maanantai 7. marraskuuta 2022

Twitteristä Mastodoniin

Lintu on vapautettu

Olen aiemmin kirjoittanut, että Sosiaalinen media aiheuttaa syrjintää, Googlesta ja Facebookista sekä WhatsAppista Signaliin. Tällä kertaa syvennytään Twitteriin.

Huom. Twitterissä on twiittejä tai tviittejä.

Miljardööri Elon Musk osti viestipalvelu Twitterin ja twiittasi.

Elon Muskin twiitti 28.10.2022:
the bird is freed

Ensitöikseen Musk aloitti suuren puhdistuksen, noin puolet työntekijöistä saisi lähteä, koska Twitter menettää päivässä yli 4 miljoonaa dollaria. Mutta tällainen joukkoirtisanominen taitaa olla laitonta. Rapatessa roiskuu ja melkein heti Twitter pyysi osaa yhtiön erottamista työntekijöistä palaamaan takaisin laajojen irtisanomisten jälkeen. Osa palaamaan pyydetyistä sai lähtöpassit erehdyksessä. Elon Musk erotti myös Twitterin koko hallituksen.

Toinen suuri muutos on Twitter-käyttäjätilin varmennuksen eli verifioinnin muuttaminen maksulliseksi. Twitterin työntekijöille annettiin viikko aikaa toteuttaa muutos - potkujen uhalla.

Huom. verifiointi kertoo, että Twitter on varmentanut, että Twitter-tili kuuluu todella sille henkilölle tai taholle, jota se kertoo edustavansa.

Tähän asti Twitter-käyttäjätilin varmennus eli verifiointi on näkynyt Twitterin profiilitiedoissa (sinisenä) oikein-merkkinä. Muskin suunnitelmista paljastui karu fakta. Twitter-käyttäjätilin varmentamisesta tähän asti kertonut merkki menettää pian täysin merkityksensä - melkein kuka vaan voi saada sen maksamalla.

Elon Musk on sanonut kannattavansa laajaa sananvapautta, minkä on pelätty tarkoittavan vihapuheelle asetettujen rajojen höltymistä Twitterissä. Twitterin haltuunotosta Elon Muskia onnittelivat muun muassa ex-presidentit Donald Trump ja Dmitri Medvedev. Aiemmin Elon Musk on luvannut kumota Donald Trumpin Twitter-kiellon, jos saa Twitterin ostettua.

Joidenkin arvioiden mukaan Twitter on menettänyt viime päivinä jopa miljoona käyttäjää. Elon Muskin aikana Mastodon-palvelu on samalla kasvanut kohisten.

MASTODON
Mastodon on avoimen lähdekoodin palvelin- ja asiakasohjelmistopaketti yhteisöpalveluihin. Mastodon-palvelinta voi kuka tahansa isännöidä omalla palvelimellaan ja Mastodon-palvelin voi kommunikoida saumattomasti toisten ActivityPub-protokollaa tukevien palveluiden kanssa.

Vaikka Mastodon muistuttaakin Twitteriä, ei se toimi samaan tapaan kuin Twitter. Mastodon ei ole yksi palvelu, vaan se koostuu eri palvelimista eli instansseista. Mastodon koostuu useista eri sivustoista, kuten suomalaisesta mastodontti.fi:stä. Käyttäjät hallitsevat palvelua itse, eli se ei ole jättiyhtiön käsissä. Käyttäjät voivat halutessaan asentaa Mastodon-palvelimen itse. Mastodon-tunnuksen voi luoda mihin tahansa instanssiin, jonka jälkeen voi kommunikoida myös muissa instansseissa. Instansseilla on omia sääntöjä, jotka kerrotaan kirjautuessa. Näin kertoo Iltalehti.

Mastodontti.fi saattaa olla tällä hetkellä tunnetuin suomalainen Mastodon-palvelin, koska mediat ovat puhuneet siitä. Pitää kumminkin muistaa, että se on vain yksi Mastodon-palvelin monien joukossa. Mastodontti.fi:llä on omat säännöt, kun niitä sääntöjä lukee paremmin, niin huomaa, että niissä on jotain kummaa. Hyviä sääntöjä, mutta outoja painotuksia tiettyyn suuntaan - hypätään woken syvään päätyyn.

Yksi Mastodontti.fi:n sääntökohta on "Salaliittoteorioiden, disinformaation tai muun valheellisen tiedon levittäminen". Tuo on kielletty, joten minäkään en edes yritä mennä tuolle palvelimelle, koska minulla on tapana käsitellä aiheita laidasta laitaan ja spekuloida niillä. Twitterissä olen voinut sanoa vapaasti vielä sanottavani, mutta enpä usko, että Mastodontti.fi:n palvelimella voisin tehdä niin. Mutta onneksi voi perustaa oman palvelimen ja laatia omat säännöt.

Joidenkin mielestä (he pelkäävät, että...) Twitter voi muuttua vihapuhepaikaksi ja siksi jotkut ovat lähteneet Twitteristä. Eihän vihapuhe ole hyvä, juttu, mutta en myöskään halua olla paikassa, jossa uidaan woketuksen syvässä päädyssä. Kultainen keskitie pitäisi löytää.

Mikäli Twitterin uusi suunta ei miellytä ja Mastodon tuntuu sekavalta, niin onhan meillä TokenTube sekä tuntemattomammat KansanTube ja Somega. Näissä kolmessa palvelussa voi keskustella vapaasti salaliittoteorioista ja "vääristä tiedoista". On niissäkin rajansa - Suomen laki - mutta raja ei tule heti vastaan, jos spekuloi valtavirrasta poikkeavaa. TokenTuben taustavaikuttajat on julkista tietoa, mutta KansanTuben ja Somegan taustavaikuttajia en tiedä - sen takia en ole rekisteröitynyt niihin kahteen (vielä). Mutta saattaa olla, että TokenTuben, KansanTuben ja Somegan takaa löytyy samoja henkilöitä tai ainakin he voivat tuntea toisensa - näin nyt spekuloin ja pohdin.

Huom. kaikille asioille ei ole yhtä absoluuttista totuutta. Asioita voi ja täytyykin kyseenalaistaa. Kenellä on valta julistaa tieto oikeaksi tai vääräksi? Tieto voi myös muuttua, tietoa saatetaan muuttaa myös poliittisin syin tai rahan vuoksi - joku hyötyy aina jotain. Maailma ei saa olla musta tai valkoinen, siinä täytyy olla muitakin värejä välissä.

Lue myös:
Sota sananvapaudesta

39 kommenttia:

 1. Hallelujaa! NCRI:n mukaan N-sanan käyttö ampaisi lähes 500 prosentin kasvuun 12 tunnin aikana Muskin omistajuuden varmistuttua.
  Muskin koslalla taitaa mennä puihin, muutenkin jos maksulliseks muuttuisi siitä vaan.
  Johan Venäjä vaikutti Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleihin tavoitteenaan nostaa Trumppaus presidentiksi, todetaan Yhdysvaltain republikaanienemmistöisen senaatin tiistaina julkaisemassa raportissa.
  Miksi niin ei voisi taas käydä johan Trumppaus kuolaa, jopa pääsyä back Twitteriin-mikä on pienempi paha, kuin valittaisiin pressaksi.

  Luin että Netflix on lisännyt kaikessa hiljaisuudessaan mainoksia sarjojensa alkuun ja keskelle, myös 11 muussa maassa, ei Suomessa..vielä.
  Maksan siitä etten näe mainoksia.

  Salaliittoteorioiden äitee on Tokentube, Kansantube ja Somegasta en ole ikinä kuullutkaan, vaikuttavat epäilyttäviltä, varmasti samat tyypit puikoissa.
  En kyllä pidä että ihmisiä pidetään suitseissa, sananvapautta kannatan, en kuitenkaan kaipaa kenenkään paapoilua.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netflixin uudet suunnitelmat:
   Perus 720p (mainoksilla)= 6.99$
   Perus 720p (ilman mainoksia)= 9.99$
   Vakio 1080p = 15.49$
   Premium 4k+HDR = 19.99$
   - Nuo sitten muutettuna euroiksi kun Suomeen tulee voimaan.

   Saas nähdä koska tulee mainokset voimaan Suomessa.

   Mainoksista en tykkää jos tulee, alkaa äkkiä ärsyttään, mut en tiedä viitsinkö siirtyä sitten tuohon kalliimpaan kk/hintaan; mutta mun mielestä on kuitenkin tosi hyvä että perus suunnitelmaan tuli 720p mahdollisuus, kun aiemmin tietokoneella Netflixiä katsoessa on laaduksi saanut vain 480p perus suunnitelmalla - joka on mielestäni aivan naurettavan pieni laatu! Ottaen huomioon että eletään vuotta 2022.

   Mutta eipä se 480p laatu mua viime vuosina enään haitannut, kun nykypäivänä en katso enään laatua niin pilkunpäälle; siinä kun nuorena mulla oli tosi korkee rima siihen että vähintään 1080p on pakko saada kaikkialle! Ihmettelen kyllä miksi Netflix ei tarjoa kaikille 1080p kuten Disney+ tekee.

   Sitä en muista mitä laatua esim HBO tarjoaa, että onko sielläkin 1080p kaikille? Ja muita striimauspalveluja en ole ikinä käyttänytkään, jos ei ota lukuun Yle Areenaa joka taitaakin olla suurimmalta osin ilmainen, ellei sitten ollut ihan kokonaan ilmainen?

   Poista
  2. Yle areena on "ilmainen", koska Suomessa on sille yleinen "maksu" eli Ylevero.

   Jopa MTV katsomo -palvelu on ilmainen, jossa näkee monien ohjelmien yhden jakson etukäteen (voi katsoa ensiviikon jakson). Nelosen Ruutu-palvelukin on osittain ilmainen, jossa voi katsoa TV:stä tulleet jaksot.

   Poista
 2. Elon Muskin keskustelut paljastuivat, pohtii Twitterin muuttamista kokonaan maksulliseksi. Jos tuo toteutuu, niin silloin minäkin jätän Twitterin - en ainakaan maksa.

  Suomalaistutkija:
  "Twitterin talous ei pelastu 8 dollarin sinitäppämaksuilla, Elon Muskin muutokset lisäävät palvelun epävarmuutta ja vähentävät tasa-arvoaSuomalaistutkija: Twitterin talous ei pelastu 8 dollarin sinitäppämaksuilla, Elon Muskin muutokset lisäävät palvelun epävarmuutta ja vähentävät tasa-arvoa."

  MTV:n juttu Mastodonista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole ikinä käyttänyt Twitteriä, mutta olen aina mielessäni kokenut Twitterin tietynlaisena internetin kivijalkana. Harmi kyllä jos Twitter mennään pilaamaan muuttamalla kokonaan maksulliseksi.. Aika moni tulee kyllä lähtemään Twitteristä jos tuo suunnitelma toteutuu.

   Poista
  2. Jos Twitter hajoaa käsiin, jättää se aukon kivijalkaan. Mutta moniko ajattelee, että Metakin (Facebook, Instagram, WhatsApp) on vain suuri yritys, joka voi myös lopettaa toimintansa. Monet muut yritykset nojaavat vahvasti Metan palveluihin. Jos Facebook, Instagram tai WhatsApp on parikin tuntia rikki, niin se on heti kaaos. Ajatelkaa, jos Meta lopettaisi toimintansa kokonaan.

   Entäpä sitten Google. Ihmeen moni yritys pitää sähköpostinaan Gmailia. Android-puhelimet nojaavat Google-tiliin jne. Jos Google lopettaa toimintansa, niin maailma pysähtyy ja putoaa polvilleen. Jos Meta lahoaa samaan aikaan, niin silloin taidamme vajota johonkin (vähintään) 1980-luvulle.

   Maailma nojaa liikaa muutamiin suuriin yrityksiin.

   Poista
 3. Mä hävisin Twitteristä kahdesta syystä, olin turha siellä vain yhden perässä, mutta Musk vauhditti asiaa roimasti, ihan sama mitä kuolaa käärii, ymmärrän joukkopaon.

  Otin Ruutu+ Halloweentarjouksen vastaan(ilmainen) niin heti arkena alkoivat vinkkumaan päivitä maksutiedot, siis anteeksi mitä, kyllä oli pakko kysyä että mitähän vadelmaa, suht nöyrää tuli back että ilmanmuuta näin oli maksuton halloweenaika.
  Kyllä tuo pistää miettimään, maikkarista näen tarpeeksi ilmaiseksi ja Areena "samoin"..
  Vaikka tuo Yleisradioveroa suoritetaan vielä henkilön kuolinvuodelta, ai niin siellä pilvenreunalla saattaa olla tylsää jos ei jesse viihdytä.
  "Samassa perheessä tai taloudessa voi siten olla useampikin henkilö, joka suorittaa veroa. Yleisradioveroa on suoritettava riippumatta siitä, onko henkilöllä tai hänen taloudessaan televisio. Yleisradioveroa suoritetaan myös riippumatta siitä käyttääkö henkilö Yleisradion palveluita tai voiko hän edes käyttää Yleisradion palveluita." Ee sanoi jo entinen muumio. Kuulostaa kyllä epätoivoiselta.
  Ja enää tarvitsee tietää mikä hitto on "luonnollinen ihminen"?

  Kaikesta mistä sanoo irti alkaa rutina nyyh meillä on ikävä sinua/rahojasi.
  Tuollainen kuolaus saa itseni takajaloillenni heti.

  Olen varmaan kuopassa ollut kun en ole kuullutkaan Mastodonista-saati kukaan siitä edes puhunut. Sun kauttas löysin Tokentuben vaikken ihan lämmennyt sille tiedän että salaliittoteorioihin uskovan raamattu on se, näin on.
  Miksi sitä en tiedä, ehkä siellä ollaan kaikkea vastaan valmiiksi.
  Sry!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ollut kuullut Mastodonista, paitsi eläimenä.

   TokenTubeen voi mennä kaikki, mutta koska siellä sallitaan mielipiteet laidasta laitaan, niin sinne on kertynyt paljon heitä, joita syrjitään muualla. TokenTube perustettiin, silloin kun YouTube, Facebook jne. alkoi sensuroida koronakriittistä sisältöä. Missään muualla ei voi kyseenalaistaa asioita - muualla sataa banneja. Näin ollen TokenTubeen on päätynyt paljon "erilaista ajattelua". TokenTube on kuin siivilä, vesi menee läpi siivilästä, mutta kiinteämmät osaset jää siivilään, kun ne eivät pääse siivilästä läpi.

   TokenTubella on "tarkkisluokan" maine, siellä on paljon heitä, joita ei hyväksytä muualla. Jos sitä käyttäisivät kaikki muutkin, niin se salaliittoteoriasisältö hukkuisi äkkiä muuhun massaan.

   Vapauden liitto -puolue pitää TokenTubeakin mainosalustanaan.

   Poista
 4. Mammutin mamma tuli myös mieleeni, ja nyt mietin minkä kanavan Trumppaus pertusti kun banniverkko heilahti, eikä Melanie kertonut salistaan hälle.
  Truth Social oli se,vähänkuin Tokentube, kaikki syrjityt sinne, no ei vain hyvin kuvastit Tokentubea, kannatan erilaisuutta, ja muistaa pitää että olemme ykslöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdysvaltain entisen presidentin, Donald Trumpin sosiaalisen median alusta Truth Social ei ole tervetullut Google Play -sovelluskauppaan. Googlen mukaan sovellus rikkoo säännöstöä, joka koskee fyysisen uhkauksen ja väkivaltaan yllytykseen liittyvän sisällön kieltoa.

   Trumpin somepalvelu on kuivumassa kasaan - 1,6 miljoonan laskut maksamatta.

   Poista
 5. Yllätys mutta sovellus löytyy Applella. androidit hävetköön.
  Twitterin pieni aallokko muutui tsunamiksi kun Musk osti sen rupusilla kolikoillaan.
  Voi kysyä että miksi, että pääsee nauramaan on hauskaa kun ihmiset narisee twittteristä twitterissä.
  En olisi tiennytkään että Jeesus Kristuskin löytyy Twitteristä, nyt on alessa siniset merkit!
  Mutta kun tuli valetili Muskista se poistui heti, en tiedä mitä tapahtui kun vale Trumppaus ilmestyi niin onnessaan pääsystään Twitteriin, varmaan koko joukko kuolleitakin on ylösnoussut, pistävät Muskia perssikkaan.
  Aika näyttää miten Twitterin käy, kohti maksullisuutta ainakin, sillä Koslilla ei mee järin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musk kertoi konkurssin mahdollisuudesta työntekijöilleen pitämässään puheessa.

   Musk osti Twitterin 44 miljardilla ja sitten ajaa sen konkurssiin. Olisikohan maailman surkein yrityskauppa.

   Poista
 6. Aaa tietenkin kun mainostajatki veti jarrua kun Musk potki väkeä urakalla kilometritehtaalle.
  Twitterin siniset merkit alessa siis ja nokka kohti konkurssia, mitä järkeä oli Twitterin ostossa,.en ymmärrä. Tais olla se kuuluisa pissa päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elon Muskilla ei ole visiota Twitterille ja se näkyy kaaoksena - ”Donald Trump” ja ”Jeesus” sikailevat ja hämmentävät.

   Elon Muskin suunnittelema uudistus katosi vain pari päivää julkaisunsa jälkeen. Taustalla lukemattomat huijaukset ja totaalinen kaaos.

   Poista
 7. Niin sinisten merkkien jako paisutti faketilejä kuin tehtaalta.
  Ainoastaan luulen Jesus Christin olleen jo ennen Muskin ostoa?
  Eikös Trumppaukset ole jäädytetty, siis nuo faket?
  Onnittelen itseäni irtauduin pashasta ennen karille menoa.
  Viime syksynä jo Muskin kissantappokoslat meni alaspäin, olisi säästellyt pennejään sinne Marsiin muuttamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainostajat hylkäämässä kasvavalla joukolla Muskin Twitterin.

   Tätä menoa Twitter kyllä painuu mutapohjaan.

   Poista
 8. Jatkoa Twitterin tylylle toiminnalle:
  Yli 4 000 yhtiölle työskennellyttä sai tietää töiden päättymisestä, kun järjestelmiin ei enää päässyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sananvapautta rummuttava Elon Musk erotti eri mieltä olleen työn­tekijän ja pelotteli jätti­mainostajan pois.

   Poista
 9. Pimeässä istunut Elon Musk kertoi yritysjohtajille avaruuden muukalaisista, tunneleista kaupunkien alla sekä lentävien autojen vaaroista.

  VastaaPoista
 10. Niin maalasi isolla pensselillä harhaa kaikki niin turhaa, seonnut parka kun tajusi tehneensä emämokan, tokihan se tiedetään että maanalla kulkee tunneleita kaikkialla,ja ne muukalaiset ovat the true story, mutta ei ikävä kyllä Muskin kissantappokoslat maan alla liiku.

  VastaaPoista
 11. Elon Muskilta napakka sähköposti Twitterin koko henkilöstölle:
  Vaatii ilmoitusta sitoutumisesta pitkiin työpäiviin ja kovaan työntekoon – tai muuten edessä on potkut.

  VastaaPoista
 12. Huru-ukko osti ja tappoi hautakivessä oli twittertirppa, ja että poisti sen twiitin ei poistanut.
  ”Let that sink in”, suomentaisin "Annetaas sen upota."
  Upotkoo koko paskalaitos onnittelen taas itseäni että hyppäsin pois huru-ukon kyydistä, en edes haluaisi olla paikassa joka uppoaa.

  VastaaPoista
 13. Hienoa uppoot sitten twitterbotskin mukana kuin uljas kapteeni.
  Miksi kapteenit meni ennen uppoavan laivan mukana Ahdin valtakuntaan?
  Oliko se että viimeseen asti kunniaa ja gloriaa taivaassa eiku Ahdin valtakunnassa.
  Mun suvusta löytyy merikapteeni joka siis meni laivan mukana joskus 1890- luvulla..
  Ja lapsuuteeni liittyi meri tiiviisti, kerran aioin hukkua myrskyssä mutten viittinyt.
  Titanic leffa menee heittämällä TOP 3 joukkoon, ja kumma vaikka osaan sen ulkoa en ikinä kyllästy katsomaan sitä!

  Sry lonkeroita ja aasinsiltoja tuli mieleeni joku laivaleffa jossa siis kapteeni tanssi kannella muiden mukana, jostain tuli jokin karmea kaapeli joka halkaisi kapteenin kahtia, harmittaa kun en muista mikä kummitusleffa se oli, mutta tuo halkaisu porautui selkäytimeen oli niin karmea, Muskin voisi myös leikata kahtia.
  Hänellä viiraa, luin että oli perumassa ostoa, muttei viittynyt käydä oikeudenkäyntiä, joten ihan sama jos on dollareita niin ettei pskalle taivu.
  So by my woes to be nearer, my God, to Thee, muistappas se kun twitterbotski uppoaa.

  VastaaPoista
 14. Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin Twitter-tili on palautettu.

  Vox populi, vox Dei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trump antoi pakit Twitterille. Trump aikoo mieluummin pysyä oman yrityksensä kehittämällä Truth Social -alustalla.

   Poista
 15. Tuosta huvituin ja luin jostain että mitään äänestystä edes ollut, senkin takia mietitytti kannattaako Musk väkivaltaa.
  Trumppaus:
  ”Pidän Elonista ja toivotan hänelle paljon onnea. Toivottavasti hänellä menee hyvin sen [Twitterin] kanssa”, Trumppaus sanoi Fox Newsin mukaan.

  Toisaalta Trumppaus sanoi myös, että hän ei usko Twitterin voivan menestyä ilman häntä, eikä suostunut sanomaan voisiko hän enää ikinä käyttää somealustaa.

  Ee siis pitääkö hän itseään Jumalana tai ainakin Jumalasta seuraavana.
  Onko Trumppaus siis porkkanaraastetta naamallaan pitänyt vai makaako hän hankkimassa ihosyöpää solariumissa, viittais nuo valkoiset silmänseudut.
  Naurettava ukkeli, toivon todellakin että ei valita uudelleen pressaksi.

  Musk pitää Twitteriä siten kun me sanomme TORILLE,
  Ei hyvää päivää siis.
  How many current users are on Truth Social?-Users 1.7 million unique visitors from the United States in September 2022.
  Hmm...

  VastaaPoista
 16. Elon Musk teki shokkipäätöksen:
  Jäädytetyt Twitter-tilit vapautetaan yleisesti pannasta ensi viikolla.

  VastaaPoista
 17. Varmaan bannatut ovat riemuissaan esim
  The Babylon Bee
  We're back. Let that sink in.

  ”Applen ja Googlen täytyy nyt vakavissaan miettiä Twitterin poistamista sovelluskaupoistaan. Musk aiheuttaa eksistentiaalisen vaaran erilaisille vähemmistöryhmille. Vahinkoa tarkasteltaessa se on kuin helvetin porttien aukaiseminen”, sanoi Harvardin yliopiston kyberlain opettaja Alejandra Caraballo Washington Postille.

  Näyttää että Musk yrittää kynsin hampain pitää kiinni let that sink in.
  Morjens!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elon Musk julkaisi hurjan väitteen, jonka mukaan Apple olisi poistamassa Twitterin sovelluskaupastaan.

   Poista
 18. En ole Twitterissä käynyt kyylämässä mitkä hillittömät reivit siellä on.. varmaan Día de Muertos y la noche ihan mihin mielikuvitus yltää sekopäisiä järkyttää että nekiin jotka ovat SYYSTÄ bannattu niin Musk vaan rummuttaa.

  Back ohjelmiin olen ihmetellyt miten näen ilman mainoksia maikkaria siis katsomoa, kun kaveri kertoi seuraa Emmistä ja kokoaika mainoksia ja täpöllä.
  Itse en seurannut kuin joku sinkkujen date että Veitolan vastavierailut.
  Ei mainoksia, eikä niitä tule tubessakaan, Netflixin saa usealle ruudulle jopa naapurille, mulla oli kahdelle ruudulle sitten ajattelin että ei hilputti riittää yhdelle, näin ollen NF on halpa.
  Mielestäni jostain luin että NF alkaa suitsee ettei jaettais jäppiselle radan taakse..
  Itse sain naapurilta RIP tunnukset Viaplaylle mutta näki vain sarjoja ei leffoja.
  Enää ei ole sitä palvelua.

  VastaaPoista

 19. Musk löi faktoja pöytään:
  Twitteriin liittynyt marraskuussa uusia käyttäjiä 2 miljoonan päivävauhdilla.

  Ehkä nyt kaikki Qanonistit liittyy Twitteriin. MTV:llä on mielenkiintoinen dokkari Q:sta.

  VastaaPoista
 20. Nyt kun muistais..onko Musk kaatanut maidot lattialle, ja jakaa kaikille viriviritööteille vapaan pääsyn, kaikki virivirit innostuu, 2 miljoonaa maksaako Twitterin käyttö vai jakaako sinimerkkejä alessa, 3 miljoonaa poistuu Twitteristä osa periaatteesta.
  Varmaan koko kööri Q riehuu, huru-ukko Musk, faktoja pöytään!

  Tuo dokkari pitää tsiigaa!

  VastaaPoista
 21. ”Apple on uhannut vetää Twitterin App Storesta, mutta ei kerro meille miksi”, Musk tviittasi reaktiona asiaan.
  Ee siis eikö Musk näe metsää puilta?

  Musk lupasi myös kehittää oman älypuhelimensa, jos Twitter tosiaan vedetään sovelluskaupoista.
  Ihan kuin Trumppaus! Jokin ihme tauti jyllää näissä hemmoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Euroopan komission mukaan pikaviestipalvelu Twitterillä on edessään ”paljon työtä”, jotta yhtiö pystyy noudattamaan unionin sääntöjä.

   Poista
 22. Viestipalvelu Twitterin kulisseissa kuohuu. Suomen viranomaiset varautuvat jo palvelusta luopumiseen.

  VastaaPoista