemmistö. Mitähän sitten tapahtuu, joutuukohan Suomen ev. lut. kirkko muiden uskonhaarojen kanssa samalle viivalle - ei voi kerätä enää kirkollisveroa jne. Silloin kirkko on hyvin heikoilla.

   Poista
 15. Mua järkytti kun hesarissa oli sivukaupalla pappien rikoksista ja kuulema netissä tarkemmin, karsea määrä, luin vain silmäillen niin osui silmiin pappi söhässy veitsellä vastaantullutta naista poskeen, ja pappi oli puukottanut susikoiraansa niin että poliiisin tehtäväksi tuli päästää koira kärsimyksistä.
  Ymmärsin ettei rikospapit ole olleet virassa sillä hetkellä.
  Niin ja kaikki Suomessa!
  Vatikaanien rikokset kyllä vaatii erillisen sivun, hyi!

  Jos vois liittyisin kirkkoon 100 kertaa! En ole himouskova mutta uskon kuitenkin.
  Kerran ku kävin Jumalanpalveluksessa ja kun se loppus tuli nuori pappi heti juttelemaan kun uusi naama näkyi kirkossa.
  Pikkasen niinkuin ahdisti, käyn enää harvoin kirkossa, viimeksi hautajaisissa,
  Mutta Jumalanpalveluksessa en ole käynyt kuin muutamina kertoina jouluaamuna.

  Ulkomailla kirkot ovat käymisen arvoisia, jotkut kuin taideteoksia.
  Sen takia olen pyrkinyt reissuillani vierailemaan kirkoissa, Indoissa pääsin erilaiseeen kirkkoon.
  Afrikassa on luontokirkkoakin, kirkko on ympärilläsi thats it.
  Oli tosin kylähullupappi!

  Olen myös käynyt onko Suomen suurin puukirkko, Kerimäellä.
  Ylivieskan kirkon tuhotyö järkytti, en ole koskaan ymmärtänyt miksi kirkko pitää laittaa päreiksi.

  Tein testin:
  Uskot johonkin, joka on enemmän kuin puhdasta materiaa

  Sinusta ihmisjärjellä ei yksinkertaisesti pysty selittämään kaikkea. On olemassa muutakin! Tunnet yhteyttä korkeampaan voimaan – ilman, että välttämättä kuvittelet sen olevan jossakin toisessa maailmassa. Kenties uskot tiettyjen asioiden elämässä olevan pyhiä, edellyttävän kunnioitusta ja kiitollisuutta. Kenties uskot myös, että kaikella on tietoisuus ja keskinäiset sidoksensa. Riippumatta siitä, miltä uskosi näyttää konkreettisesti ulospäin, elämääsi ohjaa ajatus siitä, että tässä maailmassa on ulottuvuus, joka on enemmän kuin materiaa.

  Jumalalla on elämässäsi tärkeä rooli. Hän antaa sinulle voimaa, kun sinulla menee huonosti, ja käännyt kysymyksinesi Hänen puoleensa. Hänellä on myös merkittävä vaikutus elämäsi kulkuun. Mutta millaiseksi tarkalleen ottaen kuvittelet Hänet?

  C- Hän voisi olla kaikkialla näkymätön voima

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappien yleisin rikos on rattijuopumus. Eikä ihme, ehtoollisviiniä on saatavilla.

   Poista
 16. "Selvityksessä käy myös ilmi, että pappien tekemistä rikoksista vain pieni osa käsitellään kirkon sisäisesti."

  Sitten vähän historiaa tavallaan BLM ja jumaluutta.
  V. 1930 Dominikaanisen tasavallan sotilaat pakottivat haitilaisia sanomaan sanan "persilja" eli perejil [peärrävikahiil] espanjaksi oikein, jos et osannut, sinut murhattiin, tuo oli tapa kun kreolia puhuvat haitilaiset eivät osanneet lausua sanaa oikein. 25 000 koki karmean kohtalon. Aikalailla se esp. Perejil lausutaan pe'rl' ehil, ranskalaisärrä söhertää...Persil ranskaks äännetään pe`rl`sil.

  En tiä oliko suomentajanvika mutta MasSacre-joella, =Verilöylyjoki, joukkoteurastusjoki kaikki tapahtui.

  Tänäkin päivinä Dt häätää tuhansia haitilaisia pois maasta.
  Siinähän käsiteltiin voodoota, hieman eritavalla kuin olen ajatellut, niinpäniin, kun 4v lapselle sanoo pimeys on pelottava, lapsi pelkää sitten pimeää.

  Voodoossa yks jumala ja paljon henkiä, mutta on se pelottavaa ulkopuolisille ja ihan salee joissain aineissa ovat...Hengen vallassa..silmät ainakin seisoi päässä, saattaa kyl hyvinkin olla itseaiheutettua muu tila.
  Huoh hieman surullista että rikkaat turistit eivät uskalla pidemmälle kuin pieneen poukamaan, Karibian risteilylaivalta. Hupaisaa ettei monikaan ymmärrä olevansa Haitissa. :o
  6500 matkustajaa ja alle parikymmentä uskaltaa hieman pidemmälle.

  C-
  Hey hey, ho ho,
  Donald Trump has got to go

  VastaaPoista
 17. Suomessa sisällissodan aikaan tehtiin etnistä puhdistusta sanalla "yksi". Venäläistaustainen henkilö lausui "uksi", josta ei seurannut hyvää. En ole varma, että keksikö tuon metodin tamperelaiset.

  VastaaPoista
 18. Myös riikinruåtsalaiset puhuu kuuma peruna suussa.
  Minusta inhtialaisilla Bollywoodilaisilla on hauska englannin ääntämys.
  Aiemmin inhosin sitä mutta The Big Bang Theory on saanut sen aikaan.
  Sivuhuomautus että järkytys että se loppus 2019. Ei se että Sheldon olikin seksuaalitonylikasvanut lapsi.
  Myöskin Simpsonien Abu, joka taisi joutua kukkahattutätien hampaisiin! OMG!
  IHQ
  Huomasin että"Piti uudestaan laittaa tänne ku noi toiset on niin hyökkäävil nimil varustettu"

  Pakko sanoa että rasismia nähdään kaikkialla, jopa siellä missä sitä ei edes ole.
  Ei sitä voi pullottaa tai piilottaa.

  C- Ei helmiä sioille

  VastaaPoista
 19. Kömpelössä elokuvassa joukko kuubalaisia odottaa matkaa avaruuteen
  Myönteistä Celeste Garcían ihmeellinen matka -elokuvassa on päähenkilö: keski-ikäinen nainen.
  Eräänä päivänä uutisissa kerrotaan, että Maapallolla on vieraillut väkeä ­Gryok-planeetalta. He ovat häipyneet mutta jättäneet kutsun vastavierailulle.


  C- lähössä vastavierailulle

  VastaaPoista
 20. Taiwanilais-turkkilainen tutkijaryhmä esittää, että hypoteettisella ulkoavaruuden korkeakulttuurilla voisi olla käytössään Dysonin kehänä (tai pallona) tunnettu hypoteettinen mustaa aukkoa ympäröivä energiakeräin, joka paljastaisi ihmiskunnalle sivilisaation olinpaikan avaruudessa.

  VastaaPoista
 21. Hesarissa oli mielenkiintoinen scifi-jutska:

  Tiedoksi, avaruusoliot elikkä uffot hyökkäävät 6. lokakuuta 2022.

  Vuosiluvusta 2022 tulevat mieleen androidit, kyborgit ja muut tappajarobotit sekä avaruusmatkailu, tekoäly, aikakoneet ja ihmiskunnan tuho. Tällaista melkoista dystopiaa eli kauhukuvaa tulevaisuuden yhteiskunnasta science fiction -tarinoissa yleensä povataan.
  Monissa noista tarinoista yhteiskunnan rakenteet tuhoutuivat luonnonkatastrofin tai ilmastomuutoksen takia. Syynä saattoi olla myös pandemia, taloudellinen epätasa-arvo, teknologian riistäytyminen käsistä tai uffojen hyökkäys.

  No, avaruusolioita ei vielä ole näkynyt,(niinkö? eheh naapurini on avaruusolio) mutta muutoin nuo viime vuosituhannella visioidut kauhukuvat tuntuvat hyvinkin tutuilta. Ja kiinnostavaa kyllä, monet näistä synkistä tulevaisuuden visioista sijoittuvat 2020-luvulle.

  Ohjaaja Ridley Scottin vuonna 1982 julkaistu Blade Runner -elokuva tapahtuu vuoden 2019 Los Angelesissa. iso-Arskan tähdittämä elokuva The Running Man – Juokse tai kuole (1987) taas sijoittuu vuoteen 2025. Se kertoo muun muassa taloudellisesta epätasa-arvosta ja poliisiväkivallasta.

  Kirjailija Bruce Sterlingin vuonna 1988 julkaisema Islands in the Net -romaani kertoo siitä, miten vuonna 2023 muutama globaali jättiyritys hallitsee maailmaa internetin kaltaisen tietoverkon avulla. Yritykset saavat kaiken haluamansa tiedon kansalaisista älykellojen ja muiden puettavien laitteiden välittämän datan avulla.

  Terminaattorissa(1985) maailmaa hallitsee vuonna 2029 Skynet-niminen supertietokone.
  Hyvää alkavaa vuotta 2022 lupailee kuitenkin se, että aika harva klassisista 1980- ja 1990-lukujen science fiction -tuotoksista sijoittuu tarkalleen vuoteen 2022. Googlaamalla löytyi itse asiassa vain muutama esimerkki.

  Martin Campbellin vuonna 1994 ohjaama No Escape – Pako Absolomista kertoo vuoden 2022 dystooppisista vankiloista.

  Virus on ihmisten tekemä. Jos ei oikeasti ja nyt niin Terry Gilliamin elokuvassa 12 apinaa (1995). Bruce Willis matkustaa vuodesta 2028 menneisyyteen ottamaan selvää ihmistekoisesta viruksesta.

  -Vuonna 2022 ruoka loppuu ja me joudumme syömään toisiamme. Onhan tämäkin yksi ratkaisu väestöräjähdyksen ja ravinto-ongelman ratkaisuksi. Niin se esitetään elokuvassa Maailma vuonna 2022 (Soylent Green, 1973), jossa Charlton ”Mooses/Ben-Hur” Hestonin esittämän poliisin johdolla sukelletaan kasvihuoneilmiön, saasteiden, köyhyyden, ylikansoituksen, eutanasian ja hupenevien resurssien todellisuuteen, jossa Soylent Industries -yhtiön ruokkii ihmisiä ihmisillä.

  Tieteistarinoiden tulevaisuudet ovat aina jossain määrin ennustuksia, yleensä varoituksia siitä, mitä seuraa ellemme me ole kunnolla ja paranna tapojamme. On tultava uskoon, vaikka sitten yhteiskunnalliseen ja tieteelliseen. Muuten tulevat katalysmit ja ilmestyskirjan kauhut.

  Menneestä tiedämme että 11 seikkaa, voi romahduttaa kaiken milloin tahansa.
  1.Ylikansoitus, maailmassa syntyy tänä vuonna noin 150 miljoonaa lasta
  2. Ilmastonmuutos
  3. Metsäkato
  4. Eroosio ja kestämätön viljely tuhoavat viljelysmaan
  5. Vedestä on puutetta ja vähäisetkin vesivarannot saastutetaan, meret ryöstökalastetaan tyhjiksi, nytkin 785 592 423 ihmistä, joilla ei ole puhdasta juomavettä
  6. Metsästyksessä menty liiallisuuksiin, joka päivä jossain päin maapalloa laji kuolee sukupuuttoon
  7. Fotosynteesiä kiihdytetään niin, ettei happi riitä
  8. Vieraslajit horjuttavat luonnon herkkää tasapainoa
  9. Kiinassa otetaan joka päivä käyttöön 50 000 uutta autoa
  10. Saastuminen
  11. Sähkönpuute

  Jos yksikin näistä uhista saavuttaa kriittisen pisteen, olemme mennyttä, jo yksi näistä riittää upottamaan laivan, vaikka kuinka tanssisimme, kuten Titanicilla moni kohtasi loppunsa tanssien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Time runner -elokuva ehkä yrittää olla suurempaa kuin onkaan. Kyllä minulle sopii, että 6. lokakuuta 2022 kohtaamme avaruusoliot, kuten Time runnerissa tapahtui =)

   Poista
 22. Luurangon umpilisäke?
  Anatomian oppikirjojen mukaan ihmisellä on 206 luuta. Yhä useammalla meistä todellinen luku on 207 tai 208, sillä polven ylimääräinen luu, joka oli ihmiskunnassa katoamaan päin, on alkanut yleistyä uudelleen.
  Sata vuotta sitten fabelloja oli vain runsaalla 11 prosentilla ihmisistä, mutta nyt niitä on muodostunut 39 prosentille, kertovat brittiläisen yliopiston Imperial College Londonin tutkijat.

  Mulla on siis 206+4 luuta, omaan harvinaisen veren, olen hybridi ja miksi tunnenkin tulleeni eri planeetalta?
  Kohti ääretöntä ja sen yli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ihmisen kehitys alkanut mennä taaksepäin apinaksi =)

   Vai muuttuuko DNA, niin että meistä tulee Harmaita.

   Poista
 23. Harmaita joo voikohan pitkäsäärisyys olla syy fabelloihin, pian meillä aktivoituu häntäluu, sekin kun on hävinnyt, kasvaa häntä, jos on hiljaista ja jotain putoaa vaikka lattialle niin tunnen miten korvani liikahtaa, tuskin mutta tunnen sen ihan samalla tavalla kuin esim koirien korvat liikkuu. Jokin jäänne sielläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitse Ryhmä-X:ään liittymistä =)

   Tuli mieleen myös Heroes-TV-sarja.

   Poista
 24. Olen ajatellut liittyväni X-files agentteihin, työskentelisimme maan alla.

  Mikä ihme vaivaakin.
  Toukokuussa 2010 NBC ilmoitti peruneensa Heroes-sarjan viidennen ja viimeiseksi tarkoitetun tuotantokauden, ja peruutettiin Snowpiercer-sarjan neljäs ja samalla viimeinen kausi joka jää tekemättä. TNT-kanava ilmoitti päätöksestään hiljattain.
  Snowpiercerin kolmas kausi päättyi cliffhangeriin, sen takia lopetin katselun, vaikka Snowpiercerin tekijät ja jopa TNT-kanava etsii sarjalle uutta kotia.

  Snowpiercer on 1001-vaunuinen post-apokalyptisessä, jäätyneessä maailmassa ikuisesti etenevä juna on kuin ihmiskunta miniatyyrikoossa. Sarja seuraa junan asukkaiden elämää. Asukkaat ovat eri arvoisia rupuja ja ylimistöä, ulkona on jääkausi ja juna jatkaa vain.

  VastaaPoista